Kommentáld a híreket
- ___Samy___
Re: Kommentáld a híreket
ez nálam nagyon nagy mínusz pereznél
mióta madridista vagyok, azóta én nem találkoztam még egy ennyire érthetetlen és gusztustalan dologgal, egyszerűen erre nem lehet mit mondani...
casillassal eddig semmi bajom nem volt, de most már kezd elegem lenni belőle, sajnáltatja magát fűvel fával, ahelyett, hogy keményen odatenné magát
szerintem ő azt hiszi, hogy neki alanyi jogon járna a kezdőtagság, vagy nem tudom
abban biztos vagyok, hogy ha josé lenne még mindig az edző, akkor már iker régen nem lenne itt, viszont így egy kicsit csalódnom kell ancelottiban is, túlságosan befolyásolható volt ebben a döntésben
mióta madridista vagyok, azóta én nem találkoztam még egy ennyire érthetetlen és gusztustalan dologgal, egyszerűen erre nem lehet mit mondani...
casillassal eddig semmi bajom nem volt, de most már kezd elegem lenni belőle, sajnáltatja magát fűvel fával, ahelyett, hogy keményen odatenné magát
szerintem ő azt hiszi, hogy neki alanyi jogon járna a kezdőtagság, vagy nem tudom
abban biztos vagyok, hogy ha josé lenne még mindig az edző, akkor már iker régen nem lenne itt, viszont így egy kicsit csalódnom kell ancelottiban is, túlságosan befolyásolható volt ebben a döntésben
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ezt nem is lehetSajnos ezt történt, ezt nem lehet megemészteni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Ezek után? Te sem gondolhatod komolyan. Innen nincs visszaút, ha tényleg elmegy López (márpedig nagyon úgy fest), akkor ezt jól elbaszták... Ráadásul ingyen. Ha már ennyire el akarják távolítani szerencsétlent, legalább egy 10-es kérni kellett volna érte... Lehet nem ér annyit, de szerződése van, ő nem akart elmenni... Szánalom ez az egész.wZoLee7 írta:nagyon remélem, hogy csak 1 évre megy oda Lopez, és miután Iker elbúcsúzott és lelépett jön is vissza...
Sajnos ezt történt, ezt nem lehet megemészteni.R.M.C.F írta:mi ez? ezt kis túlzással kidobták innen. mindegy ki hová mennyiért csaj mennyen. valaki magyarázza már meg!
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ha valaki egy 20ast vág hozzánk akkor még nem is lennék értetlen de eeeezzz??? mi ez? ezt kis túlzással kidobták innen. mindegy ki hová mennyiért csaj mennyen. valaki magyarázza már meg!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
ez lett volna az egyetlen ésszerű magyarázat, de mi azért sokszor megyünk át szeretetszolgálatba.egy ok lehet az eladàsára a pénz. más SEMMI.
Meg hogy a Milan fizessen, ez a két szó nem is fér meg egy mondatban.
Gusztustalan politikai döntés volt, viszont egyfelől meg tudom érteni. Többször kell látnia a népnek Casillast hibázni, hogy mindenki agyáig elérjen, hogy ő már kevés ide. Ha most őt küldjük el a média és a szurkolók zombikként falnák fel a klubot. Viszont jól megfigyelhető, hogy a vb és a MU elleni meccs után a facebookon is egyre jobban tünnek el az asztalverő vérpistikék akik 60 éves koráig is kezdőbe tennék Ikert és szép lassan kezdenek előjönni a kritikus hangok is.
Ilyen a szurkoló nincs mit tenni, az idő talán megoldja ezt a problémát és Iker jövőre lelécel végre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realistahuni 2014. augusztus 9., szombat 16:33-kor.
Komolyan nem ertem perezt. Hogy a piscaba nem tud soha nemet mondani a milannak. Folyamatosan lehuznak. Szart soznak rank es viszik semmi penzrt az embereinket. Nevetseges az egezs milan real kapcsolat.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Második ok, Iker. De Lopez eladásával és Iker megtartásával semmivel sem lettünk előrébb a tavalyhoz képest, ami a kapusproblémát illeti. Reméljük, a VB picit felnyitotta a spanyolországi madridisták szemét is.R.M.C.F írta:amióta madridista vagyok nem álltam még ennyire értetlenül mint most.Sierra írta:Most komolyan ingyen adjuk DL-t a Milannak? Ez valami vicc? Magyarázatot kérek!
egy ok lehet az eladàsára a pénz. más SEMMI.
Merci Zizou!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
beszarok ezen a milánon, 0 euból viszik oda az embereket...nagyon remélem, hogy csak 1 évre megy oda Lopez, és miután Iker elbúcsúzott és lelépett jön is vissza...amilyen jól indult az átigazolási szezon, nevettünk a barcán, de ez kb egy olyan szintű hiba, ami után én befogom és egy szót se szólok a barca igazolásaira
-
amióta madridista vagyok nem álltam még ennyire értetlenül mint most.Sierra írta:Most komolyan ingyen adjuk DL-t a Milannak? Ez valami vicc? Magyarázatot kérek!
egy ok lehet az eladàsára a pénz. más SEMMI.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Valóban, egyes hírek szerint állítólag lehet az is, hogy talán már gyerekkora óta a barca nevelésében áll, és mostanáig várt arra, hogy szabadjára engedje valódi vágyait, és tönkretegye a mocskos habfehéreket, akiket amúgy gyűlöl. De hamarosan újra trónra emeli a katalánokat, ahogy mindig is szerette volna!Valoban, Ikernel meg a szertaros meg a labdaszedo gyerekek is nagyobb madridistak, sot, mar Xavi is kezdi befogni.
Most komolyan ingyen adjuk DL-t a Milannak? Ez valami vicc? Magyarázatot kérek!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha már felhoztad, akkor itt a másik dolog is. Casillas out (sír)- Navas in = +10MRealMadridFanatic írta:
Ezt már korábban is kérdeztem, de ez hogy van?
Egy gyengébb képességű, hasonló poszton szereplő Khedira a szintén egy év múlva lejáró szerződésével hogy érne többet, mint Kroos? Ráadásul ugye az az ördögi terve, hogy jövőre ingyen lép nagyobb aláírási pénzért és fizuért (ha igazak a hírek), amivel gyengíti a Real alkupozícióját, mivel most tudunk érte utoljára pénzt kapni, ha nem hosszabbít...
A realitás az, hogy 20 milla már jó pénz lenne érte, ha egy Bayernből 25-ért érkezett Kroos. Szerintem.
Hogy a fenébe lennénk +10 millióban? Casillas ingyen menne még Navas 10esért jött.
Valoban, Ikernel meg a szertaros meg a labdaszedo gyerekek is nagyobb madridistak, sot, mar Xavi is kezdi befogni.
- RealMadridFanatic
Ezt már korábban is kérdeztem, de ez hogy van?Khedira out - Kroos in = +10M
Egy gyengébb képességű, hasonló poszton szereplő Khedira a szintén egy év múlva lejáró szerződésével hogy érne többet, mint Kroos? Ráadásul ugye az az ördögi terve, hogy jövőre ingyen lép nagyobb aláírási pénzért és fizuért (ha igazak a hírek), amivel gyengíti a Real alkupozícióját, mivel most tudunk érte utoljára pénzt kapni, ha nem hosszabbít...
A realitás az, hogy 20 milla már jó pénz lenne érte, ha egy Bayernből 25-ért érkezett Kroos. Szerintem.
Más.
Annyira sok már a Casillasos balhé, hogy tényleg jobb lenne, ha menne. Arról nem is beszélve, hogy a pályán mutatott teljesítménye is nagyon kevés már a kezdőtagsághoz. Én nagyon csíptem Őt régen, de elég volt belőle. Nagy ikon, sokat köszönhet neki a madridizmus, de amennyiben igazak a korábbi és mostani pletykák, akkor szépen elkezdte szétbombázni a saját szobrát...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
A szája jártatásán kívül még nem bizonyított semmit ilyen téren. (Mondjuk sok kétségem nincs a srác felől.)attareal írta:James@Sonny írta: Az én szememben 1000-szer nagyobb madridista Ramos,hiába nem saját nevelés,de még tudnék rajta kívül is pár nevet mondani.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Marcelo és PepeAz én szememben 1000-szer nagyobb madridista Ramos,hiába nem saját nevelés,de még tudnék rajta kívül is pár nevet mondani.
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
James@Sonny írta:Az én szememben 1000-szer nagyobb madridista Ramos,hiába nem saját nevelés,de még tudnék rajta kívül is pár nevet mondani.csabi* írta:lehet mégse akkora madridista iker?
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Igen például ő is.Marci77 írta: Arbeloa..
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Arbeloa..@Sonny írta:Az én szememben 1000-szer nagyobb madridista Ramos,hiába nem saját nevelés,de még tudnék rajta kívül is pár nevet mondani.csabi* írta:lehet mégse akkora madridista iker?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Az én szememben 1000-szer nagyobb madridista Ramos,hiába nem saját nevelés,de még tudnék rajta kívül is pár nevet mondani.csabi* írta:lehet mégse akkora madridista iker?