Van viziladás ismerősöm. Szóval nem a levegőbe beszélek. Aztán lehet mindig csak az ő ellenfelei harapósakrealmadridfan írta: A vízilabda egy fizikális sport amit igazi férfiak játszanak(ellentétben a mai focival), nem lepődök meg, hogy ilyen előfordult már a folyamatos kontakt miatt, de hogy gyakori lenne? ez egyszerűen nem igaz. A Pepe esete annyival jobb, hogy az legalább egy "emberi" reakció, de az is mélységesen elítélendő. de a harapás az nem befogadható az én gyomromnak egyáltalán, az a kutyák dolga.
Másik kérdés, hogy kell-e még egy ekkora egyéniség a csapatba, félő, hogy a csapatjáték rovására menne, ha túl akarnák egymást licitálni CR-rel mindenben. Hát ja, Falcao kellett volna, 60ért.
Na nem azt mondom, hogy minden héten szétharapott nyakkal látom a srácot de igen is viszonylag gyakori a harapás ott.
Másik meg... mit jelent az, hogy ott igazi férfiak játszanak? Tudtommal a múltban sem játszottak 2 méteres 100 kilos férfiak a focipályán. Vagy nem tudom mire gondolsz... :-)
Kell e még egy ekkora egyéniség? Na ezen nevettem... Figo,Zidane,Ronaldo,Owen,Raul,Beckham ha elfértek egymás mellett akkor CR7 is viselje már el, hogy nem csak róla szól a Real Madridan a támadás...