pedig jobban járna, ha inkább khedirából faragna középhátvédet.majd kukázik a francia ligából, wenger knows
Premier League
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Premier League
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Egyrészt Chambers lesz oda az egyik csere,másrészt vagy érkezik egy védő és egy vkp,vagy egy olyan aki mind2 helyen eljátszik. William Carvalhorol vannak hírek,a fizetése kicsi,az ára húzósabb. AMúgy,én Mascheranot is elnézném adott esetben...
Kukázhatna egy Koscielny-t franciából,tényleg
Kukázhatna egy Koscielny-t franciából,tényleg
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
majd kukázik a francia ligából, wenger knowstorjack írta:ki lesz az utódja? tudom, wenger knows, de gondolom a mertesacker-koscielny duó mögé csak kellene 1-2 csere.BBarni írta:Vermaelen 15 millióért Barca!
Sajnálom, mert régebben egész jól tolta, de nem tudta se Mertét sem Kosit kiszorítani a kezdőből, 1 év volt hátra szerződéséből és sérülésekkel bajlódik(bajlódott)!Így ez egész jó pénz érte!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
ki lesz az utódja? tudom, wenger knows, de gondolom a mertesacker-koscielny duó mögé csak kellene 1-2 csere.BBarni írta:Vermaelen 15 millióért Barca!
Sajnálom, mert régebben egész jól tolta, de nem tudta se Mertét sem Kosit kiszorítani a kezdőből, 1 év volt hátra szerződéséből és sérülésekkel bajlódik(bajlódott)!Így ez egész jó pénz érte!
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Amilyen a csapat,olyanok a mezek Amugy a sarga meg elmegy nalam,Fifaban jo lesz
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nincs hát, más szerepkör stílus és Lampard még a 11-eseket is ellőhette.realistahuni írta:Lampard percben háromszor annyit játszott a PL-ben mint a skót, viszont tízszer annyi gólt és hatszor annyi gólpasszt adott.ugyanazt a statot lehozza neked flecserpapa - ha már őt hoztad fel -, mint a legenda, az überkpisten lampi.
Nincs mit magyarázni ezen.
Hagyjuk is, komolytalan az egész mert téged elvakít az utálat.
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Vermaelen 15 millióért Barca!
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Vermaelen valószínűleg távozik a Barcelonába vagy az MU-ba. A katalánok 12,5 millió fontot ajánlottak érte. Ez figyelembe véve azt, hogy jövőre lejár a szerződése + formán kívül van, elég jó pénz lenne érte. A pótlására Nastasic-t hozná Wenger a Cityből, továbbá az elmúlt napokban Willy Carvalho nevét dobta be a sajtó velünk kapcsoltban. Nastasicot szívesen látnám, a kispadra jobbat nem is lehetne találni. Ráadásul még nagyon fiatal. Chamberssel nagyon jó duót alkothatnának néhány év múlva. Carvalhoval kapcsolatban 25-35 millió fontról lehetett olvasni, amit személy szerint én sokallok, de mondjuk bízom Wengerben, mert tényleg ritkán nyúl mellé. Bár, ha engem kérdeztek én Lars Bendert vagy Luiz Gustavot látnám a legszívesebben. Az Öreg a múltkor meg mondta, hogy 1, max 2 igazolás lesz még Vermaelen helyzetétől függően.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Lampard percben háromszor annyit játszott a PL-ben mint a skót, viszont tízszer annyi gólt és hatszor annyi gólpasszt adott.ugyanazt a statot lehozza neked flecserpapa - ha már őt hoztad fel -, mint a legenda, az überkpisten lampi.
Nincs mit magyarázni ezen.
Hagyjuk is, komolytalan az egész mert téged elvakít az utálat.
Én nem neheztelnék rá, a Chelsea már majdnem tavaly is kirakta a szűrét. (Amúgy nem kedvelem)Csabi írta:ofisöl: lampard to city.
égjenek azok a mezek. https://s.yimg.com/bt/api/res/1.2/QCscs ... rtburn.jpg
amúgy ez elég nagy geciség volt tőle. tudom, hogy hány évet lehúzott a chelsea-ben meg minden, de épp ezért nem kellett volna a citybe elmennie. gg lampi.
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hát látod.Hát nyilván nekem kell a számba rágni.
most szólj hozzá
nagy részük tizi.Oké. Akkor a gólokat is gondolom kaparós sorsjegyen nyerte, és az assistok is csakavisszapasszból jöttek.
ugyanazt a statot lehozza neked flecserpapa - ha már őt hoztad fel -, mint a legenda, az überkpisten lampi.És akkor térjünk vissza az örök témánkra, miszerint nem csak kreativitásból meg kukinpörgetésből tevődik össze a modern foci.
check it out.
- realistahuni
Hát nyilván nekem kell a számba rágni.ne legyél már kőbuta, ne kelljen már a szádba rágni
Oké. Akkor a gólokat is gondolom kaparós sorsjegyen nyerte, és az assistok is csakavisszapasszból jöttek.ezek a díjak, hogy PL legjobbja, pont annyit ér, mint hogy vmi fogalmatlan barmokból álló banda xavit megválasztja a valaha volt legjobb kps-nak.
És akkor térjünk vissza az örök témánkra, miszerint nem csak kreativitásból meg kukinpörgetésből tevődik össze a modern foci.fletcherben több a kreativitás, meg a foci
Na jó inkább ne.
- hehe
ne legyél már kőbuta, ne kelljen már a szádba rágniMi?
Mondtam én ilyent?
ezek a díjak, hogy PL legjobbja, pont annyit ér, mint hogy vmi fogalmatlan barmokból álló banda xavit megválasztja a valaha volt legjobb kps-nak.
fletcherben több a kreativitás, meg a foci, mint a csakabiztosvisszapassz lampardban
egy jó barikellóhoz tudnám hasonlítani.ziro4vr írta:Az állandóság volt az erőssége, hozta stabilan a gólokat, nagy hibái nem voltak, tette a dolgát. De pl az aranylaszti 2. helyezés elég túlzás. Gerrardot én személy szerint mindig is többre tartottam. (ettől még ő is lúzer )
- realistahuni
Mi?igen. meg xavi a valaha volt legjobb kp-s.
Mondtam én ilyent? Lampard se a valaha volt legjobb, sőt a generációja legjobbja se, de azért tucatnak nevezni...
Tucat egy Fletcher vagy Duff, vagy mittudom Benayoun. Bár még azon is lehetne vitatkozni, hogy aki eljut egy top PL klubig az tucat-e, mert sokan lennének akkor ennyire "tucatok".
Hát gondolom ezt a válogatott focira értetted. Ez pedig ennél bonyolultabb szerintem. Hollandoknak is volt rengeteg klasszisuk, mégsem tudtak vb-t nyerni soha.hagyjuk már, nem véletlenül vannak ott az angolok, ahol.
túlsztárolt, erőltetett bagázs.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az állandóság volt az erőssége, hozta stabilan a gólokat, nagy hibái nem voltak, tette a dolgát. De pl az aranylaszti 2. helyezés elég túlzás. Gerrardot én személy szerint mindig is többre tartottam. (ettől még ő is lúzer )
Nem illik.
Pedig nem túloz hehe.
Átlagos játékos volt mindig. Semmi kiemelkedő képessége sincs
Átlagos játékos volt mindig. Semmi kiemelkedő képessége sincs
- hehe
igen. meg xavi a valaha volt legjobb kp-s.realistahuni írta:Én soha nem voltam oda Lampardért, de ekkora túlzást és elvakultságot ritkán lehet látni két sorban összefoglalva.azt amúgy nem értem mi ezen a nagy dolog, nem lebron james ment a lakersbe, csak egy átlagos tucatjátékos, aki a középszerben lehúzott rengeteg évet és nyert minimális kupát, de szereti a pénzt.
PL mint középszer...
Átlagos tucatjátékos? -PL szezon legjobbja 04/05, 06/07
- legtöbb gólpassz 04/05, 09/10
- leggólerősebb középpályás a PL-ben meg ilyenek.
Minimális kupa? - 3 angol bajnoki cím
- 4 FA kupa
- BL, EL
De tucat.
hagyjuk már, nem véletlenül vannak ott az angolok, ahol.
túlsztárolt, erőltetett bagázs.
- realistahuni
Én soha nem voltam oda Lampardért, de ekkora túlzást és elvakultságot ritkán lehet látni két sorban összefoglalva.azt amúgy nem értem mi ezen a nagy dolog, nem lebron james ment a lakersbe, csak egy átlagos tucatjátékos, aki a középszerben lehúzott rengeteg évet és nyert minimális kupát, de szereti a pénzt.
PL mint középszer...
Átlagos tucatjátékos? -PL szezon legjobbja 04/05, 06/07
- legtöbb gólpassz 04/05, 09/10
- leggólerősebb középpályás a PL-ben meg ilyenek.
Minimális kupa? - 3 angol bajnoki cím
- 4 FA kupa
- BL, EL
De tucat.