Én azért mondom, h mégis szép lett volna, mert az ilyen mozdulatok ráadásul ilyen fontos meccsen égnek bele az ember retinájába. Persze szuper volt a végén az a Ramos fejes és drámai, de magára a mozdulatra már nem is emlékszem csak arra az örömre mikor akkor éreztem. Ez a mozdulat viszont legendás maradhatott volna. Így maximum a fanatikus isco szurkereknek marad majd meg több év után is.Galacticos írta: nem igazán érdekel engem speciel hogy nem sikerült. az a meccs így volt tökéletes ahogy volt, kivéve ikert.
de kellett hozzá ő is hogy végül ilyen drámai legyen és csodálatos.
viszont annál a mozdulatnál csak lestem hogy hol a labda, látom hogy carvajal beadja, és a labda eltűnt a levegőből, mert így leszedte. és képes ilyenekre, nem pattan el tőle a labda, ha hagynánk neki időt a kezdőbe és összeszoknak azzal a modriccal akitől 3an se tudják elvenni úgy forgolódik, és azzal a kroosszal aki majd megadja a stabilitást és nem lesz rossz passza, akkor itt nincs kérdés hogy dominálni fogunk. előtte lenne egy benzema vagy egy james akik szintén labdabiztosak a két szélről meg jön cr meg bale aztán megbassza az ellenfeleket.
Szerintem az a mozdulat maga már gólt érdemelt volna.
A hármas középpálya meg amit írtál... ki kell próbálni. A busi-xavi-iniesta sor sem tudott jobban védekezni mint isco-modric-kroos. Ha működni fog a csapat szintű letámadás valamilyen szinten akkor elég lehet ez a 3-as "védekezni" is