Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

___Samy___

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. augusztus 9., szombat 16:50

ez nálam nagyon nagy mínusz pereznél
mióta madridista vagyok, azóta én nem találkoztam még egy ennyire érthetetlen és gusztustalan dologgal, egyszerűen erre nem lehet mit mondani...

casillassal eddig semmi bajom nem volt, de most már kezd elegem lenni belőle, sajnáltatja magát fűvel fával, ahelyett, hogy keményen odatenné magát
szerintem ő azt hiszi, hogy neki alanyi jogon járna a kezdőtagság, vagy nem tudom

abban biztos vagyok, hogy ha josé lenne még mindig az edző, akkor már iker régen nem lenne itt, viszont így egy kicsit csalódnom kell ancelottiban is, túlságosan befolyásolható volt ebben a döntésben
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 9., szombat 16:45

Sajnos ezt történt, ezt nem lehet megemészteni.
ezt nem is lehet :cens: :cens:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. augusztus 9., szombat 16:40

wZoLee7 írta:nagyon remélem, hogy csak 1 évre megy oda Lopez, és miután Iker elbúcsúzott és lelépett jön is vissza...
Ezek után? :lol: Te sem gondolhatod komolyan. Innen nincs visszaút, ha tényleg elmegy López (márpedig nagyon úgy fest), akkor ezt jól elbaszták... Ráadásul ingyen. Ha már ennyire el akarják távolítani szerencsétlent, legalább egy 10-es kérni kellett volna érte... Lehet nem ér annyit, de szerződése van, ő nem akart elmenni... Szánalom ez az egész.
R.M.C.F írta:mi ez? ezt kis túlzással kidobták innen. mindegy ki hová mennyiért csaj mennyen. valaki magyarázza már meg!
Sajnos ezt történt, ezt nem lehet megemészteni.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 9., szombat 16:32

ha valaki egy 20ast vág hozzánk akkor még nem is lennék értetlen de eeeezzz??? mi ez? ezt kis túlzással kidobták innen. mindegy ki hová mennyiért csaj mennyen. valaki magyarázza már meg!

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 9., szombat 16:31

egy ok lehet az eladàsára a pénz. más SEMMI.
ez lett volna az egyetlen ésszerű magyarázat, de mi azért sokszor megyünk át szeretetszolgálatba. :lol:
Meg hogy a Milan fizessen, ez a két szó nem is fér meg egy mondatban. :lol:
Gusztustalan politikai döntés volt, viszont egyfelől meg tudom érteni. Többször kell látnia a népnek Casillast hibázni, hogy mindenki agyáig elérjen, hogy ő már kevés ide. Ha most őt küldjük el a média és a szurkolók zombikként falnák fel a klubot. Viszont jól megfigyelhető, hogy a vb és a MU elleni meccs után a facebookon is egyre jobban tünnek el az asztalverő vérpistikék akik 60 éves koráig is kezdőbe tennék Ikert és szép lassan kezdenek előjönni a kritikus hangok is.
Ilyen a szurkoló nincs mit tenni, az idő talán megoldja ezt a problémát és Iker jövőre lelécel végre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realistahuni 2014. augusztus 9., szombat 16:33-kor.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 9., szombat 16:31

Komolyan nem ertem perezt. Hogy a piscaba nem tud soha nemet mondani a milannak. Folyamatosan lehuznak. Szart soznak rank es viszik semmi penzrt az embereinket. Nevetseges az egezs milan real kapcsolat.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. augusztus 9., szombat 16:29

R.M.C.F írta:
Sierra írta:Most komolyan ingyen adjuk DL-t a Milannak? Ez valami vicc? Magyarázatot kérek! :D
amióta madridista vagyok nem álltam még ennyire értetlenül mint most.

Második ok, Iker. De Lopez eladásával és Iker megtartásával semmivel sem lettünk előrébb a tavalyhoz képest, ami a kapusproblémát illeti. Reméljük, a VB picit felnyitotta a spanyolországi madridisták szemét is.
Merci Zizou!

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 9., szombat 16:25

beszarok ezen a milánon, 0 euból viszik oda az embereket...nagyon remélem, hogy csak 1 évre megy oda Lopez, és miután Iker elbúcsúzott és lelépett jön is vissza...amilyen jól indult az átigazolási szezon, nevettünk a barcán, de ez kb egy olyan szintű hiba, ami után én befogom és egy szót se szólok a barca igazolásaira

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 9., szombat 16:22

Sierra írta:Most komolyan ingyen adjuk DL-t a Milannak? Ez valami vicc? Magyarázatot kérek! :D
amióta madridista vagyok nem álltam még ennyire értetlenül mint most.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. augusztus 9., szombat 16:15

Valoban, Ikernel meg a szertaros meg a labdaszedo gyerekek is nagyobb madridistak, sot, mar Xavi is kezdi befogni.
Valóban, egyes hírek szerint állítólag lehet az is, hogy talán már gyerekkora óta a barca nevelésében áll, és mostanáig várt arra, hogy szabadjára engedje valódi vágyait, és tönkretegye a mocskos habfehéreket, akiket amúgy gyűlöl. De hamarosan újra trónra emeli a katalánokat, ahogy mindig is szerette volna!

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. augusztus 9., szombat 16:13

Most komolyan ingyen adjuk DL-t a Milannak? Ez valami vicc? Magyarázatot kérek! :D

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 9., szombat 16:11

RealMadridFanatic írta:
Ezt már korábban is kérdeztem, de ez hogy van?

Egy gyengébb képességű, hasonló poszton szereplő Khedira a szintén egy év múlva lejáró szerződésével hogy érne többet, mint Kroos? Ráadásul ugye az az ördögi terve, hogy jövőre ingyen lép nagyobb aláírási pénzért és fizuért (ha igazak a hírek), amivel gyengíti a Real alkupozícióját, mivel most tudunk érte utoljára pénzt kapni, ha nem hosszabbít...

A realitás az, hogy 20 milla már jó pénz lenne érte, ha egy Bayernből 25-ért érkezett Kroos. Szerintem.
Ha már felhoztad, akkor itt a másik dolog is. Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Hogy a fenébe lennénk +10 millióban? Casillas ingyen menne még Navas 10esért jött.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. augusztus 9., szombat 16:00

Valoban, Ikernel meg a szertaros meg a labdaszedo gyerekek is nagyobb madridistak, sot, mar Xavi is kezdi befogni.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2014. augusztus 9., szombat 15:53

Khedira out - Kroos in = +10M
Ezt már korábban is kérdeztem, de ez hogy van?

Egy gyengébb képességű, hasonló poszton szereplő Khedira a szintén egy év múlva lejáró szerződésével hogy érne többet, mint Kroos? Ráadásul ugye az az ördögi terve, hogy jövőre ingyen lép nagyobb aláírási pénzért és fizuért (ha igazak a hírek), amivel gyengíti a Real alkupozícióját, mivel most tudunk érte utoljára pénzt kapni, ha nem hosszabbít...

A realitás az, hogy 20 milla már jó pénz lenne érte, ha egy Bayernből 25-ért érkezett Kroos. Szerintem.

Más.
Annyira sok már a Casillasos balhé, hogy tényleg jobb lenne, ha menne. Arról nem is beszélve, hogy a pályán mutatott teljesítménye is nagyon kevés már a kezdőtagsághoz. Én nagyon csíptem Őt régen, de elég volt belőle. Nagy ikon, sokat köszönhet neki a madridizmus, de amennyiben igazak a korábbi és mostani pletykák, akkor szépen elkezdte szétbombázni a saját szobrát...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 9., szombat 15:42

attareal írta:
@Sonny írta: Az én szememben 1000-szer nagyobb madridista Ramos,hiába nem saját nevelés,de még tudnék rajta kívül is pár nevet mondani.
James :sziv: :sziv: :agree: :happy: :lilasalas: :cheers: :coffee:
A szája jártatásán kívül még nem bizonyított semmit ilyen téren. :) (Mondjuk sok kétségem nincs a srác felől.)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. augusztus 9., szombat 15:36

Az én szememben 1000-szer nagyobb madridista Ramos,hiába nem saját nevelés,de még tudnék rajta kívül is pár nevet mondani.
Marcelo és Pepe :D
:goat:

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 9., szombat 15:31

@Sonny írta:
csabi* írta:lehet mégse akkora madridista iker?
Az én szememben 1000-szer nagyobb madridista Ramos,hiába nem saját nevelés,de még tudnék rajta kívül is pár nevet mondani.
James :sziv: :sziv: :agree: :happy: :lilasalas: :cheers: :coffee:
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. augusztus 9., szombat 15:29

Marci77 írta: Arbeloa..
Igen például ő is.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. augusztus 9., szombat 15:23

@Sonny írta:
Arbeloa..
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. augusztus 9., szombat 13:17

Vissza: