Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 3120_n.jpg
Ilyen élettelen pénzéhes céltalan hülye ember a világon nincs. Ja, de...
Amúgy, ha a Barca bemerte vállalni Neymart Messi mellé, akkor nehogy már mi ne merjük Suárezt CR mellé...
Ilyen élettelen pénzéhes céltalan hülye ember a világon nincs. Ja, de...
Amúgy, ha a Barca bemerte vállalni Neymart Messi mellé, akkor nehogy már mi ne merjük Suárezt CR mellé...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ateeemadrid
Sokkal inkább Suarez mondjuk 40ért, legalábbis szerintem. Falcao közel sem akkora szám, mint amennyire hájpolva van, mezőnyben kevés, raádásul nyilvánvalóan csak a pénz hajtja, simán igazolhatott volna nagy klubba is, ha annyira akar.Hát ja, Falcao kellett volna, 60ért.
Porto, Atma, most Monaco... jó kis EL-csatár, de sosem lesz belőle semmi több.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
realmadridfan írta:Nézegettem a statokat egy másik helyen, ott csak 144 lövésről írnak, figyelemre méltó még, hogy eszerint Suarez 291-szer cselezett idén a PL-ben, a második Taarabt 159-szer az nem semmi. forrás természetesen ő kapta a legtöbb sárgát is 10-et, kérdés ha Angliában ennyit kap, akkor Spanyolországban mennyit? 20?
Másik kérdés, hogy kell-e még egy ekkora egyéniség a csapatba, félő, hogy a csapatjáték rovására menne, ha túl akarnák egymást licitálni CR-rel mindenben. Hát ja, Falcao kellett volna, 60ért.
szerintem a legtöbb bugyit is ő adta az ellenfeleknek
terry meg a legtöbb bugyit vette le az ellenWAGekről
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
pont ez a baj, hogy mindenki céronaldotól várja a megváltást, holott egyedül ő sem ér túl sokat.realmadridfan írta:Nézegettem a statokat egy másik helyen, ott csak 144 lövésről írnak, figyelemre méltó még, hogy eszerint Suarez 291-szer cselezett idén a PL-ben, a második Taarabt 159-szer az nem semmi. forrás természetesen ő kapta a legtöbb sárgát is 10-et, kérdés ha Angliában ennyit kap, akkor Spanyolországban mennyit? 20?
Másik kérdés, hogy kell-e még egy ekkora egyéniség a csapatba, félő, hogy a csapatjáték rovására menne, ha túl akarnák egymást licitálni CR-rel mindenben. Hát ja, Falcao kellett volna, 60ért.
minél több győzni akaró és érte mindent megtevő ember kell a csapatba, hogy közös célért közös akarattal húzzanak faszba minden szembejövő ellenfelet.
- realmadridfan
Nézegettem a statokat egy másik helyen, ott csak 144 lövésről írnak, figyelemre méltó még, hogy eszerint Suarez 291-szer cselezett idén a PL-ben, a második Taarabt 159-szer az nem semmi. forrás természetesen ő kapta a legtöbb sárgát is 10-et, kérdés ha Angliában ennyit kap, akkor Spanyolországban mennyit? 20?
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hát mindig nézem a korosztályos brazil meccseket és sajnos évek óta gyenge a felhozatal...Mike írta:úgyérzem holnap már be is dobsz pár új nevet az álomcsapatodbahehe írta:és most.
brazília-mehikó u20 toulonból
Suarez meg úgy kb egy 20assal olcsóbb lenne mint Cavani, azt rááldozhatjuk a kp-ra.
valami hiányzik. talán már túl jól élnek, túl korán megkapnak mindent már kisgyerek kortól, ezért nincs bennük az a kényszer és akarat, ami egy romárioban vagy ronaldoban volt, hogy ha sikerült napi egyszer enni, már örült...
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
úgyérzem holnap már be is dobsz pár új nevet az álomcsapatodbahehe írta:és most.
brazília-mehikó u20 toulonból
Suarez meg úgy kb egy 20assal olcsóbb lenne mint Cavani, azt rááldozhatjuk a kp-ra.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Én örülnék, ha egyik sem játszan a Madridban.Élt egy eszközzel... ami nem helyes. De Pepe ámokfutása mikor 3 x rúgott bele (felé) a földön fekvő ellenfélbe az jobb?
Mégis úgy védik itt páran mint a testvérüket
De hát kinek mi fontos, ki mit zavar...Sportszakmai szempontból előrelépés lenne, bár másfél évig azért az angol ligában is voltak gondjai, főleg a labda hálóba juttatásával, de az idei szezonja elég fasza volt.Hmm, lent olvasva a statot még mindig vannak gondjai a helyzetkihasználással ("Konkrétan idén 187-szer lőtt kapura, 23 ment be." )
- ateeemadrid
Falcao -> monacoEgyszerűen van más lehetőség, ami összeegyeztethető a klub filozófiájával
Lewandowski -> bayern
Agüero szerződést hosszabbított
Cavani 60 millió
rajtuk kívül pedig nem nagyon van opció, legalábbis én nem tudom, kit lehetne még hozni.
nem beszélve arról, hogy Suarez mindegyik felsorolt játékosnál jobb.
ez meg egyszerűen nem igaz, legalábbis az utóbbi időben semmiképp. a szezon elején mondjuk tényleg sok helyzetet cseszett el, de az a különbség, hogy a mi csatáraiknak általában kidolgozták a helyzeteket, ezzel szemben Suarez nagyon sokszor magának alakította ki azt...Mellesleg Suareztől nagyobb ziccerhibázót én nem ismerek, sokkal többet hagy ki, mint a csatáraink vagy Özil
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- realmadridfan
A vízilabda egy fizikális sport amit igazi férfiak játszanak(ellentétben a mai focival), nem lepődök meg, hogy ilyen előfordult már a folyamatos kontakt miatt, de hogy gyakori lenne? ez egyszerűen nem igaz. A Pepe esete annyival jobb, hogy az legalább egy "emberi" reakció, de az is mélységesen elítélendő. de a harapás az nem befogadható az én gyomromnak egyáltalán, az a kutyák dolga.Akkor minden vizilabdás pl. unintelligens? Ott elég gyakori a harapdálás
Élt egy eszközzel... ami nem helyes. De Pepe ámokfutása mikor 3 x rúgott bele (felé) a földön fekvő ellenfélbe az jobb?
Hát ezt nem hiszem el, hol írtam, hogy Higu vagy Benzema maradjon? Egyszerűen van más lehetőség, ami összeegyeztethető a klub filozófiájával, már ha van még neki olyan. Mellesleg Suareztől nagyobb ziccerhibázót én nem ismerek, sokkal többet hagy ki, mint a csatáraink vagy Özil, akiket meg szoktatok találni. Konkrétan idén 187-szer lőtt kapura, 23 ment be. nálunk már megvan a lövőgép, a világ TOP2 játékosa. Lehet jobb lenne egy biztos befejező, mint RvN volt anno. Bár én nem tudom, annyira nem értek a focihoz, csak szeretem.realistahuni írta:Ne, inkább elégedjünk meg olyannal aki nem tud egy labdát levenni, vagy olyannal akinek több fészbuk pózerképe van mint gólja, és 25 éves létére még mindig pólyáztatni kell.tényleg ilyen embereket akarunk fehér mezben?
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Azért azt is vegyük számításba, hogy remélhetőleg itt nem lesz annyiszor a fallosz rossz oldalán, így nem lesz annyira frusztrált. hogy harapdálni támadjon kedve. Bár évi 4-5 el clasico mostanában mindig kinéz
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
- Kedvenc csapatod: real
egyetertekNzedge írta:Ha nálunk is képes lesz hasonlókra, akkor nem igazán fog érdekelni,hogy mennyire kultúrátlan az emberünk..
És van egy olyan érzésem,hogy itt a Madridban nem lesz önző,és k*csög se.
Csak mar lenne le zarva az elnokvalasztas, es jojjon Carlo/Jupp, en szemely syerint Heynkessnek jobban orulnek :Đ
Addig amugy is minden csak spekulacio szerintem.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ne, inkább elégedjünk meg olyannal aki nem tud egy labdát levenni, vagy olyannal akinek több fészbuk pózerképe van mint gólja, és 25 éves létére még mindig pólyáztatni kell.tényleg ilyen embereket akarunk fehér mezben?
- TheodoriK
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mint mondottam: Klasszis!Nzedge írta:Ha nálunk is képes lesz hasonlókra, akkor nem igazán fog érdekelni,hogy mennyire kultúrátlan az emberünk..
realmadridfan
Akkor minden vizilabdás pl. unintelligens? Ott elég gyakori a harapdálás
Élt egy eszközzel... ami nem helyes. De Pepe ámokfutása mikor 3 x rúgott bele (felé) a földön fekvő ellenfélbe az jobb?
Mégis úgy védik itt páran mint a testvérüket
HALA MADRID!
(1999-2013)
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
(1999-2013)
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ertem, h mit mond Galacticos, es adom amit kp-rol ir. Na nem a Isco-Ozil kombot, mert akkor tenyleg nulla vedekezesunk lesz. Mukodhetne a Thiago-Gundogan-Modric hrmas. Vedekezesben sokkal jobb lehetne mint a mostani Khedira-Alonso-Ozil harmasnal, elore jatekban meg had ne ecseteljem, h mennyivel lenne oktatobb. Ezt a harmast ha osszetudnank szoktatni(marha jonnenek) + Bale es CR is besegitene a vedekezesbe, Benzema meg ugyis letamad egesz meccsen( v Suarez aki szinten letamad) konnyen megvalosithato lenne egy jo csapat vedekezes. A spanyol csapatok 90%ka ellen nem is kellene olyan eget vero csapat vedekezes..... foleg, h az elso v masodik gol utan megrogynanak.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha nálunk is képes lesz hasonlókra, akkor nem igazán fog érdekelni,hogy mennyire kultúrátlan az emberünk..
- realmadridfan
Csak gondoljatok bele, milyen fokú unintelligencia szükséges ahhoz, hogy megharapjon(!) valaki egy másik embert. ilyet csak a cigányok csinálnak. Legalább ütötte volna meg, az "kulturáltabb" valamivel. Mint focista, elismerendő, de tényleg ilyen embereket akarunk fehér mezben? Az a baj, hogy ismerem magam már, amint pályára lép megkedvelem, mint szinte mindegyik Madrid-játékost, legfeljebb nem annyira, mint az elmúlt évtized példaképeit.
- TheodoriK
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Rég írtam... de a felmerülő nevek miatt most ismét megteszem.
Luis Suarez... Megmondom őszintén, hogy nagyon örülök a neve felmerülésének mint lehetséges igazolás.
Óriási klasszis. És azt hiszem a neve méltánytalanul keveset merült fel eddig mint lehetséges igazolás. Viselkedése talán nem mindig úriemberhez méltó , de amit a labdával művel... nos az élmény. Sokkal jobb játékos jobb csatár mint Falcao vagy Cavani. Helyesbítek... valóban jobb játékos de a sokkal jelzőt arra értem, hogy a játéka sokkal jobban illene ahhoz a játékhoz amit a Real Madrid alapvetőleg képvisel. Nagyon örülnék ha el tudnánk hozni. (Ha már Agueroról lemaradtunk úgy fest...)
Thaigo Alcantara... szintén eszembe sem jutott pedig az ő játékát aztán még ismerem is hiszen a barca meccseit igyekszem megnézni amikor van rá lehetőségem és ezen ifjú játéka megoldásai ismét csak illik a "Real focijába" (nem a mai Realéba) Nem tudom hozható-e.. ha igen én magam boldog lennék.
Bale... nem szeretném ha jönne. Azért a pénzért már David Silvát is el tudjuk hozni. Hasonló poszt mégis a már unalomig emlegetett Real stílust úgy érzem jobban képviselné mint Bale. Akit egyébként kiváló játékosnak tartok. De a megszerzéséhez szükséges pénzel talán még a Citytól Silvát is el tudnánk hozni.
Középpályás poszton nem vagyok otthon. Bevallom ritkábban vizslatom az ő játékukat. Remélem a legobb megoldást választja a vezetőség. Gündogan játéka mindenesetre meggyőző volt azokon a meccseken amit láttam.
Kapus és a védelem szerintem adott
--------------------Alonso-------------------
---------Modric---------Gündogan---------
Silva-------------------------------Ronaldo
------------Suarez/Benzema---------------
Ezért a csapatért tudnék lelkesedni. Jobban mint Khediráért, Di Mariáért...
Luis Suarez... Megmondom őszintén, hogy nagyon örülök a neve felmerülésének mint lehetséges igazolás.
Óriási klasszis. És azt hiszem a neve méltánytalanul keveset merült fel eddig mint lehetséges igazolás. Viselkedése talán nem mindig úriemberhez méltó , de amit a labdával művel... nos az élmény. Sokkal jobb játékos jobb csatár mint Falcao vagy Cavani. Helyesbítek... valóban jobb játékos de a sokkal jelzőt arra értem, hogy a játéka sokkal jobban illene ahhoz a játékhoz amit a Real Madrid alapvetőleg képvisel. Nagyon örülnék ha el tudnánk hozni. (Ha már Agueroról lemaradtunk úgy fest...)
Thaigo Alcantara... szintén eszembe sem jutott pedig az ő játékát aztán még ismerem is hiszen a barca meccseit igyekszem megnézni amikor van rá lehetőségem és ezen ifjú játéka megoldásai ismét csak illik a "Real focijába" (nem a mai Realéba) Nem tudom hozható-e.. ha igen én magam boldog lennék.
Bale... nem szeretném ha jönne. Azért a pénzért már David Silvát is el tudjuk hozni. Hasonló poszt mégis a már unalomig emlegetett Real stílust úgy érzem jobban képviselné mint Bale. Akit egyébként kiváló játékosnak tartok. De a megszerzéséhez szükséges pénzel talán még a Citytól Silvát is el tudnánk hozni.
Középpályás poszton nem vagyok otthon. Bevallom ritkábban vizslatom az ő játékukat. Remélem a legobb megoldást választja a vezetőség. Gündogan játéka mindenesetre meggyőző volt azokon a meccseken amit láttam.
Kapus és a védelem szerintem adott
--------------------Alonso-------------------
---------Modric---------Gündogan---------
Silva-------------------------------Ronaldo
------------Suarez/Benzema---------------
Ezért a csapatért tudnék lelkesedni. Jobban mint Khediráért, Di Mariáért...
HALA MADRID!
(1999-2013)
(1999-2013)
- Legkisebbtobi
Nem tudom te mennyire orulne annak ha a mecs kozepen egy idiota elkezdene harapdalni minden ok nelkul....Buitre írta: 2. a harapás sztorik röhejesen fel vannak fújva, csak azért mert kajálja a nép az ilyeneket. inkább nevetséges a szituáció. sok meccses eltiltás? na ne...
Csunyan megerdemelte az eltiltast...
tolem johetne... de az elso nagyobb marhasag utan rugnam ki a picsaba.