mocsok írta:érdekes "interjú", remélem nem off itt.
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... utballert/
A 4-2-3-1 et olvastam el és sok baki van benne.....én nem tudok egyetérteni ott sok dologgal.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 5., szerda 21:54
mocsok írta:érdekes "interjú", remélem nem off itt.
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... utballert/
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 4., kedd 20:12
Most elég nagy hülyeséget irtál le nem tudom, hogy tudod e!?nmate írta:Tényleg érdekes, igazából ezért lenne jó, ha jönne Jupp, könnyebben építkezne a keretből 4-2-3-1-re, mint Ancelotti a 4-3-3jára.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 4., kedd 11:49
Tényleg érdekes, igazából ezért lenne jó, ha jönne Jupp, könnyebben építkezne a keretből 4-2-3-1-re, mint Ancelotti a 4-3-3jára.mocsok írta:érdekes "interjú", remélem nem off itt.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. június 4., kedd 11:25
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. június 2., vasárnap 11:25
Meg Alonsot a padr, helyette Veratti vagy Vidal a kezdőbe.hehe írta:sztem még kéne vidal és thiago silva is a padra.Cobra11 írta:Az én álomcsapatom(4-2-3-1)
Casillas
Carvajal Varane Ramos Marcelo
Xabi Alonso Gündogan
Bale Özil Ronaldo
Cavani vagy Suarez
Cserék:Adán, Jesús, Albiol(ha elmegy kell egy fiatal védő), Pepe, Coentrao
Pogba, Modric, Thiago, Jesé, Benzema
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 2., vasárnap 10:03
sztem még kéne vidal és thiago silva is a padra.Cobra11 írta:Az én álomcsapatom(4-2-3-1)
Casillas
Carvajal Varane Ramos Marcelo
Xabi Alonso Gündogan
Bale Özil Ronaldo
Cavani vagy Suarez
Cserék:Adán, Jesús, Albiol(ha elmegy kell egy fiatal védő), Pepe, Coentrao
Pogba, Modric, Thiago, Jesé, Benzema
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. június 2., vasárnap 10:01
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. május 31., péntek 20:20
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 31., péntek 20:17
Talán paranoiás vagyok,de az én hsz-m idéztétek mind ketten...de akkor me por favor...Senki nem mondta, hogy te azt akarod. Honnét vetted ezt? :hmmm:
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 31., péntek 20:06
Senki nem mondta, hogy te azt akarod. Honnét vetted ezt?Na akkor szeretném tisztázni...nem akarom hogy kifütyüljék.A madridi közönség különben sem az a parasztfajta...de ha szerezne gólt,szépen búcsúzna...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 31., péntek 20:02
Na akkor szeretném tisztázni...nem akarom hogy kifütyüljék.A madridi közönség különben sem az a parasztfajta...de ha szerezne gólt,szépen búcsúzna...Szerintem is. Annyira azért rászolgált, hogy ne fütyüljék ki Madridból...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 31., péntek 19:49
Szerintem is. Annyira azért rászolgált, hogy ne fütyüljék ki Madridból...CS0ki írta:Ha nem csinál semmit, akkor se tegyék...Örülök, hogy lelép, de nagy parasztság lenne kifütyülni.Rúgjon egy mesterhármast aztán majd nem fogják...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 31., péntek 19:13
Egy szóval sem mondtam hogy fütyüljék ki....amúgy könnyen megeshet a keret alapján,hogy a meccs végén kifogják az egész csapatot...Ha nem csinál semmit, akkor se tegyék...Örülök, hogy lelép, de nagy parasztság lenne kifütyülni.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 31., péntek 19:02
Ha nem csinál semmit, akkor se tegyék...Örülök, hogy lelép, de nagy parasztság lenne kifütyülni.Rúgjon egy mesterhármast aztán majd nem fogják...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 31., péntek 17:25
Rúgjon egy mesterhármast aztán majd nem fogják...ericco írta:Az utóbbi meccseken inkább fütyülték. Remélem, most azért nem esik meg vele ez a csúfságCS0ki írta:Higuain kezdeni fog, hogy a lecserélésekor megtapsolhassa a közönség, és elbúcsúzzon tőle.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 31., péntek 16:08
Az utóbbi meccseken inkább fütyülték. Remélem, most azért nem esik meg vele ez a csúfságCS0ki írta:Higuain kezdeni fog, hogy a lecserélésekor megtapsolhassa a közönség, és elbúcsúzzon tőle.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. május 31., péntek 15:58
Támadó, vagy védekező inkább?yvettebourne írta:Középpályás amúgy.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 31., péntek 15:38
HozzászólásSzerző: yvettebourne » 2013. május 31., péntek 14:48
Inkább a C-ben szokott játszani tudtommal, bár párszor láttam a Castillában is, én csípem. Középpályás amúgy.RealRaúl77 írta:
Ez az Omar gyerek amúgy hol játszik (milyen poszton)? Szokott szerepet kapni a Castillában? Vagy hogy került elő a neve?
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. május 31., péntek 14:35
Az mi??Ismert az Osasuna elleni keret.
Kapusok: Adán, Jesús.
Védők: Carvalho, Albiol, Arbeloa, Nacho, Fabinho, Llorente.
Középpályások: Özil, Essien, Modric, Callejón, Di María, Omar.
Támadok: Higuaín, Benzema, Morata.
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem