Nagyon mást nem is nyilatkozhatott volna
Persze, nyilván. Csak nem hinném, hogy ennyire előrehaladott lenne a dolog, hogy már a szerződés részleteiről, meg fizetésről írnak.
Ezt csak úgy tudom elképzelni, hogy egy nem hivatalos beszélgetés keretein belül valaki megkeresi a klubtól (Őt vagy az ügynökét), hogy hajlana-e a váltásra, és ha igen, akkor nagyjából milyen anyagi feltételek mellett. Nem gondolnám, hogy ennél messzebb kell menni, konkrét szerződéstervezettel, vagy ilyesmi.
A Liverpool nem akarja eladni az uruguayit, és nem is fogja, ha csak nem fizetik ki érte a kivásárlási árát, ami 47-50 millió euró között számolható.
Ha van neki ilyenje egyáltalán.
Amúgy azért az javíthat a helyzetünkön, ha hivatalos kérelmet ad be. Márpedig szerintem fog, nagyon úgy tűnik, hogy komolyan gondolja, hogy lelép a szigetországból.
Egy nyíltan elvágyódó játékosért pedig nem olyan egyszerű 50 milliókat elkérni.
Amúgy szomorú, hogy mekkora pancser csapat lett ez a 'Pool. Amikor elindultak lefelé, akkor azt hittem, hogy 1-2 év alatt felzárkóznak újra, de kicsit ész nélkül vettek boldog-boldogtalant, irreális árakon is. Mondjuk most talán nem lesz rossz a keret, viszont aki címeket akar nyerni, annak még egy ideig kerülni kellene a Mersey partját.