realistahuni írta:a film 2005-ös. biztos velem van a baj, hogy lassan 10 éve ezután a film után nem volt egyetlen egy alkotás se, aminél a moziban azt kezdtem el nézni, hogy mikor lesz már vége, vagy ha letöltöttem, azon vettem észre magam negyed óra elteltével, hogy pl focihíreket olvasok a neten inkább.
(szerk.: dicaprio uccsó filmjei monnyuk egytől egyig mind hatalmas volt, de ott is volt olyan, hogy elkalandozott a gondolatom közben másra, nem szegezett a székbe, és nem ittam be minden egyes rezdülést és képkockát, mint a legnagyobb filmeknél.)
Ha már 2005 után és nem Di Caprio:
Út a vadonba, Rush, Warrior, Becstelen brigantyk, Gran Torino, Elit halálosztók, Prisoners, In Bruges, Drive, Changeling, Moneyball, Limitless és még rengeteg. Ha ezek közül egyik sem tudott teljesen lekötni akkor veled van a baj.
Hál'istennek nem csak régen tudtak jó filmeket csinálni.
ezeket mind láttam. a következők maradtak meg bennem:
út a vadonba - értelmetlen (tudom hogy valós eseményeket dolgoz fel, but still)
rush - semmi extra, kívülről belülről ismertem a történetet, kicsit sem volt érdekes a film
warrior - a fináléig a bunyók, de hány ilyen távol-keleti film van már, ez is szépen beáll a sorba
becstelen - na oké erre még azt mondom, hogy többször nézős
gran torino - talán
elit halálizé - az isten városa jobb
prisoners - ez se kavart fel túlzottan, elég sok ilyen minőségű és kategóriájú film volt már
in bruges - a humor tetszett, de nem maradandó emlék
drive - csak a zene
changeling - nem láttam
moneyball - tucat amcsi sportfilm
limitless - ebből is elég sok van már, equilibriumtól kezdve a friss tom cruise filmeken keresztül temérdek, ami hasonló kategória
így hogy írod sorban, be tudom lőni, hogy mi melyik film, de amire azt mondom, hogy maradandó és bakker na ez művészet, mert sztori, látvány, szövegek, szereplők, egy kerek egész, és nem a tucatsablon, na olyan nem igazán van. sőt.