Ez nem nagyképű duma, jelenleg ez a realitás, ettől függetlenül bármi lehet, egy rossz meccs, egy rossz bíró és már ki is pottyantunk. Minden adott a címvédéshez de ez még közel sem jelenti azt ,hogy sikerülni fog. Ami szerintem óriási előny ,hogy a teher lekerült a csapatról nem kell már a 10iket hajtani és senki nem fog pálcát törni felettünk ha nem sikerül a címvédés. Én egyenlőre a Chelsea-t érzem nagy vetélytársnak, Bayern-Barca kérdőjel egyelőre, talán a City-PSG páros közül valamelyik megérett egy komolyabb bl menetelésre.ziro4vr írta:Jövök a nagyképű madridista dumával, de sok csapat nincs szerintem, aki két meccsen jobb lehetne nálunk..BM, Chelsea ott rezegne a léc, Barca ellen mindig más..de úgy kb ennyi, ilyen PSG, Atma, Dortmund szinten kötelező átgázolni ezzel a kerettel. A döntő aztán megint más lenne. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy zsebben a bl, de ha a sorsolás úgy alakul, sztem kb 75%-ban azok a csapatok lesznek a négy között, mint tavaly.
Kommentáld a híreket
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Kommentáld a híreket
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jogos javítva tényleg rossz választás volt.
Nem idéznél normálisan? Meg a piros szín a modik színe, ha jól tudom. Inkább legyen félkövér, amit nagyon kiakarsz emelni.nagyi írta:Ezzel a kerettel minden fronton képesek leszünk helytállni. Az edzőnk kiváló,az elnök mindent megad,ami kell a sikerhez,csak a kapuskérdés sült el rosszul véleményem szerint...
Hát mondhatni adtuk a egy pofont véleményem szerint.
Sőt Lopez már bizonyított a csapatba de ez csak az én véleményem......
Bocsi az off-ért, csak engem személy szerint zavar.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jövök a nagyképű madridista dumával, de sok csapat nincs szerintem, aki két meccsen jobb lehetne nálunk..BM, Chelsea ott rezegne a léc, Barca ellen mindig más..de úgy kb ennyi, ilyen PSG, Atma, Dortmund szinten kötelező átgázolni ezzel a kerettel. A döntő aztán megint más lenne. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy zsebben a bl, de ha a sorsolás úgy alakul, sztem kb 75%-ban azok a csapatok lesznek a négy között, mint tavaly.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Ezzel a kerettel minden fronton képesek leszünk helytállni. Az edzőnk kiváló,az elnök mindent megad,ami kell a sikerhez,"csak a kapuskérdés sült el rosszul véleményem szerint..."
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nagyi 2014. augusztus 12., kedd 15:05-kor.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Egy BL címvédéssel tényleg odavernénk mindenkinek,nem csak a Barcának. Az összes ismerősömnek az a véleménye,hogy nincs esély címvédésre. Valljuk be,érthető,hogy ezt gondolják,hiszen eddig még nem volt címvédés,de pont ez mutatja meg,hogy mekkorát szólna,ha nekünk sikerülne.
Ezzel a kerettel minden fronton képesek leszünk helytállni. Az edzőnk kiváló,az elnök mindent megad,ami kell a sikerhez,csak a kapuskérdés sült el rosszul véleményem szerint...
Ezzel a kerettel minden fronton képesek leszünk helytállni. Az edzőnk kiváló,az elnök mindent megad,ami kell a sikerhez,csak a kapuskérdés sült el rosszul véleményem szerint...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez a garnitúra éveken át a Barca mögött kullogott, most itt van a kibaszott nagy lehetőség, hogy felzárkózzanak vagy akár odabasszák őket, mert egy bl címvédéssel a levesbe küldenék a Barca 2-3 évét is. Ezt kell valahogy Carlonak a fejükbe vern, hogy a tizedik egy út kezdete volt, lehet ez a csapat még korszakos de ahhoz sok meló kell és nem királynak érezni magukat a 10ik miatt, bár tény hogy már az is óriási siker. Itt az első állomás az 5 kupás véhez és a 6 kupás szezonhoz, remélem behúzzuk ma.El Unico írta:Nem kérdés,hogy a mi keretünk a legerősebb a világon,ehhez kétség sem férhet. Szinten minden posztra van két világklasszis,nálunk játszik az aktuális Aranylabdás,két világbajnok,egy friss VB gólkirály... fiatal csapatunk van még így is,egyáltalán nem idős a keret.
Viszont,ettől mi még nem fogunk címeket nyerni. Csapatként kell együttműködnünk,akkor lesznek sikerek,és nem szabad felborítani az egyensúlyt: a védekezésre is nagy hangsúlyt kell fordítani,különben az lesz,mint Makelele távozása után: mindenki támadni akar,csillagászati összegekért jönnek támadók,védekezni meg senki nem fog,és semmit nem nyerünk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Bale-től én is sokat várok, végigcsinálta az előszezont is, minden adott hozzá hogy Beast mode ON legyen.attareal írta:Bale ma tanár lesz. Minimum kettőt várok tőle. CR-nek is megengedem, hogy bepöccintsem egyet. James-nek meg egy kapáslövés a kötelező...jah és akkor még Ramosról nem is beszéltem.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem kérdés,hogy a mi keretünk a legerősebb a világon,ehhez kétség sem férhet. Szinten minden posztra van két világklasszis,nálunk játszik az aktuális Aranylabdás,két világbajnok,egy friss VB gólkirály... fiatal csapatunk van még így is,egyáltalán nem idős a keret.
Viszont,ettől mi még nem fogunk címeket nyerni. Csapatként kell együttműködnünk,akkor lesznek sikerek,és nem szabad felborítani az egyensúlyt: a védekezésre is nagy hangsúlyt kell fordítani,különben az lesz,mint Makelele távozása után: mindenki támadni akar,csillagászati összegekért jönnek támadók,védekezni meg senki nem fog,és semmit nem nyerünk.
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Bale ma tanár lesz. Minimum kettőt várok tőle. CR-nek is megengedem, hogy bepöccintsem egyet. James-nek meg egy kapáslövés a kötelező...jah és akkor még Ramosról nem is beszéltem.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- ziro4vr
Na, mr. hajráfot nagyon nyomatják, oda kell pörkölnie. Kroos-szal meg legalább nem lesz az, mint Modriccsal, hogy magyarázni kell a nyilvánvalót...
Ikernek meg nem tudom mit kéne csinálnia, öt öngólt lőnie, hogy kiszavazzák mint a majkát.
Ikernek meg nem tudom mit kéne csinálnia, öt öngólt lőnie, hogy kiszavazzák mint a majkát.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Iker...Realista24 írta:Az AS olvasóinak csapata ma estére: Casillas, Marcelo, Pepe, Ramos, Carvajal, Modric, Kroos, James, Bale, Cristiano y Benzema.
Érdekességek:
Pepe és Casillas 5-5ezer szavazattal kapott többet, mint Varane/Navas.
Modric és Kroos elsöprő fölénnyel nyertek, 45K, James 32-őt kapott.
A legnépszerűbb játékosok sorrendben:
Bale, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Toni Kroos, Modric és Carvajal.
Ma van az utolsó esélye a bizonyításra, remélem ezt ő is tudja, és úgy fog majd potyázni.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az AS olvasóinak csapata ma estére: Casillas, Marcelo, Pepe, Ramos, Carvajal, Modric, Kroos, James, Bale, Cristiano y Benzema.
Érdekességek:
Érdekességek:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mehet a listádra Gala:
Darmian
Keita Balde
Darmian
Keita Balde
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
valaki szóljon a hercegnek hogy adjon le mesebeli fizetési igényéről, és mehetne is londonba tovább bővíteni wenger gyilkosarzenáljátwZoLee7 írta:ha CR azt akarja hogy DM maradjon, akkor nem is olyan biztos hogy DM menni akar... DM-Khedira duóból 1 távozni fog, még ha nem is ugyan az a poszt, valakit akkor is eladnak, hogy csökkentsék a mínuszt
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ha CR azt akarja hogy DM maradjon, akkor nem is olyan biztos hogy DM menni akar... DM-Khedira duóból 1 távozni fog, még ha nem is ugyan az a poszt, valakit akkor is eladnak, hogy csökkentsék a mínuszt
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyébként nem.ziro4vr írta:azért a beíveléseknél csak fel fogsz szisszenni..Realista24 írta:Nem tudom, én nem félek.
Kroos nyugalmat hozott a lelkemnek, pláne, hogy Modric ott lesz mellette. Elől meg ott van 300 millió, oldják meg vagy pakoljanak
Érdekesség, CR ismét DM mellett kardoskodik, hogy maradjon a csapatnál. Így tett egy éve is...na most akkor kit kell többet pátyolgatni, argentin tesónkat vagy Karimot?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
valahogy én sem aggódok, egyénileg mindenki nagyon jó, ezt meg kell oldani és kész...cserének meg, ha baj van betolni egy Isco-DM duót és mehet a menet
- Galacticos
nem lesz marcelo nem lesznek világtalan beadásaink... én amiatt se aggódok.ziro4vr írta:azért a beíveléseknél csak fel fogsz szisszenni..