Korrekt hsz, nagyon adom.Toky
Annyi, hogy videókat nem én linkeltem, hanem MyStiQ kolléga.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. augusztus 5., kedd 15:37
Korrekt hsz, nagyon adom.Toky
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. augusztus 5., kedd 15:33
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 5., kedd 15:26
Na igen ez a másik nagy blődség amit felszoktak hozni. Indokolj kérlek.Zsombor írta:Ezután ki is szállok a témából, mert offolás, de kérlek magyarázd el nekem, hogy "fúrta szét" Iker a csapatot.Marky írta: mint 2 éve, hogy iker szétfúrja a csapatot.
HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 5., kedd 15:23
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 5., kedd 15:22
a hollanddal amúgy is kár összehasonlítani, vds már 25 éves volt, mire megismerte a világ az ajax bl győzelmekor. iker nagyon fiatalon kezdett el védeni a legmagasabb szinten, hasznos élettartamát tekintve már nagyjából ott jár, mint a holland.Marky írta:sajnos mindenki azt hiszi, hogy ő is lehet egy van der sar, aki 40 évesen is még magabiztosan véd. de már csak a fizikai adottságai miatt sem alkalmas erre, minél tovább marad formán kívül annál szarabb lesz később. ő már sosem lesz az, aki 29 éves korában, hiába játszik le egyhuzamban 60 meccset.
remélem carlo tudja majd kezelni a dolgokat és nem az lesz, mint 2 éve, hogy iker szétfúrja a csapatot.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. augusztus 5., kedd 15:19
Ezután ki is szállok a témából, mert offolás, de kérlek magyarázd el nekem, hogy "fúrta szét" Iker a csapatot.Marky írta: mint 2 éve, hogy iker szétfúrja a csapatot.
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. augusztus 5., kedd 15:15
HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 5., kedd 15:14
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. augusztus 5., kedd 15:14
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. augusztus 5., kedd 15:10
Jogos, ez valóban nem egy túl lényeges szempont, de mondjuk egy ívelgetős angol stílust játszató csapat ellen jól jöhet, hogy Lopez magasabb. Meg esetleg lehet ő a mi Krul-unk.Gyerekek, azt magyarázza már meg nekem valaki, hogy taktikailag miért jó 2 különböző stílusú kapus? Rotáljuk őket meccsenként? Vagy ha meccs közben kapust cserélünk az nem számít bele a 3-ba? Komolyan nem értem.
Én nem hoztam fel a Dortmund elleni védéseit, szimplán az utóbbi időben nyújtott megbízhatóbb teljesítményét hoztam fel mellette.Az meg, hogy Iker régi bravúrjai a kutyát nem érdekli, de Lopez esetében jóval több mint 1 évvel ezelőtti Dortmund meccs van emlegetve, az csöppet nevetséges.
Az valóban túlzás, hogy hármat potyázott, de mind3 szitu a bőven védhető kategóriába tartozott.A Manu meccsen pl. egy igazi bakija volt. De mind a hármat lazán a nyakába varrta már szinte mindenki
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. augusztus 5., kedd 15:01
nem azért dobtam ki a kukába Iker bravúrjait, mert Lopez nagyobbat védett, hanem mert 1et leszámítva nem voltak bravúrok sztem...Úgy látszik nem jött le a dolog... én arra fel írtam ezt, hogy ferni kukába dobta Iker bravúrját, mert López nagyobbakat védett... És ez kit érdekel??
most nem a totál egyértelműekre kell ezt érteni... pont te kéregettél itt youtube videókat... persze, ha gólt kap belőle az megmarad, de a negyeddöntőben a Dortmund ellen középre kiütött egy középre gurítást... ugyanakkora hiba, mintha mást csinálna, csak ebből nem lett éppen gólt, mert ott volt Pepe... de a bedobásra kirúgjuk a labdát vagy az ellenfélhez dolgait le se írom.Tényleg másik fórumot olvasol mert pont, hogy már ami iker kapujába megy az kb. mint potyaként van vizionálva...
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 5., kedd 14:56
Tényleg másik fórumot olvasol mert pont, hogy már ami iker kapujába megy az kb. mint potyaként van vizionálva...ferni írta:
... a hibái el vannak felejtve, pár szimpla védése meg az egekig fel van szopkodva...
HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 5., kedd 14:53
Kb két napja nagyjából ugyanezt kérdeztem a Kommentáld topikban. Pontosabban, hogy honnan jött ez a dolog. De választ azóta sem kaptam. Csak egy nagyobb európai csapatot mondjon már valaki, aki szajkózza ezt a két különböző stílusú kapust, ahol taktikai alapon akár meccsenként cserélgetnék a kapusokat...Zsombor írta:Gyerekek, azt magyarázza már meg nekem valaki, hogy taktikailag miért jó 2 különböző stílusú kapus? Rotáljuk őket meccsenként? Vagy ha meccs közben kapust cserélünk az nem számít bele a 3-ba? Komolyan nem értem.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. augusztus 5., kedd 14:49
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 5., kedd 14:47
Úgy látszik nem jött le a dolog... én arra fel írtam ezt, hogy ferni kukába dobta Iker bravúrját, mert López nagyobbakat védett... És ez kit érdekel??ateeemadrid írta:a korábbi szón van a hangsúly. kit érdekel, mi volt régen?
nagyon unom már egyébként ezt a témát, de még egyszer utoljára; az utóbbi 1-1.5 évben lopez sokkal megbízhatóbb, kevesebbet hibázik, a hozzáállására sem lehet panasz, és valószínűleg vállalná a padozást is.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. augusztus 5., kedd 14:42
a korábbi szón van a hangsúly. kit érdekel, mi volt régen?közben meg közelében sincs Iker korábbi teljesítményeihez.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 5., kedd 14:41
Papolni, csak én beleteszem az "m" betűcskét a pam pam miatt...cart írta:Mi az a pampolni? Valami olasz szó?L.Miki írta:pampolni arról is és erről is.
HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 5., kedd 14:39
Akkor nem egy fórumot nézünk, mert én fordítva láttam itt sokszor . Na de mindegy is, abban egyetértek, hogy nem sok esély van arra sajnos, hogy visszanyerje régi önmagát. Ahhoz túlzottan összetörte a BL döntő és a holland meccs. Egyébként szerintem ha Perezék beleszóltak Iker döntésébe, az hiba volt, mert szerintem tudja ő nagyon jól, hogy mi lenne a legjobb neki és a csapatnak is, van annyira profi. Más kérdés, hogy afelől meg nincs kétségem, hogy azok közül, akik azért köpködik, mert ő marad, lennének olyanok, akik akkor is köpködnék, ha lelépett volna, mondván, hogy az első kisebb nehézségre olajra lép. Volt már ilyenre példa.ferni írta:... a hibái el vannak felejtve, pár szimpla védése meg az egekig fel van szopkodva...
HozzászólásSzerző: cart » 2014. augusztus 5., kedd 14:37
Mi az a pampolni? Valami olasz szó?L.Miki írta:pampolni arról is és erről is.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. augusztus 5., kedd 14:36
pont erről van szó, Ikernek sikeresen előjött most is a múltja, mert más nagyon nincs már neki...L.Miki írta:Eddig olvastam... ennyi erővel azt is elmondhatjuk, hogy López közelében sincs annak, amit Iker bemutatott az elmúlt 10-12 éve. Úgy van előadva López, mintha ő váltotta volna meg a világot... közben meg közelében sincs Iker korábbi teljesítményeihez.ferni írta:úgy van előadva az a pár védése mintha 15ször kitolta volna ki a fickából a labdát....közben meg közelében nem volt ahhoz, amit pl 1 éve Lopez művelt le a Dortmund ellen...
Így is lehet látni a világot, csak tudod fernikém felesleges... pampolni arról is és erről is.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem