Hát igen. imádtam azokat a videókat. Már a nyilvános eddzésekről sincsenek videók, csak azok, amiket az RM.com tesz fel.Géci írta:Sajnos már a madridismoorg nem csinál felvételeket az edzésekről, pedig azt jó volt nézegetni...Kerlon írta:Mert kevés ilyen videó van.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Re: Kommentáld a híreket
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Össz. = -20M
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sajnos már a madridismoorg nem csinál felvételeket az edzésekről, pedig azt jó volt nézegetni...Kerlon írta:Mert kevés ilyen videó van.
Mert kevés ilyen videó van.attareal írta:Hát...nem látunk ilyet sokszor.Realista24 írta:Nem írtam, hogy nem tetszett, de semmi olyan, amitől dobnék egy hátast.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Nagyon jó lenne kupával kezdeni a szezont.
Jót tenne a csapatnak és persze nekünk is már nagyon várom!!!
Jót tenne a csapatnak és persze nekünk is már nagyon várom!!!
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Hát...nem látunk ilyet sokszor.Realista24 írta:Nem írtam, hogy nem tetszett, de semmi olyan, amitől dobnék egy hátast.
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem írtam, hogy nem tetszett, de semmi olyan, amitől dobnék egy hátast.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
csak azt ne mond, hogy nem volt látványos. Nekem nagyon tetszett.Realista24 írta:Semmi extra.attareal írta:http://www.realmadrid.com/noticias/2014 ... y-stadium-
0:40-től az a cicázás. Azon néztem egyet...
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Semmi extra.attareal írta:http://www.realmadrid.com/noticias/2014 ... y-stadium-
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
http://www.realmadrid.com/noticias/2014 ... y-stadium-
Össz. = -20M
Össz. = -20M
Egyébként kumma jó ez az edzőcucc.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
lehet taktikai döntés. félidőben lejön james, felmegy bale és kettéfutja a fáradtabb sevillat
Tádám írta:DavieS írta:akkor holnapra:
iker(fck)-carvajal-pepe(varane)-ramos-coentrao-modric-koos-james-bale-benzema-cé
a nyilatkozat alapján eléggé esélyes, hogy Bale nem fog kezdeni, mondjuk vicces, ha James kezd, vagy DM a helyén
Bale mi a tökömért ne lenne kezdő? Alapozás legeleje óta ittvan és kb bomba formában van.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
egyik ismerősöm lájkolta fészen. a barca már nem menő?Horti Gábor - SportKlub
35 perce ·
el kell ismernem - bár igen nehéz - mocskos jó lesz ez a Madrid...Benzema-Bale-James-Cééé...mögöttük Kroos és Modric...kb. Európa retteghet ez az igazság...
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Sebesseguk kb egyforma. Pepe kemenyebb ami fontos egy vs egy-ben. ebben Varane is jo nem annyira mint brazil-portugal. Viszont labda megjatszasaban eg es fold a kulombseg Varane javara,megjatsza a labdat, altalaban lapos passzokkal. Jo parszor ebbol voltak epito jellegu felpasszok. Amikor letamadjak akkor sem bikazza a vakvilagba. Pepe rendszeresen ezt teszi, vagy csak ivel egyet. Ez az egyik amit nem szeretek a Ramos-Pepe duotol, mert mindketten ezt csinaljak. Ativelik a kp-t, vagy pontos lesz v hosszu. Mounal ez volt az egyik ami miatt idegbajt kaptam .
Lehet ezt szimpatianak nevezni, de szerintem ezek tenyek.
Lehet ezt szimpatianak nevezni, de szerintem ezek tenyek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Én 21 vagyok, legtöbbet tkp-ként játszottam és úgy gyűjtöm a sárgát reklamálásért, mint Ramos. Egyszer ki is nyomtak, mert tapssal jutalmaztam a spori döntését. a sok retardált megyei bíró... Amúgy Varane tényleg hidegvérű, Pepe meg... ő Pepe.R.M.C.F írta:Fuentealbilla írta:Nem a média hatása, hogy látod miket művel a pályán Pepe és ezáltal nem szimpatikus...
Szerintem engedtessék meg az embernek, hogy ne legyen kedvence az az ember aki a földön fekvő emberbe még kettőt belerúg...
A játék tudás persze más dolog. De szerintem nincs nagy különbség a francia és a portugál között sem és amíg a portugál már innen csak lefelé mehet a franciában pedig még benne van, hogy az eddiginél is jobb legyen. És a különbség most sem számottevő már ha van is a portugál javára...
Igen nekem sem szimpatikus ,20 éven át fociztam és 2 db sárga lapom volt,kiállitva soha sem voltam...azért az sokat elmond a higgadságomról. Szóval pepe túl véreb,varane meg túl nyugis...mindkettő a legjobb mentalitástól eltér.
A jövő más kérdés....az nem játszik a felvetésben mert az tiszta még zomborinak is hogy pepe kifelé,varane befelé megy....de jelenleget kell nézni,amire sokan nem hajlamosak,értem alatta pl amikor ikerre azt irják....de na de mennyit köszönhetünk neki. Ja,sokat....és meg is köszöntünk,de a most számit.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Fuentealbilla írta:Nem a média hatása, hogy látod miket művel a pályán Pepe és ezáltal nem szimpatikus...
Szerintem engedtessék meg az embernek, hogy ne legyen kedvence az az ember aki a földön fekvő emberbe még kettőt belerúg...
A játék tudás persze más dolog. De szerintem nincs nagy különbség a francia és a portugál között sem és amíg a portugál már innen csak lefelé mehet a franciában pedig még benne van, hogy az eddiginél is jobb legyen. És a különbség most sem számottevő már ha van is a portugál javára...
Igen nekem sem szimpatikus ,20 éven át fociztam és 2 db sárga lapom volt,kiállitva soha sem voltam...azért az sokat elmond a higgadságomról. Szóval pepe túl véreb,varane meg túl nyugis...mindkettő a legjobb mentalitástól eltér.
A jövő más kérdés....az nem játszik a felvetésben mert az tiszta még zomborinak is hogy pepe kifelé,varane befelé megy....de jelenleget kell nézni,amire sokan nem hajlamosak,értem alatta pl amikor ikerre azt irják....de na de mennyit köszönhetünk neki. Ja,sokat....és meg is köszöntünk,de a most számit.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nekem a francia védőstílusa jobban bejön, jobbnak nem mondanám, de fiatalabb, játszani akar, és a klubnak is érdeke hogy terhelje, ezzel kiderítve mennyire bírja. Ugyanakkor Pepe is elit minőség, 31 éves, az egyáltalán nem vészes, meg kell találni az egyensúlyt. Ramos ugye alap, teljesítményileg is, meg vezérként is.
Nem illik.
- RealMadridFanatic
Én sem érzem, hogy Pepe egy szinttel jobb lenne, mint a francia. Képességekre szerintem pont Varane, aki kicsivel Pepe előtt jár, amivel jobb a portugál, az a rutin.A játék tudás persze más dolog. De szerintem nincs nagy különbség a francia és a portugál között sem és amíg a portugál már innen csak lefelé mehet a franciában pedig még benne van, hogy az eddiginél is jobb legyen. És a különbség most sem számottevő már ha van is a portugál javára...
Nekem a fő bajom az, hogy tartom akkora tehetségnek Varanet, hogy ne vállaljuk azt a kockázatot, hogy esetleg a kevés játéklehetőség miatt lelécel. Benne akkora potenciál van, hogy inkább most legyen egy minimális visszaesés (?) a védelemben az Ő játszatásával.
Persze sok még a változó, lehet a térdsérülés hazavágja a karrierjét, vagy szimplán nem futja be azt a karriert, amire önmagában a tehetsége predesztinálná, mert ehhez még sok tényező kell, de az előjelek, a mentalitása, fizikuma, agya miatt számomra nem lenne kérdés, hogy megéri-e a kockázatot.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kapcsolat:
DavieS írta:akkor holnapra:
iker(fck)-carvajal-pepe(varane)-ramos-coentrao-modric-koos-james-bale-benzema-cé
a nyilatkozat alapján eléggé esélyes, hogy Bale nem fog kezdeni, mondjuk vicces, ha James kezd, vagy DM a helyén
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Fuentealbilla
Nem a média hatása, hogy látod miket művel a pályán Pepe és ezáltal nem szimpatikus...