Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ezt láttátok?
Nekem eddig se volt szimpatikus gyerek és minél több műesős meg meg piros lapos meccset mutattok annál rosszabb. Izgatottan várom, hogy mi lesz belőle 2 év múlva, mert eddig nem azt látni rajta, hogy egy szerény, alázatos, kötelesség tudó játékos, aki szépen felívelő karriert csinál. Jelenállás szerint a hírneve megelőzi a tudását szerintem.
Nekem eddig se volt szimpatikus gyerek és minél több műesős meg meg piros lapos meccset mutattok annál rosszabb. Izgatottan várom, hogy mi lesz belőle 2 év múlva, mert eddig nem azt látni rajta, hogy egy szerény, alázatos, kötelesség tudó játékos, aki szépen felívelő karriert csinál. Jelenállás szerint a hírneve megelőzi a tudását szerintem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Remélem, tényleg számít rá, mert az lenne a legnagyobb böszmeség, ha meggyőznénk, hogy maradjon, aztán jövőre még kevesebbet játszana, mint idén. Aztán a középső ujját Rosell és Tito felé mutogatva menne Madridba...Realista24 írta:Na, Tito a meccs után elmondta, hogy Thiagóra számítanak, de a döntés az övé.
Ez ellen tüntettünk shutterrel nem keveset odaát, számomra is érthetetlen ez a dolog. 100 pont vagy 96, szerintem teljes mértékben lényegtelen, ott van Deulofeu, Rafinha, Sergi Roberto, akik hamarosan jönnek fel a nagycsapathoz, legalább kicsit szokhatták volna a Barça, a Primera División légkörét...RealMadridFanatic írta:Az is megér egy misét, hogy a 100 pont hajkurászása helyett miért nem kaptak a La Masía növendékek lehetőséget a kezdetekótaazutánpótlásraépítőklubtól.
Illetve én még Espinosát is játszattam volna egyszer-kétszer, de úgy tűnik, benne nem látnak igazán fantáziát.
- RealMadridFanatic
mint barca játékost nem lehet nekünk megszerezni......nem lenne jó.
Érdekes dolog ez. Volt valahol egy felmérés is, a madridisták sem szeretnék. Ezzel Ő is tisztában van gondolom. És azért nem egy Figo, aki a világ egyik legjobbjaként érkezett, eleve máshogy fogadták a Madrid szurkolók is.
A másik az, hogy ha el is megy, akkor szerintem nem haraggal teszi. Elvileg van ez a záradék a szerződésében, ezzel akarta bebiztosítani magát (okosan amúgy), hogy legyen kiút, ha úgy látja, hogy nem kap elég lehetőséget. Ez most életbe lépett (?), Ő meg mehet. A Tito nyilatkozat után mindenképpen mennék is a helyében.
Viszont szerintem nem fog Madridba jönni, azért nem bántak vele rosszul, nem rúgta össze a port senkivel, egyszerűen többet szeretne játszani. Nem látom az okát, hogy miért rúgna bele a nevelőklubjába.
Ettől függetlenül ki tudja, akár érkezhetne is, helye lenne amúgy szerintem a keretben, és többet is játszana, mint a Barcában, ha tényleg olyan jó. De ennek nagyon kicsi az esélye - mármint az érkezésének.
Mindenesetre remélem lelép a katalánoktól, többet érdemelne, mint amit ott kap. Nem a 140 éves Xavit, meg a beégett Cesc-et (mondjuk Ő talán nem játszott olyan sokat - de a rangsorban tuti a brazil-spanyol előtt van) kellene orrba-szájba nyomatni, kicsit lehetne többször szerepeltetni Thiagot is. Csak ugye benne ott van a váratlan, a 27. kényszerítő helyett a középpályán, próbálna előre felé játszani, vagy megindulni. Azt meg nem lehet.
Az is megér egy misét, hogy a 100 pont hajkurászása helyett miért nem kaptak a La Masía növendékek lehetőséget a kezdetekótaazutánpótlásraépítőklubtól. Mondjuk ez az igen szimpatikus elnök olyan kisebbségi komplexusban szenved, hogy az borzasztó.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
csiágó(mert így mondják ) a barcáé,és mint barca játékost nem lehet nekünk megszerezni......nem lenne jó.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Na, Tito a meccs után elmondta, hogy Thiagóra számítanak, de a döntés az övé.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
voltam egy-két meccsen vkp is..azokon szereztem be a lapok nagy részét..GT37 írta:Sanyi, te vagy az?Nzedge írta:Én is támadó vagyok mióta focizok,és nekem van a legtöbb lapom a csapatból.
Ebben az idényben szám szerint 9 sárga,2 piros.
Sanyi
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
GT37 írta:Sanyi, te vagy az?Nzedge írta:Én is támadó vagyok mióta focizok,és nekem van a legtöbb lapom a csapatból.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
Sanyi, te vagy az?Nzedge írta:Én is támadó vagyok mióta focizok,és nekem van a legtöbb lapom a csapatból.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Én is támadó vagyok mióta focizok,és nekem van a legtöbb lapom a csapatból.'shutterisland írta:mondjuk én nem tudom, mit művel ez a neymar gyerek, hogy támadóként ennyi lapja van, aki rendszeresen nézi, felvilágosíthatna.
Neymar fiatal még,és az egója se kicsi.
- GT37
http://www.youtube.com/watch?v=3YfammXhGOQ'shutterisland írta:mondjuk én nem tudom, mit művel ez a neymar gyerek, hogy támadóként ennyi lapja van, aki rendszeresen nézi, felvilágosíthatna.
mondjuk az szép lenne, ha a szuperkupán debütálna a csapatban, azt ramos vagy pepe kapcsiból kettétörné valami driblinél.
http://www.youtube.com/watch?v=vnuyMKuCAdg
http://www.youtube.com/watch?v=FdSEjIRnOWE
Majd Godín.
- RealMadridFanatic
Az Abidal témához annyit fűznék hozzá, hogy abban az esetben, ha beígértek neki egy hosszabbítást, akkor köpedelem módon jártak el. Szerintem nyugodtan meg lehetett volna mondani neki, hogy van a posztjára több ember is, érkező is lesz, nem fognak rá számítani.
Egyébként benne sem volt most a pakliban, hogy marasztalják, ez biztos. Meg akarták spórolni a fizuját is. Hátha így lehet majd színesben nyomtatni.
Amúgy reméltem, hogy felgyógyul, akár focizzon is, ha úgy gondolja, biztosan nagy küzdő, és komoly dolog volt ez, de mint sportember nálam nagyon mélyre ásta magát a lövöldözéskor. Mindenki biztatta, szerintem a legelvakultabb szurkolók is (akiknek van némi agya) ilyenkor túllépnek a rivalizáláson. Erre ilyen gólörömöt mutat be... Szóval emberileg egy söpredék Ő is. Ilyen szempontból megérdemli amit kapott. Ez persze a többmintegyklubot nem menti fel.
Neymar játékjoga meg olyan kesze-kusza, hogy borzasztó. Fogalmam sincs mit tudna kihozni a bíróság ilyenkor. Vagy kötelező-e megvenni a teljes játékjogot? Meddig van a DIS kezében?
Érdekes.
Annyit remélek, hogy a Santosnak fizetett zsetonon kívül még kell majd tejelni a katalánoknak pluszban a többi érintett felé is. Húzzák le őket derék módon.
Egyébként benne sem volt most a pakliban, hogy marasztalják, ez biztos. Meg akarták spórolni a fizuját is. Hátha így lehet majd színesben nyomtatni.
Amúgy reméltem, hogy felgyógyul, akár focizzon is, ha úgy gondolja, biztosan nagy küzdő, és komoly dolog volt ez, de mint sportember nálam nagyon mélyre ásta magát a lövöldözéskor. Mindenki biztatta, szerintem a legelvakultabb szurkolók is (akiknek van némi agya) ilyenkor túllépnek a rivalizáláson. Erre ilyen gólörömöt mutat be... Szóval emberileg egy söpredék Ő is. Ilyen szempontból megérdemli amit kapott. Ez persze a többmintegyklubot nem menti fel.
Neymar játékjoga meg olyan kesze-kusza, hogy borzasztó. Fogalmam sincs mit tudna kihozni a bíróság ilyenkor. Vagy kötelező-e megvenni a teljes játékjogot? Meddig van a DIS kezében?
Érdekes.
Annyit remélek, hogy a Santosnak fizetett zsetonon kívül még kell majd tejelni a katalánoknak pluszban a többi érintett felé is. Húzzák le őket derék módon.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Nekünk semmi bajunk nincs mostanság a Klasszikusokkal. Sőt... :-)
Vagy akár be is lehet fizetni a számlákat'shutterisland írta:a falcaoért kapott 60 millából mocskosul meg lehet erősíteni ezt a csapatot.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
pff, tényleg.
az zavart meg, hogy visszanéztem a korábbi aranylabdás beszélgetéseket, és ott már be volt írva cr-hez, hogy kupagyőztes.
de ellenük is kemény lesz a dió.
a falcaoért kapott 60 millából mocskosul meg lehet erősíteni ezt a csapatot.
az zavart meg, hogy visszanéztem a korábbi aranylabdás beszélgetéseket, és ott már be volt írva cr-hez, hogy kupagyőztes.
de ellenük is kemény lesz a dió.
a falcaoért kapott 60 millából mocskosul meg lehet erősíteni ezt a csapatot.
mondjuk ennek örülök, gondolom ti szerettetek volna két klasszikóval nyitni a tavalyi meetingek után.Atletico nyerte a kupát, úgyhogy velünk tuti nem találkoztok ott
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Atletico nyerte a kupát, úgyhogy velünk tuti nem találkoztok ott'shutterisland írta:
mondjuk az szép lenne, ha a szuperkupán debütálna a csapatban, azt ramos vagy pepe kapcsiból kettétörné valami driblinél. [/color]
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Azt majd a matracosokkal játszátok...'shutterisland írta:mondjuk az szép lenne, ha a szuperkupán debütálna a csapatban, azt ramos vagy pepe kapcsiból kettétörné valami driblinél.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondjuk én nem tudom, mit művel ez a neymar gyerek, hogy támadóként ennyi lapja van, aki rendszeresen nézi, felvilágosíthatna.
mondjuk az szép lenne, ha a szuperkupán debütálna a csapatban, azt ramos vagy pepe kapcsiból kettétörné valami driblinél.
- Galacticos
még hír is volt hogy ha eléri a 15öt(vagy 16o már nem tudom) akkor ő lesz az a játékos aki a real madridban a legtöbbször lett kiállítva. :-)pheco írta:A sárgákat reálisnak érzem, de pirosból nagyon nem rémlik ennyi. 8, de max 10-et mondanék rá.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
A sárgákat reálisnak érzem, de pirosból nagyon nem rémlik ennyi. 8, de max 10-et mondanék rá.Galacticos írta:GT37 írta:Kicsit soknak tűnik nekem is.pedig ez valós adat.pheco írta:egyébként nekem ez soknak tűnik, nem rémlik ennyi)
vagy legalábbis nagyon közel van ahhoz.
mikor jobbhátvéd volt meccsenként kapta a lapokat.