OFF
- Caúl
- Kedvenc játékosaid: Iker, Raphael, Sergio, Cristiano, Marcelo, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Akkor ez az amire te gondolsz, ez volt a selejtezőben
De ez nem egy éves, BGT legújabb szériájának a selejtezője volt, csak ennyi időbe telt mire elkezdődtek az elődöntők, amit pátkán linkelt az volt ma este.
Azt hittem arra gondolsz, hogy ugyanúgy magyarok vannak a brit tehetségkutatóban.
De ez nem egy éves, BGT legújabb szériájának a selejtezője volt, csak ennyi időbe telt mire elkezdődtek az elődöntők, amit pátkán linkelt az volt ma este.
Azt hittem arra gondolsz, hogy ugyanúgy magyarok vannak a brit tehetségkutatóban.
"A győzelemért minden kényelmetlenség elviselhető. Ezért semmilyen szenvedés nem lehet túl sok!."-Agatha Christie
in:Carvajal-Vidal-Reus-Falcao
out:Khedira, DM, Higuaín
Kloppot a padra!
Kloppot a padra!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Hát ne baxxá máá ki velem.....ha a sztorija nem is pont ez volt,ezt akkor is láttam már egy éve a BGT-ben......ez most volt?
Ezt már egy éve is láttam.....
Ezt már egy éve is láttam.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Caúl
Ez az, én is az előbb találtam meg őket videón.pátkán írta:http://www.youtube.com/watch?v=JOZS_Vq6eKw
Sztem nem, volt egy ilyen kosárlabdás magyar műsor de az nem jutott továbbR.M.C.F írta:tavaly nem ugyanez volt? ott is ez volt a sláger.....ezek, vagy nem?
Ez az
"A győzelemért minden kényelmetlenség elviselhető. Ezért semmilyen szenvedés nem lehet túl sok!."-Agatha Christie
Kloppot a padra!
Kloppot a padra!
http://www.youtube.com/watch?v=JOZS_Vq6eKwCaúl írta:Nézte vki a Britain's Got Talentet?
Továbbjutott a magyar árnyéktánc csapat ELSŐKÉNT az elődöntőjükből.
Ők meg még egy produkciót tapsolt meg a közönség felállva.
Am kíváncsi vagyok, hogy meddig hagyják menni őket mert az azért elég hülyén mutatna ha egy brit tehetségkutatót magyarok nyernének. Így is kapott már hideget-meleget Simon Cowell amiért ezt engedélyezte.
itt is van pajtás
joabulicsak
egyszerűen ez az nso mindig kikészít....
minden héten lehoznak valami hülyeséget...
nemrég Callejón a Valencia labdarúgója volt
most meg :
Videó: sevillai dráma, sima Atlético-siker
Zaragoza - Atletico
Arda Turan 84.perc (0-1)
Postiga 89.perc (1-1)
Diego Costa 90.perc (1-2)
Diego Costa 92.perc (1-3)
ez hol sima, de komolyan...? és folyamatosan jönnek a nagyobbnál nagyobb hülyeségek...
egyszerűen nagyon felidegelnek, de ez, hogy ilyen "hibákkal" dolgoznak Magyarország legnagyobb sportújságának a netes portálján....
minden héten lehoznak valami hülyeséget...
nemrég Callejón a Valencia labdarúgója volt
most meg :
Videó: sevillai dráma, sima Atlético-siker
Zaragoza - Atletico
Arda Turan 84.perc (0-1)
Postiga 89.perc (1-1)
Diego Costa 90.perc (1-2)
Diego Costa 92.perc (1-3)
ez hol sima, de komolyan...? és folyamatosan jönnek a nagyobbnál nagyobb hülyeségek...
egyszerűen nagyon felidegelnek, de ez, hogy ilyen "hibákkal" dolgoznak Magyarország legnagyobb sportújságának a netes portálján....
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Caúl írta:Nézte vki a Britain's Got Talentet?
Am kíváncsi vagyok, hogy meddig hagyják menni őket mert az azért elég hülyén mutatna ha egy brit tehetségkutatót magyarok nyernének. Így is kapott már hideget-meleget Simon Cowell amiért ezt engedélyezte.
tavaly nem ugyanez volt? ott is ez volt a sláger.....ezek, vagy nem?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Caúl
Nézte vki a Britain's Got Talentet?
Kloppot a padra!
Kloppot a padra!
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Második lett az NB3-ban, a kedvenc magyar csapatom.( csak azért kedvenc, mert ott focizok)
a szurkolók öröme
a szurkolók öröme
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nem vagyok régi motoros ott sem, úgyhogy erről nekem is lehetne regélni.___Samy___ írta:inkább úgy kérdezd, hogy kik voltak azok rajtuk kívül, akik regeltek már oda is
ahogy hallottam, elég szépen osztogatták a véglegest is több embernek
Madridistákra gondoltam elsősorban, de üdv'shutterisland írta:hello. 5x több személyeskedéssel meg vitával, mint itt.
tudod, tello, deulofeu, neymar, valdes, thiago, tito témák.
Igen, tudom.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hello. 5x több személyeskedéssel meg vitával, mint itt.GT37 írta:Csak kíváncsiságból, ha nem vagyok indiszkrét: Fauston, Remy-n és Fernin kívül van még valaki, aki a túloldalon is képviselteti magát?
tudod, tello, deulofeu, neymar, valdes, thiago, tito témák.
- ___Samy___
szintén zenész....Ex-barátnőmmel voltunk így
inkább úgy kérdezd, hogy kik voltak azok rajtuk kívül, akik regeltek már oda isGT37 írta:Csak kíváncsiságból, ha nem vagyok indiszkrét: Fauston, Remy-n és Fernin kívül van még valaki, aki a túloldalon is képviselteti magát?
ahogy hallottam, elég szépen osztogatták a véglegest is több embernek
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ezt nem gondoltam volna rólad.hehe írta:de indiszkrét vagy.
én voltam, örültek is nekem páran, de aztán legülüszemű cigányoztam xavit, és örökre kicsaptak.
pedig jóindulatból írtam.
Ex-barátnőmmel voltunk így, sok száz kilométer távolságból...olyan ijesztő volt, hogy inkább szakítottunk, úgyhogy vigyázz ezzel.Nektek van olyan ismerősötök akivel mindig tudjátok egymás gondolatát, előbb mondjátok ki amit ő is akart vagy fordítva!
Nekem van egy és már durva h mennyiszer jön be ez! Tegnap is facen beszélünk és így is éreztük egymást! Egyszerre írtunk de ugyanazt! Az mondta ő már hátrafordult otthon a szobájában, hogy nem állok e mögötte és figyelem mit ír!
Néha már ijesztő! Van erre vmi tudományos magyarázat?
Najó, nem emiatt szakítottunk.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
inkább nem kommentálomfilatáska írta:éreztük egymást
Nektek van olyan ismerősötök akivel mindig tudjátok egymás gondolatát, előbb mondjátok ki amit ő is akart vagy fordítva!
Nekem van egy és már durva h mennyiszer jön be ez! Tegnap is facen beszélünk és így is éreztük egymást! Egyszerre írtunk de ugyanazt! Az mondta ő már hátrafordult otthon a szobájában, hogy nem állok e mögötte és figyelem mit ír!
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
de indiszkrét vagy.GT37 írta:Csak kíváncsiságból, ha nem vagyok indiszkrét: Fauston, Remy-n és Fernin kívül van még valaki, aki a túloldalon is képviselteti magát?
én voltam, örültek is nekem páran, de aztán legülüszemű cigányoztam xavit, és örökre kicsaptak.
pedig jóindulatból írtam.
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nálam semmi mellékhatás nem jött elő. Hatott és utána 3. lettem országosonhehe írta: nem voltak durva mellékhatások?
olvasok neten elég kemény dolgokat, bár tény, hogy akik allergiára kapták a szurit, azok írnak mindenféle horrort.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots