A Warner most kezdett bele, és az eddigiek alapján nekem nagyon tetszik az irány. Ha nem is hibátlan az Acélember, de látszik, hogy fasza hangulata lesz ennek a DC univerzumnak. Ráadásul Frank Miller képregényei alapján készítik el az új Batmant is, ami tuti királyság lesz. 50 év körüli, a Sötét Lovag visszatér-féle Bruce-t fogjuk látni. Zseniális. + Ben affleck is tökéletes Batman, legalábbis kinézetileg. (nagyon hasonlít a képregényes Batmanre)
De milyen irány? Acélember nagyon tetszett, és vélhetően a Batman v Superman is tetszeni fog. Épülnek egymásra. Aztán rá egy évre bebasszák az Igazság Ligáját úgy, hogy nincs felvezetve se WW, se GL, se Shazam, se Aquaman, se Cyborg, ráadásul jelen állás szerint a Flash sorozat sem kapcsolódik az univerzumhoz. Én itt nem látok különösebb irányt, inkább kapkodást.
Az eddigi infók alapján egy olyan Batmant fogunk majd kapni, ami a Nolan és Burton világ gyermeke lesz. Ez az az út, amit még nem jártak be, és ez az, amivel újra tökéletes Batman-filmet lehet majd csinálni.
Batmannel nem lesz semmi baj, tökéletesen fel lesz építve, sőt, megkockáztatom, hogy faszább lesz, mint a Nolan-féle Batman. Csak a sok Nolan-fan elkezdi majd fikázni, hogy mi az, hogy Batman sokkal inkább fog a kütyüire és a taktikai érzékére hagyatkozni, mint a testi erejére.
Wonder Woman, Shazam filmek is lesznek, ugyebár előbbi Gal Gadottal, utóbbi pedig The Rockkal... a Castingok jók.
Ha jól tudom, akkor a Kavics szerepéről annyit tudni perpill, hogy Shazam vagy Black Adam lesz. Ha van frissebb hír, akkor bocs, lemaradtam róla, én legutoljára azt a képet láttam, amit kettejükről posztolt. Gal Gadotot meg dugnám, de Wonder Womant nem pont így képzelem el a mozivásznon. Megan Foxnál mindenesetre sokkal jobb, bár fizikumban a Gina Caranós vonallal tudtak volna megvenni kilóra. De itt is az a bajom, hogy bár én többé-kevésbé ismerem a karaktereket, de biztos vagyok benne, hogy sokan nincsenek tisztában a dolgokkal, az IL film meg nem lehet 4 órás, hogy felvezessék a többieket Batmanen és Supermanen kívül. Elvileg a BvS-ben csak cameókat kapnak a többiek, talán Cyborg még csak egyszerű Victor Stone lesz.
Tehát 3-4 év múlva újra vissza lehet térni erre a témára, de én úgy gondolom, hogy jó kezekben van most a DC-univerzum.
Ha Goyer minden filmnél kap maga mellé még 2-3 forgatókönyvírót, akkor lehet.
Nekem szimplán nem tetszik, hogy felvezetik a 2 legismertebb hőst, aztán jön az Igazság Ligája, ami után vagy felvezetik a többieket is külön, vagy egyből megkapják a saját ellenségeiket a szólófilmekben, flashbackkel megoldva, hogy hogyan is lettek azok, akik. Ha meg az IL-ben akarják őket felvezetni, akkor lesz vagy 4 órás a film.
Na mindegy, hajrá! Most ideges vagyok, hogy a Galaxis Őrzőire csak augusztus végén jutok el, de még az sem biztos.