Testépítés

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Testépítés

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 8., péntek 13:14

L.Miki írta:Neki kezdtem én is pár napja és végig csináltam... bár az utolsó 4 sorozatot már úgy ment, hogy bár a testem vízszintesen ment le és maradt is lent, de fel már ilyen hullámzóan jöttem fel. :lol:
Kutya kemény azért na. De Géci... :ozil:
Az viszont komoly, emelem kalapom.. :agree: :salute: Reményem szerint 2 hét múlva már nekem is menni fog.. :D
Géci írta:Na legalább valaki észrevette a trollkodásom :mrgreen:
Trollkodás??? De hát én azt hittem, hogy tényleg addig csináltad!! :ike: :D

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 8., péntek 12:58

palesz77 írta:Hát, nem egyszerű, én bírtam 2:35-ig, aztán végem lett..
Neki kezdtem én is pár napja és végig csináltam... bár az utolsó 4 sorozatot már úgy ment, hogy bár a testem vízszintesen ment le és maradt is lent, de fel már ilyen hullámzóan jöttem fel. :lol:
Kutya kemény azért na. De Géci... :ozil:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 8., péntek 12:52

Na legalább valaki észrevette a trollkodásom :mrgreen:

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. augusztus 8., péntek 12:21

Na, az akkori ígéretemmel ellentétben ma jutottam el addig, hogy meg is csináljam, mert belekezdtem a 100 fekvőtámasz programba közben, aztán gondoltam nem zavarom meg. De hát gyerekek, ez a program.. :fpalm: Gondoltam állóképesség növelésre tökéletes lesz, igazából tökéletes is, csak nem 6 hét alatt.. Érdemes elolvasni a heti átmeneteket - 2. és 3. hét között pl, mindkettőnél a jobboldali oszlopba tartozom, de egy ekkora szintű váltás nekem sok volt -, nem tudom ki találta ezt ki, de hogy ez nem saját tapasztalat alapján íródott, hanem valaki csak egy fotelból összedobta, abba szinte biztos vagyok.. Úgyhogy kicsit átalakítva, de csinálgatom közben azért.

Na de vissza az eredeti témához, ma megpróbáltam ezt a challenget.. Hát, nem egyszerű, én bírtam 2:35-ig, aztán végem lett.. :D Úgyhogy Géci, emelem kalapom, hogy te 10 perc után meguntad! :mrgreen:

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 7., csütörtök 18:31

Most ez lehet vicc tárgyát fogja képezni, de én is hanyagolom ahogy tudom a mű dolgokat. Pláne a bolti tejeket, tejtermékeket, mert az kb egyenlő a méreggel. Jó fél éve csak vizet iszok, sőrt, meg kávét, azt is csak 1 cukorral. Alig eszek pékárut, és csak durumlisztes tésztát eszek. Vonalakban ennyi. Jelenleg focizok, meg amikor tudok lemegyek kondiba. Amikor izomlázam van mindíg csinálok egy olyan turmixot amiben kecsketej, tojás meg banán van. Néha teszek bele, ha van anyuék szedret mivel az most érik, és vonalakban ennyi. Én ùgy veszem ki, hogy jó. Annyit szoktam még ilyenkor csinálni, hogy lehet venni a kondiba ilyen vitamint vagy mit aminek nem ugrik be a neve, de az a célja, hogy minnél több tápanyagot felhasználjon a szervezet. Na hát amikor reggel leverek egy ilyen turmixot kb olyan vagyok mint a duracel nyuszi :lol: :lol:
Van tanyánk ahol van kecske, aztán azt én fejem így tudom, hogy mit eszik, vagy éppen, hogy kap e gyógyszeres kezelést. Nem tudom hehe, hogy Te merre laksz, de ha tudod ezt próbáld ki. Falun, vagy kis városokba lehet beszerezni kecsketejet, de amùgy passz... A lényeg, hogy amióta átáltam arra, hogy nem eszek mű dolgokat olyan mintha teljesen kicseréltek volna. Sokkal jobban érzem magam. Többek között olyan börbetegségem mùlt el amivel évekig küzködtem, és gyógyszerek több tízezrét szedtem el... Remélem, hogy tudtam segíteni :)

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. augusztus 7., csütörtök 14:22

hehe írta:nekem meg kizárólag természetes játszik.
minden tele van már mesterséges szarokkal...

de hátha ez tetszik neked is.

http://capriovus.eu/taxonomy/term/3 ( a tojásfehérje rudat és a lét próbáltam. új termék ez a tojsáfehérjetúró, jó eséllyel ezt is kipróbálom)
joabulicsak

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 6., szerda 16:17

word, bitch!

:mrgreen:
Kép
Kép
Kép

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 6., szerda 16:16

Tehát egy dagadt, ragyás képű, szemüveges, nolifer gyerek vagy ,aki egésznap a gép előtt üll és oltja a népet a fórumon. :mrgreen:

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 6., szerda 15:36

Az ízületeid itt jobban tönkre mehetnek egy rosszul megtanult mozdulattal, nem véletlen van ráírva az ugrálós ember dvd-re se, hogy nagyobb súlyú emberek ne csinálják. Térdműtéttel is biztos nagyon jó lesz neked is, csak előtte kérj egy új időpontot majd a sebészetre, hogy ne kelljen annyit várni.
jó maradjunk annyiban, hogy nem vagyok dagadt és jártam már sportpályán elég sokat, nem kellenek a közhelyek. :D :)

na mindegy, ránézek a dolgokra. :mrgreen:

kösz a helpet! :iszunk:
Kép
Kép
Kép

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. augusztus 6., szerda 14:33

Pedig az általad említett edzésterv kidolgozója se nagyon sportol mást, a fekete rubintréka.
Az ízületeid itt jobban tönkre mehetnek egy rosszul megtanult mozdulattal, nem véletlen van ráírva az ugrálós ember dvd-re se, hogy nagyobb súlyú emberek ne csinálják. Térdműtéttel is biztos nagyon jó lesz neked is, csak előtte kérj egy új időpontot majd a sebészetre, hogy ne kelljen annyit várni.
Ha ízületkímélő sport kell menj pilátszezni... Mert a futballtól elkezdve minden tönkreteszi az ízületeket. Nem véletlen van Bale-nek is gerincsérve. Bár lehet az edzőterembe szerezte erősítés során, és véletlen se futkozás alatt, amikor végig rádőlve fut a labdára.

A kreatin a küzdősportot űzők szedik folyamatosan.

A természetes fehérjéid:
(Bár az se természetes, amit megeszel, teljesen mindegy.)

Link
Link

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 6., szerda 13:56

pátkán írta:
hehe írta:ha rámjönne pár kiló izom , és ne egy felfújt zsírdisznó legyen belőlem, mint a konditermes pudvák nagy része, hanem emberi formám maradjon, csak kicsit több izommal.
általánosítani , leszólni az viszont látom egyből megy. nagy sikered lesz majd a teremben. :roll:
hát jó, eleve kezdjük ott, hogy normális, egészséges élethez a testépítés csak kiegészítősport lehet a normál sport mellett szerintem.
pont ezért megoldom a nagy részét az edzésnek saját testsúllyal való edzéssel, terembe meg menjen az, aki szét akarja baszni az ízületeit. ezek a kis puhos gyurmázók. igyatok sok kreatint meg turmixot, lőjétek magatokat szépen :lol:

köszi akik linkeltek cuccot, bár nem értek hozzá nagyon, de azt látom, hogy ezek nagy része mesterséges cucc.
nekem meg kizárólag természetes játszik.

shaun t insanity edzéstervet akarom végignyomni, korábban már eljutottam egész sokáig, de térdműtét miatt kuka lett az egész.
Kép
Kép
Kép

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 6., szerda 13:45

pátkán írta:
hehe írta:ha rámjönne pár kiló izom , és ne egy felfújt zsírdisznó legyen belőlem, mint a konditermes pudvák nagy része, hanem emberi formám maradjon, csak kicsit több izommal.
általánosítani , leszólni az viszont látom egyből megy. nagy sikered lesz majd a teremben. :roll:
Ezért kell neki a fegyencedzés... :mrgreen: :lol:

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. augusztus 5., kedd 23:08

joabulicsak

BojanKiki
Kedvenc játékosaid: Busquets, Iniesta, Bartra
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: BojanKiki » 2014. augusztus 5., kedd 6:08

hehe írta:kéne valami kis táplálékkiegészítő, és az se lenne baj - persze megfelelő mennyiségű mozgás és edzés mellett -, ha rámjönne pár kiló izom , és ne egy felfújt zsírdisznó legyen belőlem, mint a konditermes pudvák nagy része, hanem emberi formám maradjon, csak kicsit több izommal.
ami fontos, hogy szigorúan természetes alapanyagú érdekelne.
légyszi ajánljatok cuccot, sose ettem/szedtem/szúrtam semmi ilyesmit.
köszike!
Szerintem első körbe jobban jársz ha elolvasod a Sárga kapszulát. Ingyen lelehet tölteni és kb. 2-3 óra alatt kilehet olvasni. Olyasmi mint egy KRESZ könyv (mikor egyél mennyit, hogyan tudsz zsírt veszíteni, hogy kell edzeni).

Anno mikor 15 évesen elkezdtem bárcsak nekem is lett volna egy ilyenem. :mrgreen: Akkor még azthittem egy 2 évig, hogy az a legjobb ha edzés után nem eszünk semmit. :happy:

Ha fehérje, akkor tökmindegy csak tejsavó legyen vagy marha- Az meg hogy Scitec, Biotech, Gaspari, Mutant stb. nem számít ezen a szinten. Rendelj egyet a myproteinröl. Olcsó, finom, hatásos és elég népszerű. A power proteint ívóknak meg minden elismerés. A csokist még csak csak kilehet bírni, de a banánosat már csak tejjel tudtam inni (pedig nem szoktam buzizni), A citromtúró meg valami botrány, nem is értem miért forgalmazhatják, azt a hányás ízű szart. Egyébként éjszakai fehérjének jó, mert van benne szója meg kazein (szerintem 85%-ba szója :hmmm: ) dehát az íze botrány. Este nagy levegőkkel a csokisat még lelehet gyűrni, de mindjárt reggel zabpehellyel? Fúj... Reggelire meg azért illik tejsavót fogyasztani.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. augusztus 4., hétfő 16:55

hehe írta:kéne valami kis táplálékkiegészítő, és az se lenne baj - persze megfelelő mennyiségű mozgás és edzés mellett -, ha rámjönne pár kiló izom , és ne egy felfújt zsírdisznó legyen belőlem, mint a konditermes pudvák nagy része, hanem emberi formám maradjon, csak kicsit több izommal.
köszike!
Kérdés mennyit szánnál rá mondjuk havi szinten.?
Első és legfontosabb a megfelelő étrend!!! mellett a vitaminok én Mega Daily One-tszedek, +C vitamin+Kalcium-Magnézium, ez így ár érték arányban egész jó.
Aztán kérdés, hogy tömegelni akarsz-é vagy szálkásítani, de a fentiek alapján tömegelni gondolom.
Ehhez tömegnövelő étrendeket találsz ott, ahol a multivitamint linkeltem, pl hogy bizonyos súlyhoz mennyi fehérje+szénhidrátbevitel kell...
Edzés után gyorsabb felszívódásút ajánlott bevinni pl 100%wheypro+ehhez szénhidrátot ami a carb-f.
De ha nem akarsz kotyvasztani akkor Jumboval is megoldható ez egy ilyen kevert fehérje+szénhidrát+kreatin kombó tömegeléshez.
Carbf-el annyival jobb, hogy mindig tudod alakítani egyénileg, hogy annyit vigyél be amire szükséged van.
Aztán estére meg reggelre jobb valami hosszabb felszívódású fehérje pl Bsn, ez kva drága de isteni íze van, alig lehet leállni vele.

Ha csóróság van mint nálam, akkor a simple whey-t tudom ajánlani edzés utánra+CarbF
Ezt meg reggel és este tolom.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. augusztus 4., hétfő 16:26

én 5900ért vettem 920 grammot ami annyira nem rossz.
hát ja, de myproteinből meg 2,5 kg 11 ezer, igaz ízesítetlen de most arra a 3 másodpercre nem fontos az íz, amíg lehúzod.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 4., hétfő 16:18

kéne valami kis táplálékkiegészítő, és az se lenne baj - persze megfelelő mennyiségű mozgás és edzés mellett -, ha rámjönne pár kiló izom , és ne egy felfújt zsírdisznó legyen belőlem, mint a konditermes pudvák nagy része, hanem emberi formám maradjon, csak kicsit több izommal.
köszike!
Kép
Kép
Kép

Seraf
Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros

HozzászólásSzerző: Seraf » 2014. augusztus 1., péntek 20:08

myproteintől még csak csokis-kókuszosat ittam, nagyon gyenge volt és kb 90% kókusz, ellenben most rendeltem a GoNutrition-tól és a vanília fagyis egész zseniális, a tripla csokisat még nem próbáltam ki :) fórumokon is azt olvasom h a gonutrition rendesen odaveri ízben az mp-t (ugyanez a theproteinworks csak az drága), most volt -20% akció vettem 2x1kg-t így volt 9ezer :) (plusz vettem mellé 5kg instant oats-ot, kiváncsi voltam h mennyire más mintha itthon ledarálom az aldisat és hát... pont mintha fehérje lenne így oldódásilag, szóval én tuti ezt fogom tolni ha akcióba van :) )
persze a Scitec az íz bajnok, de az áráról ugye ne beszéljünk...

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 1., péntek 19:53

A scitec-es valami eszméletlen finom és rengeteg ízben van. :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. augusztus 1., péntek 19:36

myprotein

Vissza: