De előtte válaszolhatnál pár ember kérdésére. Ha nem vagy képes válaszolni, akkor írni sem kell, mert ennek semmi értelme. Egy egyszerű kérdés lett feltéve, nem értem hol a gond.sentry írta: Bocs, jogos.
Kérem a két hetet, vagy nem tudom mennyi jár személyeskedésért és/vagy stílusért.
Ez most nem big joke.
Mozi, filmek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Bocs, jogos.Realista24 írta:Mire fel ez az arrogancia? Mire fel ez a nyers megnyilvánulás? Személyeskedéstől mentesen kérdezem, hogy ki vagy Te, hogy így írj és így degradálj egy véleményt egy olyan témában, ami nem egzakt?Nah jó, ezért nem járok ide. Olyan abszurdumot állítottál most, hogy az valami elképesztő.
Vagy inkább azt mondom, hogy sajnálom, hogy neked az a film ekkora élmény volt. Rohadt nagy túlzásokba esel Remy. Majd hidd el 10 év múlva mikor remélhetőleg több minőségi filmen túl leszel ( és nem a 300+ / éves tucatfilm számít) akkor majd máshogy tekintesz egy Drive-ra.
Mindegy, én befejeztem tényleg, mert lassan már a nevetséges kategóriába megyünk át.
Jah nem, a Drive ilyen szintű jellemzése már az. Ízlése ide, ízlése oda.
amúgy meg az XXX 2 a valaha volt legjobb film!!!4!négy44!!4
Big Joke, hatalmas vicc!!4nééééégy!!
Privátban nem kell válasz.
Kérem a két hetet, vagy nem tudom mennyi jár személyeskedésért és/vagy stílusért.
Ez most nem big joke.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
azért jegyezzük meg, hogy a valóban tartalmas filmeket többek között a pénzcsináló blockbusterek bevételeiből finanszírozzák. lehet ezeket szeretni, vagy nem szeretni, de ezek nélkül a filmipar alighanem már becsukta volna a boltot.Remy, nyugodjál meg. Nem a te és nem az én hibám, hogy a pénz dominál a filmeknél.
azt meg ne mondd, hogy az elmúlt 5-10 év filmterméséből egy igazán jót se találtál. nem csak hollywoodban gondolkodva. csak volt valami.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mire fel ez az arrogancia? Mire fel ez a nyers megnyilvánulás? Személyeskedéstől mentesen kérdezem, hogy ki vagy Te, hogy így írj és így degradálj egy véleményt egy olyan témában, ami nem egzakt?Nah jó, ezért nem járok ide. Olyan abszurdumot állítottál most, hogy az valami elképesztő.
Vagy inkább azt mondom, hogy sajnálom, hogy neked az a film ekkora élmény volt. Rohadt nagy túlzásokba esel Remy. Majd hidd el 10 év múlva mikor remélhetőleg több minőségi filmen túl leszel ( és nem a 300+ / éves tucatfilm számít) akkor majd máshogy tekintesz egy Drive-ra.
Mindegy, én befejeztem tényleg, mert lassan már a nevetséges kategóriába megyünk át.
Privátban nem kell válasz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Méghogy nincsenek jó filmek mostanában. Most néztem meg a Calvary-t, kurvajó. Brendan Gleeson parádézik, a végén meg a pofám leszakadt. Ajánlom mindenkinek
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
kb bármelyik Wes Anderson filmchosenone46 írta:grand budapest hotelhez hasonló filmeket tudnátok mondani? nekem most csak szórakozásra kell, nem 10/10 filmet várok.
- chosenone46
grand budapest hotelhez hasonló filmeket tudnátok mondani? nekem most csak szórakozásra kell, nem 10/10 filmet várok.
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
lehet, hogy azért nem mond 2005 utánit, mert azokból egy se tetszett neki
Viszont, ha pont kumma kevés film tetszik, akkor pont, hogy könnyű lenne írjál, nem sentry? :Đ
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De most nem kell itt besértődni. Kérdeztem valamit. Mondj olyan filmet az elmúlt 5-10 évből, ami SZERINTED király volt. Röhögsz itt a Drive-on, meg tudom is én, hogy milyen filmeken, de egy címet nem írsz. Pedig komolyan érdekelne 2-3 cím.sentry írta: Remy, nyugodjál meg. Nem a te és nem az én hibám, hogy a pénz dominál a filmeknél.
Majd ha Te megírod a Harcosok klubja kritikát meg a Kubrick elemzésed, akkor majd megírom az elmúlt 10 év legjobb filmjét, meg a Top 10em? Oks? Addig nem írok ide, ígérem. Kiskirálykodhatsz itt.
Nem kell toplista, stb.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Ami azt illeti, az is maradsz. Én nem vezetem táblázatokba mit néztem meg és hányasra pontozom, és nem fogom arra pazarolni az időm, hogy gondolkodjak, vajon melyik film a top 10.messideco írta:Ami azt illeti, én is kíváncsi lennék, egy sentry-féle toplistára
De az elsőt elárulom, mert az tuti: Harcosok klubja, és valszeg 10be beférne még a Mechanikus narancs is. De lehet nem második lenne... nem tudom, piszok nehéz lenne válogatni. Úgyhogy nem is gondolkozok rajta. Legtöbben itt darálják a filmeket, én meg eleve sokat válogatok. Egy idő után az ember úgyis kiismeri magát, meg a filmeket (szánalmasan sablonos a többség így könnyű a dolgom) és könnyen ki tudja szűrni azt ami valszeg úgysem tetszene neki.
Remy, nyugodjál meg. Nem a te és nem az én hibám, hogy a pénz dominál a filmeknél.
Majd ha Te megírod a Harcosok klubja kritikát meg a Kubrick elemzésed, akkor majd megírom az elmúlt 10 év legjobb filmjét, meg a Top 10em? Oks? Addig nem írok ide, ígérem. Kiskirálykodhatsz itt.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Ami azt illeti, én is kíváncsi lennék, egy sentry-féle toplistára
"And my heart will leave you never."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Refntől pont a Drive ami méjnsztrímebb, Valhalla vagy az Only God Forgives sokkal egyedibb stílussal rendelkezik. De kétségtelen, a Drive atmoszférája is meggyőző.Remy írta:Nem is azt mondom, hogy filmtörténeti remekmű, meg átírta a filmkészítés alapjait, DE. Olyan zseniális stílusa van, amit csak kevés film tudhat magáénak, és bizony ez kurva sokat számít. Ez most olyan, mint Burton Batmanjei. Nem hibátlanok, nem a legjobbjai a zsánernek, de a sajátos stílusával örökre fent fog maradni a film. Ezt pedig nem minden film éri el.
BTW. Elátkozott város trilógiát látta valaki innen?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2014. augusztus 7., csütörtök 20:34-kor.
Én is kíváncsi vagyok, hogy az elmúlt években mik voltak számára a fasza filmek. Nem vagyok se Remy mellett, se ellen.
Attól, hogy neked nem tetszik egy film, mást magával ragadhat a feelingje és ő igen is lehet, hogy megfog nézni egy 2013-as filmet 20 év múlva is. Egyénfüggő szerintem ez az egész, nincs nagyon igaza senkinek.
Attól, hogy neked nem tetszik egy film, mást magával ragadhat a feelingje és ő igen is lehet, hogy megfog nézni egy 2013-as filmet 20 év múlva is. Egyénfüggő szerintem ez az egész, nincs nagyon igaza senkinek.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Remy
- Kapcsolat:
Jó, inkább sorold fel, hogy SZERINTED, mik a fasza filmek az elmúlt 5-10 évből, mert igazából csak azt látni, hogy fikázol mindent, de érdemleges választ nem nagyon adsz. És nem érdekel, hogy a régi időkhöz képest mennyivel gyengébb a színvonal stb, hanem címeket szeretnék látni, mert kétlem, hogy ne lett volna legalább 1 olyan film az elmúlt 10 évből, amire elismerően csettintettél.sentry írta: Nah jó, ezért nem járok ide. Olyan abszurdumot állítottál most, hogy az valami elképesztő.
Nem is azt mondom, hogy filmtörténeti remekmű, meg átírta a filmkészítés alapjait, DE. Olyan zseniális stílusa van, amit csak kevés film tudhat magáénak, és bizony ez kurva sokat számít. Ez most olyan, mint Burton Batmanjei. Nem hibátlanok, nem a legjobbjai a zsánernek, de a sajátos stílusával örökre fent fog maradni a film. Ezt pedig nem minden film éri el.nmate írta:Drive fasza, én is imádom, egyik kedvencem, de semmiben nem a csillagos ötös kategória, ha filmszakmai szempontból nézem (már amennyire én tudom). Sőt, felsoroltak közül egy sem.
Tarantino meg megy lefelé, mint a magyar válogatott a FIFA ranglistán.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nálam pár olyan film van csak, amire azt mondom, hogy hűbazmeg, na. ez igen.
ponyvaregény, sin city, keresztapák, meg még esetleg inception, dollárfilmek, harcosok klubja, prestige, oldboy, isten városa.
még biztos össze tudnék szedni párat, elsőre ezek jutottak eszembe, a többi mind erőlködés vagy vicc.
beleértve az ún. blockbustereket is, amire a kőbuta cigányok ellepik az arénaplázát.
ponyvaregény, sin city, keresztapák, meg még esetleg inception, dollárfilmek, harcosok klubja, prestige, oldboy, isten városa.
még biztos össze tudnék szedni párat, elsőre ezek jutottak eszembe, a többi mind erőlködés vagy vicc.
beleértve az ún. blockbustereket is, amire a kőbuta cigányok ellepik az arénaplázát.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Hmm, 2005+?
Disconnect,Stoker, A vadászat, Felhőatlasz, Pi élete, Rozsda és csont, Életrevalók, Shame, Fifti-fifty, Bikanyak, Mr. Nobody, Sunset Limited, Fekete hattyú, Never let me go, Gran Torino, Ben X, A hullám, Az osztály, Bakancslista, Szkafander és pillangó, Üres város, A legrosszabb nap, A forrás, A békés harcos útja,
Sci-fiket és akciófilmeket nem igazán írtam ehhez a listához.
Nem tökéletes film, egyik sem. Nem azt akarom, hogy összehasonlítsd ezeket más filmmel, de mind olyan kemény filmek, hogy a film alatt az életedet teljesen át tudod értékelni.
Disconnect,Stoker, A vadászat, Felhőatlasz, Pi élete, Rozsda és csont, Életrevalók, Shame, Fifti-fifty, Bikanyak, Mr. Nobody, Sunset Limited, Fekete hattyú, Never let me go, Gran Torino, Ben X, A hullám, Az osztály, Bakancslista, Szkafander és pillangó, Üres város, A legrosszabb nap, A forrás, A békés harcos útja,
Sci-fiket és akciófilmeket nem igazán írtam ehhez a listához.
Nem tökéletes film, egyik sem. Nem azt akarom, hogy összehasonlítsd ezeket más filmmel, de mind olyan kemény filmek, hogy a film alatt az életedet teljesen át tudod értékelni.
"And my heart will leave you never."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ha a drive a csúcsfilm az utóbbi évekből, szerintem sem érdemes manapság filmeket nézni/csinálni
Nem illik.
Nem, de nem is tagadom.MyStiQ írta:
Sentry: Azért ismerjük el, hogy Te sem vagy egy egyszerű eset.
Nah jó, ezért nem járok ide. Olyan abszurdumot állítottál most, hogy az valami elképesztő.Remy írta:Mondjuk ezekből csak a Gran Torino, Drive a csúcskategória. A többi fasza meg minden, de 1 szinttel gyengébbek. Az elmúlt 2-3 év legjobb filmje szerintem a Drive volt. Refn képes volt egyedit alkotni, amire évtizedek múlva is emlékezni fogunk.realistahuni írta: Út a vadonba, Rush, Warrior, Becstelen brigantyk, Gran Torino, Elit halálosztók, Prisoners, In Bruges, Drive, Changeling, Moneyball, Limitless és még rengeteg. Ha ezek közül egyik sem tudott teljesen lekötni akkor veled van a baj.
Hál'istennek nem csak régen tudtak jó filmeket csinálni.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Drive fasza, én is imádom, egyik kedvencem, de semmiben nem a csillagos ötös kategória, ha filmszakmai szempontból nézem (már amennyire én tudom). Sőt, felsoroltak közül egy sem.