Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Galacticos

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 5., kedd 16:22

hehe írta:kejlor - carva,várány,ramosz,marci - csabi,modrics,krócs (kellett ide is egy cs ) - BBC
vagy
kejlor - carva, várány, ramosz, marci - krócs,modric,isco- bale, james, cronaldo
B-) :mrgreen:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 5., kedd 16:20

az milyen kemény, hogy jelenleg az überbetonkezdőnknek nincs gyenge pontja:

kejlor - carva,várány,ramosz,marci - csabi,modrics,krócs (kellett ide is egy cs :lol: :| ) - BBC

akarom az összes kupát.
ancelotti intézkedj.
Kép
Kép
Kép

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 4., hétfő 21:12

Kerlon írta:Casemiro? Hagyjuk már... Khedira szintjét, ha eléri.
Azert tettem oda a kerdojelet, de akar egy kiegeszito ember lehet Illaraval egyutt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 4., hétfő 20:38

Casemiro? Hagyjuk már... Khedira szintjét, ha eléri.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 4., hétfő 20:33

hehe írta:
Navas ,(esetleg Courtois vagy De Gea egyszer)
navas lesz sok évig a kapusunk.
felejtsétek már el a kurtoá, degea embereket, pont annyira fognak itt játszani, mint nojjer.
Egyszer nekik is 1 ev lesz vissza a szerzodesukbol. Azt eltudom kepzelni, h a spanyol kapus a tervekben szerepelhet a jovoben es Navas lenne majd a csereje. Addig a costarikai megoldja.

De Gea?,Isco,Carvajal,James,Kroos,Jese,Pogba?,Varane,Casemiro?,Abner?,Bale.....valszeg meg egy csatar remenyseg is fog jonni a kozeljovoben.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 4., hétfő 15:30

én is örülnék ha beválna és nem kéne kumma drágán megvenni valamelyiket, de mondjuk a vezetőséget ismerve ha már nem lesz kit venni mezőnybe akkor majd el akarja hozni valamelyik fiatalt :lol:

de első körben annyi elég, hogy Casillas pad, Navas kapu és save as: bl és bajnokság :mrgreen:
Nem illik.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 4., hétfő 15:23

Navas ,(esetleg Courtois vagy De Gea egyszer)
navas lesz sok évig a kapusunk.
felejtsétek már el a kurtoá, degea embereket, pont annyira fognak itt játszani, mint nojjer.
Kép
Kép
Kép

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 4., hétfő 15:15

Az a jó, hogy eléggé jól állunk az életkorokat tekintve. Navas ,(esetleg Courtois vagy De Gea egyszer) Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Kroos, Isco, Jesé, Bale, James, Benzema előttük még elég sok van, a mag adott lesz, nem kell majd sokat igazolni az egyébként fontos keretfrissítések mellett, évente 1 max 2 nagyobb igazolás elegendő lesz.

*CR-t azért nem írtam oda, mert szerintem a 2016-os eb nyarán, vagy utána nyáron lépni fog.
Nem illik.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 4., hétfő 9:51

Fuentealbilla írta:Engem inkább az érdekel kik lesznek az állandó kimaradó(k)... mert a rotációban nem hiszek. Carlonál végképp nem. Max kapusposzton :)
Meglátjuk... Nehogy majd ebből is legyen balhé öltözőn belül.
Pedig amikor (nagyjabol) mindenki egeszseges volt, akkor jol rotalta a csapatot. Gondolok itt leginkabb a teli honapokra. Csak hat tavasszal a serulesek miatt szepen elfogytunk.

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 4., hétfő 2:24

Galacticos írta:teljesen lényegtelen hogy én mit akarnék, vagy szerintem hogy lenne jó.
szinte biztos hogy nem fogja megbontani a bbc-t, és az is biztos hogy a 80 milliós james nem fog padozni, tehát isco fog kiszorulni.
Fuentealbilla írta:A busi-xavi-iniesta sor sem tudott jobban védekezni mint isco-modric-kroos. Ha működni fog a csapat szintű letámadás valamilyen szinten akkor elég lehet ez a 3-as "védekezni" is
igen, így van.
plusz ehhez még nálam elöl hozzájönne james, ha ők négyen összeszoknak akkor kisterületen tőlük nem veszi el senki. jöhet ellenük négy yaya touré is..
és kroos is ááá okosba odarakja a labdát ahová kell. mindegy hogy jön bal lábra, jobb lábra, magasan, laposan, erősen vagy gyengén, ő majd odateszi.

csak ezt nem értem hogyha ez a james gyerek is beválik aki egyébként nekem nagyon szimpatikus, akkor ki lesz itt az abszolút kedvenc? mert még most se tudnék dönteni. ramos, cr vagy isco? vagy most james? :lol:
de jó ránézni erre a mostani keretre. B-)
Engem inkább az érdekel kik lesznek az állandó kimaradó(k)... mert a rotációban nem hiszek. Carlonál végképp nem. Max kapusposzton :)
Meglátjuk... Nehogy majd ebből is legyen balhé öltözőn belül.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 4., hétfő 2:11

teljesen lényegtelen hogy én mit akarnék, vagy szerintem hogy lenne jó.
szinte biztos hogy nem fogja megbontani a bbc-t, és az is biztos hogy a 80 milliós james nem fog padozni, tehát isco fog kiszorulni.
Fuentealbilla írta:A busi-xavi-iniesta sor sem tudott jobban védekezni mint isco-modric-kroos. Ha működni fog a csapat szintű letámadás valamilyen szinten akkor elég lehet ez a 3-as "védekezni" is
igen, így van.
plusz ehhez még nálam elöl hozzájönne james, ha ők négyen összeszoknak akkor kisterületen tőlük nem veszi el senki. jöhet ellenük négy yaya touré is..
és kroos is ááá okosba odarakja a labdát ahová kell. mindegy hogy jön bal lábra, jobb lábra, magasan, laposan, erősen vagy gyengén, ő majd odateszi.

csak ezt nem értem hogyha ez a james gyerek is beválik aki egyébként nekem nagyon szimpatikus, akkor ki lesz itt az abszolút kedvenc? mert még most se tudnék dönteni. ramos, cr vagy isco? vagy most james? :lol:
de jó ránézni erre a mostani keretre. B-)

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 4., hétfő 2:04

Galacticos írta: nem igazán érdekel engem speciel hogy nem sikerült. az a meccs így volt tökéletes ahogy volt, kivéve ikert. :mrgreen:
de kellett hozzá ő is hogy végül ilyen drámai legyen és csodálatos.
viszont annál a mozdulatnál csak lestem hogy hol a labda, látom hogy carvajal beadja, és a labda eltűnt a levegőből, mert így leszedte. és képes ilyenekre, nem pattan el tőle a labda, ha hagynánk neki időt a kezdőbe és összeszoknak azzal a modriccal akitől 3an se tudják elvenni úgy forgolódik, és azzal a kroosszal aki majd megadja a stabilitást és nem lesz rossz passza, akkor itt nincs kérdés hogy dominálni fogunk. előtte lenne egy benzema vagy egy james akik szintén labdabiztosak a két szélről meg jön cr meg bale aztán megbassza az ellenfeleket.
Én azért mondom, h mégis szép lett volna, mert az ilyen mozdulatok ráadásul ilyen fontos meccsen égnek bele az ember retinájába. Persze szuper volt a végén az a Ramos fejes és drámai, de magára a mozdulatra már nem is emlékszem csak arra az örömre mikor akkor éreztem. Ez a mozdulat viszont legendás maradhatott volna. Így maximum a fanatikus isco szurkereknek marad majd meg több év után is.
Szerintem az a mozdulat maga már gólt érdemelt volna.
A hármas középpálya meg amit írtál... ki kell próbálni. A busi-xavi-iniesta sor sem tudott jobban védekezni mint isco-modric-kroos. Ha működni fog a csapat szintű letámadás valamilyen szinten akkor elég lehet ez a 3-as "védekezni" is

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 4., hétfő 1:55

Fuentealbilla írta:
Galacticos írta:
és az a labdaátvétel a bl döntőjébe, ha godin nem ekkora hero üzzemódba játssza le a klubszezon utolsó hetét simán gól. :)
.
Ha azt sikerült volna azután a labdaátvétel után bekotorni a kapuba, akkor 2002-es BL finálés Zizu gólhoz lehetett volna csak hasonlítani...
Mindenesetre klasszis mozdulat volt.
nem igazán érdekel engem speciel hogy nem sikerült. az a meccs így volt tökéletes ahogy volt, kivéve ikert. :mrgreen:
de kellett hozzá ő is hogy végül ilyen drámai legyen és csodálatos.
viszont annál a mozdulatnál csak lestem hogy hol a labda, látom hogy carvajal beadja, és a labda eltűnt a levegőből, mert így leszedte. és képes ilyenekre, nem pattan el tőle a labda, ha hagynánk neki időt a kezdőbe és összeszoknak azzal a modriccal akitől 3an se tudják elvenni úgy forgolódik, és azzal a kroosszal aki majd megadja a stabilitást és nem lesz rossz passza, akkor itt nincs kérdés hogy dominálni fogunk. előtte lenne egy benzema vagy egy james akik szintén labdabiztosak a két szélről meg jön cr meg bale aztán megbassza az ellenfeleket.

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 4., hétfő 1:38

Galacticos írta:
és az a labdaátvétel a bl döntőjébe, ha godin nem ekkora hero üzzemódba játssza le a klubszezon utolsó hetét simán gól. :)
.
Ha azt sikerült volna azután a labdaátvétel után bekotorni a kapuba, akkor 2002-es BL finálés Zizu gólhoz lehetett volna csak hasonlítani...
Mindenesetre klasszis mozdulat volt.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 3., vasárnap 23:11

Galacticos írta:dm-nél szerintem védekezésbe okosabb.
nem azt mondtam hogy hasznosabb csak hogy okosabb. :D
az biztos hogy okosabb, de ez a hasznosabbat is jelenti e nem tudom :D
Kerlon írta:Szerintem lehet helye Isconak is, tavasszal már teljesen máshogy, de jól játszott, mint év elején, mikor remekelt és gólokat szerzett. Nincs vele baj, ha van benne annyi alázat, hogy elfogadja a harci helyzetet a kezdőért.
voltak nagyon bíztató momentumai, amikor már eléggé érett játékot mutatott, de ezt nem tudta hosszú távon megmutatni, részben pl azért mert mehetett padozni. idén talán/remélhetőleg kiderül mi a valós helyzet vele. (ahogy Illarraval is)
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 3., vasárnap 22:49

Szerintem lehet helye Isconak is, tavasszal már teljesen máshogy, de jól játszott, mint év elején, mikor remekelt és gólokat szerzett. Nincs vele baj, ha van benne annyi alázat, hogy elfogadja a harci helyzetet a kezdőért.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 3., vasárnap 22:37

dm-nél szerintem védekezésbe okosabb.
nem azt mondtam hogy hasznosabb csak hogy okosabb. :D

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 3., vasárnap 21:55

korábban, sőt kicsit még most is úgy gondoltam, hogy előre fele kell vinni, de lehet a hátra lesz a megoldás. az biztos, hogy látni kéne majd az isco-kroos-modric sort, igazából a szezonban kb 8-10 meccset leszámítva ez elég lehet védekezésben. játékban nem kérdés, hogy jól megértenék egymást. ugyanakkor több kell tőle védekezésben, ha csak a lelkesedésével/futómunkájával tűnik fel, mint DM már az is jó.
Nem illik.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 3., vasárnap 21:40

ziro4vr írta:Isco becses helyet foglal el szívedben, úgyhogy nem is kötnék bele.
alapvetően úgy voltam vele hogy a kapuhoz közel kell rakni, de amit a király kupa fináléjában művelt (a barca ellen..) az nem volt semmi, meggyőzött ott is.
melózott rengeteget, hasznos volt, a labdakihozatalokból kivette a részét.
2:15nél, no question.
csak neki társak is kellenek, modric és kroosszal ááá.

úgyhogy 433ba a középső hármasba is megállja a helyét.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 3., vasárnap 20:32

Isco becses helyet foglal el szívedben, úgyhogy nem is kötnék bele. :mrgreen:

Valamikor amúgy én is megnéznék ilyesmit, csak Iscotól több komolyságot és melót várnék el. Ja meg a bajnokságban az egyik gyengébb ellen olyat még, hogy a kezdőd, csak CR pihen, a helyére James és előre Karim. Ott azért lehetne fostos bugit nyomatni.
Nem illik.

Vissza: