Premier League
Re: Premier League
Azért az elég túlzás, hogy a szarból kellett építkeznie
Amikor elvitték egy játékosát mindig kapott jó pár milliót a pótlásra. Pl mikor elment RVP leigazolhatta Podolskit, Cazorlát, Giroudt. Nem klasszisok, de nem is szarok
Amikor elvitték egy játékosát mindig kapott jó pár milliót a pótlásra. Pl mikor elment RVP leigazolhatta Podolskit, Cazorlát, Giroudt. Nem klasszisok, de nem is szarok
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Annyit lehet Wenger számlájára írni, hogy mindig BL-be tudta vezetni a csapatot, és mindig tovább tudott jutni a BL csoportkörből, ami rajtuk kívül, csak nekünk sikerült. Az áttörést nem tudta elérni a gyengébb kerettel, de egy magas szintet mindig tudott hozni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Megsütött a Nap? A PL edzői zsenijei sorra jönnek rá, hogy ha bajnoki címet akarnak akkor igazoljanak olyan nemzetekből akik konyítanak is a labdarúgáshoz - értsd nem favágófölde levegőjét szívták tüdejükbe születésüktől fogva - a csoda véget is ért. Egyedül a vén piás tartotta szinten magát, na Ő tényleg tudott valamit. A többinek meg évek kellettek, hogy ne Lampardoknak meg Stevie Wondereknek adják a stafétát, hanem olyanoknak akiknek az agyuk meg a lábuk kellően összhangban van egymással és nem az a legnagyobb erősségük, hogy cooperen 6500-öt futnak 12 perc alatt. Mondjuk igaz ami igaz az utolsó Wenger hőstettnél is talán csak Campbell volt kezdő játékos, mint echte angol.Azért Arsene a szarból is tudott várat építeni, nem csak a milliárdok segítségével...
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
azért anno amikor henry,bergkamp, vieira,ljungberg,pires,stb. arcok játszottak, nem a szarból építette azt a várat. amikor meg már a szar volt, abból meg nem lett vár. carlónak van 3 bl, wengernek 1 sem. pedig 10 éve meg volt hozzá az alapanyag.Az meg, hogy Ancelotti jobb edző Wengernél... Azért Arsene a szarból is tudott várat építeni, nem csak a milliárdok segítségével...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Milyen várat?alexoxladjackoxi írta:
Az meg, hogy Ancelotti jobb edző Wengernél... Azért Arsene a szarból is tudott várat építeni, nem csak a milliárdok segítségével...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem is kérdés amúgy. Wengernél az elmúlt 9 év komoly rövidzárlat volt, aztán azután ért el az agyáig, hogy nem csak kukázni kellene noname játékosokat akiket majd kinevelünk, hanem normálisat is kellene igazolni végre. Ja és nem Özileket 50 ropiért.én is jobbnak tartom ancelottit.
Mondjuk Alexis az jó fogás volt.
- Galacticos
oké mielőtt belém kötsz nem ugyanaz a körítés meg nem ugyanazok a körülmények de:alexoxladjackoxi írta: Az meg, hogy Ancelotti jobb edző Wengernél... Azért Arsene a szarból is tudott várat építeni, nem csak a milliárdok segítségével...
de azért ancelotti 3x bl győztes csak edzőként. wenger soha az életbe nem nyert bl-t.
én is jobbnak tartom ancelottit.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Aki figyelemmel követi Ramsey teljesítményét nagyjából 1,5 éve az tisztában van vele, hogy Ramsey már most ott van a világ legjobb középpályásai között. A BL-ben bár nem mi vagyunk a favoritok, szerintem egyik csapat se járna örömtáncot, ha megkapnának minket. Az meg, hogy Ancelotti jobb edző Wengernél... Azért Arsene a szarból is tudott várat építeni, nem csak a milliárdok segítségével...sentry írta:+1pheco írta:Megint el fogják bízni magukat. Tavaly 1-2 hónap jó játék után már azt hallgattam Arsenalos haveromtól, hogy bajnokok lesznek és a BL győzelem sem lehetetlen. Azóta azt hallgatom, hogyha nincs a sok sérülés akkor az elődöntőben velük játszott volna a Real Meglátjuk mire lesznek idén képesek.
Valahol betudható a sikertelen évtizedüknek. Abban is van igazság (valamennyi) amit Remy írt, hogy vérszemet kaphatnak. De azért várjuk ki a végét...
Viszont a Ramsy gyerek engem meglepett. 2 évvel ezelőtt esküszöm kb 5 méternél messzebb talán ha 60%-os passzpontossággal bírt, Khedira hozzá képst űrfocista volt. Nem tudom mit csinált vele, mivel motiválta, de tavaly láttam játszani - most nem volt türelmem a meccshez - de elképesztő mennyit javult. De azért nem kell még túlsztárolni se, de az biztos ha így fejlődik akkor komoly játékos lehet belőle.
BL-ben még mindig nem tartanék tőlük, ha oda-visszavágós meccs lenne, de azért tuti megnehezítenék a dolgunkat, de az esélyesebbek úgy érzem még mindig mi lennék a keret erőssége miatt. Ráadásul szerintem Ancelotti jobb edző, az én szememben.
Utolsó gondolatként meg annyi, hogy ha jól tudom tavaly lejárt a kölcsöne az Arsenalnak a stadionra, szóval innentől kezdve valószínűleg Wenger jobban belenyúlhat a tárcába és nem csak 16 éves francia kisgyerekekre fog vadászni.
Este megnézem a Fradi-Chelsea kabarét, tuti jó műsor lesz.
(Ne hogy betámadjon valami fanatikus, zöldben szemekkel forgó fradista, mert mindenki tudja, hogy itt komoly seggből-szájba menne(lesz is?!), ha a londoni kékek odateszik magukat)
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Gala,biztos hogy a Real ment volna tovabb En csak arra gondoltam,hogy szerintem 5-0 nem lett volna. De ezt hagyjuk is.
Remelem hogy jovore kicsit feljebb lep az Arsenal,legalabb egy kupa legyen,vagy BL-elodonto mondjuk.
Remelem hogy jovore kicsit feljebb lep az Arsenal,legalabb egy kupa legyen,vagy BL-elodonto mondjuk.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
tartom és emelek egy bajnoksággalGalacticos írta: én meg azt mondom hogy bl címet védünk.
Nem illik.
- Galacticos
én meg azt mondom hogy bl címet védünk.ziro4vr írta:két dolgot mondok megint év elején, atma kipukkad és az arsenal nem lesz top2+bl negyeddöntőnél tovább...valamelyik csak bejön
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
két dolgot mondok megint év elején, atma kipukkad és az arsenal nem lesz top2+bl negyeddöntőnél tovább...valamelyik csak bejön
Nem illik.
+1pheco írta:Megint el fogják bízni magukat. Tavaly 1-2 hónap jó játék után már azt hallgattam Arsenalos haveromtól, hogy bajnokok lesznek és a BL győzelem sem lehetetlen. Azóta azt hallgatom, hogyha nincs a sok sérülés akkor az elődöntőben velük játszott volna a Real Meglátjuk mire lesznek idén képesek.
Valahol betudható a sikertelen évtizedüknek. Abban is van igazság (valamennyi) amit Remy írt, hogy vérszemet kaphatnak. De azért várjuk ki a végét...
Viszont a Ramsy gyerek engem meglepett. 2 évvel ezelőtt esküszöm kb 5 méternél messzebb talán ha 60%-os passzpontossággal bírt, Khedira hozzá képst űrfocista volt. Nem tudom mit csinált vele, mivel motiválta, de tavaly láttam játszani - most nem volt türelmem a meccshez - de elképesztő mennyit javult. De azért nem kell még túlsztárolni se, de az biztos ha így fejlődik akkor komoly játékos lehet belőle.
BL-ben még mindig nem tartanék tőlük, ha oda-visszavágós meccs lenne, de azért tuti megnehezítenék a dolgunkat, de az esélyesebbek úgy érzem még mindig mi lennék a keret erőssége miatt. Ráadásul szerintem Ancelotti jobb edző, az én szememben.
Utolsó gondolatként meg annyi, hogy ha jól tudom tavaly lejárt a kölcsöne az Arsenalnak a stadionra, szóval innentől kezdve valószínűleg Wenger jobban belenyúlhat a tárcába és nem csak 16 éves francia kisgyerekekre fog vadászni.
Este megnézem a Fradi-Chelsea kabarét, tuti jó műsor lesz.
(Ne hogy betámadjon valami fanatikus, zöldben szemekkel forgó fradista, mert mindenki tudja, hogy itt komoly seggből-szájba menne(lesz is?!), ha a londoni kékek odateszik magukat)
- Galacticos
hát szerintem meg de.Marci77 írta:Galal,lehet h az Arsenal nem kapott volna annyit :P de am igen,jobb lett volna.
azt úgy akartuk, az úgy össze volt rakva hogy jöhetett volna akárki.
és az arsenal ugyanúgy a labdabirtoklásra épít, és a védelmük szerintem még gyengébb a bm-énél, de hogy tapasztalatlanabb az biztos.
szerintem ellenük is magabiztosan továbbléptünk volna.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
idén visszajön a mu is, tehát chelsea,city,mu,liverpool,arsenal ötösfogat lesz elől...dobogóra jók lehetnek az ágyúsok
de 4. helyre mindenképp. :Đ
de 4. helyre mindenképp. :Đ
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
A seruleses-szerencsetlenkedos dologban valamennyi van is
Amugy nem minden evben az Arsenale a legjobb kezdes. Tavalyelott asszem kiesohelyen volt a csapat 4 fordulo utan
En nem bizom el magamat,de latok valamennyi fejlodest.
Gala,lehet h az Arsenal nem kapott volna annyit :P de am igen,jobb lett volna.
Amugy nem minden evben az Arsenale a legjobb kezdes. Tavalyelott asszem kiesohelyen volt a csapat 4 fordulo utan
En nem bizom el magamat,de latok valamennyi fejlodest.
Gala,lehet h az Arsenal nem kapott volna annyit :P de am igen,jobb lett volna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Marci77 2014. augusztus 10., vasárnap 18:38-kor.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Galacticos
és az nekik jó lett volna?pheco írta:hogyha nincs a sok sérülés akkor az elődöntőben velük játszott volna a Real
csak érdeklődök, nem tudom hallották e a hírt hogy valami müncheni csapatot hogy és mennyivel küldtünk vissza a bajnokságukba tovább bohóckodni.
tudom nagy az arc.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért ez RESPECT!
Azért valljuk be, az elismerésre méltó a Chelsea-nél, hogy csak az FTC elleni stadionavató miatt nem lettek bajnokok. Egyébként most biszem-baszom szuperkupadöntőt kellett volna játszaniuk...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Megint el fogják bízni magukat. Tavaly 1-2 hónap jó játék után már azt hallgattam Arsenalos haveromtól, hogy bajnokok lesznek és a BL győzelem sem lehetetlen. Azóta azt hallgatom, hogyha nincs a sok sérülés akkor az elődöntőben velük játszott volna a Real Meglátjuk mire lesznek idén képesek.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Csak annyi különbséggel, hogy az elmúlt 3 hónapban nyertünk 2 kupát. :Đ Nagyon nagy formába vagyunk, mutatja ezt a szép mai siker is. 3-0-ára vertük a címvédőt!!!tubatibi írta:Sokszor kezdte bizakodóan az évet az Arsenal, évek óta az övéké a legjobb kezdés. Én ebből a szuperkupából nem szűrök le túl sok mindent, majd, ha a BL-ben és a bajnokság hajrájában is vitézkednek, akkor már én is bizakodni fogok.
Így viszont még nem.