És ténylegKlasszis Jan Huntelaart meg ki is felejtettétek, ő volt még nagy zsugás.
Egyedül Nistelrooy volt, akit megérte leigazolni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 1., szombat 13:15
És ténylegKlasszis Jan Huntelaart meg ki is felejtettétek, ő volt még nagy zsugás.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 1., szombat 13:12
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 1., szombat 13:10
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 1., szombat 13:00
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 1., szombat 12:58
Realista24 írta:A 8%-od realitássá nőtte ki magát sajnos.
Betegek vagytokhehe írta:mondom hogy kiszámoltam.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 1., szombat 12:48
Robbennek nem volt 5 meccse egymás után.És ezekből melyik volt flop?
mondom hogy kiszámoltam.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 1., szombat 12:47
mondom hogy kiszámoltam.A 8%-od realitássá nőtte ki magát sajnos.
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 1., szombat 12:44
És ezekből melyik volt flop?Realista24 írta:Drenthe, Robben, VdV, Sneijder...elég volt a hollandokból, köszönjük.Amúgy például a holland bajnokság is egy aranybánya lehetne.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 1., szombat 12:42
A 8%-od realitássá nőtte ki magát sajnos.az zseniális, marca már a kezdőbe is tette.
Szimulálhatna még egy utolsótremélem megsérül
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 1., szombat 12:41
az zseniális, marca már a kezdőbe is tette.Realista24 írta:Én úgy olvastam, hogy tegnap már együtt edzett a katalánokkala thiagos témához csak annyit, hogy a gyerek nincs a keretben, mert az u21-es válogatottnál van
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 1., szombat 12:41
Drenthe, Robben, VdV, Sneijder...elég volt a hollandokból, köszönjük.Amúgy például a holland bajnokság is egy aranybánya lehetne.
Csekkoltam, ott volt az edzésen. Már csak Titoban bízhatunk :ĐJaja, én is ezt olvastam, hogy tegnap visszautazott Barcelonaba, és a többiekkel készült a mai meccsre.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 1., szombat 12:39
Jaja, én is ezt olvastam, hogy tegnap visszautazott Barcelonaba, és a többiekkel készült a mai meccsre.Realista24 írta:Én úgy olvastam, hogy tegnap már együtt edzett a katalánokkala thiagos témához csak annyit, hogy a gyerek nincs a keretben, mert az u21-es válogatottnál van
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 1., szombat 12:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 1., szombat 12:38
Én úgy olvastam, hogy tegnap már együtt edzett a katalánokkala thiagos témához csak annyit, hogy a gyerek nincs a keretben, mert az u21-es válogatottnál van
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 1., szombat 12:38
Jövő héttől indul a bugi, addig relax van! Blanc lehet a beugró a PSG-nél, ami nagyban megkönnyítené a Real Madrid helyzetét is! Míg szinte 100%, hogy Perez már ma pezsgőt bonthat, hisz az egyetlen műmájér önjelölt jelentkező,E. Martínez Bravo saját bevallása szerint hiába szeretné magát megmérettetni, a szükséges letétet szinte majdnem biztos, hogy nem fogja tudni letenni, beszerezni (ezt tegnap előtt mondta)!Ezt én is így gondolom. Lehet, hogy nem jön senki sem.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 1., szombat 12:37
a thiagos témához csak annyit, hogy a gyerek nincs a keretben, mert az u21-es válogatottnál vanericco írta:A Thiagos témához csak annyit, hogy ha ma végigjátsza a meccset, épp meglesz az a játékperc, amelyiket ha nem érte volna el, aktiválta volna 18 milliós kivásárlási árat.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 1., szombat 12:33
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 1., szombat 11:58
Ezt én is így gondolom. Lehet, hogy nem jön senki sem.én sem tudom mire fel a nagy gündogan várás. szerintem csalódnifogunk a kp-ra érkező(k)ben
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 1., szombat 11:49
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 1., szombat 11:38
Az égvilágon semmi hír sincs, arról, hogy menne a Realba, csak egyesek itt úgy vélik, hogy ha csak pletykaszinten is felmerül valaki a Madriddal kapcsolatban, akkor az már le van zsírozva.Gaborone1 írta:Most akkor Gündogan jönni fog? Én azt olvastam, hogy csak jövőre!
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem