Diego López - 25

Archívum
L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Diego López - 25

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 5., kedd 14:31

ferni írta:úgy van előadva az a pár védése mintha 15ször kitolta volna ki a fickából a labdát....közben meg közelében nem volt ahhoz, amit pl 1 éve Lopez művelt le a Dortmund ellen...
:fpalm: Eddig olvastam... ennyi erővel azt is elmondhatjuk, hogy López közelében sincs annak, amit Iker bemutatott az elmúlt 10-12 éve. Úgy van előadva López, mintha ő váltotta volna meg a világot... közben meg közelében sincs Iker korábbi teljesítményeihez.

Így is lehet látni a világot, csak tudod fernikém felesleges... pampolni arról is és erről is. :kacsint:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. augusztus 5., kedd 14:26

Rasta írta:
Mindezt nem Diego érdemeinek kisebbítéseként mondtam, mert az MU ellen nagyon kellett, de hasonlót köszönhetünk idén a sokmindennek lehordott Ikernek a Dortmund ellen például. Ha akkor ő nincs, elődöntő sincs, Bayern alázás sincs.
úgy van előadva az a pár védése mintha 15ször kitolta volna ki a fickából a labdát....közben meg közelében nem volt ahhoz, amit pl 1 éve Lopez művelt le a Dortmund ellen...

vissza lehet nézni, odajöttek kb hozzá a labdák... nézzétek meg, hogy azok a hatalmas lövések odamentek mind hozzá....
1 komoly védése volt, a 2. gól előtt a kapufára tolta Lewa lövését, de a kipattanóból gól lett.

Götze is az elődöntőben kb belelőtte és egekig fel lett opkodva sokaknál....
sőt a Dortmund elleni első negyeddöntőben egy szimpla középregurítást kiütött pont középre ha jól emlékszem Lewa elé és Pepe mentett emberfelettit....

én odavissza vagyok Ikerért ha a focit nézzük 2002 óta, aztán a VBn jött R9 .... nekem ők a 2 istencsászár, de be kell látni, hogy Ikernek ennyi volt a Realban... a hibái el vannak felejtve, pár szimpla védése meg az egekig fel van szopkodva...

el kell fogadni ezt és kész, nálam Ikernél kezdődött a foci, sose felejtem el azt amikor Cesar lesérült és Ikernek ollóval vágták le a mezének az ujját... és jött a meccs vége ahol tudjuk mik történtek...

le kell venni az Ikeres napszemcsit és belátni azt amit már elég régóta lehet látni....

tudom, hogy nehéz, nekem is az volt, de Ikernek is jót tenne a váltás...

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 5., kedd 14:07

Szerintem aki egy ekkora csapathoz igazol edzőként, annak tisztában kell lennie, hogy itt világsztárokkal, nem egyszer legendákkal kell bánnia. Könnyen előfordulhat velük, hogy nem olyan egyszerű leültetni őket padra vagy elküldeni őket. Ez nem azért van, mert az illetőt Iker Casillasnak hívják, nem tudhatjuk, hogy pl. CR-el mi lesz néhány év múlva, ha már nem tudja ezt az elképesztő számú gólt hozni és fék lesz, vagy még később pl. Bale esetében hogy lesz megoldva. Soktényezős ez az egyenlet, nem feltétlenül olyan egyszerű, mint ahogy szeretnénk.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 5., kedd 14:02

Realista24 írta:
Ikernek be kellett volna látnia, hogy már nem való ebbe a csapatba és elfogadnia a szerepét vagy távoznia kellett volna, mint Raúlnak.
Honnan tudod, hogy nem fogadta el azt, hogy másodhegedűs lesz idén?

Carlon nyomás van? Oldja meg, ez a Real Madrid. Ha ez a nyomás enyhül, lesz más. Aki nem bírja, menjen.
Jó, persze igazad van, de ez a nyomás, ez a felesleges kategória.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. augusztus 5., kedd 13:58

Realista24 írta: Honnan tudod, hogy nem fogadta el azt, hogy másodhegedűs lesz idén?
Akkor miért kéne mennie Lópeznek, ha Casillas elfogadja, hogy második számú lesz? Casillas megkapja a bizalmat még utoljára, aztán ha sok lesz a baki, akkor bedobják helyette Navast.

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 5., kedd 13:57

A Barcának kiismerték a játékát, nem szimplán összeestek mentálisan. Nem véletlenül tudtuk idén bedarálni a Bayernt. Nyomták a tavalyelőtti Bayern focit, kb az eredmény is majdnem összejött ugyanolyanra. Kis csapatok ellen még el lehet bohóckodni egy tikitakával, de a nagycsapatok ellen, ahol van 1-2 szélvész gyors emberke, aki képes megbontani a harmatvédelmet (nálunk ez Bale és DM volt idén elsősorban), akkor már a hajukra kenhetik a 80-20as labdabirtoklást a kezdőkörben.

Mindezt nem Diego érdemeinek kisebbítéseként mondtam, mert az MU ellen nagyon kellett, de hasonlót köszönhetünk idén a sokmindennek lehordott Ikernek a Dortmund ellen például. Ha akkor ő nincs, elődöntő sincs, Bayern alázás sincs.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. augusztus 5., kedd 13:49

a Dortmund ellen olyan 7-8 góllal pottyantunk volna ki, ha Lopez nem parádézik...
mennyivel jobb volt, hogy a visszavágó végén még volt egy kicsike esély és egy 2-0ás eredménnyel jöttek le a pályáról, 3-2vel estünk ki, de volt esély a végén is... nekem az pl rengeteget számított.
nem egy 7-0lal... az sokat számított, bárki bármit mond...
a Barca ott összetört, szétzuhant.... ha nincs Lopez nálunk is ez lett volna, abból meg ki tudja mi lett volna hosszabb távon...

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. augusztus 5., kedd 13:44

jó hát franc se emlékszik pontosan hogy történt már, nem ma volt.

jobb lett volna egy újabb 5-0 zakó? mert adán kb annyit beeresztett volna azokból, amiket valahogy kifogott lopez.

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. augusztus 5., kedd 13:41

Fuentealbilla írta:Raulnak megmondták legalábbis akkoriban a hírek szerint megmondták, hogy padon leszel a szezonban max 10 perceid lesznek a meccsek végén.
Én csak azt nem értem, hogy ha Raúl önként távozott, akkor miért kapta meg a végkielégítését. :hmmm:
Marky írta:látom te nem emlékszel arra az időszakra, amikor ikernek eltört a keze, adán pedig beállt, kiállította magát, hajmeresztőbbnél is hajmeresztőbb dolgokat tett.
Akkor Te sem nagyon, mert akkor Casillasnak még nem volt eltörve a keze. Ő váltotta Adánt a kiállítás után. :)
Toky írta:Mivel húzta ki a szarból a klubot? Nyertünk Vele valami kupát...? ...
Marky írta:diego pedig az mu ellen olyanokat parádézott, ami betolt minket az elődöntőbe. persze ez nem ért semmit, mert a dortmund legázolt minket, igaz, de mégis az elődöntőben estünk ki és nem a tömegben.
Szép, hogy nem a negyed-, hanem az elődöntőbe estünk ki - bár López mellett azért a piros lap is segítségünkre volt, tegyük hozzá - ,de Te magad ismered el, hogy nem ért semmit. Így még mindig nem látom igazából,hogy mitől mentette meg a madridizmust. De lehet bennem van a hiba. :shutup:

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 5., kedd 13:19

Kerlon írta:
Nemrég sokan arról írtak, hogy ha Iker elfogadja a padot akkor okés. Most már ez átfordult abba, hogy a klubnál jelen lévő talán utolsó igazi legendát,csk-t,madridistát stb. már a padról is elzavarnák. :-(
Mivel a puszta jelenléte nyomás alá helyezi Carlot és az éppen védő kapust. Arról nem is beszélve, hogy a fizetése nem egy padon üldögélő kapuséval reális bármennyire is rászolgált. Ikernek be kellett volna látnia, hogy már nem való ebbe a csapatba és elfogadnia a szerepét vagy távoznia kellett volna, mint Raúlnak.
Akkor ezt meg Pereznek tudnia kellene és nem "marasztalni" a hírek szerint hanem megköszönni az eddigieket és elküldeni.
Raulnak megmondták legalábbis akkoriban a hírek szerint megmondták, hogy padon leszel a szezonban max 10 perceid lesznek a meccsek végén. Véleményem szerint ha ezt Casillasnak is tálalnák akkor ő is tovább állna. Csak hát megy a porhintés arra felé is csak a hírek szerint....

Na majd meglátjuk. Tartom magam az ez előtti hozzászólásomhoz. Nem a játékosok sosem a hibásak hanem a töketlen vezetőség.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. augusztus 5., kedd 13:18

a gond ott van, hogy mindenki ALANYI jogon akarja ikert a kapuba. ezt senkivel se lehet megtenni, megteszik az mb1-ben és látjuk mi van. ha a csapat szempontjából gondolkodott volna most a vezetőség, akkor ikernek megmondták volna, hogy köszönjük szépen ezt a sok aktív évet, menj el levezetni pár évig egy másik országba, elengedünk ingyen is, válassz csapatot magadnak, aztán amikor úgy érzed vissza lehet térni és kapsz valami jól fizető munkát a klubnál.
de ők úgy döntöttek, kirakják azt az embert, aki kész lett volna újra megküzdeni a kezdő pozícióért és hoztak egy top formában lévő új arcot. ebből az lesz megint, hogy ha iker véd, jönnek a bakik, ha navas véd jönnek a károgók, akik ikert akarják.
Toky írta: Nem kötekedésképpen, de ezt már annyiszor írtátok, hogy most már kíváncsi vagyok. Mivel húzta ki a szarból a klubot? Nyertünk Vele valami kupát, vagy csak azért írjátok, mert visszajött védeni? Mert ha utóbbi, akkor bárki mással is lényegében ugyanott lennénk, nem?
látom te nem emlékszel arra az időszakra, amikor ikernek eltört a keze, adán pedig beállt, kiállította magát, hajmeresztőbbnél is hajmeresztőbb dolgokat tett.
diego pedig az mu ellen olyanokat parádézott, ami betolt minket az elődöntőbe. persze ez nem ért semmit, mert a dortmund legázolt minket, igaz, de mégis az elődöntőben estünk ki és nem a tömegben.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 5., kedd 13:16

Ikernek be kellett volna látnia, hogy már nem való ebbe a csapatba és elfogadnia a szerepét vagy távoznia kellett volna, mint Raúlnak.
Honnan tudod, hogy nem fogadta el azt, hogy másodhegedűs lesz idén?

Carlon nyomás van? Oldja meg, ez a Real Madrid. Ha ez a nyomás enyhül, lesz más. Aki nem bírja, menjen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 5., kedd 13:13

Nemrég sokan arról írtak, hogy ha Iker elfogadja a padot akkor okés. Most már ez átfordult abba, hogy a klubnál jelen lévő talán utolsó igazi legendát,csk-t,madridistát stb. már a padról is elzavarnák. :-(
Mivel a puszta jelenléte nyomás alá helyezi Carlot és az éppen védő kapust. Arról nem is beszélve, hogy a fizetése nem egy padon üldögélő kapuséval reális bármennyire is rászolgált. Ikernek be kellett volna látnia, hogy már nem való ebbe a csapatba és elfogadnia a szerepét vagy távoznia kellett volna, mint Raúlnak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 5., kedd 13:01

Pedig a saras jelen pillanatban a vezetőség. Ha DL akkora csúcs kapus akkor minek kellett Navas?
Ha Iker menne gondoljátok DL-nek tetszene, hogy a CDR-ben évi 7 meccsen játszhat? ugyanúgy durrogna mint most teszi a hírek szerint.
Kicsit határozottabbnak kellett volna a vezetőségnek lennie ebben a kérdésben. Carlo majd még gondolkodom ki lesz a kapusom taktikája is csak a tűzet szítja szerintem Madridban is. Állást kellene foglalni, hogy (és ezt a szurkolók és a média felé is lehozni)
a, Iker mész vissza a kapuba és megkapod ezt a szezont a bizonyításra. Akkor viszont nem kellett volna Navas.
b, DL fasza voltál jól védtél az elmúlt 1,5 szezonban tiéd a kapu, Iker elfogadod az évi 7 meccset a CDR-ben ha nem akkor más megoldás után nézni neki és hozni valakit DL mögé
c, Ikerrel és DL-el se voltunk megelégedve mehetnek,jön Navas + hozni egy fiatal kapust mögé padra

Erre tavaly még lényegében két stabil kapusunk volt. oké Iker a BL döntőn elkövetett 2 hibát azon kívül viszont ha nem is 10 évvel ezelőtti formában, de egy átlagot lehozott. Erre most elküldik a stabilabb kapust DL-t a nyáron végképp elbizonytalanodott Iker nyakára meg ráhozzák Keylor Navast. Pazar megoldás ez a vezetőség részéről.
És övék a döntő szó nem Ikeré szóval ha valakit érdemes meghurcolni azok ők. Nem Iker nem DL és nem is Navas egyértelműen.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 5., kedd 12:50

csabi87 írta:Bakker sose lesz már a régi.
2 éve szar formában van.Akkor hogy tudna újra jó formába védeni?
De majd kiderül,többet eben a témában nem írok. :lol:
Mellesleg menjen a helyes szó, nem mennyen.
Ezt meg köszönöm.
Addig ne is, amíg nem válaszoltál a kérdésekre. Csak szólok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. augusztus 5., kedd 12:38

Bakker sose lesz már a régi.
2 éve szar formában van.Akkor hogy tudna újra jó formába védeni?
De majd kiderül,többet eben a témában nem írok. :lol:
Mellesleg menjen a helyes szó, nem mennyen.
Ezt meg köszönöm.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 5., kedd 12:19

Rasta írta:Sajnálom Lopezt én is, mert végtelenül szimpatikus fickó, és nagyon jó kapus, de ő inkább Navas miatt lett vezéráldozat, mint Iker miatt.
szerintem meg lopeznek azért kell távoznia mert iker túl nagy ikon hozzá hogy elküldjük.
és iker meg nem látja be azt hogy már nincs a csapat hasznára, szerintem amúgy se csk kaliber. (ramos vagy cr sokkal inkább az) így itt marad.

amúgy meg szerintem ő itt már nem fogja összeszedni magát, nem az a jellem hogy "basszátok meg megmutatom és kit érdekel hogy mit mondtok." nem olyan ebbe sem mint cronaldo.
egyszerűen nem tudom elképzelni azt hogy mitől változhat meg, mert attól hogy megnőjön az önbizalma jól kéne védenie, de amíg ennyi az önbizalma nem fog jól védeni. egy chicharitot el kellett volna takarítani labdával együtt, ehelyett félig kijött, félig bent maradt és az a mozdulat.. :fpalm:
(de ö nem igazi saját nevelés)
lényegtelen, attól még vezér, kapitány és ha már esze nincs túl sok a szíve mindig a helyén van.

ha cserekapus lesz, és ő ezt elfogadja (pl a királykupába védhetne) és a média se basztatja állandóan a kezdőkapust (erről nem iker tehet és ez nem is fog bekövetkezni) akkor tökéletes lenne.

karesz46
Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
Kedvenc csapatod: real

HozzászólásSzerző: karesz46 » 2014. augusztus 5., kedd 12:14

mert mit csinált? bassza meg, gondolkozzunk már néha...
a vezetés töketlen. nem merték bevállalni azt, amit 4 éve raúlnál be mertek.
lopez sem casillas, hanem navas érkezése miatt megy el.

az iker-probléma végleges megoldására egyébként van lehetőség.
nyomatni ősszel minden fronton. ennyi idő alatt mindenki(beleértve ikert is) számára ki fog derülni, hogy az elmúlt 2 év "csak"egy rossz periódus, vagy az van, ami a legvalószínűbb, miszerint 15 év szerda-szombat ritmus után egyszerűen megkopott. ha jönnek majd a bakik ősszel is, menni fog magától.[/quote]

Tökéletesen igazat adok neked. Ha ősszel se sikerülne újra a néhai Ikert látni akkor már magától is menne, a sajtó is neki állna s talán a nézők is. A vezetőséget is megértem, mert Raul után még maradt Ő, de utánna már nem lenne igazi Madridista, Ramos(de ö nem igazi saját nevelés)

Rasta

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 5., kedd 12:09

Akkor nem csak nekem szúrta a szemem az a bizonyos megfogalmazás - csak én nem akartam írni, mert megkapom, hogy elvakult vagyok. Lehet valaki dühös Casillasra, mert rossz formában van, de López elküldése pont nem rajta múlik. Azért egy pici tisztelet jár Iker felé is, akár dühös rá valaki, akár nem.

OFF
Szerintem amúgy a holland meccs tett be Ikernek, BL döntőn még kínosan vigyorgott a végén, a holland meccsen meg a 2. gól után lehetett rajta látni, hogy ott történt valami vele, aztán jött is a nagy hiba. Nagyon remélem, hogy végül csak fel tudja dolgozni a történteket, mert látható volt, hogy nem tudta. Meggyőződésem, hogy ezért "fél a kapuban". Itt a fórumon is néhány embertől nem akarom elhinni, hogy miket írnak rá, hát még a sokmillió szurkolótól milyen nyomás alatt lehet... Most talán még mélyebben van, mint a kéztörése után.
ON

Sajnálom Lopezt én is, mert végtelenül szimpatikus fickó, és nagyon jó kapus, de ő inkább Navas miatt lett vezéráldozat, mint Iker miatt.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 5., kedd 11:53

ha valami csoda folytán visszanyerné a formáját akkor Navas padra jött? :lol: ezt az egész kapus kérdést úgy eltoszta a vezetőség ahogy van

Vissza: