egy európai szuperkupa is összejöhetRemy írta:Még lehet Bejutnak az EL csoportkörbe, mi meg 3.-ak leszünk a BL csoportban, és hajráGéci írta: Pedig biztam egy Loki vs Real Madridba
Mennyei futball
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Re: Mennyei futball
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
igen, tényleg bekerült ezzel az európa liga selejtező rájátszásába a loki, ahogy nézem.
lesz ott sok csapat, nagyon széles skáláról jöhet az ellenfél, már ami az erősségüket illeti.
lesz ott sok csapat, nagyon széles skáláról jöhet az ellenfél, már ami az erősségüket illeti.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért ennyire nem ragaszkodok hozzáRemy írta:Még lehet Bejutnak az EL csoportkörbe, mi meg 3.-ak leszünk a BL csoportban, és hajráGéci írta: Pedig biztam egy Loki vs Real Madridba
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Még lehet Bejutnak az EL csoportkörbe, mi meg 3.-ak leszünk a BL csoportban, és hajráGéci írta: Pedig biztam egy Loki vs Real Madridba
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Pont akkor kapcsoltam a meccsre amikor rùgta a Loki a tizit. Az idevágón meg csoda, hogy nem kaptak gólt... Mind1. Pedig biztam egy Loki vs Real MadridbaKerlon írta:DE te mit néztél? A kiállításig jobb volt a Loki, abszolút nem volt benne a meccsben, hogy akár gólt szerezzen a BATE... Hazai pályán meg kb. csak Seydi szerencsétlenkedése miatt nem lett 2. Hajszálon múlott az egész.... Pedig kb. kétszer értékesebb volt az ellenfél.Géci írta:Most mi a bajod Kerlon? Ilyenkor nem szarom le, mert reménykedek, hogy majd most lesz egy főtáblás csapatunk, de ne mond már, hogy annyira jó volt a Loki. Kaptak 1-1 tizit meg védték az eredményt... Sajnálom őket, de annyira tipikus.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
"BL-selejtező: a Loki az El playoffkörében folytatja"
Na, akkor még lehet valami
Na, akkor még lehet valami
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Sajnálom őket egy El csoportkör meglehetett volna(akkor legalább egy riválissal kevesebb a bajnokságban ), de így kiesni!Bouadla meg egy barom, ha nem kap pirosat akkor simán továbbmennek, sőt lehet ki sem kaptak volna!
Azt azért nem mondanám, az első meccsen simán lehetett volna 2 vagy 3-0 is...(Seydi 2 helyzete,Szakály helyzete)Kaptak 1-1 tizit meg védték az eredményt...
DE te mit néztél? A kiállításig jobb volt a Loki, abszolút nem volt benne a meccsben, hogy akár gólt szerezzen a BATE... Hazai pályán meg kb. csak Seydi szerencsétlenkedése miatt nem lett 2. Hajszálon múlott az egész.... Pedig kb. kétszer értékesebb volt az ellenfél.Géci írta:Most mi a bajod Kerlon? Ilyenkor nem szarom le, mert reménykedek, hogy majd most lesz egy főtáblás csapatunk, de ne mond már, hogy annyira jó volt a Loki. Kaptak 1-1 tizit meg védték az eredményt... Sajnálom őket, de annyira tipikus.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
debreceni ismi cseten már írta, hogy úgy néz ki, válthatja a bérletet a 3 hazai európa liga meccsre.
selimen ment el, egyértelmű, a nélkül lecsorgatta volna a loki egy x-re kb.
0-1-nél látszott a fehéroroszokon, hogy nem igazán hisznek már benne, de ezzel mentálisan is visszajöttek a meccsbe, a gól pedig természetesen a legrosszabbkor, még a félidő végén meg is jött nekik.
selimen ment el, egyértelmű, a nélkül lecsorgatta volna a loki egy x-re kb.
0-1-nél látszott a fehéroroszokon, hogy nem igazán hisznek már benne, de ezzel mentálisan is visszajöttek a meccsbe, a gól pedig természetesen a legrosszabbkor, még a félidő végén meg is jött nekik.
-
Most mi a bajod Kerlon? Ilyenkor nem szarom le, mert reménykedek, hogy majd most lesz egy főtáblás csapatunk, de ne mond már, hogy annyira jó volt a Loki. Kaptak 1-1 tizit meg védték az eredményt... Sajnálom őket, de annyira tipikus.
- JustoVillar
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
- Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff
Esküszöm elküldöm az önéletrajzomat Debrecenbe csak előbb a nevem végére rakok egy ic-et, hihetetlen, hogy nem tudnak találni egy normális kapust, évek óta botrányok védenek ott. A teljes meccset nem láttam, de több mint egy félidőt játszani emberhátrányban, gratulálok ennek a majomnak, remélem egy darabig nem kap fizetést.
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
tudom, hogy leszarod a magyar focit, de akkor legalább kerüld is a mennyei topikot plsGéci írta:A Loki meg képes volt a 2 meccs alatt 2 tizit lőni. Ez a szánalmas... Annyira szarok, hogy egy tetves akció gólt nem képesek rùgni. Pedig már kezdtem bizakodni bennük...MyStiQ írta:Lófaszt nem érdemelt ez a BATE...
Az égvilágon semmit nem csináltak, csak jött az a világi barom Bouadla, aztán megcsinálta a tutit.
Bouadle kiállításáig köze nem volt a győzelemhez a BATE-nak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
És eltudjuk veszteni még innen is, így is... hát megérdemelték ennyi.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
bravo debrecen, szép volt, többet nem jövök.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
Amúgy nekem tetszik ez, h végre mernek hosszabbítani a játékvezetők. Nem ilyen 1-2 perceket kell, főleg ilyen meccsen, ahol látványos időhúzás van.
-
A Loki meg képes volt a 2 meccs alatt 2 tizit lőni. Ez a szánalmas... Annyira szarok, hogy egy tetves akció gólt nem képesek rùgni. Pedig már kezdtem bizakodni bennük...MyStiQ írta:Lófaszt nem érdemelt ez a BATE...
Az égvilágon semmit nem csináltak, csak jött az a világi barom Bouadla, aztán megcsinálta a tutit.
Azért Kondásnak is kijárna egy atyai pofon. Nem tudom, hogy Zsidai elfáradt-e vagy Mészáros megsérült-e, de középhátvédet cserélni meg az egyik legjobb embert lehozni......... Arról nem is beszélve, hogy a villámléptű Sidibe miért játszott 60 percet balszélsőként......... facepalmfacepalm hátán és Bouadlaról ne is beszéljünk.......
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mike írta:ezt a bírónak köszönhetik, mert megváltoztatta a hosszabbítás struktúráját...
Miért is?
Ha beleszámoljuk azt, hogy a DVSC játékosai minden egyes kontaktnál 20-30 másodperceket fetrengtek plusz az egyéb játékleállásokat akkor simán kijön az.
Sajnálom hogy a vége ennyire "magyaros" lett.
ja meg buádlá menjen vissza a franciákhoz most azonnal.
bouadla és novakovic szépen megdolgoztak a vereségért
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
asszem most a bouadla nem lesz közönségkedvenc debrecenben. de csak tipp.