hehe írta:kéne valami kis táplálékkiegészítő, és az se lenne baj - persze megfelelő mennyiségű mozgás és edzés mellett -, ha rámjönne pár kiló izom , és ne egy felfújt zsírdisznó legyen belőlem, mint a konditermes pudvák nagy része, hanem emberi formám maradjon, csak kicsit több izommal.
ami fontos, hogy szigorúan természetes alapanyagú érdekelne.
légyszi ajánljatok cuccot, sose ettem/szedtem/szúrtam semmi ilyesmit.
köszike!
Kérdés mennyit szánnál rá mondjuk havi szinten.?
Első és legfontosabb a megfelelő étrend!!! mellett a vitaminok én
Mega Daily One-tszedek, +C vitamin+Kalcium-Magnézium, ez így ár érték arányban egész jó.
Aztán kérdés, hogy tömegelni akarsz-é vagy szálkásítani, de a fentiek alapján tömegelni gondolom.
Ehhez
tömegnövelő étrendeket találsz ott, ahol a multivitamint linkeltem, pl hogy bizonyos súlyhoz mennyi fehérje+szénhidrátbevitel kell...
Edzés után gyorsabb felszívódásút ajánlott bevinni pl
100%wheypro+ehhez szénhidrátot ami a carb-f.
De ha nem akarsz kotyvasztani akkor Jumboval is megoldható ez egy ilyen kevert fehérje+szénhidrát+kreatin kombó tömegeléshez.
Carbf-el annyival jobb, hogy mindig tudod alakítani egyénileg, hogy annyit vigyél be amire szükséged van.
Aztán estére meg reggelre jobb valami hosszabb felszívódású fehérje pl Bsn, ez kva drága de isteni íze van, alig lehet leállni vele.
Ha csóróság van mint nálam, akkor a simple whey-t tudom ajánlani edzés utánra+CarbF
Ezt meg reggel és este tolom.