az biztos hogy elég meggyőző tud lenni, de hogy patoba többet lát bele mint ami az biztos.csabi* írta:hehe annyit beszélte itt pátinnyót, hogy engem kajakra meggyőzött
tehetséges, ez teljesen nyilvánvaló. de nem véletlen az hogy még európai középcsapatok (getafe vagy mittudomén sundderland) se próbálkoznak vele, és nem hívják magukhoz egy utolsó eséllyel, és adnak neki lehetőséget.
még egy corinthians is kölcsönadja.
baromi tehetséges, de elbaszta, a sérülések is nyilván valamelyest közrejátszottak, de ha így áll a dolgokhoz nem lesz visszaút.
hehe istenként tiszteli ronaldot, hát szerintem meg pato sem érdemli meg azt hogy egy mondatba írjuk le vele.
az a játékos aki ilyen tehetséges, és ilyen kreatív de nem tud a válogatottba, mondom ebbe a válogatottba bekerülni ahol holmi fredeket meg jókat kéne kiszorítania, az menjen a picsába már elnézést hogy így el linkeskedi az egészet.
és ezek mellett nekem egyáltalán nem kéne. mondom biztosan nem véletlen hogy még középcsapatok sem próbálkoznak meg vele, pedig még mindig fiatal, de ő mostmár ott fog bohóckodni mint ronaldinho. ide megy, oda megy.. el lesz mindenhol 1-2szezont aztán továbbáll, kár érte, mert lehetett volna ez sokkal szebb is.