Gareth Bale - 18
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Gareth Bale - 11
szerintem 10-ből 9-en már akkor is tudtátok, hogy főként a gyorsaságából és lövőtechnikájából él, és hogy a spanyol fociba nem illik bele, mikor megvettétek, nem hiszem, hogy ez meglepő.
ellenben komoly gólpontmennyiséget hozott, 2 kupa fináléját is eldöntötte, pont ezért hoztátok.
ellenben komoly gólpontmennyiséget hozott, 2 kupa fináléját is eldöntötte, pont ezért hoztátok.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
na igen arra en is. de 180 perc alatt johetett volna tole tobb.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Fuentealbilla
1 próbálkozásra emlékszem 16 - os vonal környéke, lepattant szöglet lett.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
azt nem ertem, hogy miert nem probalkozott a ket meccs alatt atlovessel (en nem emlekszem tole, javitsatok ki ha tevedek). nagy erossege es pont az kene reszben ilyen csapatok ellen.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jobb láb nélkül nehéz focizni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
engem az ő tegnapi játéka idegesített a legjobban.
nem benzema szarokbele stílusa mert ahhoz már hozzászoktam, egyszerűen bosszantó hogy mennyire nem faktor bale egy olyan csapat ellen aki felkészül abból hogy megtolja előre öt méterre és fut.
de nem csak ez idegesít, a másik ezek a csúnyán, sután eltalált lövései. az atletico elleni első meccsen is volt egy ilyene. (itt 3:16-nál) meg ugye a bl döntőn is amikor jobb oldalról bal lábbal akarta kilőni a rövidet(?!) és földbe rúgott.
nem tudom engem ez egy 91 milliós (igen még mindig ez a "sláger") játékosnál baromira idegesítenek, ilyeneket tényleg az nb1-be lehet látni. és most jöhettek, támadhattok mert tudom hogy emiatt fogtok, de ezek a suta mozdulatok (nem mondom belefér pár, de mostanában minden meccsre jut neki) pontosan megmutatják hogy ő szinte csak a kemény munkának köszönheti azt hogy az lett aki, ami persze becsülendő, de túl sok tehetsége maradjunk annyiba hogy a latinos focihoz nincs. és engem ez zavar, mert ő is olyan lett az ára miatt többek közt aki "érinthetetlen" és csak akkor pihen amikor sérült, és le sincs szinte sose cserélve.
lehet hogy a nyár háromnegyedét nem a konditerembe kellett volna tölteni hanem inkább más dolgokat fejleszteni. értem én hogy modern foci és ez kell, de egy betömörülő csapat ellen balenek szinte az ég világon semmi hasznát nem vesszük, mert annyit csinál direkt figyeltem tegnap hogy már hosszan is veszi át tehát egyből szökteti magát és ezt ilyen csapat ellen nem lehet.
nem benzema szarokbele stílusa mert ahhoz már hozzászoktam, egyszerűen bosszantó hogy mennyire nem faktor bale egy olyan csapat ellen aki felkészül abból hogy megtolja előre öt méterre és fut.
de nem csak ez idegesít, a másik ezek a csúnyán, sután eltalált lövései. az atletico elleni első meccsen is volt egy ilyene. (itt 3:16-nál) meg ugye a bl döntőn is amikor jobb oldalról bal lábbal akarta kilőni a rövidet(?!) és földbe rúgott.
nem tudom engem ez egy 91 milliós (igen még mindig ez a "sláger") játékosnál baromira idegesítenek, ilyeneket tényleg az nb1-be lehet látni. és most jöhettek, támadhattok mert tudom hogy emiatt fogtok, de ezek a suta mozdulatok (nem mondom belefér pár, de mostanában minden meccsre jut neki) pontosan megmutatják hogy ő szinte csak a kemény munkának köszönheti azt hogy az lett aki, ami persze becsülendő, de túl sok tehetsége maradjunk annyiba hogy a latinos focihoz nincs. és engem ez zavar, mert ő is olyan lett az ára miatt többek közt aki "érinthetetlen" és csak akkor pihen amikor sérült, és le sincs szinte sose cserélve.
lehet hogy a nyár háromnegyedét nem a konditerembe kellett volna tölteni hanem inkább más dolgokat fejleszteni. értem én hogy modern foci és ez kell, de egy betömörülő csapat ellen balenek szinte az ég világon semmi hasznát nem vesszük, mert annyit csinál direkt figyeltem tegnap hogy már hosszan is veszi át tehát egyből szökteti magát és ezt ilyen csapat ellen nem lehet.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Engem néha felhúz az ürge, Di Maria jobb oldali tevékenységére emlékeztet, amikor szépen belevezet meg minden áron lő, aztán alig megy el a kapuig... Remélem változik ez, mert elég, ha csak CR csinálja ezt, amit még elbír a csapat egyszer egyszer.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A keddi meccsen láttam azt, hogy CR most fogadta el őt teljesen. Nem csapkodott amikor rálőtte, kereste is Balet lasztikkal. Úgy néz ki, hogy jó haverok lettek, így még nagyobb darálás lesz, mint tavaly
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Nálam a meccs embere, Ronaldo 2 gólja ide vagy oda...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Miket pukkasztott ma ez a csávó! Csoda, hogy nem sérültek bele...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
hja....hogy màr jól érzi magát bale ott.....értem.....tavaly még ennek az ellenkezőjét mondták.
nevetséges
nevetséges
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Volt egy kis időm, és néztem róla videókat az előző szezonból. Lehet, hogy csak nekem tűnt fel, de mintha a szezon eleji meccsekhez képest a szezon végén, sokkal bátrabban, és jobban használja a jobb lábát.
Lehet szezon közben gyakorolt ...
Lehet szezon közben gyakorolt ...
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
ha a futball mégse adná neki, batman még mindig lehetBanán írta:látványosan jobb formában, mint egy éve
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
hol van még kokszos wiesehez képes...Banán írta:látványosan jobb formában, mint egy éve
idén már azt várom tőle, hogy a hátára vegye a csapatot, beverje a ziccereit mert bőven lőhetett volna ő is 30 felett. a szezon vége fele már látszott, hogy mire képes, ha bele lendül a dolgokba, most az alapozással együtt nagyon remélem, hogy látjuk az igazi vadlovat, akitől összeszarják magukat a védők és a kapusok.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ahogy a focisták is alkalmazkodnak szerintem a szurkolóknak is meg kell próbálni, persze én is jobban örülnék ha R9-ek meg Zizu-k rohagnálnának a pályán manapság de ennek az "erőfocinak" is meg van a szépsége, imádom a pár másodperc alatt végig vitt támadásainkat 1-2 érintéssel, azokat a kikúrt nagy gólokat is amit a két szélsőnk szokott verni... el kell fogadni ,hogy erre ment a foci, változtatni nem tudunk rajta úgyse és mindennek megvan a maga szépsége.Nem akarok 23 évesen már "bezzeg az én időmbe" szövegeket tolniRealista24 írta:Nem tudom, én elszomorodom, amikor látom ezeket a fotókat. Focisták, nem testépítők. Tudom, hogy ebbe az irányba mozdult el a sport, és kvázi gladiátorokká kell válniuk, de nem begyere.
Az meg pláne nem, amikor erről még nyomják a selfieket is...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudom, én elszomorodom, amikor látom ezeket a fotókat. Focisták, nem testépítők. Tudom, hogy ebbe az irányba mozdult el a sport, és kvázi gladiátorokká kell válniuk, de nem begyere.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Azért van még hova fejlődnie.. Amúgy brutális fizikuma van ennek az embernek - mármint Balenek, ha nem lett volna egyértelmű -, ha Neymaron fele annyi izom lenne, mint a walesin..Banán írta:látványosan jobb formában, mint egy éve
Na mindegy, kíváncsi leszek, hogy idén hogy fog teljesíteni nálatok. Megmondom őszintén, én akkora klasszist nem látok benne, hogy érjen 90 milliót - az ellenünk lőtt gólja ellenére sem -, de aztán majd kiderül.. Érdeklődve várom a következő szezonját.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ja, ez alap lehetne most már, első szezonjában is volt 1-2, de ideje szétlőni az ilyen potyabravókathehe írta: de remélem jó nagy dugókat basz majd távolról a sok kis szutyok kapusnak, hogy kettébassza a lécet meg az ipse kezét is és viszi be a védőt is, mint a rajzfilmben
most az év elején mindenképpen neki kell húznia a csapatot, aztán majd jönnek a többiek (CR felépül, Hámesz beépül, Benzema felébred )
Nem illik.