Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Én a Fio ellen James-t játszatnám. Elől meg Isco-t. Az Atleti ellen meg Isco lenne kp-n, Hámesz meg csere.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Össz. = -20M
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem pont ezért lett kitalálva ez a hétvégi Fiorentina elleni meccs, hogy a későn érkezőket kicsit összerázza. Annyi változás fog történni szerintem, hogy DM fog játszani James helyén. Más változás szerintem nem fog lenni a tegnapihoz képest az Atletico ellen.
Khedira amúgy nagyon dúrcizott, hogy nem volt nevezve még a padra sem. Ő szerintem, és remélem, még távozik, de DM szerintem maradni fog.
Khedira amúgy nagyon dúrcizott, hogy nem volt nevezve még a padra sem. Ő szerintem, és remélem, még távozik, de DM szerintem maradni fog.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem fog. James érzésem szerint pados lesz, 80 milla ide vagy oda. A Sevilla ellen bőven vállalható volt a játszatása, de az Atma más tészta.hehe írta:nem fogsztubatibi írta:Egyébként megnéznék egy Xabi Alonso-Modric-Kroos kp-t az Atletico ellen.
majd a hameszt látod, ahogy üldözi a labdát
Első meccsen beszáll a 70. percben, veret egy gólt és ezzel megváltja a visszavágóra a kezdőben a helyét, ahol fos lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Az még a jobbik eset. A rosszabik, ha bújik a labda elől.hehe írta:nem fogsztubatibi írta:Egyébként megnéznék egy Xabi Alonso-Modric-Kroos kp-t az Atletico ellen.
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
kövi meccsen egy ilyen kezdőt küldenék pályára: Navas-Arbeloa,Varane,Ramos,Marcelo-Xabi,Modric,Isco-BBC
a 2. meccsen meg mehetne a tegnapi kezdő
a 2. meccsen meg mehetne a tegnapi kezdő
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nem fogsztubatibi írta:Egyébként megnéznék egy Xabi Alonso-Modric-Kroos kp-t az Atletico ellen.
Egyébként megnéznék egy Xabi Alonso-Modric-Kroos kp-t az Atletico ellen.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- h3x0r
Meggyőztél!Fuentealbilla írta:wxyz írta:Még ha el is megy DM szerintem akkor is a madridi keret lesz a legerősebb.
Ha végig szaladok a mezőnyjátékosokon minden posztra van legalább egy kiemelkedő játékos. Más csapatokban én ilyet nem látok
Még a kapus poszt is ilyen lehet, ha Navas tényleg olyan jó, mint a vbn volt
és ezt semlegesként írom
1 Real Madrid 638,00 Mill. £
2 FC Barcelona 547,36 Mill. £
3 Bayern Munich 468,60 Mill. £
4 Manchester City 445,28 Mill. £
Mondjuk ezt igazolja a transfermarkt is
Keret összérték TOP 4
- Fuentealbilla
wxyz írta:Még ha el is megy DM szerintem akkor is a madridi keret lesz a legerősebb.és a keret nagyon komoly,nagyon erős,szerintem ha DM marad,a legerősebb keret a világon.
Ha végig szaladok a mezőnyjátékosokon minden posztra van legalább egy kiemelkedő játékos. Más csapatokban én ilyet nem látok
és ezt semlegesként írom
1 Real Madrid 638,00 Mill. £
2 FC Barcelona 547,36 Mill. £
3 Bayern Munich 468,60 Mill. £
4 Manchester City 445,28 Mill. £
Mondjuk ezt igazolja a transfermarkt is
Keret összérték TOP 4
Még ha el is megy DM szerintem akkor is a madridi keret lesz a legerősebb.és a keret nagyon komoly,nagyon erős,szerintem ha DM marad,a legerősebb keret a világon.
és ezt semlegesként írom
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Miért? Hülyeség?
lol, te mit ittál?
Ettől sokkal jobban tartok, mint a középpálya, a csapat stabilitásától. Nem csak a szerepéből adódóan volt a csapat agya, amikor mutogatták közelről, mindig látszott, hogy folyamatosan jár az agya, utasításokat oszt, tereli a társakat, ráadásul annyira okos a focihoz, mint manapság kevés játékos. Ez elmondható pl, Modricról vagy Kroosról is, de egyrészt más stílusú játékosok, másrészt kevésbé érzem őket vezérnek, vagy a német esetén az is benne van, hogy még csak most érkezett, idő kell, és bizonyítani addig, amíg a társak vakon bíznak benne.
A posztbeli különbségek miatt is nehéz annyira kontroll alatt tartani a játékot, mint teszi azt Alonso, aki mindig hátrébb marad, minden helyzetben a labda mögül látja a játék menetét, ez kicsit könnyíti a játék olvasását. A szerepét valahogyan meg kellene osztani a középpálya fennmaradó tagjai között. Mondjuk képesnek érzem rá mindkét játékost, csak időbe fog telni, mire maximális hatékonysággal működhet a dolog.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- RealMadridFanatic
Amennyiben ez működőképes lesz, Isconak is meglenne a majdnem természetes posztja, James helyén. Nem azt mondom, hogy kezdjen Ő, de oda "csak" ketten lennének. Illetve ha sikerül még formálni és képes lesz egyel hátrébb is hatékonyan játszani, akkor elég lehetőséghez juthatna Ő is.nem lesz falcao és akkor lehet a 4 sávban 4-2-1-3 középen jamessel.
Ettől sokkal jobban tartok, mint a középpálya, a csapat stabilitásától. Nem csak a szerepéből adódóan volt a csapat agya, amikor mutogatták közelről, mindig látszott, hogy folyamatosan jár az agya, utasításokat oszt, tereli a társakat, ráadásul annyira okos a focihoz, mint manapság kevés játékos. Ez elmondható pl, Modricról vagy Kroosról is, de egyrészt más stílusú játékosok, másrészt kevésbé érzem őket vezérnek, vagy a német esetén az is benne van, hogy még csak most érkezett, idő kell, és bizonyítani addig, amíg a társak vakon bíznak benne.Alonso lesz a szezon kulcskérdése...a játéka annyira meghatározó volt,hogy ezt nem lesz egyszerű meglépni,de muszáj lesz.
A posztbeli különbségek miatt is nehéz annyira kontroll alatt tartani a játékot, mint teszi azt Alonso, aki mindig hátrébb marad, minden helyzetben a labda mögül látja a játék menetét, ez kicsit könnyíti a játék olvasását. A szerepét valahogyan meg kellene osztani a középpálya fennmaradó tagjai között. Mondjuk képesnek érzem rá mindkét játékost, csak időbe fog telni, mire maximális hatékonysággal működhet a dolog.
Védekezésben már tavaly is ez volt kb. szerintem, támadásban meg azért eléggé kötetlenek a posztok, DM fellépésével meg el is tolódott kicsit. Ráadásul a szélső védők is fellépnek, kell is.és mi van, ha az olasz most már végleg rááll a 4-4-2-re? elől cr meg benzema, mögöttük meg bale, modric, kroos, dm/james?
Nem annyira az alapfelállást érzem fontosnak, inkább az egyéni szerepeket, mozgásokat, illetve azt, hogy az egyes egyének hogy lesznek képesek betartani a taktikai utasításokat.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
lol, te mit ittál? Amúgy tengernyi a merítési lehetőség, szerintem az alapkoncepció az maradni fog az évvégi 433/442-höz. CR szabadságát oldja meg vele CA és a többi játékos alázatossága ezt biztosítja is szerintem.R.M.C.F írta:PÜ-ben tettek fel egy kérdést,ide is bemásolom a válaszomat,hátha érdekel valakit:
Bazzeg....olvasom....luca toni mondom ez meg ivott? aztán leesett.Cső.
a 4 sávos játékot hogyan gondolod?
4231-ben, vagy 4213-ban?
A kp működne a Luka-Toni kettőssel, és ahogyan felvázoltad kicsit előrébb James-szel, és egy rendszeresen visszazáró Bale-lel, Benzemával védekezésben?
Valahogy így gondolod:
Modric-Kroos
B-J-C
--B---
Vagy:
Modric-Kroos
-----J-------
BíBíCí
Na,a 4 sávos változat.
Igen,valami olyan,ha csúcsékes focit játszunk,(még nem dőlt el,ezért van még talonban falcao,akkor 4-2-3-1).......ha nem csúcsékes,hanem elmozgót (3 támadó,nem kötött feladatokkal),akkor nem lesz falcao és akkor lehet a 4 sávban 4-2-1-3 középen jamessel.
James játszani fog szerintem,nem is az ára miatt,hanem benne rejlő tudás miatt,ha nem is mindjárt,de idővel nagy kedvenc lesz,pedig itt össztűz volt rá,amikor szóba került.
A posztjára egyébként ott van isco és kroos is,mindketten ott érzik jól magukat,de a német több posztos és mehet hátrébb is akár,isco nem különösképpen,bár roppant tehetséges,de a teljesitményét behatárolják a korábban Hehe által is vázolt testi adottságai,túl rövid lábak pl.....
A védelem adott,azt nem szabad bolygatni,a kp-a a kulcs,az fontos a védekezéshez is.....ott tavaly méységi irányitóval(alonso) és két belső BTB vel modric és DM áltunk fel....ezt szerintem alonso miatt(james miatt) feldobjuk...és átállunk a 4 vonalra,de ezt csak halkan mondom,mert az edzéseket nem láttam.
Két kérdés merül fel....alonsot képes e modric bejátszani? és milyen a támadó hatékonyságunk?
Alonso lesz a szezon kulcskérdése...a játéka annyira meghatározó volt,hogy ezt nem lesz egyszerű meglépni,de muszáj lesz.
A másik a 3 elmozgó támadó,vagy a 3 támadó feladatú(cr,bale,james,benz,dm,isco,jesé) és fent falcao......vagyis csúcsék,poziciós feladat.
Amiiket irtál mint felállás szerintem sanszosak....talán még CA sem tudja.
De szerintem kihivás lesz neki,és meg tudja oldani....és a keret nagyon komoly,nagyon erős,szerintem ha DM marad,a legerősebb keret a világon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
és mi van, ha az olasz most már végleg rááll a 4-4-2-re? elől cr meg benzema, mögöttük meg bale, modric, kroos, dm/james?
az elmúlt három meccsen elég sokszor hajazott erre a szerkezetre
az elmúlt három meccsen elég sokszor hajazott erre a szerkezetre
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
PÜ-ben tettek fel egy kérdést,ide is bemásolom a válaszomat,hátha érdekel valakit:
Na,a 4 sávos változat.
Igen,valami olyan,ha csúcsékes focit játszunk,(még nem dőlt el,ezért van még talonban falcao,akkor 4-2-3-1).......ha nem csúcsékes,hanem elmozgót (3 támadó,nem kötött feladatokkal),akkor nem lesz falcao és akkor lehet a 4 sávban 4-2-1-3 középen jamessel.
James játszani fog szerintem,nem is az ára miatt,hanem benne rejlő tudás miatt,ha nem is mindjárt,de idővel nagy kedvenc lesz,pedig itt össztűz volt rá,amikor szóba került.
A posztjára egyébként ott van isco és kroos is,mindketten ott érzik jól magukat,de a német több posztos és mehet hátrébb is akár,isco nem különösképpen,bár roppant tehetséges,de a teljesitményét behatárolják a korábban Hehe által is vázolt testi adottságai,túl rövid lábak pl.....
A védelem adott,azt nem szabad bolygatni,a kp-a a kulcs,az fontos a védekezéshez is.....ott tavaly méységi irányitóval(alonso) és két belső BTB vel modric és DM áltunk fel....ezt szerintem alonso miatt(james miatt) feldobjuk...és átállunk a 4 vonalra,de ezt csak halkan mondom,mert az edzéseket nem láttam.
Két kérdés merül fel....alonsot képes e modric bejátszani? és milyen a támadó hatékonyságunk?
Alonso lesz a szezon kulcskérdése...a játéka annyira meghatározó volt,hogy ezt nem lesz egyszerű meglépni,de muszáj lesz.
A másik a 3 elmozgó támadó,vagy a 3 támadó feladatú(cr,bale,james,benz,dm,isco,jesé) és fent falcao......vagyis csúcsék,poziciós feladat.
De szerintem kihivás lesz neki,és meg tudja oldani....és a keret nagyon komoly,nagyon erős,szerintem ha DM marad,a legerősebb keret a világon.
Bazzeg....olvasom....luca toni mondom ez meg ivott? aztán leesett.Cső.
a 4 sávos játékot hogyan gondolod?
4231-ben, vagy 4213-ban?
A kp működne a Luka-Toni kettőssel, és ahogyan felvázoltad kicsit előrébb James-szel, és egy rendszeresen visszazáró Bale-lel, Benzemával védekezésben?
Valahogy így gondolod:
Modric-Kroos
B-J-C
--B---
Vagy:
Modric-Kroos
-----J-------
BíBíCí
Na,a 4 sávos változat.
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge
Szerintetek nem lesz gond a középpálya túltelítettségével? (már ha marad DM és/vagy Khedira (csak őt adjuk már el könyörgöm)
-
Kis csapatok ellen, de nem annyira kis csapatok ellen-pl. sevilla, vagy akár egy pici túlzással Durtmund- Kroos-szal jobbak lehetünk. Viszont ha Bayern meg Barca ellen fogunk játszani, és elő kell venni ellentámadásos játékot, akkor lehet ott bibi.R.M.C.F írta:attareal írta:A kp-n Kroos-Modric párossal gondolod?
Alapvetően nem tudom,mindenképpen várható a következő időszakban a kp-s felfogásokban egy változás....de most még ezt nem tudom,azt hogy kettéveszem és vannak védekező és vannak támadó feladatok az oké,most.....de valahol arra fog elmozdulni hogy a létszámok/játékosok csakis csapatszintű célorientáltak lesznek....viszont a csak védekező és a csak támadó meg fog szűnni...ezt boritékolom most.
Kroos jobban szeret felmozogni,modric meg jobban szeret mélyebben mozogni....nem tudom. Alonso lesz a megoldás,ha kiteszik,akkor új vonal lesz..ha nem,akkor sem lesz különösebb probléma,mert a csapatunk nagyon jó,de nem nyerünk két versenyt már vele....ez már kevés lesz.
Szerintem CA belefog nyúlni a tavalyiba...én azt tenném,és az sem zavarna ha erre rámenne a fél szezon.
5 védőst spanyolban most nem tudok elképzelni,ahhoz nem eléggé fegyelmezett a spanyol,az inkább olasz módszer,a 4 védős területvédekezés még megy....az oké...a kp-a fog változni. A támadók meg.....center játék háttérbe szorul,mert kevés lesz az amit egy pozicós center csapatszinten adni tud. Kevés a terület ahol mozog,kevés a feladat,kevés az érintés szám.
Persze ezt úgy, hogy ha esetleg maradna a 433 Kroos-szal. Xabi még mindig jó abban a rendszerben, láthattuk a szezon végén is. Viszont kissebb csapatok ellen, ahol mi uraljuk a meccset, akkor Kroos, vagy Modric sokkal hasznosabb.
A 4231-et igazából nem tudom. Hogyan képzeled el RMCF? Ronaldo védekező munkáját? Esetleg, hogy a kp hogyan lenne a leghatákonyabb szerinted.
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
az első 1-2 hónapban bőven fogunk látni mindenféle megoldást a pályán...a Barca ellen viszont már összekell majd állnia a dolgoknak
-
Ha marad akkor mi is maradnánk talán a 3 kp-nál.
Carv----Pepe----Ramos---Marci
---Modic-----Kroos------DM
--Bale------James/Benz-----CR
James visszavont támadóban természetesen.
Fene sem tudja,tartom hogy az dönti el,hogy mit akar CA alonsoval.
Carv----Pepe----Ramos---Marci
---Modic-----Kroos------DM
--Bale------James/Benz-----CR
James visszavont támadóban természetesen.
Fene sem tudja,tartom hogy az dönti el,hogy mit akar CA alonsoval.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
A nagy kérdés az,hogyha mégis maradna Di María akkor marad-e a kezdőben,és szimplán egy Kroos-Xabi csere lesz-e...
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!