Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
A Legfelsőbb Bíróság nem engedélyezi egyelőre a Bernabéu bővítését.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem örülök...Lopez kiváló cserekapus lett volna a következő 5 évben, saját nevelés, egyértelmű számomra, hogy tűrné a padot, megbízható, alacsony fizetés (Casillashoz képest). Nem örülök...Viszont kétségtelen, hogy ha casillas nem akar menni, kidobni azért mégse lehet, így nincs más, mint Lopez. Mondjuk én inkább csak kölcsön adtam volna egy évre, hogy ha Casillas jövőre elmenne máshova, akkor szépen vissza lehessen hozni Lopezt.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Miért állítasz rólam olyat ami nem igaz... Én nem csíptem Josét, de azt se tetszett amit Iker nője művelt csak azért, mert Ikert le merte tenni a padra. Tavaly nem emlékszem semmi konkrétre, de ez lehet csak azért van mert védhetett, de ezt passzolom. Nem vagyok Iker ellenes, mert gondoltam, hogy ez a kapuskérdés így fog elsülni, de az biztos, hogy a nője meg tudná kavarni az álló vizet, ha akarná...Toky írta:De Te most azt írtad, hogy tavaly a nője. Van valami frissebb, vagy még mindig Mourinhot "siratjuk", és átkozzuk az elküldéséért Casillast?
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
másrészt pedig a csapat mióta foglalkozik azzal, hogy mit mond a média... a csapatot tehát nem bomlassza.Toky írta:Emlékszem, de nem Mourinho van már itt. (Szerintem szerencsére.) Tavaly (2013-14) csinált valamit?Géci írta:Azzal, hogy a sajtónak elmondja azt amit neki Iker otthon. José utolsó évére nem emlékszel?
Mert itt azt állítottátok, hogy JELEN IDŐBEN bomlasztja a csapatot. Realista és én erre kérdeztünk vissza, hogy mivel. De Te most azt írtad, hogy tavaly a nője. Van valami frissebb, vagy még mindig Mourinhot "siratjuk", és átkozzuk az elküldéséért Casillast?
Csabi véleményét el tudom fogadni, hogy a média csinálja a cirkuszt Casillas miatt. Többek közt ezért is írtam ateeemadrid írására, hogy a logikus döntés résszel (hogy Lópeznek kéne maradnia) egyetértek. De nem látom, hogy a médiát miért kéne összemosni Casillas személyével, és írni azt, hogy Ő bomlasztja a csapatot. Mivel nem olvasom a média írásait, csak azt, amit itt az oldalon közölnek a szerkesztők, így gondoltam, lehet, hogy van más is, de eddig erre nem kaptam választ.
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Emlékszem, de nem Mourinho van már itt. (Szerintem szerencsére.) Tavaly (2013-14) csinált valamit?Géci írta:Azzal, hogy a sajtónak elmondja azt amit neki Iker otthon. José utolsó évére nem emlékszel?
Mert itt azt állítottátok, hogy JELEN IDŐBEN bomlasztja a csapatot. Realista és én erre kérdeztünk vissza, hogy mivel. De Te most azt írtad, hogy tavaly a nője. Van valami frissebb, vagy még mindig Mourinhot "siratjuk", és átkozzuk az elküldéséért Casillast?
Csabi véleményét el tudom fogadni, hogy a média csinálja a cirkuszt Casillas miatt. Többek közt ezért is írtam ateeemadrid írására, hogy a logikus döntés résszel (hogy Lópeznek kéne maradnia) egyetértek. De nem látom, hogy a médiát miért kéne összemosni Casillas személyével, és írni azt, hogy Ő bomlasztja a csapatot. Mivel nem olvasom a média írásait, csak azt, amit itt az oldalon közölnek a szerkesztők, így gondoltam, lehet, hogy van más is, de eddig erre nem kaptam választ.
-
Azzal, hogy a sajtónak elmondja azt amit neki Iker otthon. José utolsó évére nem emlékszel?Toky írta:Jó, de mivel?
Én amúgy már azon a véleményen vagyok, hogy Casillas tűrné a padot, de pont a média felhajtás és a fizetése miatt nem érdemes itt tartani. Viszont egyértelmű, hogy kit egyszerűbb "eltávolítani".
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nem casillas bomlasztja jelenleg a csapatot per se, hanem a körülötte lévé nyughatatlan felhajtás.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Jó, de mivel?Géci írta:Ő nem csak az asszony...Toky írta:Mert Casillas mivel is bomlasztotta a csapatot?
-
Ő nem csak az asszony...Toky írta:Mert Casillas mivel is bomlasztotta a csapatot?
megszületett 9.54-kor Coantrao gyereke. Henrique a neve ha jól vettem ki. 3,75 kg.
- Toky
Ha most szőrszálat akarnék hasogatni, akkor azt mondanám, hogy az érdem az a múltat tükrözi, ami alapján Casillas érdeme nagyobb. A logikus döntés résszel egyetértek.ateeemadrid írta:Egyértelműen Lopez érdemelte volna meg jobban a maradást, ráadásul sokkal logikusabb döntés is lett volna. ...
Mert Casillas mivel is bomlasztotta a csapatot?tubatibi írta:... nem bomlasztja a csapatot...
Remélem a sok antifan majd ugyanúgy örül a kupáknak, amiben Ő véd.tubatibi írta:Erre marad Iker, remélem a sok fan majd akkor is élvezni fogja ezt, amikor sorra kapjuk a kijövetelei miatt a gólokat.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én pont leszarom a kapuskérdést, de azért álljunk már meg.tubatibi írta:Hihetetlen. Casillas, ha az elmúlt éveket vennénk figyelembe és máshol játszana, akkor azt mondanánk, hogy egy átlagos, sőt néha átlag alatti kapus.
Erre van egy magas, biztos kapusunk Lopez személyében, akinek sokkal kevesebb a fizetése, nem bomlasztja a csapatot, egy szerény profi. Erre küldjük el őt és dédelgessük Iker lelkét.
Lopez-Navas kettőssel nekünk lett volna a világ legjobb kapuspárosa, mind a kettőben maximálisan megbízom. Erre marad Iker, remélem a sok fan majd akkor is élvezni fogja ezt, amikor sorra kapjuk a kijövetelei miatt a gólokat.
Mit értesz bomlasztás alatt? Kérlek, írd már le.
Ha meg López ennyire jó kapus, majdhogynem világ legjobbjának nevezitek, akkor Carlo miért nem őt védette a végén? Miért rizikózott inkább?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hihetetlen. Casillas, ha az elmúlt éveket vennénk figyelembe és máshol játszana, akkor azt mondanánk, hogy egy átlagos, sőt néha átlag alatti kapus.
Erre van egy magas, biztos kapusunk Lopez személyében, akinek sokkal kevesebb a fizetése, nem bomlasztja a csapatot, egy szerény profi. Erre küldjük el őt és dédelgessük Iker lelkét.
Lopez-Navas kettőssel nekünk lett volna a világ legjobb kapuspárosa, mind a kettőben maximálisan megbízom. Erre marad Iker, remélem a sok fan majd akkor is élvezni fogja ezt, amikor sorra kapjuk a kijövetelei miatt a gólokat.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- ateeemadrid
Én személy szerint azért bíztam benne. Egyértelműen Lopez érdemelte volna meg jobban a maradást, ráadásul sokkal logikusabb döntés is lett volna.Nem tudom, hogy mit vártatok?
Hogy majd egyik-napról a másikra kiteszik Casillast és majd López marad?
Ahogy már többen is írták, ha elment volna Casillas, akkor lett volna egy-két hetes felháborodás, de utána helyreállt volna a rend, és lett volna 2 jó kapusunk, úgy, hogy egyik sem indul előnnyel, tényleg csak a teljesítmény számított volna.
Ehelyett most idehozzák Navast, aki egyébként szerintem jelenleg a világ egyik legjobbja, valószínűleg Lopeznél is jobb, és nagy valószínűséggel padozni fog, mert a közönség ugyanúgy tüntetni fog, ha nem Iker véd. Pedig Navas is már 27, nem kéne húzni az időt, egyből őt kéne játszatni, 5 évre letudnánk a kapusposztot.
Na mind1, én azért csalódott vagyok, megkedveltem nagyon Lopezt a profizmusa és hozzáállása miatt, ráadásul a formájára sem lehetett panasz. Sok sikert neki.
-
Gergő mostanság feltűnően sok cikket hoz le, meg cikket fordít amúgy. Így tovább!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Megérdemelte Gergő, hogy ő írja. Fordított egy 12 oldalas CR-es cikketGéci írta:Erre Gergő hozza le a hírt és nem Te... Hát szégyeld el magad!Realista24 írta:Ez olyan egyértelmű volt, mint az, hogy jön Pogba
Kapus részt adom. Sajnos ez borítékolható volt...
Profi munka lett, megkapjátok majd szépen egy sorozat keretében.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Erre Gergő hozza le a hírt és nem Te... Hát szégyeld el magad!Realista24 írta:Ez olyan egyértelmű volt, mint az, hogy jön Pogba
Kapus részt adom. Sajnos ez borítékolható volt...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudom, hogy mit vártatok?
Ez csak akkor következett volna be, ha zongorázni lehetett volna a különbséget és nem nyerünk meg két kupát, amin Casillas védett. A hogyan kérdést hagyjuk, senkit nem érdekel már.
Szezon végén elég sok olyan hír volt, hogy a vezetőség López nyakába varrja a bajnoki kudarcot, stb.stb.
Borítékolni lehetett már hetekkel ezelőtt a dolgot.
Ez olyan egyértelmű volt, mint az, hogy jön Pogba
Ez csak akkor következett volna be, ha zongorázni lehetett volna a különbséget és nem nyerünk meg két kupát, amin Casillas védett. A hogyan kérdést hagyjuk, senkit nem érdekel már.
Szezon végén elég sok olyan hír volt, hogy a vezetőség López nyakába varrja a bajnoki kudarcot, stb.stb.
Borítékolni lehetett már hetekkel ezelőtt a dolgot.
Ez olyan egyértelmű volt, mint az, hogy jön Pogba
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Pedig egyszeru a helyzet. Lopez megmondta hogy nem akar tavozni es ki fogja tolteni a szerzodeset. Pereznek ket lehetosege volt: vagy a padon tartja mig le nem jar a szerzodese vagy kirugja, ami azt jelenti, hogy ki kell fizetnie a hatralevo fizeteset.Dupla D írta:egyébként meg mióta vagyunk mi Real Madrid Szeretetszolgálat, hogy ingyen engedünk el játékosokat? ráadásul még fizetünk Lopeznek 5 milliót, ami hátramaradt a fizetéséből ahelyett, hogy eladnánk 10-ért, és így egálban lennénk pénzügyileg kapusposzton.
Szerintem Ikernel is ugyan ez volt a helyzet, talan vele meg lehetett egyezni, hogy egy evet meg maradhat, de utana mindket resz felol ingyen tavozhat.