Rasta írta:
Mindezt nem Diego érdemeinek kisebbítéseként mondtam, mert az MU ellen nagyon kellett, de hasonlót köszönhetünk idén a sokmindennek lehordott Ikernek a Dortmund ellen például. Ha akkor ő nincs, elődöntő sincs, Bayern alázás sincs.
úgy van előadva az a pár védése mintha 15ször kitolta volna ki a fickából a labdát....közben meg közelében nem volt ahhoz, amit pl 1 éve Lopez művelt le a Dortmund ellen...
vissza lehet nézni, odajöttek kb hozzá a labdák... nézzétek meg, hogy azok a hatalmas lövések odamentek mind hozzá....
1 komoly védése volt, a 2. gól előtt a kapufára tolta Lewa lövését, de a kipattanóból gól lett.
Götze is az elődöntőben kb belelőtte és egekig fel lett opkodva sokaknál....
sőt a Dortmund elleni első negyeddöntőben egy szimpla középregurítást kiütött pont középre ha jól emlékszem Lewa elé és Pepe mentett emberfelettit....
én odavissza vagyok Ikerért ha a focit nézzük 2002 óta, aztán a VBn jött R9 .... nekem ők a 2 istencsászár, de be kell látni, hogy Ikernek ennyi volt a Realban... a hibái el vannak felejtve, pár szimpla védése meg az egekig fel van szopkodva...
el kell fogadni ezt és kész, nálam Ikernél kezdődött a foci, sose felejtem el azt amikor Cesar lesérült és Ikernek ollóval vágták le a mezének az ujját... és jött a meccs vége ahol tudjuk mik történtek...
le kell venni az Ikeres napszemcsit és belátni azt amit már elég régóta lehet látni....
tudom, hogy nehéz, nekem is az volt, de Ikernek is jót tenne a váltás...