azt hittem a múltkor ezt már megbeszéltük.ziro4vr írta:padról beállhat időt húzni Hámesz meg Isco
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- Galacticos
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
CR
-------------Benzin---------Bale
Modric-----------Kroos
----------Xabi------------
nem rossz ez, Carvajal feat Marci jön a széleken
padról beállhat időt húzni Hámesz meg Isco
Khedira meg mehet a lelátóra csak most nem kell hozzá sérültnek lennie
-------------Benzin---------Bale
Modric-----------Kroos
----------Xabi------------
nem rossz ez, Carvajal feat Marci jön a széleken
padról beállhat időt húzni Hámesz meg Isco
Khedira meg mehet a lelátóra csak most nem kell hozzá sérültnek lennie
Nem illik.
- Galacticos
aha-aha. nem.hehe írta:diszkó csak céronyáldó helyén tud játszani.
hamesz meg özilposzt, de olyan meg nincs perpill.
james biztos hogy kezdő lesz, isco meg pados. modric-kroos--james előttük meg a bíbíszí.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hierró csinál egy egy vérengző fenevadat Iscóból és semmi baj nem lesz. Ő lesz a mi csúcsnégerünk
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azért írtam padothehe írta:diszkó csak céronyáldó helyén tud játszani.
tehát egy baba kezdőbe ezek nem férnek be.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
diszkó csak céronyáldó helyén tud játszani.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pad: James, Isco, Illarra, Jesé, DM, López, Casillas, Pepe, Khedirahehe írta:az milyen kemény, hogy jelenleg az überbetonkezdőnknek nincs gyenge pontja:
kejlor - carva,várány,ramosz,marci - csabi,modrics,krócs (kellett ide is egy cs ) - BBC
akarom az összes kupát.
ancelotti intézkedj.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
vagyhehe írta:kejlor - carva,várány,ramosz,marci - csabi,modrics,krócs (kellett ide is egy cs ) - BBC
kejlor - carva, várány, ramosz, marci - krócs,modric,isco- bale, james, cronaldo
- hehe
az milyen kemény, hogy jelenleg az überbetonkezdőnknek nincs gyenge pontja:
kejlor - carva,várány,ramosz,marci - csabi,modrics,krócs (kellett ide is egy cs ) - BBC
akarom az összes kupát.
ancelotti intézkedj.
akarom az összes kupát.
ancelotti intézkedj.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Azert tettem oda a kerdojelet, de akar egy kiegeszito ember lehet Illaraval egyutt.Kerlon írta:Casemiro? Hagyjuk már... Khedira szintjét, ha eléri.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Casemiro? Hagyjuk már... Khedira szintjét, ha eléri.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Egyszer nekik is 1 ev lesz vissza a szerzodesukbol. Azt eltudom kepzelni, h a spanyol kapus a tervekben szerepelhet a jovoben es Navas lenne majd a csereje. Addig a costarikai megoldja.hehe írta:navas lesz sok évig a kapusunk.Navas ,(esetleg Courtois vagy De Gea egyszer)
felejtsétek már el a kurtoá, degea embereket, pont annyira fognak itt játszani, mint nojjer.
De Gea?,Isco,Carvajal,James,Kroos,Jese,Pogba?,Varane,Casemiro?,Abner?,Bale.....valszeg meg egy csatar remenyseg is fog jonni a kozeljovoben.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ziro4vr
én is örülnék ha beválna és nem kéne kumma drágán megvenni valamelyiket, de mondjuk a vezetőséget ismerve ha már nem lesz kit venni mezőnybe akkor majd el akarja hozni valamelyik fiatalt
de első körben annyi elég, hogy Casillas pad, Navas kapu és save as: bl és bajnokság
de első körben annyi elég, hogy Casillas pad, Navas kapu és save as: bl és bajnokság
Nem illik.
- hehe
navas lesz sok évig a kapusunk.Navas ,(esetleg Courtois vagy De Gea egyszer)
felejtsétek már el a kurtoá, degea embereket, pont annyira fognak itt játszani, mint nojjer.
- ziro4vr
Az a jó, hogy eléggé jól állunk az életkorokat tekintve. Navas ,(esetleg Courtois vagy De Gea egyszer) Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Kroos, Isco, Jesé, Bale, James, Benzema előttük még elég sok van, a mag adott lesz, nem kell majd sokat igazolni az egyébként fontos keretfrissítések mellett, évente 1 max 2 nagyobb igazolás elegendő lesz.
*CR-t azért nem írtam oda, mert szerintem a 2016-os eb nyarán, vagy utána nyáron lépni fog.
*CR-t azért nem írtam oda, mert szerintem a 2016-os eb nyarán, vagy utána nyáron lépni fog.
Nem illik.
- h3x0r
Pedig amikor (nagyjabol) mindenki egeszseges volt, akkor jol rotalta a csapatot. Gondolok itt leginkabb a teli honapokra. Csak hat tavasszal a serulesek miatt szepen elfogytunk.Fuentealbilla írta:Engem inkább az érdekel kik lesznek az állandó kimaradó(k)... mert a rotációban nem hiszek. Carlonál végképp nem. Max kapusposzton
Meglátjuk... Nehogy majd ebből is legyen balhé öltözőn belül.
- Fuentealbilla
Engem inkább az érdekel kik lesznek az állandó kimaradó(k)... mert a rotációban nem hiszek. Carlonál végképp nem. Max kapusposztonGalacticos írta:teljesen lényegtelen hogy én mit akarnék, vagy szerintem hogy lenne jó.
szinte biztos hogy nem fogja megbontani a bbc-t, és az is biztos hogy a 80 milliós james nem fog padozni, tehát isco fog kiszorulni.igen, így van.Fuentealbilla írta:A busi-xavi-iniesta sor sem tudott jobban védekezni mint isco-modric-kroos. Ha működni fog a csapat szintű letámadás valamilyen szinten akkor elég lehet ez a 3-as "védekezni" is
plusz ehhez még nálam elöl hozzájönne james, ha ők négyen összeszoknak akkor kisterületen tőlük nem veszi el senki. jöhet ellenük négy yaya touré is..
és kroos is ááá okosba odarakja a labdát ahová kell. mindegy hogy jön bal lábra, jobb lábra, magasan, laposan, erősen vagy gyengén, ő majd odateszi.
csak ezt nem értem hogyha ez a james gyerek is beválik aki egyébként nekem nagyon szimpatikus, akkor ki lesz itt az abszolút kedvenc? mert még most se tudnék dönteni. ramos, cr vagy isco? vagy most james?
de jó ránézni erre a mostani keretre.
Meglátjuk... Nehogy majd ebből is legyen balhé öltözőn belül.
- Galacticos
teljesen lényegtelen hogy én mit akarnék, vagy szerintem hogy lenne jó.
szinte biztos hogy nem fogja megbontani a bbc-t, és az is biztos hogy a 80 milliós james nem fog padozni, tehát isco fog kiszorulni.
plusz ehhez még nálam elöl hozzájönne james, ha ők négyen összeszoknak akkor kisterületen tőlük nem veszi el senki. jöhet ellenük négy yaya touré is..
és kroos is ááá okosba odarakja a labdát ahová kell. mindegy hogy jön bal lábra, jobb lábra, magasan, laposan, erősen vagy gyengén, ő majd odateszi.
csak ezt nem értem hogyha ez a james gyerek is beválik aki egyébként nekem nagyon szimpatikus, akkor ki lesz itt az abszolút kedvenc? mert még most se tudnék dönteni. ramos, cr vagy isco? vagy most james?
szinte biztos hogy nem fogja megbontani a bbc-t, és az is biztos hogy a 80 milliós james nem fog padozni, tehát isco fog kiszorulni.
igen, így van.Fuentealbilla írta:A busi-xavi-iniesta sor sem tudott jobban védekezni mint isco-modric-kroos. Ha működni fog a csapat szintű letámadás valamilyen szinten akkor elég lehet ez a 3-as "védekezni" is
- Fuentealbilla
Én azért mondom, h mégis szép lett volna, mert az ilyen mozdulatok ráadásul ilyen fontos meccsen égnek bele az ember retinájába. Persze szuper volt a végén az a Ramos fejes és drámai, de magára a mozdulatra már nem is emlékszem csak arra az örömre mikor akkor éreztem. Ez a mozdulat viszont legendás maradhatott volna. Így maximum a fanatikus isco szurkereknek marad majd meg több év után is.Galacticos írta: nem igazán érdekel engem speciel hogy nem sikerült. az a meccs így volt tökéletes ahogy volt, kivéve ikert.
de kellett hozzá ő is hogy végül ilyen drámai legyen és csodálatos.
viszont annál a mozdulatnál csak lestem hogy hol a labda, látom hogy carvajal beadja, és a labda eltűnt a levegőből, mert így leszedte. és képes ilyenekre, nem pattan el tőle a labda, ha hagynánk neki időt a kezdőbe és összeszoknak azzal a modriccal akitől 3an se tudják elvenni úgy forgolódik, és azzal a kroosszal aki majd megadja a stabilitást és nem lesz rossz passza, akkor itt nincs kérdés hogy dominálni fogunk. előtte lenne egy benzema vagy egy james akik szintén labdabiztosak a két szélről meg jön cr meg bale aztán megbassza az ellenfeleket.
Szerintem az a mozdulat maga már gólt érdemelt volna.
A hármas középpálya meg amit írtál... ki kell próbálni. A busi-xavi-iniesta sor sem tudott jobban védekezni mint isco-modric-kroos. Ha működni fog a csapat szintű letámadás valamilyen szinten akkor elég lehet ez a 3-as "védekezni" is
- Galacticos
nem igazán érdekel engem speciel hogy nem sikerült. az a meccs így volt tökéletes ahogy volt, kivéve ikert.Fuentealbilla írta:Ha azt sikerült volna azután a labdaátvétel után bekotorni a kapuba, akkor 2002-es BL finálés Zizu gólhoz lehetett volna csak hasonlítani...Galacticos írta:
és az a labdaátvétel a bl döntőjébe, ha godin nem ekkora hero üzzemódba játssza le a klubszezon utolsó hetét simán gól.
.
Mindenesetre klasszis mozdulat volt.
de kellett hozzá ő is hogy végül ilyen drámai legyen és csodálatos.
viszont annál a mozdulatnál csak lestem hogy hol a labda, látom hogy carvajal beadja, és a labda eltűnt a levegőből, mert így leszedte. és képes ilyenekre, nem pattan el tőle a labda, ha hagynánk neki időt a kezdőbe és összeszoknak azzal a modriccal akitől 3an se tudják elvenni úgy forgolódik, és azzal a kroosszal aki majd megadja a stabilitást és nem lesz rossz passza, akkor itt nincs kérdés hogy dominálni fogunk. előtte lenne egy benzema vagy egy james akik szintén labdabiztosak a két szélről meg jön cr meg bale aztán megbassza az ellenfeleket.