mondom hogy kiszámoltam.A 8%-od realitássá nőtte ki magát sajnos.
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
És ezekből melyik volt flop?Realista24 írta:Drenthe, Robben, VdV, Sneijder...elég volt a hollandokból, köszönjük.Amúgy például a holland bajnokság is egy aranybánya lehetne.
Drenthe, azt annyi. A másik három a jelenlegi Realba is lazán elférne.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A 8%-od realitássá nőtte ki magát sajnos.az zseniális, marca már a kezdőbe is tette.
Szimulálhatna még egy utolsótremélem megsérül
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
az zseniális, marca már a kezdőbe is tette.Realista24 írta:Én úgy olvastam, hogy tegnap már együtt edzett a katalánokkala thiagos témához csak annyit, hogy a gyerek nincs a keretben, mert az u21-es válogatottnál van
remélem megsérül
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Drenthe, Robben, VdV, Sneijder...elég volt a hollandokból, köszönjük.Amúgy például a holland bajnokság is egy aranybánya lehetne.
Csekkoltam, ott volt az edzésen. Már csak Titoban bízhatunk :ĐJaja, én is ezt olvastam, hogy tegnap visszautazott Barcelonaba, és a többiekkel készült a mai meccsre.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Jaja, én is ezt olvastam, hogy tegnap visszautazott Barcelonaba, és a többiekkel készült a mai meccsre.Realista24 írta:Én úgy olvastam, hogy tegnap már együtt edzett a katalánokkala thiagos témához csak annyit, hogy a gyerek nincs a keretben, mert az u21-es válogatottnál van
Merci Zizou!
Amúgy például a holland bajnokság is egy aranybánya lehetne.
Clasie, Strootman és a többiek nem kerülnének 20 millánál többe, mégis vannak olyan jó s tehetséges játékosok, mint az agyonnyalt és felkapott játékosok.
Hihetetlenül meghatározza a játékosok megítélését a hájp. Ha valakire azt mondják, hogy kiemelkedő tehetség, akkor az ember anélkül, hogy látta volna játszani, a legjobbak közé emeli. Az addig oké, hogy nagy tehetség Pogba, Gündogan és a többiek, de csak azért, mert a Juvéban vagy a Dortmundban játszik, nem lesz jobb játékos, mint a fent említettek.
Ezerszer elmondtam, ha a Real elkezdene OKOSAN vásárolni (ahogy tette azt pl Varane esetében), nem pedig az aktuális nyár emberét (idén ugye ez Vidal, Gündogan, stb) kajtatnák, akiknek az ára ennek megfelelően tart a végtelenbe, akkor sokkal előrébb lennének. Szerintem már a Barca előtt.
Clasie, Strootman és a többiek nem kerülnének 20 millánál többe, mégis vannak olyan jó s tehetséges játékosok, mint az agyonnyalt és felkapott játékosok.
Hihetetlenül meghatározza a játékosok megítélését a hájp. Ha valakire azt mondják, hogy kiemelkedő tehetség, akkor az ember anélkül, hogy látta volna játszani, a legjobbak közé emeli. Az addig oké, hogy nagy tehetség Pogba, Gündogan és a többiek, de csak azért, mert a Juvéban vagy a Dortmundban játszik, nem lesz jobb játékos, mint a fent említettek.
Ezerszer elmondtam, ha a Real elkezdene OKOSAN vásárolni (ahogy tette azt pl Varane esetében), nem pedig az aktuális nyár emberét (idén ugye ez Vidal, Gündogan, stb) kajtatnák, akiknek az ára ennek megfelelően tart a végtelenbe, akkor sokkal előrébb lennének. Szerintem már a Barca előtt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én úgy olvastam, hogy tegnap már együtt edzett a katalánokkala thiagos témához csak annyit, hogy a gyerek nincs a keretben, mert az u21-es válogatottnál van
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Jövő héttől indul a bugi, addig relax van! Blanc lehet a beugró a PSG-nél, ami nagyban megkönnyítené a Real Madrid helyzetét is! Míg szinte 100%, hogy Perez már ma pezsgőt bonthat, hisz az egyetlen műmájér önjelölt jelentkező,E. Martínez Bravo saját bevallása szerint hiába szeretné magát megmérettetni, a szükséges letétet szinte majdnem biztos, hogy nem fogja tudni letenni, beszerezni (ezt tegnap előtt mondta)!Ezt én is így gondolom. Lehet, hogy nem jön senki sem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. június 1., szombat 12:39-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
a thiagos témához csak annyit, hogy a gyerek nincs a keretben, mert az u21-es válogatottnál vanericco írta:A Thiagos témához csak annyit, hogy ha ma végigjátsza a meccset, épp meglesz az a játékperc, amelyiket ha nem érte volna el, aktiválta volna 18 milliós kivásárlási árat.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A Thiagos témához csak annyit, hogy ha ma végigjátsza a meccset, épp meglesz az a játékperc, amelyiket ha nem érte volna el, aktiválta volna 18 milliós kivásárlási árat.
Merci Zizou!
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nem tudom, hogy mennyire lehet hinni ennek a Thiagos hírnek, de én örülnék neki, ha összejönne az üzlet. 18 millióért manapság csak olyan játékost lehet kapni, aki Gravesen csukáját sem cipelhette volna... A viccet félretéve ez tényleg nem pénz Thiagoért, mert ha beválik, akkor főnyeremény. Engem személy szerint nem igazán nyűgözött le, még nem érzem kiforrott játékosnak, csak a nagy potenciált látom benne. A nagy potenciál felszínre töréséhez viszont játszania kell. Mivel a kp-nk nem acélos, Thiago simán tud annyit, amennyi ahhoz kell, hogy egy átlagos bajnokin félelem nélkül szerepeltethessük, és ha ott lesz lehetősége bebizonyítani, hogy kiemelkedő játékos. Nagyot bukni vele nem lehet, éppen ezért kötelező elhozni, ha a gyerek egy kicsit is hajlik a Real felé.
Ezt én is így gondolom. Lehet, hogy nem jön senki sem.én sem tudom mire fel a nagy gündogan várás. szerintem csalódnifogunk a kp-ra érkező(k)ben
én sem tudom mire fel a nagy gündogan várás. szerintem csalódnifogunk a kp-ra érkező(k)ben
Az égvilágon semmi hír sincs, arról, hogy menne a Realba, csak egyesek itt úgy vélik, hogy ha csak pletykaszinten is felmerül valaki a Madriddal kapcsolatban, akkor az már le van zsírozva.Gaborone1 írta:Most akkor Gündogan jönni fog? Én azt olvastam, hogy csak jövőre!
Egyelőre se Suárez, se Bale, se Gündogan, se senki nem fix még, de szerintem még az 50%-os esélyt se éri el jelenleg egyikük se.
Egyedül Carvajal tűnik biztosnak.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Saviola is járt azóta itt Bár talán neki lejárt a szerződése, de ha jól emlékszem Barca után egyből nálunk kötött ki. Bár történelmet nem írtR.M.C.F írta:ide meg akkor jön barcás figo után amikor piros hó esik.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Vicces, de kvázi ugyanaz a szitu! Normál esetben lehetetlen lenne a Barcából igazolnia a Real Madridnak, de a kivásárlási záradéknak hála, ahogy anno kikerülhető volt a katalán klub, úgy most is ez a helyzet! 2000-ben Figo megorrolt a vezetőkre és ha először dühből is, de lazán váltott; és ha most sikerül meggyőzni a fiatal spanyol-brazilt akkor jó eséllyel ő is! Arról nem is beszélve, hogy a katalán lapok hozták le elsőként, vagyis jelen pillanatban nem a madridi sajtó álmodozásáról, agyszüleményéről van szó, amellett, hogy egyelőre természetesen én is minimális esélyt látok a szerződtetésére, de egy próbát mindenképp megér és sanszos, hogy Perezék is így gondolkoznak!ide meg akkor jön barcás figo után amikor piros hó esik.
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Komolyan, ha van Perezéknek egy kis humorérzékük mennyit szórakozhatnak. Elhintik a médiában, hogy érdekli őket egy játékos, aztán az egész sajtó, meg a szurkolók hetekig tudnak azon cirkuszolni, hogy menjen, ne menjen, nyilatkozik boldog boldogtalan ha kell ha nem
Lehet ezzel szo :cens:ni a népet.
Remélem jövőre a Bayernt nagyon gyorsan kipofozza valaki a BL-ből, mert már most unom, hogy ők történelmet írnak, meg jön Európában a Bayern dominancia meg miegymás.
Ez kicsit off volt, de fúúú nagyon kikívánkozott
Lehet ezzel szo :cens:ni a népet.
Remélem jövőre a Bayernt nagyon gyorsan kipofozza valaki a BL-ből, mert már most unom, hogy ők történelmet írnak, meg jön Európában a Bayern dominancia meg miegymás.
Ez kicsit off volt, de fúúú nagyon kikívánkozott
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem hosszabbításról vagy pénzről van szó, hanem játéklehetőségről, azt meg nehéz garantálni neki szezon előtt. Ha nem is hozzánk, de szerintem jó eséllyel eligazol (MU, City).A barca hosszabbít, megkapja a kis járandóságát amire megy a játék.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ki az a sarlatán aki elhiszi, hogy Tiagot le tudjuk igazolni? Hogy 1általán eljönne? útszéli kacsa, pecsenyekacsa, tollazva, jól kisütve.....
A barca hosszabbít, megkapja a kis járandóságát amire megy a játék......ide meg akkor jön barcás figo után amikor piros hó esik.
Vagy ha olyan selejt hogy nem kell senkinek sem.
Kár még szót is csépelni rá.
A barca hosszabbít, megkapja a kis járandóságát amire megy a játék......ide meg akkor jön barcás figo után amikor piros hó esik.
Vagy ha olyan selejt hogy nem kell senkinek sem.
Kár még szót is csépelni rá.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
Most akkor Gündogan jönni fog? Én azt olvastam, hogy csak jövőre!