Diego López - 25
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Re: Diego López - 25
Ennyi volt, sok sikert a Milanban.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, ZTE FC
Kevesebb ideig volt a felnőtt csapat kötelékében, mint Gago...
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Ezt nem tudtam...Fuentealbilla írta:Már nem választhat. Volt felnőtt Costa Ricai válogatott. Már nem úgy van mint 50-60 éve, hogy valaki 3 különféle válogatott mezt is felhúzhat magáraattareal írta: OFF:
Amúgy valahol olvastam, hogy lehet Navas megkapja a spanyol allámpolgárságot...de gondolom akkor is Costa Rica-t választaná
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- Fuentealbilla
Már nem választhat. Volt felnőtt Costa Ricai válogatott. Már nem úgy van mint 50-60 éve, hogy valaki 3 különféle válogatott mezt is felhúzhat magáraattareal írta: OFF:
Amúgy valahol olvastam, hogy lehet Navas megkapja a spanyol allámpolgárságot...de gondolom akkor is Costa Rica-t választaná
Meglátjuk mennyire vált VDB. Sok poszton meg kéne újulnia a spanyol csapatnak lehet ha már az eljut az agyáig akkor a kapus poszt sem lesz kivétel. Szerintem egyébként De Gea megkapja az esély , de a tartalékja nem DL lesz hanem továbbra is Reina... aztán majd kiderül. Bármit elképzelhetőnek tartok VDB-től még azt is, hogy vagy 2 poszton változtat aztán a többi megy ugyanúgy minden a válogatottnál.ziro4vr írta:
én alapból az Iker, VV, Reina triót elfelejteném, De Gea, Kiko Casilla, meg a rutin és tudás miatt DL hármassal számolnék, de ez csak én vagyok..VDB meg tudjuk, hogy milyen
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fuentealbilla 2014. augusztus 14., csütörtök 12:15-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
OFF:ziro4vr írta:én alapból az Iker, VV, Reina triót elfelejteném, De Gea, Kiko Casilla, meg a rutin és tudás miatt DL hármassal számolnék, de ez csak én vagyok..VDB meg tudjuk, hogy milyen
ON:
Nagyon sajnálom, hogy elment. Sok siker Diego!!!
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
én alapból az Iker, VV, Reina triót elfelejteném, De Gea, Kiko Casilla, meg a rutin és tudás miatt DL hármassal számolnék, de ez csak én vagyok..VDB meg tudjuk, hogy milyen
Nem illik.
- Fuentealbilla
Csodálkoznék... ha nem is Iker fog már védeni akkor is mint tudjuk minimum 2 (de inkább 3) ember DL előtt van VDB-nél.ziro4vr írta:kíváncsi vagyok vdb behívja e így, de nem hinném..majd behívja reinát a bm padjáról évi 5 meccsel
Éppen lehet , hogy 1-2x behívja de csak a szabad napjait veszti el Diego mert játszani nagyon nem fog amíg VDB a kapitány...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
kíváncsi vagyok vdb behívja e így, de nem hinném..majd behívja reinát a bm padjáról évi 5 meccsel
Nem illik.
Igazi Madridista!
Big Respect Diego!!!
Big Respect Diego!!!
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Isten veled Diego Sok sikert Milánóban.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Te dannen, rágom a zúzádat:
http://madridom.hu/blog/2014/08/14/dieg ... csulevele/
http://madridom.hu/blog/2014/08/14/dieg ... csulevele/
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
hát sajnos ez ennyi volt...
én nagyon megkedveltem és remélem a Milannál tudja megint bizonyítani, hogy ő egy nagyon is jó kapus.
az biztos, hogy lesz dolga ott bőven
csak jót tudok róla mondani, tényleg hiányozni fog.
az a fél éve meg mikor visszatért... azt sose felejtem el
én nagyon megkedveltem és remélem a Milannál tudja megint bizonyítani, hogy ő egy nagyon is jó kapus.
az biztos, hogy lesz dolga ott bőven
csak jót tudok róla mondani, tényleg hiányozni fog.
az a fél éve meg mikor visszatért... azt sose felejtem el
- Fuentealbilla
Sok logika nem lett volna Ikert még 1 szezont padoztatni.
Vagy visszatenné a kezdőbe vagy elküldeni.
Én is azt gondolom, hogy sajna vagy nem sajna DL kárára kapja meg az utolsó esélyt Iker.
Kiváncsi leszek , hogy fog alakulni a kapunk.
Mindenesetre DL szimpatikus figura volt mindvégig. Remélem sikeres lesz Milánóban
Vagy visszatenné a kezdőbe vagy elküldeni.
Én is azt gondolom, hogy sajna vagy nem sajna DL kárára kapja meg az utolsó esélyt Iker.
Kiváncsi leszek , hogy fog alakulni a kapunk.
Mindenesetre DL szimpatikus figura volt mindvégig. Remélem sikeres lesz Milánóban
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mintha Carlo mondta volna, hogy Iker véd ott is.R.M.C.F írta:Rohadt módon sajnálom. Nálam ő a kapus jelenleg.
Kíváncsi vagyok az AM ellen Navas véd e?
Meg olvasni olyanokat, hogy övé a Bl+bajnokság kombó.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
szerintem amíg iker nem bakizik, addig marad a mai felállás.R.M.C.F írta:Rohadt módon sajnálom. Nálam ő a kapus jelenleg.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Rohadt módon sajnálom. Nálam ő a kapus jelenleg.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Fuentealbilla
áááááááá.... felnél belelőtték a labdát :Đ MázlistaMorataMartin írta:Köszönünk mindent, Lopez! http://www.youtube.com/watch?v=f8kKA6uOicM
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Köszönünk mindent, Lopez! http://www.youtube.com/watch?v=f8kKA6uOicM
- Fuentealbilla
h3x0r írta:
Az El Confidencial szerint amennyiben a vezetőség végül úgy dönt felbontja Iker Casillas szerződését, az súlyos anyagi vonzattal járna. A lap szerint ebben az esetben minden adóval együtt 43 millió eurójába kerülne a klubnak ez a lépés. Forrás: Madridom.hu
Lopez elkuldese 10 millioba kerult, Casillas 4x ennyibe kerult volna. Gazdasagi dontes szuletett.
Erről szónokoltam jó ideig, annó a viták közepette, hogy madridizmus ide vagy oda ha kivágnak onnan akkor fizetni kell mint a katonatisztnek... Persze lehet szónokolni , hogy én akkora madridista vagyok, hogy 2 zacskó gumicukor kárpótlásért meg a habfehér lelkemért elmentem volna csak hogy ez nincs így. Lopez sem Iker sem és más sem olyan félnótás, hogy ha ott a szerződése és kivágják még integetve zsepit teregetve távozzon.
- h3x0r
Az El Confidencial szerint amennyiben a vezetőség végül úgy dönt felbontja Iker Casillas szerződését, az súlyos anyagi vonzattal járna. A lap szerint ebben az esetben minden adóval együtt 43 millió eurójába kerülne a klubnak ez a lépés. Forrás: Madridom.huR.M.C.F írta: Lopezt ingyen is elengedik,ami nekem azt jelenti: Menj,mindegy hová,mennyiért csak menj innen....gusztustalanok.
Miért?
Egy válaszom lehet rá,Ikernek DL mellett már nem kellett sok sót megennie,és igy "új vendég mosogat jelszó alatt" tudta a vezetőség visszaadni ikernek a kezdő poziciót....aztán majd lesz ami lesz....
Konklúzió: 10 milla bukó,azért hogy ikernek legyen még egy esélye....a klubnak meg nagyon nagy problémája továbbra is.
Lopez elkuldese 10 millioba kerult, Casillas 4x ennyibe kerult volna. Gazdasagi dontes szuletett.