OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 4., hétfő 17:06

Tudtam én hogy nő van a dologban. Épeszű ember nem vacilal ilyenen. Vagy tenyleg nem neked valo
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 4., hétfő 15:27

Realista24 írta:1. három kiló, 120 óra munka
2. 130ezer, 180 óra munka
Ez egy hónap, az egyik 3,5 hónapra szól, ergó negyed év alatt plusz fél millióban vagy és ha már egyszer kint vagy a németeknél, akkor esélyesebb, hogy találsz újabb melót kint.

A másik verzióban elmész őrnek, többet dolgozol kevesebbért, bár nyugisabb meló. Ami nekem ezzel a legfőbb bajom, hogy így több időd maradna a fórumozásra :Đ :shutup: :shifty:
abban a részében van ráció, hogy ha már kinn vagyok, lehet sikerülne ott későbbre is találni valamit, de ha külföldi letelepedés, akkor azt úgy képzeltük el, hogy barátnőmmel együtt, ha jövőre befejezi az egyetemet.
a 120 órához meg azért jön hozzá napi több száz kilométer utazás sajnos.
nem tudom, hogy az a negyed év alatt fél milla mire elég úgy, hogy ott megélni belőle és még haza is hozni.

ja, a fórumozás...így is úgy is kevesebb időm lesz (ahogy a vb-t leszámítva mostanában is kevesebb van, mint régebben) úgyhogy aki nem bír, mindenképpen nyer vele. :mrgreen:

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. augusztus 4., hétfő 15:22

Én mindenképp a német állás mellett tenném le a voksomat. Egyrészt ugye külföld. Új élettapasztalatok, külön élés fortélyai, kapcsolatok szerzése(nálam általában ez a legfontosabb mert a jövőben sosem tudhatod mire lehet szükséged, és a mai világban legtöbbször ismerős által kerülhetsz be jó munkahelyekre.)éssatöbbiésattöbbi. Ezek mind hasznodra lehetnek. A megkeresett pénzről nem is beszélve... Egy buktatója szokott lenni igazán, hogy leginkább gyűjtőszállásra raknak be. Ezt úgy képzeld el, hogy nagyjából 20 ember lakik egy házban és legalább egy emberrel meg kell osztanod az alvóhelyed. Viszont ha egy ismerőssel vagy baráttal mennél akkor ilyenkor jó esetben egybe raknak titeket úgy azért valamelyest könnyebb a dolga az embernek. A biztonsági őrös munkáról nem vagyok túl jó véleménnyel de ha már elkezdted mindenképp érdemes befejezni és ha még időbe ki is tudnál utazni az úgy meg főnyeremény. Ugye a külföldi állás szezonális így ha visszajössz akkor még el tudsz helyezkedni mint BŐ.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 4., hétfő 15:17

a genyó mindenedet :lol: :lol:

ha elviccelem akkor Németország, nem adnék egy barcás kezébe fegyvert ilyen keserű időkben :mrgreen:

ha nem viccelem el akkor pedig Németország.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 4., hétfő 15:14

1. három kiló, 120 óra munka
2. 130ezer, 180 óra munka
Ez egy hónap, az egyik 3,5 hónapra szól, ergó negyed év alatt plusz fél millióban vagy és ha már egyszer kint vagy a németeknél, akkor esélyesebb, hogy találsz újabb melót kint.

A másik verzióban elmész őrnek, többet dolgozol kevesebbért, bár nyugisabb meló. Ami nekem ezzel a legfőbb bajom, hogy így több időd maradna a fórumozásra :Đ :shutup: :shifty:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. augusztus 4., hétfő 15:03

véleményekre lennék kíváncsi.

két, számomra potenciális munkalehetőségről lenne szó.
hátha valaki tud nekem látatlanban is hasznos, fontos dolgokat hozzáfűzni, mert esetleg van tapasztalata bármelyik téren, stb.

1.

hely : németország
munkavégzés helye : változó, különböző cégek, áruházak
munkakör : leltározási feladatok
munkaidő : hetente kb. 30 óra munka, plusz utazgatás
időtartam : 3 és fél hónapos szezonális munka.
fizetés : pótlékoktól és a munka mennyiségétől, adózástól függően 1000-1200 euró, amelyből 200 eurót levonnak a szállásra.

2.

hely : a lakóhelyemhez közel
munkavégzés helye : őrzött szállás
munkakör : fegyveres biztonsági őr
munkaidő : két műszakban 12 órás munkaidőben, azt hiszem 12-24-12-48-as rendszerben.
időtartam : (később kifejtem, ezzel van a gond.)
fizetés : pótlékoktól, ünnepektől, stb. is függ, havi nettó 95-100 ezer, azon felül 12 ezer értékben utalványok, szép kártya, illetőleg az igazolvány okán ingyenes tömegközlekedés a megyén belül, ez nagyjából 20 ezer forint megtakarítás pluszban.

igazság szerint a probléma "csak" az, hogy a kettő üti egymást.

a fegyveres biztonsági őr tanfolyam (melyet a rendőrség biztosít egyébként) pont akkoriban ér majd véget, mikor már valószínűleg kinn kellene lenni.
a képzés már elkezdődött, az egészségügyi és pszichológiai szűrőn túl vagyok, most jön majd 5 modul (3 elméleti, 1 lövészet és 1 önvédelem) aztán a vizsgák meg minden.

a probléma azzal van, hogy nem kaptam/kaptunk egyértelmű ígéretet arra, hogy a sikeres vizsgát követően munkába is állhatunk.
habár folyosópletykák és ott dolgozó ismerősök szerint kelleni fognak az emberek, mert egyrészt bővítés lesz, másrészt pedig mindig ebből a csoportból töltik fel a távozókat, viszont ugye erre garancia nincsen.
lehet, hogy kapásból felvesznek, lehet, hogy 1 hónap múlva, lehet, hogy 3 hónap után, ezt nem lehet tudni.

konkrétan szinte biztosan nem tudom azt megtenni, hogy ha végzem a tanfolyammal, és egyértelműsítenék, hogy mostanában még nem tudnak felvenni, akkor legalább lesz egy szakmám és tudok lécelni németbe addig is.

én hajlok az egyik felé, de azért minden véleményt, tapasztalatot meghallgatnék, kíváncsi vagyok más szemszögből, kívülállóként hogyan lehet megítélni egy ilyen szitut.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 4., hétfő 13:47

realistahuni írta:itt nézz szét
Hú, köszi szépen, meg is vannak a meccsek amiket le akartam szedni. :) :agree:

chosenone46

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2014. augusztus 4., hétfő 13:18

nem tudjátok véletlenül, mi van akkor, ha a munkahelyemről a jelenléti ívet csak később tudom bevinni az iskolaszövetkezethez? később kapok pénzt gondolom... vagy nem is kapom meg a fizetést?
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 4., hétfő 13:07

más:
Valaki nem tud mondani nekem egy oldalt, ahonnan le lehet szedni/meg lehet nézni a 05/06-os, és a 08/09-es szezon meccsekit? Kicsit nosztalgiáznék, de nem találtam semmit..
itt nézz szét

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 4., hétfő 12:55

Óóó, Drenthe, már majdnem el is felejtettem, hogy játszott nálatok.. :lol: Hogy imádtam nézni amikor elesett a saját lábában, vagy magát cselezte ki.. :D Igazi örömfocit tolt anno. :D

más:
Valaki nem tud mondani nekem egy oldalt, ahonnan le lehet szedni/meg lehet nézni a 05/06-os, és a 08/09-es szezon meccsekit? Kicsit nosztalgiáznék, de nem találtam semmit.. :/

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. augusztus 4., hétfő 10:56

szegénynek barátai sincsenek :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 4., hétfő 10:52

Drenthe felhivott magahoz 4 vadidegent fifazni :lol:

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. augusztus 3., vasárnap 18:41

chosenone46 írta:Szegeden sem jobb a helyzet, főleg a Mars tér. Lehet fényes nappal vagy éjszaka, teli van bidámbidámmal a környék. Engem picit hamarabb észre is vesznek mint P.Kriszt, mivel csak 175 cm vagyok. :mrgreen: Nem is olyan rég volt az, hogy telefonáltam egyszer csak azt vettem észre, hogy jön szemben velem három ilyen balhésnak néző arc, és csak úgy megdobtak, igazán érett viselkedés..többször is már betaláltak azzal, hogy adjak pénzt meg cigit (olyan indokkal, hogy ma halt meg az apja, de elröhögte a ronáldó..bravo.) van olyan aki ha közlöm vele, hogy nincs, továbbáll, de a kötekedősek istenem..pont ma volt egyébként téma haverjaimmal is.de arra nem tudtunk rájönni, hogy jutott el idáig az ország?
Fujj, de egy undorító környék a Mars tér, egyszerűen utálom. A tipikus buszmegálló + piac kombó, az ilyen környékre jellemző arcokkal. :(

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 3., vasárnap 0:33

és nem matracosékhoz mennék, az nem érdekel. :mrgreen:
getafe-rayo meccsen elvileg elég korrekt jegyárak vannak :mrgreen:

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. augusztus 3., vasárnap 0:30

Humorba azért mégsem teszem, de ez szó szerint bassza a szememet. :mrgreen:

Marci
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Marci » 2014. augusztus 2., szombat 17:48

Én voltam, írj nyugodtan.

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. augusztus 2., szombat 17:14

Gyerköcök, akik voltak már Madridban meccsen, azok nyomjanak már egy privátot rám, az ősszel egyszerűen már KI KELL JUTNOM. :mrgreen:

és nem matracosékhoz mennék, az nem érdekel. :mrgreen:
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 1., péntek 23:10

hogy nincs komoly rendfenntartó brigád aki az ilyen kispályás keménykedő nyikhajok búráját jól szétcsapkodja, hogy megtanulják, hogy ez nem pálya, nem így kell viselkedni.
Fehérváron volt egy brigád, rendőrök. Többet ültek tárgyaláson, mint amit dolgoztak, de legalább úgy féltek tőlük a cigányok, meg a futballhuligánok, hogy nyugodtan sétáltam ki a stadionba a hosszúsétatéren (cigányputri)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. augusztus 1., péntek 21:37

chosenone46 írta:de arra nem tudtunk rájönni, hogy jutott el idáig az ország?
Úgy, hogy sokszor "jogilag" a tettest védi a "rendszer" és úgy, hogy nincs komoly rendfenntartó brigád aki az ilyen kispályás keménykedő nyikhajok búráját jól szétcsapkodja, hogy megtanulják, hogy ez nem pálya, nem így kell viselkedni. Ha már a szülei erre nem voltak képesek. Nyilván ehhez kell valami szellemi színvonal, ami sem a szülőknél, sem a porontyaiknál nincs meg. Ezt hosszan lehetne tárgyalni, én sem értek hozzá, ráadásul ki is sarkítottam, de mindenesetre ez az állam feladata lenne.... De hát tudjuk, hogy éppenséggel azzal sem állunk valami túl fényesen, évtizedek óta. :)

chosenone46

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2014. augusztus 1., péntek 21:30

Szegeden sem jobb a helyzet, főleg a Mars tér. Lehet fényes nappal vagy éjszaka, teli van bidámbidámmal a környék. Engem picit hamarabb észre is vesznek mint P.Kriszt, mivel csak 175 cm vagyok. :mrgreen: Nem is olyan rég volt az, hogy telefonáltam egyszer csak azt vettem észre, hogy jön szemben velem három ilyen balhésnak néző arc, és csak úgy megdobtak, igazán érett viselkedés..többször is már betaláltak azzal, hogy adjak pénzt meg cigit (olyan indokkal, hogy ma halt meg az apja, de elröhögte a ronáldó..bravo.) van olyan aki ha közlöm vele, hogy nincs, továbbáll, de a kötekedősek istenem..pont ma volt egyébként téma haverjaimmal is.de arra nem tudtunk rájönni, hogy jutott el idáig az ország?
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."

Vissza: