Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 12., kedd 10:19

Géci írta:
Kerlon írta:Mert kevés ilyen videó van.
Sajnos már a madridismoorg nem csinál felvételeket az edzésekről, pedig azt jó volt nézegetni... :-(
Hát igen. imádtam azokat a videókat. Már a nyilvános eddzésekről sincsenek videók, csak azok, amiket az RM.com tesz fel. :(
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 12., kedd 10:15

Kerlon írta:Mert kevés ilyen videó van.
Sajnos már a madridismoorg nem csinál felvételeket az edzésekről, pedig azt jó volt nézegetni... :-(

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 12., kedd 10:10

attareal írta:
Realista24 írta:Nem írtam, hogy nem tetszett, de semmi olyan, amitől dobnék egy hátast.
Hát...nem látunk ilyet sokszor.
Mert kevés ilyen videó van.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nagyi
Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane

HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. augusztus 12., kedd 9:58

Nagyon jó lenne kupával kezdeni a szezont.

Jót tenne a csapatnak és persze nekünk is már nagyon várom!!! :zoldsalas:

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 12., kedd 9:43

Realista24 írta:Nem írtam, hogy nem tetszett, de semmi olyan, amitől dobnék egy hátast.
Hát...nem látunk ilyet sokszor.

Össz. = -20M

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 12., kedd 9:42

Nem írtam, hogy nem tetszett, de semmi olyan, amitől dobnék egy hátast.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

attareal

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 12., kedd 9:41

Realista24 írta:
attareal írta:http://www.realmadrid.com/noticias/2014 ... y-stadium-
0:40-től az a cicázás. Azon néztem egyet... :ozil: :ozil: :ozil:
Semmi extra.
csak azt ne mond, hogy nem volt látványos. Nekem nagyon tetszett.

Össz. = -20M

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 12., kedd 9:36

attareal írta:http://www.realmadrid.com/noticias/2014 ... y-stadium-
Semmi extra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

attareal

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 12., kedd 9:31

http://www.realmadrid.com/noticias/2014 ... y-stadium-

Össz. = -20M

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 12., kedd 9:23

Egyébként kumma jó ez az edzőcucc. B-)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. augusztus 12., kedd 8:17

lehet taktikai döntés. félidőben lejön james, felmegy bale és kettéfutja a fáradtabb sevillat :)

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 12., kedd 1:27

Tádám írta:
DavieS írta:akkor holnapra:

iker(fck)-carvajal-pepe(varane)-ramos-coentrao-modric-koos-james-bale-benzema-cé

:banplz: :cheers: :happy: :box: :box: :happy:

a nyilatkozat alapján eléggé esélyes, hogy Bale nem fog kezdeni, mondjuk vicces, ha James kezd, vagy DM a helyén :D :D

Bale mi a tökömért ne lenne kezdő? Alapozás legeleje óta ittvan és kb bomba formában van. :coffee:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. augusztus 12., kedd 0:36

Horti Gábor - SportKlub
35 perce ·

el kell ismernem - bár igen nehéz - mocskos jó lesz ez a Madrid...Benzema-Bale-James-Cééé...mögöttük Kroos és Modric...kb. Európa retteghet ez az igazság...
egyik ismerősöm lájkolta fészen. a barca már nem menő? :lol:
Kép

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. augusztus 11., hétfő 21:52

Sebesseguk kb egyforma. Pepe kemenyebb ami fontos egy vs egy-ben. ebben Varane is jo nem annyira mint brazil-portugal. Viszont labda megjatszasaban eg es fold a kulombseg Varane javara,megjatsza a labdat, altalaban lapos passzokkal. Jo parszor ebbol voltak epito jellegu felpasszok. Amikor letamadjak akkor sem bikazza a vakvilagba. Pepe rendszeresen ezt teszi, vagy csak ivel egyet. Ez az egyik amit nem szeretek a Ramos-Pepe duotol, mert mindketten ezt csinaljak. Ativelik a kp-t, vagy pontos lesz v hosszu. Mounal ez volt az egyik ami miatt idegbajt kaptam :-( .
Lehet ezt szimpatianak nevezni, de szerintem ezek tenyek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 11., hétfő 21:43

R.M.C.F írta:
Fuentealbilla írta:Nem a média hatása, hogy látod miket művel a pályán Pepe és ezáltal nem szimpatikus...
Szerintem engedtessék meg az embernek, hogy ne legyen kedvence az az ember aki a földön fekvő emberbe még kettőt belerúg...

A játék tudás persze más dolog. De szerintem nincs nagy különbség a francia és a portugál között sem és amíg a portugál már innen csak lefelé mehet a franciában pedig még benne van, hogy az eddiginél is jobb legyen. És a különbség most sem számottevő már ha van is a portugál javára...

Igen nekem sem szimpatikus ,20 éven át fociztam és 2 db sárga lapom volt,kiállitva soha sem voltam...azért az sokat elmond a higgadságomról. Szóval pepe túl véreb,varane meg túl nyugis...mindkettő a legjobb mentalitástól eltér.

A jövő más kérdés....az nem játszik a felvetésben mert az tiszta még zomborinak is hogy pepe kifelé,varane befelé megy....de jelenleget kell nézni,amire sokan nem hajlamosak,értem alatta pl amikor ikerre azt irják....de na de mennyit köszönhetünk neki. Ja,sokat....és meg is köszöntünk,de a most számit.
Én 21 vagyok, legtöbbet tkp-ként játszottam és úgy gyűjtöm a sárgát reklamálásért, mint Ramos. :lol: Egyszer ki is nyomtak, mert tapssal jutalmaztam a spori döntését. :mrgreen: a sok retardált megyei bíró... Amúgy Varane tényleg hidegvérű, Pepe meg... ő Pepe.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 11., hétfő 21:37

Fuentealbilla írta:Nem a média hatása, hogy látod miket művel a pályán Pepe és ezáltal nem szimpatikus...
Szerintem engedtessék meg az embernek, hogy ne legyen kedvence az az ember aki a földön fekvő emberbe még kettőt belerúg...

A játék tudás persze más dolog. De szerintem nincs nagy különbség a francia és a portugál között sem és amíg a portugál már innen csak lefelé mehet a franciában pedig még benne van, hogy az eddiginél is jobb legyen. És a különbség most sem számottevő már ha van is a portugál javára...

Igen nekem sem szimpatikus ,20 éven át fociztam és 2 db sárga lapom volt,kiállitva soha sem voltam...azért az sokat elmond a higgadságomról. Szóval pepe túl véreb,varane meg túl nyugis...mindkettő a legjobb mentalitástól eltér.

A jövő más kérdés....az nem játszik a felvetésben mert az tiszta még zomborinak is hogy pepe kifelé,varane befelé megy....de jelenleget kell nézni,amire sokan nem hajlamosak,értem alatta pl amikor ikerre azt irják....de na de mennyit köszönhetünk neki. Ja,sokat....és meg is köszöntünk,de a most számit.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 11., hétfő 21:34

Nekem a francia védőstílusa jobban bejön, jobbnak nem mondanám, de fiatalabb, játszani akar, és a klubnak is érdeke hogy terhelje, ezzel kiderítve mennyire bírja. Ugyanakkor Pepe is elit minőség, 31 éves, az egyáltalán nem vészes, meg kell találni az egyensúlyt. Ramos ugye alap, teljesítményileg is, meg vezérként is.
Nem illik.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2014. augusztus 11., hétfő 21:28

Én sem érzem, hogy Pepe egy szinttel jobb lenne, mint a francia. Képességekre szerintem pont Varane, aki kicsivel Pepe előtt jár, amivel jobb a portugál, az a rutin.

Nekem a fő bajom az, hogy tartom akkora tehetségnek Varanet, hogy ne vállaljuk azt a kockázatot, hogy esetleg a kevés játéklehetőség miatt lelécel. Benne akkora potenciál van, hogy inkább most legyen egy minimális visszaesés (?) a védelemben az Ő játszatásával.

Persze sok még a változó, lehet a térdsérülés hazavágja a karrierjét, vagy szimplán nem futja be azt a karriert, amire önmagában a tehetsége predesztinálná, mert ehhez még sok tényező kell, de az előjelek, a mentalitása, fizikuma, agya miatt számomra nem lenne kérdés, hogy megéri-e a kockázatot.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2014. augusztus 11., hétfő 21:20

DavieS írta:akkor holnapra:

iker(fck)-carvajal-pepe(varane)-ramos-coentrao-modric-koos-james-bale-benzema-cé

:banplz: :cheers: :happy: :box: :box: :happy:

a nyilatkozat alapján eléggé esélyes, hogy Bale nem fog kezdeni, mondjuk vicces, ha James kezd, vagy DM a helyén :D :D
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 11., hétfő 21:18

Nem a média hatása, hogy látod miket művel a pályán Pepe és ezáltal nem szimpatikus...

Vissza: