pedig jobban járna, ha inkább khedirából faragna középhátvédet.majd kukázik a francia ligából, wenger knows
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 9., szombat 13:24
pedig jobban járna, ha inkább khedirából faragna középhátvédet.majd kukázik a francia ligából, wenger knows
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. augusztus 9., szombat 13:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 9., szombat 13:22
majd kukázik a francia ligából, wenger knowstorjack írta:ki lesz az utódja? tudom, wenger knows, de gondolom a mertesacker-koscielny duó mögé csak kellene 1-2 csere.BBarni írta:Vermaelen 15 millióért Barca!![]()
Sajnálom, mert régebben egész jól tolta, de nem tudta se Mertét sem Kosit kiszorítani a kezdőből, 1 év volt hátra szerződéséből és sérülésekkel bajlódik(bajlódott)!Így ez egész jó pénz érte!
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 9., szombat 13:11
ki lesz az utódja? tudom, wenger knows, de gondolom a mertesacker-koscielny duó mögé csak kellene 1-2 csere.BBarni írta:Vermaelen 15 millióért Barca!![]()
Sajnálom, mert régebben egész jól tolta, de nem tudta se Mertét sem Kosit kiszorítani a kezdőből, 1 év volt hátra szerződéséből és sérülésekkel bajlódik(bajlódott)!Így ez egész jó pénz érte!
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. augusztus 9., szombat 13:06
Amilyen a csapat,olyanok a mezek
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 9., szombat 12:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 8., péntek 12:23
Nincs hát, más szerepkör stílus és Lampard még a 11-eseket is ellőhette.realistahuni írta:Lampard percben háromszor annyit játszott a PL-ben mint a skót, viszont tízszer annyi gólt és hatszor annyi gólpasszt adott.ugyanazt a statot lehozza neked flecserpapa - ha már őt hoztad fel -, mint a legenda, az überkpisten lampi.
Nincs mit magyarázni ezen.
Hagyjuk is, komolytalan az egész mert téged elvakít az utálat.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. augusztus 8., péntek 12:11
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. augusztus 6., szerda 23:01
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 6., szerda 18:39
Lampard percben háromszor annyit játszott a PL-ben mint a skót, viszont tízszer annyi gólt és hatszor annyi gólpasszt adott.ugyanazt a statot lehozza neked flecserpapa - ha már őt hoztad fel -, mint a legenda, az überkpisten lampi.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 6., szerda 18:35
Én nem neheztelnék rá, a Chelsea már majdnem tavaly is kirakta a szűrét. (Amúgy nem kedvelem)Csabi írta:ofisöl: lampard to city.
![]()
![]()
égjenek azok a mezek.https://s.yimg.com/bt/api/res/1.2/QCscs ... rtburn.jpg
amúgy ez elég nagy geciség volt tőle. tudom, hogy hány évet lehúzott a chelsea-ben meg minden, de épp ezért nem kellett volna a citybe elmennie. gg lampi.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 6., szerda 17:55
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 6., szerda 16:54
hát látod.Hát nyilván nekem kell a számba rágni.![]()
nagy részük tizi.Oké. Akkor a gólokat is gondolom kaparós sorsjegyen nyerte, és az assistok is csakavisszapasszból jöttek.
ugyanazt a statot lehozza neked flecserpapa - ha már őt hoztad fel -, mint a legenda, az überkpisten lampi.És akkor térjünk vissza az örök témánkra, miszerint nem csak kreativitásból meg kukinpörgetésből tevődik össze a modern foci.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 6., szerda 16:51
Hát nyilván nekem kell a számba rágni.ne legyél már kőbuta, ne kelljen már a szádba rágni
Oké. Akkor a gólokat is gondolom kaparós sorsjegyen nyerte, és az assistok is csakavisszapasszból jöttek.ezek a díjak, hogy PL legjobbja, pont annyit ér, mint hogy vmi fogalmatlan barmokból álló banda xavit megválasztja a valaha volt legjobb kps-nak.
És akkor térjünk vissza az örök témánkra, miszerint nem csak kreativitásból meg kukinpörgetésből tevődik össze a modern foci.fletcherben több a kreativitás, meg a foci
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 6., szerda 16:38
ne legyél már kőbuta, ne kelljen már a szádba rágniMi?
Mondtam én ilyent?
egy jó barikellóhoz tudnám hasonlítani.ziro4vr írta:Az állandóság volt az erőssége, hozta stabilan a gólokat, nagy hibái nem voltak, tette a dolgát. De pl az aranylaszti 2. helyezés elég túlzás. Gerrardot én személy szerint mindig is többre tartottam. (ettől még ő is lúzer)
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 6., szerda 16:27
Mi?igen. meg xavi a valaha volt legjobb kp-s.
Hát gondolom ezt a válogatott focira értetted. Ez pedig ennél bonyolultabb szerintem. Hollandoknak is volt rengeteg klasszisuk, mégsem tudtak vb-t nyerni soha.hagyjuk már, nem véletlenül vannak ott az angolok, ahol.
túlsztárolt, erőltetett bagázs.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 6., szerda 16:23
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 6., szerda 16:20
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 6., szerda 16:17
igen. meg xavi a valaha volt legjobb kp-s.realistahuni írta:Én soha nem voltam oda Lampardért, de ekkora túlzást és elvakultságot ritkán lehet látni két sorban összefoglalva.azt amúgy nem értem mi ezen a nagy dolog, nem lebron james ment a lakersbe, csak egy átlagos tucatjátékos, aki a középszerben lehúzott rengeteg évet és nyert minimális kupát, de szereti a pénzt.![]()
PL mint középszer...![]()
Átlagos tucatjátékos? -PL szezon legjobbja 04/05, 06/07
- legtöbb gólpassz 04/05, 09/10
- leggólerősebb középpályás a PL-ben meg ilyenek.![]()
Minimális kupa? - 3 angol bajnoki cím
- 4 FA kupa
- BL, EL
De tucat.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 6., szerda 16:10
Én soha nem voltam oda Lampardért, de ekkora túlzást és elvakultságot ritkán lehet látni két sorban összefoglalva.azt amúgy nem értem mi ezen a nagy dolog, nem lebron james ment a lakersbe, csak egy átlagos tucatjátékos, aki a középszerben lehúzott rengeteg évet és nyert minimális kupát, de szereti a pénzt.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem