Nekem már az összes agyvizem elpárolgott az utóbbi napokban, már szavakat sem találokh3x0r írta:Vannak erdekes dolgok
OFF
Re: OFF
Majd itt is visszaállítják az időt, nem gond.h3x0r írta:Vannak erdekes dolgok
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
azt hittem privát beszélgetés, aztán láttam meg, hogy csoportos, és mindenki látja, amit írtam....
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
akkor nem csak én szoktam ezzel szopatni a haverjaimat.... más kérdés, amikor meglátta a barátnőm véletlen, nem volt őszinte a mosolyapeti_madrid írta:Ezért nem szabad lefényképezni a reggeli...
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Ezért nem szabad lefényképezni a reggeli kakkert és elküldeni poénból valakinek facebookonhala real írta:ha hosszan nyomom telefonon, akkor van az, hogy a másik fél ugyanúgy látja attól még. viszont gépen kipróbálom...majd legközelebb, mert ma rábasztam már.El Sie7e írta:attól hogy kitörlöd a másik fél még látni fogja. telefonon hosszan kell rányomni az üzenetre és kiadja, gépen pedig a teljes ablakos beszélgetésben : Actions -- > Delete Massages
és akkor töröl 1 (!) üzenetet amit kiválasztasz
ha a beszélgetést is akarok törölni akkor delete conversation
- hala real
ha hosszan nyomom telefonon, akkor van az, hogy a másik fél ugyanúgy látja attól még. viszont gépen kipróbálom...majd legközelebb, mert ma rábasztam már.El Sie7e írta:attól hogy kitörlöd a másik fél még látni fogja. telefonon hosszan kell rányomni az üzenetre és kiadja, gépen pedig a teljes ablakos beszélgetésben : Actions -- > Delete Massages
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Van itt valaki aki otthon van valamelyest az íjjászatban? Még az alapokban is lehet segíteni, pl hogy íjjon és nyílvesszőn kívül mi kell az alap felszereléshez?
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
attól hogy kitörlöd a másik fél még látni fogja. telefonon hosszan kell rányomni az üzenetre és kiadja, gépen pedig a teljes ablakos beszélgetésben : Actions -- > Delete Massageshala real írta:fb chaten hogyan lehet kitörölni egy "buborékot"? tehát nem az egész beszélgetést, csak egyetlen választ..telefonról lehet ilyet, de akkor csak én nem látom, a másik ugyanúgy látja...hogy van ez?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- hala real
fb chaten hogyan lehet kitörölni egy "buborékot"? tehát nem az egész beszélgetést, csak egyetlen választ..telefonról lehet ilyet, de akkor csak én nem látom, a másik ugyanúgy látja...hogy van ez?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Továbbra sem értem mi a gond. Van több dolog, ami üti egymást, most nem megyek bele egyesével.
A legutolsó hszedből pedig azt veszem ki, hogy csak nyugtatod magad azzal, hogy ha az itthon maradás mellett döntesz, akkor jól fogsz dönteni.
Szeptember 10-én van a záróvizsga és 15-én a meló, miről beszélünk? Mit kell elintézni előtte, amit nem lehet? Van másfél hónapod.
Mi az, hogy gondolod, hogy előbb ki kéne utaznod? Még azt sem tudod, hogy miket kell elintézni és mi mennyi ideig tart? Nem bántásból, de nem lepődöm meg. Három perc, ennyi ideig tart megtalálni a feltételeket, határidőket, stb.
Maradj.
A legutolsó hszedből pedig azt veszem ki, hogy csak nyugtatod magad azzal, hogy ha az itthon maradás mellett döntesz, akkor jól fogsz dönteni.
Szeptember 10-én van a záróvizsga és 15-én a meló, miről beszélünk? Mit kell elintézni előtte, amit nem lehet? Van másfél hónapod.
Mi az, hogy gondolod, hogy előbb ki kéne utaznod? Még azt sem tudod, hogy miket kell elintézni és mi mennyi ideig tart? Nem bántásból, de nem lepődöm meg. Három perc, ennyi ideig tart megtalálni a feltételeket, határidőket, stb.
Maradj.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondjuk ez már nagyon off, de 4 év után mondhatni, hogy az életem része.
igazából ez nem perdöntő dolog ennek ellenére, mert 3 hónap nem a világ vége, szóval ha itthon maradok, az nem ezért lesz, maximum ezért is.
egyébként ha az egyetem engedte volna, jönne ő is, csak valamiért nem lehet.
az a gond, hogy nagyon úgy néz ki, üti egymást a kettő, tényleg a fejem se fájna, ha lenne köztük legalább egy hónap.
de jelen állás szerint szeptembert 10.-én lenne a záróvizsgám, és 15.-től szólna a munkaszerződés, így gondolom már hamarabb ki kellene utazni, hogy az ottani ügyeket intézzük, mert minden magunknak kell ugyebár.
az meg elég nagy flop lenne, hogy megcsinálok mindent és a záró modul előtt abbahagyom a tanfolyamot, mert jelenés van odakinn.
tipikus élet amúgy, egyszer semmi lehetősége nincs az embernek, máskor meg egymást ütik el.
igazából ez nem perdöntő dolog ennek ellenére, mert 3 hónap nem a világ vége, szóval ha itthon maradok, az nem ezért lesz, maximum ezért is.
egyébként ha az egyetem engedte volna, jönne ő is, csak valamiért nem lehet.
az a gond, hogy nagyon úgy néz ki, üti egymást a kettő, tényleg a fejem se fájna, ha lenne köztük legalább egy hónap.
de jelen állás szerint szeptembert 10.-én lenne a záróvizsgám, és 15.-től szólna a munkaszerződés, így gondolom már hamarabb ki kellene utazni, hogy az ottani ügyeket intézzük, mert minden magunknak kell ugyebár.
az meg elég nagy flop lenne, hogy megcsinálok mindent és a záró modul előtt abbahagyom a tanfolyamot, mert jelenés van odakinn.
tipikus élet amúgy, egyszer semmi lehetősége nincs az embernek, máskor meg egymást ütik el.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
én bólogatok miki tanácsára, ha van egy biztos kapcsolatod, aki már az életed része, meg kell becsülni, mert sosem tudhatod, hogy olyan jó lesz e még... lehet mondani, hogy van ezer meg ezer nő, de van, akinek az állandó kapcsolat kell, amiből erőt meríthet. ha egy ilyen ember kerül távol ettől az alaptól, az nagyon széteshet.
szerintem dolgozz itthon, amíg a barátnőd végez, addig is képezd magad valami versenyképes szakmával, aztán ketten vegyétek hátatokra az országutakat ketten még a letelepedés is könnyebb lesz és a jövőben ha családot terveztek, akkor a német állam már megadja azokat a pénzeket, amit más is megkap.
szerintem dolgozz itthon, amíg a barátnőd végez, addig is képezd magad valami versenyképes szakmával, aztán ketten vegyétek hátatokra az országutakat ketten még a letelepedés is könnyebb lesz és a jövőben ha családot terveztek, akkor a német állam már megadja azokat a pénzeket, amit más is megkap.
-
@Zsombor:
Én most lettem 30 és nekem az életből eddig az jön le, hogy a problémák (a szopás) mértéke állandó,csak a szituáció, a díszlet változik folyton.
Ezért a fontos dolgoknak érdemes mindig első helyet biztosítani, a többi (hozzájuk képest) felszínes és ideiglenes.
De ez csak az én életszemléletem, és az én jó tanácsom shutternek.
Én most lettem 30 és nekem az életből eddig az jön le, hogy a problémák (a szopás) mértéke állandó,csak a szituáció, a díszlet változik folyton.
Ezért a fontos dolgoknak érdemes mindig első helyet biztosítani, a többi (hozzájuk képest) felszínes és ideiglenes.
De ez csak az én életszemléletem, és az én jó tanácsom shutternek.
Ugyan már. És ha a közeljövőben szakítanak? Akkor már bánhatja a döntést. Felszínes vagy sem(egyáltalán nem az), az lenne a racionális döntés ha kimenne.RealMiki írta:@shutterisland:
A helyedben minden körben a csajt választanám.Hozzá ragaszkodnék minden körülmények között.
Ez a pénz/meló/tanfolyam probléma felszínes és ideiglenes.
Egy év múlva, két év múlva,stb. ugyanilyen problémáid lesznek, csak más köntösben.
-
@shutterisland:
A helyedben minden körben a csajt választanám.Hozzá ragaszkodnék minden körülmények között.
Egy év múlva, két év múlva,stb. ugyanilyen problémáid lesznek, csak más köntösben.
Én megértem shátör félelmét, mert mindenki fél az ismeretlentől, max nem mutatja, mondja ki. De annyit hozzáfőzök, hogy jelenleg egyik dolog sem biztos. Ha meg nem életed nője/szerelme a jelenlegi barátnőd, akkor ez ne tartson vissza. Legyen tökön lépni, bármelyiket is választod.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ne essen mar nehezedre a gondolkodás.
Van 3kilod.
Németország nem a világvége, Aldi, Lidl, spar mit tudom-e meg hany hiper van. Ha nem vagy tisztában az árakkal, Focimeccs, árak, stb. Google a barátod.
Segiteni, ok. Miből konnyebb? 120bol amiből meg veszel kajat vagy 300bol, amiből veszel kajat?
Bár hajlok afelé, hogy ne menj. Aki az internet világában ennyire nem tud utanamenni magatol semminek, annak mindegy.
A másik, hogy valamiert vonzodsz a biztonsági or szakmához vagy mar van terved hogy hogyan nyuljal le lóvét a pénzszállítóbol
Van 3kilod.
Németország nem a világvége, Aldi, Lidl, spar mit tudom-e meg hany hiper van. Ha nem vagy tisztában az árakkal, Focimeccs, árak, stb. Google a barátod.
Segiteni, ok. Miből konnyebb? 120bol amiből meg veszel kajat vagy 300bol, amiből veszel kajat?
Bár hajlok afelé, hogy ne menj. Aki az internet világában ennyire nem tud utanamenni magatol semminek, annak mindegy.
A másik, hogy valamiert vonzodsz a biztonsági or szakmához vagy mar van terved hogy hogyan nyuljal le lóvét a pénzszállítóbol
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
valahogy azt kell megvalósítsam, hogy a tanfolyamot befejezzem, a szakma meglegyen, aztán németország, és ha hazajövök, akkor aztán felvegyenek.
ez lenne a legjobb forgatókönyv, na persze az után, hogy annyira bejön a külföld, hogy aztán valahogy haza sem kell jönni, hanem húzunk ki mindannyian.
a német élettel kapcsolatban vannak kételyeim, nincsen megbízható forrásom arról, hogy a szállás levonása után maradó 900-1000 euróból a 3 és fél hónap alatt egy normális életszínvonal mellett (1-1 bundesliga meccs, néha étterem, vásárolgatás) de nem kidobálva a pénzt, és kicsit haza is segítve tudok e értékelhető mennyiséget félretenni, hogy ne üres kézzel jöjjek haza.
titkon azért is írtam be az egészet, mert remélem, hogy akad valaki, akinek erről a részéről reális képe van.
ez lenne a legjobb forgatókönyv, na persze az után, hogy annyira bejön a külföld, hogy aztán valahogy haza sem kell jönni, hanem húzunk ki mindannyian.
a német élettel kapcsolatban vannak kételyeim, nincsen megbízható forrásom arról, hogy a szállás levonása után maradó 900-1000 euróból a 3 és fél hónap alatt egy normális életszínvonal mellett (1-1 bundesliga meccs, néha étterem, vásárolgatás) de nem kidobálva a pénzt, és kicsit haza is segítve tudok e értékelhető mennyiséget félretenni, hogy ne üres kézzel jöjjek haza.
titkon azért is írtam be az egészet, mert remélem, hogy akad valaki, akinek erről a részéről reális képe van.