De miért? Eddig volt baj a góllövéssel? Minek egy újabb sztárcsatár vagy támadó? Így is rengetegen támadónk van. A gólokkal nem lesz gond. A kérdés az, hogy csapatként hogyan muzsikálunk, illetve a védekezés mennyire lesz jó.Dupla D írta:James és Isco még mindig nem csatárok, én nem is tudnak azt játszani. ebben a keretben csak Benzema alkalmas erre, ezért én nagyon támogatnék még egy csatárt.wZoLee7 írta:Kell a fenének Falcao...most komolyan, ha DM lelép vagy jön Pogba vagy senki. Egy csatár érkezésével James és Isco perceire is keresztet vethetünk
Kommentáld a híreket
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
James és Isco még mindig nem csatárok, én nem is tudnak azt játszani. ebben a keretben csak Benzema alkalmas erre, ezért én nagyon támogatnék még egy csatárt.wZoLee7 írta:Kell a fenének Falcao...most komolyan, ha DM lelép vagy jön Pogba vagy senki. Egy csatár érkezésével James és Isco perceire is keresztet vethetünk
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Igen, igen, IGEN AAAAAAAAAAAH. Mystiq for presidente! Mindenképpen el kéne küldeni Casillast is, mert így a probléma szinte még mindig fennáll. A különbség annyi, hogy sokkal többen látják már, hogy Casillas nem tud jól teljesíteni és már nincs az se, hogy "nem volt játékban és nincs önbizalma"... Már csak az elvetemültek vannak, akik meccset szerintem nagy ritkán látnak.MyStiQ írta:Pedig nem tűnik ez olyan bonyolultnak.
Idehoztuk Lopezt, hogy pótolja Casillast, mert Adán nem igazán volt életbiztosítás.
Lopez az első félévben kiválóan védett, Casillas pedig Casillas, esélyt kellett kapnia a 2013/2014-es szezonban is. Mindkettőnek védenie kellett, egyszerre viszont csak egy állhat a kapuban, ezért jött ez a felosztásos rendszer. Lopez valamennyire visszaesett, Casillas picit feljavult, az év végén pedig azt láthatták az emberek, hogy Ikerrel a kapuban behúztuk mindkét kupát, Lopezzel a kapuban pedig elbuktuk a liga végét.
Ezek után jött a VB, ahol Casillas bizony benne volt 1-2 gólban, eközben Navas a szervezett Costa Ricával szépen menetelt.
Az tiszta sor volt szerintem Carlóék számára, hogy a Casillas - Lopez duóval nem vághatunk neki a szezonnak ugyanúgy, mint az előző idényben, így hozni kell valakit. Neuer, Courtois és De Gea mozdíthatatlan, így elhozták Navast, aki szintén kiváló kapus, ráadásul egy olyan piacot is hoz a Real Madridnak, ami szintén nem elhanyagolható tényező.
Navas tehát fix, remélhetőleg a kezdőben, így már csak az (volt) a kérdés, hogy kit is küldjenek el.
Ikert? A szurkolók megbolondulnak, a végkielégítés magas, ráadásul a csúnya Real Madrid ismét elbánt egy legendával, ami akár a csapaton belül is vitát generálhat. A pozitívum az lett volna, hogy Navasról lekerül egy komolyabb teher, ugyanis jelen helyzetben ahogy hibázik egy kicsit, már ordítanak is, hogy "Iker! Iker!"...
Lopezt? A szurkolók jobban viselik, pénztárcabarát megoldás. Ugyanakkor Lopez esetében van egy stabil szint, amit hozni tud, az öltözőben szerintem csendesebb.
Én továbbra is azon vagyok, hogy el kellene küldeni mindkettőt, idehozni Navas mögé Casillát, aztán kezdjük tiszta lappal ezt a kapus dolgot. Ez is mi már, hogy a három kapusunk gyakorlatilag nem beszél egymással?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Kell a fenének Falcao...most komolyan, ha DM lelép vagy jön Pogba vagy senki. Egy csatár érkezésével James és Isco perceire is keresztet vethetünk
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Hááááát. azért az, hogy 3 hibát vétett. benne volt 3-ban, de nem hiszem, hogy az ő nyakára kell varni a dolgokat....gyuri0926 írta:Diego Lopez cikkhez : Azt gondolom Lopez a szezon végén legkevesebb 3 mérkőzésen komoly hibát követett el , amivel jelentősen hozzájárult a Real bajnoki reményeinek elszállásához .
Casillas természetesen nem megoldás , de Őt a felesége csinálta ki , ennyit egy p....i nem ér !
MARAD NAVAS !!!!!! HALA MADRID !!!!!
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos
Diego Lopez cikkhez : Azt gondolom Lopez a szezon végén legkevesebb 3 mérkőzésen komoly hibát követett el , amivel jelentősen hozzájárult a Real bajnoki reményeinek elszállásához .
Casillas természetesen nem megoldás , de Őt a felesége csinálta ki , ennyit egy p....i nem ér !
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Még az sem biztos mivel, ha jól tudom az MU nem indul a BL-ben..
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Azt tudja valaki, hogy ha DM játszik a Sevilla ellen, akkor pályára léphet más csapat színeiben a BL-ben? Mert akkor kedden sok minden kiderülhetne.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... rt-2355399
van valaki ezen a fórumon aki hisz abban h lesz Falcaóból valami? mert én nem igen
van valaki ezen a fórumon aki hisz abban h lesz Falcaóból valami? mert én nem igen
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Másfél éve padozik, egyszer sem hisztizett, sőt még Lopezzel is jóban volt egészen a mostani nyárig. Mégis állandóan basztatva van. Egyáltalán nem ragaszkodott ahhoz hogy maradjon, és ha csak nem Perez a lóarcú nője, akkor a te állitásod sem igaz. Ugyanis Perez ragaszkodott Casillas maradásához, Iker max annyiban hibás hogy nem követelte véreres szemekkel hogy engedjék el. Minden bizonnyal alulmarad Navassal szemben, Navas szégyene lenne ha másképp történne. Casillas egészen biztosan nem lesz alanyi jogon kezdő, tavaly sem volt az. De az esélyt nem szabad tőle megtagadni ha már igy alakult.a lóarcú nője gondolom lefekvés előtt tömi a fejét rendesen, ó drágám te magad vagy a real madrid, megérdemelsz mindent, neked köszönhetnek mindent blabla.. Navas kell hogy legyen az alap, ha nem így lesz az hatalmas arconcsapás lesz..de amúgy meg majd mehetnek a közelik Iker emós fejéről a padon, ha Navas egyet hibázik (mindegyik kapus hibázik) akkor azonnal jönnek majd a hangok...szar az egész
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Matt,lehet hogy Navasnak kell.majd ot kiszoritania,ettol felek :P (bar az nem lesz vszeg nehez)
Amugy fura,hogy azutan hogy itt volt ket top (viszonylag) kapus,sok csapat raallt erre hogy ket magasabban jegyzett kapusa legyen. (Bayern,Chelsea,Arsenal,Barca,City..)
(Vagyis nem olyan fura,mert ranezesre jol jott ki belole a csapat)
Amugy fura,hogy azutan hogy itt volt ket top (viszonylag) kapus,sok csapat raallt erre hogy ket magasabban jegyzett kapusa legyen. (Bayern,Chelsea,Arsenal,Barca,City..)
(Vagyis nem olyan fura,mert ranezesre jol jott ki belole a csapat)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
a lóarcú nője gondolom lefekvés előtt tömi a fejét rendesen, ó drágám te magad vagy a real madrid, megérdemelsz mindent, neked köszönhetnek mindent blabla.. Navas kell hogy legyen az alap, ha nem így lesz az hatalmas arconcsapás lesz..de amúgy meg majd mehetnek a közelik Iker emós fejéről a padon, ha Navas egyet hibázik (mindegyik kapus hibázik) akkor azonnal jönnek majd a hangok...szar az egészMatt009 írta: Perez és Galliani nagy haverok, ez egy gesztus Pereztől, hogy a haverját kisegítse. Meg DL-t jelenleg nehéz eladni, szerintem nincs, aki megadja az elvárható pénzt érte. Casillas eladható lenne pár milláért, de ő meg nem akar menni. Csak nem értem, hogy mi a francban reménykedik? Úgysem fogja kiszorítani Navast. Azért meg ne maradjon itt, hogy a feszültséget gerjessze meg a csapatbontó pletykáknak talajt adjon.
Nem illik.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Perez és Galliani nagy haverok, ez egy gesztus Pereztől, hogy a haverját kisegítse. Meg DL-t jelenleg nehéz eladni, szerintem nincs, aki megadja az elvárható pénzt érte. Casillas eladható lenne pár milláért, de ő meg nem akar menni. Csak nem értem, hogy mi a francban reménykedik? Úgysem fogja kiszorítani Navast. Azért meg ne maradjon itt, hogy a feszültséget gerjessze meg a csapatbontó pletykáknak talajt adjon.R.M.C.F írta:amióta madridista vagyok nem álltam még ennyire értetlenül mint most.Sierra írta:Most komolyan ingyen adjuk DL-t a Milannak? Ez valami vicc? Magyarázatot kérek!
egy ok lehet az eladàsára a pénz. más SEMMI.
- miVida
és kb. annyit is profitálnak ezekből... ott sikerült még áleccsándrót is elrontani@Sonny írta:Igen így van, különben nem hagyta volna ennyire elfajulni a helyzetet. Mert szerintem elég nagy részben az ő nyakába varrható a dolog.Zsombor írta:Valoban, Ikernel meg a szertaros meg a labdaszedo gyerekek is nagyobb madridistak, sot, mar Xavi is kezdi befogni.
Ez a Milan meg egy mocskosul gusztustalan csapat,hogy mindenkit ingyen meg 2 csomag szotyiért visznek oda.
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Igen így van, különben nem hagyta volna ennyire elfajulni a helyzetet. Mert szerintem elég nagy részben az ő nyakába varrható a dolog.Zsombor írta:Valoban, Ikernel meg a szertaros meg a labdaszedo gyerekek is nagyobb madridistak, sot, mar Xavi is kezdi befogni.
Ez a Milan meg egy mocskosul gusztustalan csapat,hogy mindenkit ingyen meg 2 csomag szotyiért visznek oda.
- miVida
jaj hát mit kell már ezzel annyit foglalkozni, López elment, Casillas itt van télig aztán majd meglátjuk. Ha nem lesz jó a hozzáállása akkor meg ne higyjétek h Perez hagyni fogja.
HA pedig ez igaz (már pedig erős kétségeim vannak), akkor DiMaría a MU-é lesz nagyon hamarA Manchester United egy utolsó hadjáratot indítana a Real Madrid argentin középpályásáért, Ángel Di Maríáért. Miután a PSG kiszállt a “buliból”, a Vörös Ördögök újból érdeklődést mutatnak a játékosért, és 68 millió eurót adnának a játékjogáért. Forrás: Madridom.hu
Pedig nem tűnik ez olyan bonyolultnak.
Idehoztuk Lopezt, hogy pótolja Casillast, mert Adán nem igazán volt életbiztosítás.
Lopez az első félévben kiválóan védett, Casillas pedig Casillas, esélyt kellett kapnia a 2013/2014-es szezonban is. Mindkettőnek védenie kellett, egyszerre viszont csak egy állhat a kapuban, ezért jött ez a felosztásos rendszer. Lopez valamennyire visszaesett, Casillas picit feljavult, az év végén pedig azt láthatták az emberek, hogy Ikerrel a kapuban behúztuk mindkét kupát, Lopezzel a kapuban pedig elbuktuk a liga végét.
Ezek után jött a VB, ahol Casillas bizony benne volt 1-2 gólban, eközben Navas a szervezett Costa Ricával szépen menetelt.
Az tiszta sor volt szerintem Carlóék számára, hogy a Casillas - Lopez duóval nem vághatunk neki a szezonnak ugyanúgy, mint az előző idényben, így hozni kell valakit. Neuer, Courtois és De Gea mozdíthatatlan, így elhozták Navast, aki szintén kiváló kapus, ráadásul egy olyan piacot is hoz a Real Madridnak, ami szintén nem elhanyagolható tényező.
Navas tehát fix, remélhetőleg a kezdőben, így már csak az (volt) a kérdés, hogy kit is küldjenek el.
Ikert? A szurkolók megbolondulnak, a végkielégítés magas, ráadásul a csúnya Real Madrid ismét elbánt egy legendával, ami akár a csapaton belül is vitát generálhat. A pozitívum az lett volna, hogy Navasról lekerül egy komolyabb teher, ugyanis jelen helyzetben ahogy hibázik egy kicsit, már ordítanak is, hogy "Iker! Iker!"...
Lopezt? A szurkolók jobban viselik, pénztárcabarát megoldás. Ugyanakkor Lopez esetében van egy stabil szint, amit hozni tud, az öltözőben szerintem csendesebb.
Én továbbra is azon vagyok, hogy el kellene küldeni mindkettőt, idehozni Navas mögé Casillát, aztán kezdjük tiszta lappal ezt a kapus dolgot. Ez is mi már, hogy a három kapusunk gyakorlatilag nem beszél egymással?
- ___Samy___
ez nálam nagyon nagy mínusz pereznél
mióta madridista vagyok, azóta én nem találkoztam még egy ennyire érthetetlen és gusztustalan dologgal, egyszerűen erre nem lehet mit mondani...
casillassal eddig semmi bajom nem volt, de most már kezd elegem lenni belőle, sajnáltatja magát fűvel fával, ahelyett, hogy keményen odatenné magát
szerintem ő azt hiszi, hogy neki alanyi jogon járna a kezdőtagság, vagy nem tudom
abban biztos vagyok, hogy ha josé lenne még mindig az edző, akkor már iker régen nem lenne itt, viszont így egy kicsit csalódnom kell ancelottiban is, túlságosan befolyásolható volt ebben a döntésben
mióta madridista vagyok, azóta én nem találkoztam még egy ennyire érthetetlen és gusztustalan dologgal, egyszerűen erre nem lehet mit mondani...
casillassal eddig semmi bajom nem volt, de most már kezd elegem lenni belőle, sajnáltatja magát fűvel fával, ahelyett, hogy keményen odatenné magát
szerintem ő azt hiszi, hogy neki alanyi jogon járna a kezdőtagság, vagy nem tudom
abban biztos vagyok, hogy ha josé lenne még mindig az edző, akkor már iker régen nem lenne itt, viszont így egy kicsit csalódnom kell ancelottiban is, túlságosan befolyásolható volt ebben a döntésben
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ezt nem is lehetSajnos ezt történt, ezt nem lehet megemészteni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Ezek után? Te sem gondolhatod komolyan. Innen nincs visszaút, ha tényleg elmegy López (márpedig nagyon úgy fest), akkor ezt jól elbaszták... Ráadásul ingyen. Ha már ennyire el akarják távolítani szerencsétlent, legalább egy 10-es kérni kellett volna érte... Lehet nem ér annyit, de szerződése van, ő nem akart elmenni... Szánalom ez az egész.wZoLee7 írta:nagyon remélem, hogy csak 1 évre megy oda Lopez, és miután Iker elbúcsúzott és lelépett jön is vissza...
Sajnos ezt történt, ezt nem lehet megemészteni.R.M.C.F írta:mi ez? ezt kis túlzással kidobták innen. mindegy ki hová mennyiért csaj mennyen. valaki magyarázza már meg!