Akkor minden vizilabdás pl. unintelligens? Ott elég gyakori a harapdálás
Élt egy eszközzel... ami nem helyes. De Pepe ámokfutása mikor 3 x rúgott bele (felé) a földön fekvő ellenfélbe az jobb?
A vízilabda egy fizikális sport amit igazi férfiak játszanak(ellentétben a mai focival), nem lepődök meg, hogy ilyen előfordult már a folyamatos kontakt miatt, de hogy gyakori lenne? ez egyszerűen nem igaz. A Pepe esete annyival jobb, hogy az legalább egy "emberi" reakció, de az is mélységesen elítélendő. de a harapás az nem befogadható az én gyomromnak egyáltalán, az a kutyák dolga.
realistahuni írta:tényleg ilyen embereket akarunk fehér mezben?
Ne, inkább elégedjünk meg olyannal aki nem tud egy labdát levenni, vagy olyannal akinek több fészbuk pózerképe van mint gólja, és 25 éves létére még mindig pólyáztatni kell.
Hát ezt nem hiszem el, hol írtam, hogy Higu vagy Benzema maradjon? Egyszerűen van más lehetőség, ami összeegyeztethető a klub filozófiájával, már ha van még neki olyan. Mellesleg Suareztől nagyobb ziccerhibázót én nem ismerek, sokkal többet hagy ki, mint a csatáraink vagy Özil, akiket meg szoktatok találni. Konkrétan idén 187-szer lőtt kapura, 23 ment be. nálunk már megvan a lövőgép, a világ TOP2 játékosa. Lehet jobb lenne egy biztos befejező, mint RvN volt anno. Bár én nem tudom, annyira nem értek a focihoz, csak szeretem.