vagyhehe írta:kejlor - carva,várány,ramosz,marci - csabi,modrics,krócs (kellett ide is egy cs ) - BBC
kejlor - carva, várány, ramosz, marci - krócs,modric,isco- bale, james, cronaldo
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 5., kedd 16:22
vagyhehe írta:kejlor - carva,várány,ramosz,marci - csabi,modrics,krócs (kellett ide is egy cs ) - BBC
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 5., kedd 16:20
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 4., hétfő 21:12
Azert tettem oda a kerdojelet, de akar egy kiegeszito ember lehet Illaraval egyutt.Kerlon írta:Casemiro? Hagyjuk már... Khedira szintjét, ha eléri.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 4., hétfő 20:38
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 4., hétfő 20:33
Egyszer nekik is 1 ev lesz vissza a szerzodesukbol. Azt eltudom kepzelni, h a spanyol kapus a tervekben szerepelhet a jovoben es Navas lenne majd a csereje. Addig a costarikai megoldja.hehe írta:navas lesz sok évig a kapusunk.Navas ,(esetleg Courtois vagy De Gea egyszer)
felejtsétek már el a kurtoá, degea embereket, pont annyira fognak itt játszani, mint nojjer.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 4., hétfő 15:30
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 4., hétfő 15:23
navas lesz sok évig a kapusunk.Navas ,(esetleg Courtois vagy De Gea egyszer)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 4., hétfő 15:15
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 4., hétfő 9:51
Pedig amikor (nagyjabol) mindenki egeszseges volt, akkor jol rotalta a csapatot. Gondolok itt leginkabb a teli honapokra. Csak hat tavasszal a serulesek miatt szepen elfogytunk.Fuentealbilla írta:Engem inkább az érdekel kik lesznek az állandó kimaradó(k)... mert a rotációban nem hiszek. Carlonál végképp nem. Max kapusposzton
Meglátjuk... Nehogy majd ebből is legyen balhé öltözőn belül.
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 4., hétfő 2:24
Engem inkább az érdekel kik lesznek az állandó kimaradó(k)... mert a rotációban nem hiszek. Carlonál végképp nem. Max kapusposztonGalacticos írta:teljesen lényegtelen hogy én mit akarnék, vagy szerintem hogy lenne jó.
szinte biztos hogy nem fogja megbontani a bbc-t, és az is biztos hogy a 80 milliós james nem fog padozni, tehát isco fog kiszorulni.igen, így van.Fuentealbilla írta:A busi-xavi-iniesta sor sem tudott jobban védekezni mint isco-modric-kroos. Ha működni fog a csapat szintű letámadás valamilyen szinten akkor elég lehet ez a 3-as "védekezni" is
plusz ehhez még nálam elöl hozzájönne james, ha ők négyen összeszoknak akkor kisterületen tőlük nem veszi el senki. jöhet ellenük négy yaya touré is..
és kroos is ááá okosba odarakja a labdát ahová kell. mindegy hogy jön bal lábra, jobb lábra, magasan, laposan, erősen vagy gyengén, ő majd odateszi.
csak ezt nem értem hogyha ez a james gyerek is beválik aki egyébként nekem nagyon szimpatikus, akkor ki lesz itt az abszolút kedvenc? mert még most se tudnék dönteni. ramos, cr vagy isco? vagy most james?
de jó ránézni erre a mostani keretre.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 4., hétfő 2:11
igen, így van.Fuentealbilla írta:A busi-xavi-iniesta sor sem tudott jobban védekezni mint isco-modric-kroos. Ha működni fog a csapat szintű letámadás valamilyen szinten akkor elég lehet ez a 3-as "védekezni" is
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 4., hétfő 2:04
Én azért mondom, h mégis szép lett volna, mert az ilyen mozdulatok ráadásul ilyen fontos meccsen égnek bele az ember retinájába. Persze szuper volt a végén az a Ramos fejes és drámai, de magára a mozdulatra már nem is emlékszem csak arra az örömre mikor akkor éreztem. Ez a mozdulat viszont legendás maradhatott volna. Így maximum a fanatikus isco szurkereknek marad majd meg több év után is.Galacticos írta: nem igazán érdekel engem speciel hogy nem sikerült. az a meccs így volt tökéletes ahogy volt, kivéve ikert.
de kellett hozzá ő is hogy végül ilyen drámai legyen és csodálatos.
viszont annál a mozdulatnál csak lestem hogy hol a labda, látom hogy carvajal beadja, és a labda eltűnt a levegőből, mert így leszedte. és képes ilyenekre, nem pattan el tőle a labda, ha hagynánk neki időt a kezdőbe és összeszoknak azzal a modriccal akitől 3an se tudják elvenni úgy forgolódik, és azzal a kroosszal aki majd megadja a stabilitást és nem lesz rossz passza, akkor itt nincs kérdés hogy dominálni fogunk. előtte lenne egy benzema vagy egy james akik szintén labdabiztosak a két szélről meg jön cr meg bale aztán megbassza az ellenfeleket.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 4., hétfő 1:55
nem igazán érdekel engem speciel hogy nem sikerült. az a meccs így volt tökéletes ahogy volt, kivéve ikert.Fuentealbilla írta:Ha azt sikerült volna azután a labdaátvétel után bekotorni a kapuba, akkor 2002-es BL finálés Zizu gólhoz lehetett volna csak hasonlítani...Galacticos írta:
és az a labdaátvétel a bl döntőjébe, ha godin nem ekkora hero üzzemódba játssza le a klubszezon utolsó hetét simán gól.
.
Mindenesetre klasszis mozdulat volt.
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 4., hétfő 1:38
Ha azt sikerült volna azután a labdaátvétel után bekotorni a kapuba, akkor 2002-es BL finálés Zizu gólhoz lehetett volna csak hasonlítani...Galacticos írta:
és az a labdaátvétel a bl döntőjébe, ha godin nem ekkora hero üzzemódba játssza le a klubszezon utolsó hetét simán gól.
.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 3., vasárnap 23:11
az biztos hogy okosabb, de ez a hasznosabbat is jelenti e nem tudomGalacticos írta:dm-nél szerintem védekezésbe okosabb.
nem azt mondtam hogy hasznosabb csak hogy okosabb.
voltak nagyon bíztató momentumai, amikor már eléggé érett játékot mutatott, de ezt nem tudta hosszú távon megmutatni, részben pl azért mert mehetett padozni. idén talán/remélhetőleg kiderül mi a valós helyzet vele. (ahogy Illarraval is)Kerlon írta:Szerintem lehet helye Isconak is, tavasszal már teljesen máshogy, de jól játszott, mint év elején, mikor remekelt és gólokat szerzett. Nincs vele baj, ha van benne annyi alázat, hogy elfogadja a harci helyzetet a kezdőért.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 3., vasárnap 22:49
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 3., vasárnap 22:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 3., vasárnap 21:55
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 3., vasárnap 21:40
alapvetően úgy voltam vele hogy a kapuhoz közel kell rakni, de amit a király kupa fináléjában művelt (a barca ellen..) az nem volt semmi, meggyőzött ott is.ziro4vr írta:Isco becses helyet foglal el szívedben, úgyhogy nem is kötnék bele.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 3., vasárnap 20:32
Jelenlévő fórumozók: 114 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem