Saviola is járt azóta itt Bár talán neki lejárt a szerződése, de ha jól emlékszem Barca után egyből nálunk kötött ki. Bár történelmet nem írtR.M.C.F írta:ide meg akkor jön barcás figo után amikor piros hó esik.
Kommentáld a híreket
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Vicces, de kvázi ugyanaz a szitu! Normál esetben lehetetlen lenne a Barcából igazolnia a Real Madridnak, de a kivásárlási záradéknak hála, ahogy anno kikerülhető volt a katalán klub, úgy most is ez a helyzet! 2000-ben Figo megorrolt a vezetőkre és ha először dühből is, de lazán váltott; és ha most sikerül meggyőzni a fiatal spanyol-brazilt akkor jó eséllyel ő is! Arról nem is beszélve, hogy a katalán lapok hozták le elsőként, vagyis jelen pillanatban nem a madridi sajtó álmodozásáról, agyszüleményéről van szó, amellett, hogy egyelőre természetesen én is minimális esélyt látok a szerződtetésére, de egy próbát mindenképp megér és sanszos, hogy Perezék is így gondolkoznak!ide meg akkor jön barcás figo után amikor piros hó esik.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Komolyan, ha van Perezéknek egy kis humorérzékük mennyit szórakozhatnak. Elhintik a médiában, hogy érdekli őket egy játékos, aztán az egész sajtó, meg a szurkolók hetekig tudnak azon cirkuszolni, hogy menjen, ne menjen, nyilatkozik boldog boldogtalan ha kell ha nem
Lehet ezzel szo :cens:ni a népet.
Remélem jövőre a Bayernt nagyon gyorsan kipofozza valaki a BL-ből, mert már most unom, hogy ők történelmet írnak, meg jön Európában a Bayern dominancia meg miegymás.
Ez kicsit off volt, de fúúú nagyon kikívánkozott
Lehet ezzel szo :cens:ni a népet.
Remélem jövőre a Bayernt nagyon gyorsan kipofozza valaki a BL-ből, mert már most unom, hogy ők történelmet írnak, meg jön Európában a Bayern dominancia meg miegymás.
Ez kicsit off volt, de fúúú nagyon kikívánkozott
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem hosszabbításról vagy pénzről van szó, hanem játéklehetőségről, azt meg nehéz garantálni neki szezon előtt. Ha nem is hozzánk, de szerintem jó eséllyel eligazol (MU, City).A barca hosszabbít, megkapja a kis járandóságát amire megy a játék.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ki az a sarlatán aki elhiszi, hogy Tiagot le tudjuk igazolni? Hogy 1általán eljönne? útszéli kacsa, pecsenyekacsa, tollazva, jól kisütve.....
A barca hosszabbít, megkapja a kis járandóságát amire megy a játék......ide meg akkor jön barcás figo után amikor piros hó esik.
Vagy ha olyan selejt hogy nem kell senkinek sem.
Kár még szót is csépelni rá.
A barca hosszabbít, megkapja a kis járandóságát amire megy a játék......ide meg akkor jön barcás figo után amikor piros hó esik.
Vagy ha olyan selejt hogy nem kell senkinek sem.
Kár még szót is csépelni rá.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
Most akkor Gündogan jönni fog? Én azt olvastam, hogy csak jövőre!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én ezért örülnék Ancelottinak, mert akárhol olvastam róla, mindenhol azt írják, hogy nagyon jól bánik a játékosokkal és nagyon jól kezeli a sztárokat ismadridronie írta: Emellett ami a személyes kontaktot és az öltözői hangulatot illeti, nos véleménye szerint Ancelottinál soha nem volt jobb edzője!
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Mint ahogy Neymar esetében sem az ügynök döntött, Thiagonál sem ő fog; az egy más kérdés, hogy a veszély persze mindig adott --> Guardiola Suárez mellett a brazil-spanyol középpályást is szívesen látná az új csapatában!de nemhiszem h Pep tesója egy nyár alatt két igazolást is lezsírozna nekünk
RealMadrid
RealMadrid
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
azon gondolkodom, hogy kiállnánk egy gündogan-thiago-modric kp-val, előttük egy bale-céronaldo-karim monnyuk, megfelelő csapatvédekezéssel, akkor lehet hogy nálunk menne a 70:30 labdabirtoklás a barca ellen
persze elöl mi rámenősebbek, direktebbek vagyunk, mint a barca.
persze elöl mi rámenősebbek, direktebbek vagyunk, mint a barca.
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
persze hogy kk,pontosan xavi poszt,csak még zöldfülü,de fiatalsága miatt sokkal mozgékonyabb mint xavi,és benne van a kis brazil vér :-)ezt mondják a barcások, de én középső kp-snak láttam játszani mindig.
azt mondják tkp-ban jobb lenne, sztem mindenütt jó a védők és a csatárok közt.
sima alapember lehetne, ha a képességeit nézem.
még nem reménykedem, ahhoz brazil apucinak meg kéne győznie a fiút.
nagyon jó reggelem lett hogy ezt láttam,mivel perez is érzi akkor azt hogy lehet ott esélye mostmár
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
- hehe
akárhány videót nézek, akárhányszor visszaemlékezem, xaviposzton nyomta.
nálunk is kp-n fog játszani, nem támadóként.
nálunk is kp-n fog játszani, nem támadóként.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
hát általába a barca 4-3-3as felállásába a középső hármasba játszott sztem, persze h kkp-nak láttad Abba a végletekig betanult, tikitakás rendszerbe megállja a helyét, de sztem egy új csapatban inkább tkp feküdne neki.hehe írta:ezt mondják a barcások, de én középső kp-snak láttam játszani mindig.
de nemhiszem h Pep tesója egy nyár alatt két igazolást is lezsírozna nekünk
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- hehe
ezt mondják a barcások, de én középső kp-snak láttam játszani mindig.Mike írta:thiago nem tkp inkább?
azt mondják tkp-ban jobb lenne, sztem mindenütt jó a védők és a csatárok közt.
sima alapember lehetne, ha a képességeit nézem.
még nem reménykedem, ahhoz brazil apucinak meg kéne győznie a fiút.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
thiago nem tkp inkább?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Szerintem Hehe nem csak a brazilokra élvez,hanem a focizni tudó kétlábas technikás eszes futballistákra -.-' És Thiago ilyen..szóval jöjjön csak!peti_madrid írta: ráadásul akkor hehe is megnyugodna, hogy igazoltunk egy brazilt
más kérdés,hogy egy rakás brazil iylen
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Én a Thiago gyerekkel ki tudnék egyezni, szerintem elég ügyes focista, ráadásul akkor hehe is megnyugodna, hogy igazoltunk egy brazilt ( ), aztán még hozni kell egy másik középpályást, név szerint Gündogant. Le kell szarni, hogy mit mond a BVB, oda kell dobni nekik 20 milliót + Sahin teljes játékjogát és kész. Erre nem tudnának nemet mondani. Carvajal ugye tutira jön, szerintem Bale is költözni fog (rég nem kérdés, hogy kifizetünk akármennyit a Spursnek, csak engedjék el), aztán neki is vághatunk a jövő évnek. Esetleg még egy csatár. De nem 60.000.000-ért.
- madridronie
Hoppá, hoppá; Motta szépen kitálalt; ő sem lesz Mou kedvence! Állítása szerint ugyanez a szitu, nyugtalanság volt náluk is (INTER) az öltözőben, csak ott ez akkor nem került nyilvánosságra, de megérti a Real Madrid játékosokat! Emellett ami a személyes kontaktot és az öltözői hangulatot illeti, nos véleménye szerint Ancelottinál soha nem volt jobb edzője!Dijo que las cosas quedaban dentro del vestuario
Motta: "Me suena la agitación del vestuario del Madrid. Nos pasó en el Inter"
Ma éjfélkor lejár a jelöltállítási határidő, amennyiben más nem jelentkezik be, úgy kedden hivatalosan is újra beiktatják az elnököt és indulhat a bugi! :ĐFlorentino Perez
RealMadrid
RealMadrid
- hehe
thiago+gündogan és elmúlt a probléma.realistahuni írta:Úgy néz ki, egy szem Gündogannal meg kell elégednünk kp-ra, plusz Casemiro vagy Kondogbia, de ők nem hiszem, hogy kezdőbe kerülnének egyhamar, úgyhogy nézhetjük Khedira ámokfutását következő szezonban is. Amúgy fontosabb meccsekre Xabi-t még illene összedrótozni, kell pihentetni az öreget sokat, és akkor még hasznát is vehetjük. Xabi-Modric-Gündogan nem lenne rossz azért. Jövőre majd a vb után kell egy fullos néger Emerson ide, ha már Vidalrol és Pogbarol lemaradtunk, és akkor jók leszünk.
már ezzel is bőven erősebbek leszünk, mint most.
persze kéne egy vidal vagy pogba vmelyikük helyett, de ha 2 játékos érkezik a kp-ra, már boldogok lehetünk.
sztem ez egyértelmű.Mi van akkor ha Perez úgy gondolkodik,hogy Neymart elvittétek előlünk akkor kibaszásból én Thiagot elveszem tőletek? Ráadásul még tud is a srác így duplán jól járhatunk.
egyetlen egy kérdés van: thiago akar-e itt játszani úgy, hogy megint disznófejet fognak hajigálni rá idegenben és a katalánoktól szokásos válogatott szitkokat kapja. még akkor is, ha nem a barca csk-ja és ikonja, mint anno figo volt, pusztán csak játszani , focizni szeretne.
Mi van akkor ha Perez úgy gondolkodik,hogy Neymart elvittétek előlünk akkor kibaszásból én Thiagot elveszem tőletek? Ráadásul még tud is a srác így duplán jól járhatunk.
Simán benne van szerintem.
A kp. az nagy kérdés továbbra is.
Balere meg remélem nem fogunk várni augusztus végéig,(pedig de sajnos) döntse el hogy jönni akar vagy sem,mert miden jel arra utal hogy az ügyben a pénz nem nagyon számít...
Simán benne van szerintem.
A kp. az nagy kérdés továbbra is.
Balere meg remélem nem fogunk várni augusztus végéig,(pedig de sajnos) döntse el hogy jönni akar vagy sem,mert miden jel arra utal hogy az ügyben a pénz nem nagyon számít...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
kinek? a zaragosanak esetleg. sehol nem lesznek ellenunk..... Marha nem Jupp jon, aki tuti kezdokent szamitana a nemetekre.hehe írta:majd eszedbe jut, amikor megcsinálják messivel a 4. gólt isNeymar ki az? mar nem is emlekszem ra
ebbe szedrintem barki szerelmes lenne.Realista24 írta: Egy Thiago-Vidal/Pogba/Gündogan-Modric középpályával boldoggá tudna tenni Perez
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2013. június 1., szombat 9:16-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK