OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 4., hétfő 10:52

Drenthe felhivott magahoz 4 vadidegent fifazni :lol:

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. augusztus 3., vasárnap 18:41

chosenone46 írta:Szegeden sem jobb a helyzet, főleg a Mars tér. Lehet fényes nappal vagy éjszaka, teli van bidámbidámmal a környék. Engem picit hamarabb észre is vesznek mint P.Kriszt, mivel csak 175 cm vagyok. :mrgreen: Nem is olyan rég volt az, hogy telefonáltam egyszer csak azt vettem észre, hogy jön szemben velem három ilyen balhésnak néző arc, és csak úgy megdobtak, igazán érett viselkedés..többször is már betaláltak azzal, hogy adjak pénzt meg cigit (olyan indokkal, hogy ma halt meg az apja, de elröhögte a ronáldó..bravo.) van olyan aki ha közlöm vele, hogy nincs, továbbáll, de a kötekedősek istenem..pont ma volt egyébként téma haverjaimmal is.de arra nem tudtunk rájönni, hogy jutott el idáig az ország?
Fujj, de egy undorító környék a Mars tér, egyszerűen utálom. A tipikus buszmegálló + piac kombó, az ilyen környékre jellemző arcokkal. :(

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 3., vasárnap 0:33

és nem matracosékhoz mennék, az nem érdekel. :mrgreen:
getafe-rayo meccsen elvileg elég korrekt jegyárak vannak :mrgreen:

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. augusztus 3., vasárnap 0:30

Humorba azért mégsem teszem, de ez szó szerint bassza a szememet. :mrgreen:

Marci
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Marci » 2014. augusztus 2., szombat 17:48

Én voltam, írj nyugodtan.

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. augusztus 2., szombat 17:14

Gyerköcök, akik voltak már Madridban meccsen, azok nyomjanak már egy privátot rám, az ősszel egyszerűen már KI KELL JUTNOM. :mrgreen:

és nem matracosékhoz mennék, az nem érdekel. :mrgreen:
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 1., péntek 23:10

hogy nincs komoly rendfenntartó brigád aki az ilyen kispályás keménykedő nyikhajok búráját jól szétcsapkodja, hogy megtanulják, hogy ez nem pálya, nem így kell viselkedni.
Fehérváron volt egy brigád, rendőrök. Többet ültek tárgyaláson, mint amit dolgoztak, de legalább úgy féltek tőlük a cigányok, meg a futballhuligánok, hogy nyugodtan sétáltam ki a stadionba a hosszúsétatéren (cigányputri)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. augusztus 1., péntek 21:37

chosenone46 írta:de arra nem tudtunk rájönni, hogy jutott el idáig az ország?
Úgy, hogy sokszor "jogilag" a tettest védi a "rendszer" és úgy, hogy nincs komoly rendfenntartó brigád aki az ilyen kispályás keménykedő nyikhajok búráját jól szétcsapkodja, hogy megtanulják, hogy ez nem pálya, nem így kell viselkedni. Ha már a szülei erre nem voltak képesek. Nyilván ehhez kell valami szellemi színvonal, ami sem a szülőknél, sem a porontyaiknál nincs meg. Ezt hosszan lehetne tárgyalni, én sem értek hozzá, ráadásul ki is sarkítottam, de mindenesetre ez az állam feladata lenne.... De hát tudjuk, hogy éppenséggel azzal sem állunk valami túl fényesen, évtizedek óta. :)

chosenone46

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2014. augusztus 1., péntek 21:30

Szegeden sem jobb a helyzet, főleg a Mars tér. Lehet fényes nappal vagy éjszaka, teli van bidámbidámmal a környék. Engem picit hamarabb észre is vesznek mint P.Kriszt, mivel csak 175 cm vagyok. :mrgreen: Nem is olyan rég volt az, hogy telefonáltam egyszer csak azt vettem észre, hogy jön szemben velem három ilyen balhésnak néző arc, és csak úgy megdobtak, igazán érett viselkedés..többször is már betaláltak azzal, hogy adjak pénzt meg cigit (olyan indokkal, hogy ma halt meg az apja, de elröhögte a ronáldó..bravo.) van olyan aki ha közlöm vele, hogy nincs, továbbáll, de a kötekedősek istenem..pont ma volt egyébként téma haverjaimmal is.de arra nem tudtunk rájönni, hogy jutott el idáig az ország?
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. augusztus 1., péntek 17:04

Nyilván ahhoz kell egy testalkat és/vagy technika is.
Van alapja annak amit mondasz , a 190 cm mellé gyenge 100 kiló is társul nálam , nem nagyon kötnek belém , előbb találnak meg egy 60 kilós páva gyereket .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 1., péntek 16:40

Ott éltem 5 évet szóval ismerem azt a várost is - ennek 10 éve - de akkoriban csak a buszállomás környéke volt vészesebb hely. Egyik ismerősömet műtötték nemrég és nála voltunk néhányszor a barátnőmmel. Megálltam a Skála mögötti nagy parkolóban már ott is hajléktalanok tobzódtak, vegzálták az ott parkolókat. A sétálóutca szintén gladiátorkörnyék.
Buszmegálló
Pláza
Széchényi
Palotaváros
Köfém
Hogy csak az olyan helyeket említsem, ahol nem a hajléktalanoktól kell tartani. Egy jó darabig nem is jártam fehérváron semerre, pont ezekért a dolgokért, mert amúgy is pusztulatos egy város. De amióta megvan a kis tökmag, heti többször is nyakunkba vesszük az utcákat és látom, hogy mi megy. Engem nem ért még inzultus, de tudnék mesélni reggelig.
A fehérvári rendőrök meg...inkább nem írok semmit
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. augusztus 1., péntek 16:24

VanillaSky írta:R31
De aljas. :lol: :lol: :lol:

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 1., péntek 16:14

Én Győrben élek 8 éve, és nem egy balhés város.
Alapjában véve egyetértek, DE azért tíz körül Szigeten meg a Róth Emil-Kossuth utca találkozásától a város külterülete felé elég kalandos utazásokkal lehet gazdagodni. Nem tartom magam félős embernek - persze ketrecharcos sem vagyok - de voltam már ott egyedül úgy, hogy az út mindkét felén kellett gyalogolnom cikk-cakkban mert inkább nem akartam fennakadni egy-két csoporton.

Ami engem sokkal jobban meglep az viszont Szfvár, talán R31 többet tudna mesélni. Ott éltem 5 évet szóval ismerem azt a várost is - ennek 10 éve - de akkoriban csak a buszállomás környéke volt vészesebb hely. Egyik ismerősömet műtötték nemrég és nála voltunk néhányszor a barátnőmmel. Megálltam a Skála mögötti nagy parkolóban már ott is hajléktalanok tobzódtak, vegzálták az ott parkolókat. A sétálóutca szintén gladiátorkörnyék.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 1., péntek 16:01

Na hát nem hittem, hogy ilyen megtörténhet fényes nappal.. :ozil: Esténként azért szoktak érdekes figurák járkálni a városban - bár abból se olyan sok -, de nem hittem, hogy itt ilyen megtörténik, ráadásul fényes nappal.. :hmmm:

Én nem tudom mit csinálnék ilyen szituban.. Így belegondolva ha a barátnőm bántják, akkor lehet eldurranna bennem valami, és minden mindegy alapon nekimennék az illetőnek, de ugye élesbe ki tudja.. Szar dolog ez amúgy, főleg az, hogy mindenki csak nézte.. Már ha 6-an körbeállják őket, akkor se lett volna semmi szerintem. Abban a buszmegállóban pedig nem csak nyugdíjas nénik szoktak felszállni, biztos volt pár hasonló kaliberű ember, mint a támadók..

Na mindegy, az tuti, hogy most nem arra megyek hazafelé a munkából.. :D

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. augusztus 1., péntek 15:50

Egyre debilebb világban élünk. 17. kerület sem egy túlságosan balhés kerület, de itt is agyonvertek egy fiatal gyereket az egyik parkban féléve talán. Bárhol beleköthetnek az emberbe, ha nem vagy Bruce Lee akkor jobb ha nyugisan próbálod megoldani, esetleg levegőnek nézed őket.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. augusztus 1., péntek 15:34

Szerintem két eset állhat fent, vagy hívod a jardot és beijednek és elmennek, vagy lezúzni őket a francba.
Nyilván ahhoz kell egy testalkat és/vagy technika is. Egyértelmű, hogy a narancslélocsolás se volt egy értelmes húzás, de azért ha elolvastad a cikket, láthattad, hogy eléggé provokáltak a támadók... De az mindig fura, hogy a sok kemény szájkaratés, inkább az ilyen esetben elfut, mintsem segítsen a másikon. Hidd el elég egyértelmű lehetett a szituáció, hogy ki a sértett fél és ki az aki nem éppen a társadalmi normáknak, tövényeknek megfelelően viselkedik. :)

Eszembe jutott ez a történt: Alig úszta meg az autórabló :lol: nyikhaj vs mma harcos :lol:

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. augusztus 1., péntek 15:27

hehe írta:
sentry írta:Sörösüveggel vágták meg a fiú arcát Győrben, fényes nappal

Ehhez mit szóltok?

Én Győrben élek 8 éve, és nem egy balhés város. De ez... ez kész. Ráadásul a legforgalmasabb buszmegállóban történt.
Remélem elkapják őket, és mutat a bíró egy kis tiszteletet, mikor döntést hoz. Nem lenne túl jó, ha a hasonló dolgok elterjednének.... Ez nem a Blaha, vagy egy gettó...
de bazzeg, ilyenkor van egy pont, hogy lemegy a redőny és nincs megállás.
eleve már akkor lehetne hívni a rendőrt, amikor még semmi nem történt, nyugodtan lehet fenyegetni is a rendőrhívással az ilyeneket.
hát szerintem se az a megoldás, hogy "majd én közbelépek" meg "ne nyúlj a barátnőmhöz", "megmentelek!" "leöntöm narancslével" stb. mert abból pont hogy nem leállás lesz hanem tovább hergelődnek a támadók. Ha volt annyi arcuk és bátorságuk h beléjük kössenek, akkor nem fognak csak azért elmenni mert egy tinédzser lány azt mondja, vagy a kemény barátja... Ilyenkor csak is a törvény és a hatalom a megoldás
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 1., péntek 15:20

sentry írta:Sörösüveggel vágták meg a fiú arcát Győrben, fényes nappal

Ehhez mit szóltok?

Én Győrben élek 8 éve, és nem egy balhés város. De ez... ez kész. Ráadásul a legforgalmasabb buszmegállóban történt.
Remélem elkapják őket, és mutat a bíró egy kis tiszteletet, mikor döntést hoz. Nem lenne túl jó, ha a hasonló dolgok elterjednének.... Ez nem a Blaha, vagy egy gettó...
de bazzeg, ilyenkor van egy pont, hogy lemegy a redőny és nincs megállás.
eleve már akkor lehetne hívni a rendőrt, amikor még semmi nem történt, nyugodtan lehet fenyegetni is a rendőrhívással az ilyeneket.
Kép
Kép
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 1., péntek 15:19

Galacticos írta:
P. Krisz írta:Talán Öpikének volt az a beszólása hogy több száz kanra jut egy férfi ? :mrgreen:
"3000 hímre jut egy srác" :lol:
arról még print screen is van. :lol:
:lol: :lol: :lol: Mekkora volt te jó ég.

amúgy, mintha Tibi Atya is köztünk élne a friss posztja alapján:https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 6568_n.jpg
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. augusztus 1., péntek 15:13

Sörösüveggel vágták meg a fiú arcát Győrben, fényes nappal

Ehhez mit szóltok?

Vissza: