Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Re: Premier League
Manquillo -> Liverpool 2 évre kölcsönbe, 5 milliós opcióval. Moreno meg nagyon közel a Poolhoz, 16 millió font. Nagyjából kész a keret, még kell egy cserecsatár Remy helyett, és indulhat a bugi
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ofisöl: lampard to city.
azt amúgy nem értem mi ezen a nagy dolog, nem lebron james ment a lakersbe, csak egy átlagos tucatjátékos, aki a középszerben lehúzott rengeteg évet és nyert minimális kupát, de szereti a pénzt.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
ofisöl: lampard to city.
égjenek azok a mezek. https://s.yimg.com/bt/api/res/1.2/QCscs ... rtburn.jpg
amúgy ez elég nagy geciség volt tőle. tudom, hogy hány évet lehúzott a chelsea-ben meg minden, de épp ezért nem kellett volna a citybe elmennie. gg lampi.
égjenek azok a mezek. https://s.yimg.com/bt/api/res/1.2/QCscs ... rtburn.jpg
amúgy ez elég nagy geciség volt tőle. tudom, hogy hány évet lehúzott a chelsea-ben meg minden, de épp ezért nem kellett volna a citybe elmennie. gg lampi.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
visszavonult Howard Webb, a 2010-es vb-finálé bírója
Bár a PL-ben nem bírtam... az okokat tudjuk De a BL-ben magasan az egyik legjobb bíró volt.
Bár a PL-ben nem bírtam... az okokat tudjuk De a BL-ben magasan az egyik legjobb bíró volt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
hát kíváncsi vagyok mi lesz akkor jövőre, a fizetési igénye miatt csicskásnak nem fogja megérni hogy marasztaljuk, úgyhogy lelécel majd ingyé
Nem illik.
- hehe
rajtunk marad az a gyökér
de mindegy, modric, kroos, xabi kp alapnak tűnik nekem ezek szerint.
de mindegy, modric, kroos, xabi kp alapnak tűnik nekem ezek szerint.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ajjmár wenger, mér nem akarsz még egy világbajnokot
valaki kell nekik oda, flamini nem az igazi, arteta már nem az igazi, ramsey/wilshere meg nem oda való..kell egy zongoracipelő aki melózik özil helyett is
valaki kell nekik oda, flamini nem az igazi, arteta már nem az igazi, ramsey/wilshere meg nem oda való..kell egy zongoracipelő aki melózik özil helyett is
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
"Az Arsenal tárgyalásban van a Sporting Lisszabonnal William Carvalho átigazolásával kapcsolatban. A felek álláspontjai egyre inkább közelednek egymás felé. Az üzletet nehezíti, hogy a játékos bizonyos %-a harmadik kézben van. A játékossal megállapodni viszonylag egyszerű lenne, hisz gyerekkora óta Arsenal szurkolóról van szó, és a jelenlegi fizetése mindössze havi 8000 font körüli összegre tehető."
25 milla kissé sok érte,de ha Wenger szerint megér ennyit akkor rossz playa nem lehet.
25 milla kissé sok érte,de ha Wenger szerint megér ennyit akkor rossz playa nem lehet.
- hehe
wenger meg már óbégat, hogy ezek a city tulajú csapatok, hogy játsszák ki okosba a pénzügyi fair playt, ahogy a többi klub azért van, hogy kiszolgálják a zászlóshajó mancitytRealista24 írta:Szegény réj, ez jobban fájhat neki, mint a végleges.BBeno írta:Elég tuti. Pellegrini maga mondta, nyilatkozta
igaza van.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szegény réj, ez jobban fájhat neki, mint a végleges.BBeno írta:Elég tuti. Pellegrini maga mondta, nyilatkozta
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Elég tuti. Pellegrini maga mondta, nyilatkozta
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akkor ez hivatalos lett, nem?BBeno írta:nevetnék ha ez lenne a vége mert én hoztam fel opcióként hogy lampard a cityben köthet ki és erre mondta raisen hogy soha a büd9s életbe nem történhet meg ilyen
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Hát Chamberssel tuti erősödtünk. Engem lenyűgözött a srác. 15 éves befektetés megért 16 milliót szerintem.Anthony írta:Ha Campbell beválik csatárposzton az sokat lendíthet rajtuk az biztos.
A védelmen mit erősítettek Debuchyn kívül? (aki egy jómunkásember, de annyi)
A konkurenciával van a "baj". A Chelsea, City keret brutális, a MU is az lehet, ott a Pool is.
Apropo a City mit csinál, nem nagyon ugrálnak eddig az átigazolási piacon? Meg vagyok lepődve
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Elnézve az Emirates-Cup-ot, Chamberssel hatalmas bizniszt csináltunk. Olyan higgadtsággal és önbizalommal játszik középső védőként 19 évesen, hogy az valami elképesztő. Nem lennék meglepve, ha Wenger ott képzelné el hosszútávon, bár szélen még nem láttam Arsenal meccsen. Sanchez nagyon akart, de sajnos nem nagyon ment neki, de majd belejön. Debuchy se játszott rosszul. Giroud ultraszar volt. Meccshiánya volt, akárcsak Koscielnynek. Ramseyt kicsit pihentettem volna, 2 nap alatt ennyit játszani... Ilyen jól... Egy hét múlva élesben bizonyíthatnak a fiúk. Valami ilyesmi kezdőt elnéznék a City ellen: Szczesny - Debuchy Chambers Koscielny Gibbs - Wilshere Ramsey - Sanchez Rosicky Chamberlain - Giroud. A védelem adva van, bár az sanszos, hogy Wilshere helyett a stabilitás miatt (bár már ebben is megkopott) Arteta, Chamberlain helyett pedig Cazorla kezd majd. A 2 spanyol nagyon formán kívül van, főleg Cazorla. Remélem összekapják magukat.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A Sagna-Debuchy csere azért minőségileg elég jól sülhet el, valamint Alexis is lendíthet az Ágyúsok játékán, utóbbit ha jól látom már bővebben is fejtegették.
A MU-ra kíváncsi leszek, hosszú távon hogyan működik majd a taktikájuk, bár már csak Van Gaal miatt is előrébb vannak. Engem a Chelsea nem győzött meg, jött az egy szezonos Diego Costa, meg az elég motiválatlan Fábregas, bár Cesc biztos összekapja majd magát.
A City is kapott büntetést az FFP-től, nem?
A MU-ra kíváncsi leszek, hosszú távon hogyan működik majd a taktikájuk, bár már csak Van Gaal miatt is előrébb vannak. Engem a Chelsea nem győzött meg, jött az egy szezonos Diego Costa, meg az elég motiválatlan Fábregas, bár Cesc biztos összekapja majd magát.
A City is kapott büntetést az FFP-től, nem?
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Miért mit kellett volna erősíteni?Merte és Kosi tökéletes középre, balra meg ott van Gibbs!Még így is a kispadon van egy Vermaelen...ha ő megy akkor jöhet még valaki!(Ma Hummels érkezéséről pletykáltak, de ez nem valószínű)Egy vkp érkezése várható még!A védelmen mit erősítettek Debuchyn kívül? (aki egy jómunkásember, de annyi
Kapusposztra meg jött egy Ospina!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ha Campbell beválik csatárposzton az sokat lendíthet rajtuk az biztos.
A konkurenciával van a "baj". A Chelsea, City keret brutális, a MU is az lehet, ott a Pool is.
Apropo a City mit csinál, nem nagyon ugrálnak eddig az átigazolási piacon? Meg vagyok lepődve
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Miután akkora sérüléshullám volt a csapatnál, hogy azt egyik nagycsapat se bírná ki, így érthető volt a visszaesés. Teljesen új erőnléti edzők érkeztek elvileg a nyár elején a csapathoz, tehát valamilyen változás biztos lesz náluk. Én mindenesetre nem írnám le őket, mert most már veszélyesek lehetnek. Rengetek támadóval rendelkeznek, akik között azért van egy Joel Campbell is, aki ha nem is a legmagasabb szinten, de mindig bizonyított. Cserepadról olyanok jöhetnek majd be, mint Cazorla, Walcott vagy OX, Podolski. Attól függ, hogy milyen kezdővel áll fel Wenger. A védelmet felfrissítették, a kapuban meg eddig se voltak rosszak. Alexis meg megteremtheti a különbséget.Anthony írta: de az Arsenal az idén is kipurcant, mint minden évben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Na így már érte mit akartálAnthony írta:Én csak azt akarom mondani, hogy szerintem nem biztos, hogy a PL a legmegfelelőbb közeg neki. Az olasz meg a spanyol fociban sok az álldogálás, a PL-ben szerintem sokkal nagyobb az iram. Ha a szezon végén megválasztják a legjobb játékosnak, akkor tévedtem
Meglátjuk. Az Arsenal focija elvileg kedvez neki, de az Arsenal az idén is kipurcant, mint minden évben.
Na de Alexis elég agilis, hajtós játékos , nem hiszem hogy problémája lesz az irammal. Plusz rengeteg területe lesz ami neki csak kedvezhet.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én csak azt akarom mondani, hogy szerintem nem biztos, hogy a PL a legmegfelelőbb közeg neki. Az olasz meg a spanyol fociban sok az álldogálás, a PL-ben szerintem sokkal nagyobb az iram. Ha a szezon végén megválasztják a legjobb játékosnak, akkor tévedtem
Meglátjuk. Az Arsenal focija elvileg kedvez neki, de az Arsenal az idén is kipurcant, mint minden évben.