Nekem az tetszik,hogy itt is antifidesz móka van,és az ellenfél öltőzője azért konfortalanabb mert a fidesz is ilyen másokkal.
Mennyei futball
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Mennyei futball
Nekem az tetszik,hogy itt is antifidesz móka van,és az ellenfél öltőzője azért konfortalanabb mert a fidesz is ilyen másokkal.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kíváncsi lennék apuci hátterére...
- Fuentealbilla
Valóban. Sok magyar focistának álom marad az angol másodosztály is.El Unico írta:Nevetséges félnótás barom. Ez a csávó álomvilágban él...na, bajner azt mondja, hogy azért lett már a szünet előtt lecserélve, hogy a szurkolók megtapsolhassák
Ő ott van... lényegtelen, hogy akkora paraszt, hogy még a déli harangszó is csak 2 órára ér oda... De ő akkor is ott van és megcsinálta.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Ja értelek már, hogy szted a Tottenhamos Dembélére gondolt, mondjuk igazad lehet, kinézem belőle.
Igen, biztos a 18 eves gyerekre gondolt. Hatalmas jatekos.Santi írta:Képben, mert most télleg ott játszik.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Képben, mert most télleg ott játszik.czier írta:Kepben van...egy olyan együttes ellen, amely a Premier League-ből esett ki, s olyan játékosai vannak, mint Moussa Dembélé vagy Ross McCormack.
Ezt pedig a tolmácscsajhoz.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
revolver írta:az is egy jó jelenet az interjúból, amikor a csaj elkezdi fordítani az első választ: "a legfontosabb a stádiu..őő stadion megnyitója..."
amikor megláttam a 2 szöszit mou mellett, már tudtam, hogy baj lesz
nem is értem, hogy gondolták. a riporternő nem igazán szokott futball témájú műsorokban dolgozni, erre pont őt küldik oda...a tolmács meg...valami gyorstalpalón végezhetett.
Kepben van...egy olyan együttes ellen, amely a Premier League-ből esett ki, s olyan játékosai vannak, mint Moussa Dembélé vagy Ross McCormack.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nevetséges félnótás barom. Ez a csávó álomvilágban él...na, bajner azt mondja, hogy azért lett már a szünet előtt lecserélve, hogy a szurkolók megtapsolhassák
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szegény Mourinho bazeg, azt se tudja mit kérdeznek ezek az idióták Nevetséges.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
az is egy jó jelenet az interjúból, amikor a csaj elkezdi fordítani az első választ: "a legfontosabb a stádiu..őő stadion megnyitója..."
- JustoVillar
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
- Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff
Visszanézve és visszaolvasva még egy 3:0 után is jobban jártam a miskolci túrával
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Gondolom, ha nem erzete volna jol magat a stadionban....meg ha nem luvnyakok kerdezik...akkor biztos meg jobban oda pirit...kesz rohej...aki a kerdeseket osszeallitotta(az biztos, h nem a noci talalta ki) azt kene megetetni az oroszlanokkal.
Meg ezek a nok is, teszem azt hogy elbujsz moge v racsatlakozol arra a rendszerre ahonnan sugtak neki, es teszem azt bemondod neki, h "szereti e Mou a hoki meccseket" v "ki a kedvenc baseball jatekosa" az biztos, h megkerdezi a masik meg leforditja.
Meg ezek a nok is, teszem azt hogy elbujsz moge v racsatlakozol arra a rendszerre ahonnan sugtak neki, es teszem azt bemondod neki, h "szereti e Mou a hoki meccseket" v "ki a kedvenc baseball jatekosa" az biztos, h megkerdezi a masik meg leforditja.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
A legjobb a vége.. "tehetségek születnek, és ez a titka mindennek"
Jézusom, mint egy elcseszett komédia, olyan volt ez az interjú...
- Galacticos
meg ez mi hogy "a jövőhéten is lesznek még játékaik"
meccsük bazdmeg.
rádió is komoly volt "és a ferencváros - chelsea meccset ma rendezik, várjanak most kaptam a hírt hogy a meccsen ebben a pillanatban gólrúgás történt" NA EZ MI?
ezt ki mondja így?
istenem ilyen buta hozzánemértőket odaküldeni.
tényleg farkasnorbi sport tv-s ő is, annyi hogy nincs köze a magyar focihoz de mounak se ahogy látom a fejét mikor kérdezik.
meccsük bazdmeg.
rádió is komoly volt "és a ferencváros - chelsea meccset ma rendezik, várjanak most kaptam a hírt hogy a meccsen ebben a pillanatban gólrúgás történt" NA EZ MI?
ezt ki mondja így?
istenem ilyen buta hozzánemértőket odaküldeni.
tényleg farkasnorbi sport tv-s ő is, annyi hogy nincs köze a magyar focihoz de mounak se ahogy látom a fejét mikor kérdezik.
sporttv helyében kiküldtem volna a Farkast, aki tökéletesen beszél (több nyelven) portugálul. talán mou is szebb arcot vágott volna az interjúhoz... rákérdeztem volna Mateosra, Lipcsei Petire... talán össze lehetett volna hozni egy értelmes interjút... de ez...Munki_ írta:az a szégyen, h ilyen emberek kapnak komoly fizetést a magyar focit közvetítő csatornáknál, akik nem beszélnek angolul, és tolmács kell. mert az még oké, h portugálul, vagy olaszul nem tudnak, de angolul... 2014-ben.
Gondolom a fotaxis meg fidelitasos jegyekben sem volt semmi susskussolas. Minden teljes aron ment szamlakkal igazolva