Diego López - 25

Archívum
VanillaSky

Re: Diego López - 25

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. augusztus 9., szombat 21:30

Még jó, hogy ma házon kívül voltam. :lol: Mit lehet erre mondani? Gratulálok Perez, a Feszter - Kurvapecér tandem csak akkor szopat meg, ha találkoztok egymással. Lopeznek jó egyéni teljesítményt, de merem remélni, hogy a BL-t jövőre is csak képernyőn nézik!

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. augusztus 9., szombat 21:16

Realista24 írta:Várhatod. :)
A legújabb hírek szerint vegleg a Milane lesz.
Az igen, akkor most inkább nem is írok semmit,hogy mennyire húztak fel ezzel. :lol:

A Milan mondjuk jól csinálta, jó pár évig ingyen(?) lesz egy klasszis kapusuk. Igaz rajtuk már Diego se nagyon fog segíteni,de talán egy EL selejtezőt majd elcsípnek.

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: primrose » 2014. augusztus 9., szombat 21:07

dzsi91 írta:Ez az egész műsor úgy ahogy van undorító, én eddig mindig úgy voltam vele, hogy amíg nem tudunk pontos infókat ne ítéljük el Iker-t, de mik is voltak az elmúlt évek konfliktusai amik kiszivárogtak a médiába?
-Mourinho vs Casillas
-Arbeloa vs Casillas
-Lopez vs Casillas (elvileg nem beszéltek egymással)
-Navas vs Casillas (?) -- ezt meg ha igaz nem is értem... Az ,hogy Lopezzel nincsenek jóban ok, de itt van egy kapus aki pár napja érkezett ő meg elvileg a csapatkapitány(papíron, egyébként már évek óta Ramos a RM csk-ja) kutya kötelessége lenne segíteni Navas beilleszkedését, még akkor is ha a végén az ő "riválisa" lesz...

Mi a közös pont? Igazából már teljesen mind1 ,hogy ki kezdte,hogy kezdődött kinek van igaza... A csapatunk egyetlen probléma forrása már egy jó ideje Iker...

Lopez meg bár legenda nem lett, de én biztos nem fogom elfelejteni, jött látott győzött aztán valahogy csak kigolyózták, mind emberileg mind sportszakmailag 5ös nálam. Elképesztő teher volt rajta és ő ezt mind lese szarta, mutatta a fákkot a sok Ikerező birkának... Csak reménykedni tudok benne,hogy találkozott olyan madridistákkal is akik eltudnak számolni 4ig és észlelte ,hogy vannak akik igazán hálásak azért amit itt csinált.

adios :salute:
Nagyon adom a hozzászólásod. Azért a Ronaldo vs. Carbonero&Iker vitát se felejtsük el. Éljen a csapategység!
But he is a good boy...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 9., szombat 21:06

Várhatod. :)
A legújabb hírek szerint vegleg a Milane lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

@Sonny

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. augusztus 9., szombat 21:04

peti_madrid írta:Előre is bocs R24 a kommentháborúért, amit valószínűleg indítottam a facebookon a lópezes kép alatt azzal, hogy odaírtam, hogy lett volna valaki, akinek inkább távoznia kellett volna helyette :DD

Ettől függetlenül sajnálom Diegót, Perezékre pedig dühös vagyok... Casillas döntse csak tovább a saját szobrát, ha mindenáron ezt akarja. Sok sikert a jövőben Hókuszpók! :luck:
Olvastam a kommenteket, jóféle kis késdobálás megy. :mrgreen:

Lopeznek meg a legjobbakat, remélem jövő nyáron visszatér, Iker pedig szedi a sátorfáját.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. augusztus 9., szombat 20:33

Előre is bocs R24 a kommentháborúért, amit valószínűleg indítottam a facebookon a lópezes kép alatt azzal, hogy odaírtam, hogy lett volna valaki, akinek inkább távoznia kellett volna helyette :DD

Ettől függetlenül sajnálom Diegót, Perezékre pedig dühös vagyok... Casillas döntse csak tovább a saját szobrát, ha mindenáron ezt akarja. Sok sikert a jövőben Hókuszpók! :luck:

RealMiki
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. augusztus 9., szombat 20:29

Nincs szükség boszorkányüldözésre.
A Mou vs Iker vita valójában Mou vs Iker&Ramos vita volt.
Emellett Mou távozásakor mindenki önérdekből választott oldalt.Pepe Mou ellen, Arbeloa Mou mellett szólalt fel.
A Lopez-Iker kapcsolatról semmit nem tudunk, de amellett mindenki elsiklik, hogy olyan hír is volt, miszerint Iker bejelentette távozását a vezetőségnek, akik nem fogadták el azt.

Mondom ezt úgy, hogy a mai sajtóhírek(feltéve, hogy igazak), tényleg méltatlanok egy madridistához és csapatkapitányhoz.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. augusztus 9., szombat 19:22

Ez az egész műsor úgy ahogy van undorító, én eddig mindig úgy voltam vele, hogy amíg nem tudunk pontos infókat ne ítéljük el Iker-t, de mik is voltak az elmúlt évek konfliktusai amik kiszivárogtak a médiába?
-Mourinho vs Casillas
-Arbeloa vs Casillas
-Lopez vs Casillas (elvileg nem beszéltek egymással)
-Navas vs Casillas (?) -- ezt meg ha igaz nem is értem... Az ,hogy Lopezzel nincsenek jóban ok, de itt van egy kapus aki pár napja érkezett ő meg elvileg a csapatkapitány(papíron, egyébként már évek óta Ramos a RM csk-ja) kutya kötelessége lenne segíteni Navas beilleszkedését, még akkor is ha a végén az ő "riválisa" lesz...

Mi a közös pont? Igazából már teljesen mind1 ,hogy ki kezdte,hogy kezdődött kinek van igaza... A csapatunk egyetlen probléma forrása már egy jó ideje Iker...

Lopez meg bár legenda nem lett, de én biztos nem fogom elfelejteni, jött látott győzött aztán valahogy csak kigolyózták, mind emberileg mind sportszakmailag 5ös nálam. Elképesztő teher volt rajta és ő ezt mind lese szarta, mutatta a fákkot a sok Ikerező birkának... Csak reménykedni tudok benne,hogy találkozott olyan madridistákkal is akik eltudnak számolni 4ig és észlelte ,hogy vannak akik igazán hálásak azért amit itt csinált.

adios :salute:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2014. augusztus 9., szombat 19:09

nem ismerjük a hátterét, és merem remélni - az eddigiek alapján -, hogy nem 2 ft-os hülyegyerekek ülnek a vezetőségben, tehát biztos lenne rá ésszerű magyarázatuk...
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. augusztus 9., szombat 18:37

Hala san diego. Nem ezt erdemelted es ezt tuti hangoztatni fogjak a nezok. Pl sevilla ellen diego skandalassal ilyenek. Az meg hogy a milannak ingyen az meg mindennek a legalja pereztol.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. augusztus 9., szombat 17:44

szemét egy döntés. gyáva volt a klubvezetés.
iker meg...a döntőn elkövetett bakija után, hála ramosnak mégis felemelhette kapitányként a tizediket, amire 12 évet vártunk. tökéletes kiszállási pont lett volna a számára. ehelyett jó eséllyel bohócot csinál magából majd a kapuban.

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 9., szombat 17:06

Csabi írta:undorító, ahogy kinyomták a szent tehén miatt.

köszönjük diego.
azért na.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. augusztus 9., szombat 17:04

undorító, ahogy kinyomták a szent tehén miatt.

köszönjük diego.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 9., szombat 16:44

ericco írta:Nekem nagyon fog hiányozni. Utolsó percig titkon reméltem, hogy végül Ikert viszi el valaki. De ahogy lentebb írták, addig amíg konkrétan el nem úszik rajta egy vagy több kupa, addig erős lesz a kapitány lobbyja. Ez van, ezt kell szeretni. Jövőre jöhet Kiko Casilla.

Én is igy érzek......nagyon szerettem lopezt,szakmailag is és sportemberként is.Nagyon nagy veszteség.....és az hogy iker maradt,további komoly problémák melegágya lesz....amit navas fog megszenvedni.

A lehető legrosszabb, leginkorrektebb döntés amit megéltem mint madridista közel 20 év alatt....ez minősithetetlen,az meg hogy szinte ingyen eladjuk,az már a gusztustalan kidobás kategória.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. augusztus 9., szombat 16:39

Nekem nagyon fog hiányozni. Utolsó percig titkon reméltem, hogy végül Ikert viszi el valaki. De ahogy lentebb írták, addig amíg konkrétan el nem úszik rajta egy vagy több kupa, addig erős lesz a kapitány lobbyja. Ez van, ezt kell szeretni. Jövőre jöhet Kiko Casilla.
Merci Zizou!

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. augusztus 9., szombat 1:34

Iker és DL eddig se dumáltak sokat állítólag, jó lehet Keylornak 1 ilyenbe belecsöppenie :lol:
el kell adni mindketìõt, Dudeket reaktiválni és minden happy lenne egy Keylor - Jerzy duóval :lol: :mrgreen:

amùgy Reina nagy mókamester, tudom így Barca úgy Barca, de ott tuti lenne hangulat :lol: õ kéne ide :mrgreen:
szerk: a Reina Bayern már hivatalos?
mert a legmegbízhatóbb forrás szerint már ott van [wiki :mrgreen: ]

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 9., szombat 1:21

Kód:

Tapintható a feszültség a kapusok között
(Szerző: d.gergo Dátum: 2014.08.08, 11:42 Forrás: as.com)

A Real Madrid edzésén szintén teljes volt a keret, a tréning első néhány percén még Jesé Rodríguez is jelen volt a csapat valdebebasi edzőközpontjában, igaz, csak a padról figyelte az eseményeket, mielőtt visszatért volna saját programjához. Az AS beszámolója szerint a három kapus között továbbra is szemmel látható a feszültség, Navas, López és Casillas alig kommunikálnak egymással. A Real Madrid következő mérkőzése kedden lesz, a Sevilla ellen, Cardiffban. Forrás: Madridom.hu
Na igen, errol beszeltunk tobb topikban is oldalakon keresztul. A Casillas elkuldese mellett ervelok se magat Casillast utaljak, hanem ezt az egesz szituaciot ami kialakult korulotte. (az mas kerdes, hogy reszben ot hibaztatjuk, mert ezt az egesz problemat meg tudna oldani)

Ha egy Casemiro kaliberu jatekos elegedetlenkedik a helyzete miatt, az szinte senkit se erdekel, de amikor egy legendaval fordul elo ugyanez, akkor nagy ra az esely, hogy ez a feszultseg kihat az egesz oltozore is. Elegedetlenseg alatt nem csak konkret nyilatkozatokra gondolok, hanem erre az egesz nem beszelunk dolgokra is.

(En is tudom milyen erzes honapokon keresztul olyan emberrel egyutt lakni, akivel egyszeruen nem jottok ki. Azok a kinos csendek vagy par szavas bajcsevejek :roll: Amikor pedig ez az illeto elmegy, azonnal visszater az egesz hangulat a normalisra.)

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. augusztus 8., péntek 23:52

Bízom abban,hogy robban a bomba,és Iker fog távozni,és marad a Lopez-Navas páros. Habár erre napról-napra egyre kisebb az esély.

Meggyőződésem,hogy nem merik elküldeni Casillast. Nincs senki,aki ezt meg meri lépni.Így hát marad a B terv,Lopeznek kell távoznia. Amit azért nem értek,mert így minden marad a régiben,mert Casillas mellett megint van egy olyan kapus,aki megérdemelné a kezdőtagságot... sőt,10 milliót fizettünk egy TOP kapusért. MIÉRT? Ezzel az erővel maradhatott volna Lopez. Mi a terv? Mi az elképzelés? :hmmm: Ku**ára nem értem én ezt...
:goat:

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. augusztus 8., péntek 23:48

én most jöttem meg a szabimról, aztán mindenki adja amit Toky írt, hát elolvastam, és hát jó volt olvasni :)
Mi nem Casillast szeretnénk kezdőnek, de ha valakit el kell küldeni, akkor az nem ő. Jogosan Lópeznek kell elmennie, nagyon szépen ki lett fejtve miért, ráadásul nekem ez a kifakadása is sokat mondó, és kiábrándító:
“Én vagyok a jobb, és ezt tudjátok is, de csináljatok, amit akartok” – mondt a Marca szerint Diego az USA-ból hazafelé tartó repülőn a vezetőségnek. Forrás: Madridom.hu
(sorry, nekem 1 hétig nem volt internetem, so még csak most látom ezt a hírt is)
na de hát grat :roll:
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

@Sonny

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. augusztus 8., péntek 23:39

wZoLee7 írta:pedig egyszerű...megköszönni Iker eddigi munkáját és közölni vele, hogy vagy elfogadja Lopez mellett a padot vagy mehet isten hírével
Csak ezt láthatóan senki nem merte megtenni.

Vissza: