Kommentáld a híreket
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Kommentáld a híreket
Úgy néz ki, egy szem Gündogannal meg kell elégednünk kp-ra, plusz Casemiro vagy Kondogbia, de ők nem hiszem, hogy kezdőbe kerülnének egyhamar, úgyhogy nézhetjük Khedira ámokfutását következő szezonban is. Amúgy fontosabb meccsekre Xabi-t még illene összedrótozni, kell pihentetni az öreget sokat, és akkor még hasznát is vehetjük. Xabi-Modric-Gündogan nem lenne rossz azért. Jövőre majd a vb után kell egy fullos néger Emerson ide, ha már Vidalrol és Pogbarol lemaradtunk, és akkor jók leszünk.
már meccsek óta hátfájdalmakkal játszott és most, hogy már nincs tétje a meccseknek pihen, én ezt olvastam.Varane=aranylabda írta:Cristiano Ronaldo miért nincsen benne a keretben? multhéten sem játszott. talán sérült, vagy Mourinho pihenteti a szezon végére??
vagy az eltiltás miatt nem játszik?
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ma azt olvastam hogy Zidane lesz a legnagyobb "igazolásunk". Aki a cikket írta így fogalmaz : "Zidane visszatérése a siker" és azzal is foglalkoztak hogy milyen szerepet tölt majd be a klubnál amely hasonlítani fog a Valdano féle pozícióhoz annyiban kiegészülve hogy nagyobb beleszólása lesz az igazolásokban illetve a csapatokban. Segítenie kell a csapatok munkáját. Tőle várják az új tehetségek felkutatását (itt Varane-re gondolnak legfőképp) és hogy ezeket a játékosokat a Realhoz csábítsa. Ő szorgalmazza jelenleg is a fiatalokat (Jesé;Carvajal) is.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
mert eladjuk, és nem akarjuk, hogy megsérüljön.Varane=aranylabda írta:Cristiano Ronaldo miért nincsen benne a keretben? multhéten sem játszott. talán sérült, vagy Mourinho pihenteti a szezon végére??
kiszámoltam bazmeg.Hát ez hogy jött ki?
nyertél. kedirára nincs ellenszerem.Cavani meg már az ötödiket feni Khedira átadásából...csak szólok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hát ez hogy jött ki?thiagora perpill 7% esélyt látok. talán 8%.
Cavani meg már az ötödiket feni Khedira átadásából...csak szólokmajd eszedbe jut, amikor megcsinálják messivel a 4. gólt is
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Varane=aranylabda
- Kedvenc játékosaid: Özil, Varane, C.Ronaldo, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AS Monaco
Cristiano Ronaldo miért nincsen benne a keretben? multhéten sem játszott. talán sérült, vagy Mourinho pihenteti a szezon végére??
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
majd eszedbe jut, amikor megcsinálják messivel a 4. gólt isNeymar ki az? mar nem is emlekszem ra
jó, tudom, varane.
thiagora perpill 7% esélyt látok. talán 8%.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egy Thiago-Vidal/Pogba/Gündogan-Modric középpályával boldoggá tudna tenni Perez, és akkor beadom a derekam a Bale-CR-Karim támadóhármasra, egye fene, ha a walesti emberi áron érkezne. Mindhárman kötetlenül, mögöttük ez a középpálya... meg a Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo védősor...Neymar ki az? mar nem is emlekszem ra
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
mekkora lenne, ha leigazolnank. Gyere csak hozzank. Szepen ez a tokvakaro mumajer Pep Gardiola tesoja levajazza nekunk Thiagot es Suarezt.A RAC1 információ szerint megtörténtek az első lépések Thiago Real Madridba való szerződésével kapcsolatban. A játékos édesapja beleegyezését adta ügynökének, hogy találkozzon a fővárosi klub képviselőivel. A Barcelona játékosát augusztus 1-ig 18 millió euróért lehet leigazolni. Érdekesség, hogy Pere Guardiola, Thiago ügynöke képviseli Luis Suarez érdekeit is.
Neymar ki az? mar nem is emlekszem ra
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Mondjuk én Cheryshev-et odaadnám kölcsönbe. Van benne tehetség amit a bundesligában csiszolhatnaheccsat írta:8 millió körül lesz az ára, de lehet bevonják Jese v. CHeryshev-t
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Realista24 írta:http://madridom.hu/blog/2013/05/31/carv ... a-szerint/közben marca szerint carvajal biztos érkező ha jól vettem ki belőle, de inkább nem mondom tutira, mert a spanyolom nem 100as
sorry nem láttam ezt a cikket, nyugodtan törölhetitek az előző hsz-met meg ezt is
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
http://madridom.hu/blog/2013/05/31/carv ... a-szerint/közben marca szerint carvajal biztos érkező ha jól vettem ki belőle, de inkább nem mondom tutira, mert a spanyolom nem 100as
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
így van nem kell ide senki német, a végén megint a semmi skillre, semmi teljesítményre lennének alapkezdők a németeink nála
közben marca szerint carvajal biztos érkező ha jól vettem ki belőle, de inkább nem mondom tutira, mert a spanyolom nem 100as
szerk*: közben látom már angolul is felkerült a cikk, akkor linkelem is :
http://www.marca.com/2013/06/01/en/foot ... 37969.html
röviden arról van szó, hogy bár nem hivatalos, de a klub és a játékos is tudja, hogy itt fogja folytatni; akkor döntöttek a visszahozásáról amikor kiderült, hogy Mou nem fogja itt folytatni; azt is írja, hogy Mou volt a legnagyobb hátráltató érkező ahhoz, hogy érkezzen, de ez a távozásával megszűnt
8 millió körül lesz az ára, de lehet bevonják Jese v. CHeryshev-t
nem sok új információ a cikkben, de már 100 %-ra adják az érkezését
közben marca szerint carvajal biztos érkező ha jól vettem ki belőle, de inkább nem mondom tutira, mert a spanyolom nem 100as
szerk*: közben látom már angolul is felkerült a cikk, akkor linkelem is :
http://www.marca.com/2013/06/01/en/foot ... 37969.html
röviden arról van szó, hogy bár nem hivatalos, de a klub és a játékos is tudja, hogy itt fogja folytatni; akkor döntöttek a visszahozásáról amikor kiderült, hogy Mou nem fogja itt folytatni; azt is írja, hogy Mou volt a legnagyobb hátráltató érkező ahhoz, hogy érkezzen, de ez a távozásával megszűnt
8 millió körül lesz az ára, de lehet bevonják Jese v. CHeryshev-t
nem sok új információ a cikkben, de már 100 %-ra adják az érkezését
----------------De Gea-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
El Unico írta:Ha megnyeri a kupát a Bayernnek,akkor diadalittasan bejelenti,hogy a Real Madridban folytatja,ha nem,akkor még vár pár napot,és Perez hivatalba lépése után lesz hivatalos a dolog.“Láttam, és nem tudom, honnan vette Anatoli” – mondta nevetve Heynckes, majd folytatta; “Holnap, ha olyan hangulatban leszek, beszélni fogok a jövőmről. Ha nem, akkor majd június első hetében.”
remelem Ancelotti lesz az edzo, a nemet meg szepen visszavonul.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ___Samy___
a 14/15-ös idénytől kezdve kötelezik majd őket, másodosztályban még nem kellett nekik
most a 13/14-es idény következik, lehet ez zavart be
most a 13/14-es idény következik, lehet ez zavart be
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ezt nem értem. Ez biztos,hogy így van? A francia másodosztályban már nem számít az adózás vagy mi? Ott nem volt fontos,hogy francia székhellyel rendelkezzen?a monacot, mint a francia liga tagját a 2014/2015-ös idénytől minden bizonnyal kötelezni fogják h francia székhellyel rendelkezzen igy adozas szempontjabol a francia séma fog ott is érvenyesulni. ergo a faszi megszivja (már ha erre épitett)
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Mi Granero-t opció nélkül végleg adtuk el?
csak mert a hivatalos oldalon a jövő évi mezrendelésnél ott figyel a neve...
csak mert a hivatalos oldalon a jövő évi mezrendelésnél ott figyel a neve...
20 ezres a stadion, 30 ezer körül laknak Monacoban, a lakosság 2/3 része beférne
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
18,500-as a monacoi stadion kb. annyian is laknak ott és nem hiszem mindenki ellátogatna meccsre de még ha tele lenne akkor sem jönne be 20 év alatt sem az a pénz amit nyáron elköltenek...Nzedge írta:Ahol Falcao,meg mondjuk Tevez(?) űzi a bogyót,ott azért többen lesznek.Megtérül persze miből az 5 ezer nézőből ..
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ahol Falcao,meg mondjuk Tevez(?) űzi a bogyót,ott azért többen lesznek.Megtérül persze miből az 5 ezer nézőből ..