Premier League
Re: Premier League
Tehát, mostmár van pénz...2-3 év és jönnek a szarrá nyerések? Bajnoki cím, meg sorozatban a BL-elődöntő/döntő?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Wenger jó edző,ezt senki sem vitathatja,de azt már igen,hogy minden idők legjobbja....az butaság.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Próbálom megőrizni a nyugalmamat, de úgy elég nehéz, hogy hiába magyarázok valamit nem megy el nagyon sok embernek.
- alexoxladjackoxi
Mondjuk a Real Madrid meg a "hogyan vegyünk játékosokat dupla annyiért, mint amennyit érnek" sportot űzi, de ebbe most nem akarok belemenni. Xar anyagi helyzetben voltunk, az ellenfeleknek könnyű volt lehúzni minket. Egyébként nem Wenger adta el a játékosokat, hanem a vezetőség meg gondolom a tulaj.BLaZE írta:Hogyan adjunk el játékosokat aprópénzért
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
/elfogultságalexoxladjackoxi írta: Leírtam már egyszer, hogy Wenger mennyi mindent tett a csapatért, ha te ezt nem tudod felfogni, sajnállak. Ha nem lett volna új stadion felhúzva és annyi anyagi támogatást kapott volna, mint a Real edzők, ő is szarrá nyerte volna magát nyugi. 1997-2006 (ekkor nyitotta kapuit az új stadion, ami 390 millió fontba került egyébként AKKOR): 3 bajnoki cím: 1998, 2002, 2004, 4 FA kupa: 1998, 2002, 2003, 2005, 4 angol szuperkupa: 1998, 1999, 2002, 2004.
ilyen angol szuperkupákkal jönni meg...van neki 4, ancelottinak meg 3 bl
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
1. 2014 van.1997-2006 (ekkor nyitotta kapuit az új stadion, ami 390 millió fontba került egyébként AKKOR): 3 bajnoki cím: 1998, 2002, 2004, 4 FA kupa: 1998, 2002, 2003, 2005, 4 angol szuperkupa: 1998, 1999, 2002, 2004.
2. Nemzetközi siker?
3. Nyugi
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
Leírtam már egyszer, hogy Wenger mennyi mindent tett a csapatért, ha te ezt nem tudod felfogni, sajnállak. Ha nem lett volna új stadion felhúzva és annyi anyagi támogatást kapott volna, mint a Real edzők, ő is szarrá nyerte volna magát nyugi. 1997-2006 (ekkor nyitotta kapuit az új stadion, ami 390 millió fontba került egyébként AKKOR): 3 bajnoki cím: 1998, 2002, 2004, 4 FA kupa: 1998, 2002, 2003, 2005, 4 angol szuperkupa: 1998, 1999, 2002, 2004.csabi* írta:azért az, hogy wenger a valahavoltlegjobbedző még egy senal drukkertől is nagyon erős túlzás.
mégis miért lenne ő a legjobb? nem talált ki semmi újat, nem hozott változást a taktikába és még csak szarrá se nyerte magát
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Silva hosszabbított.
Eto'o-t vinné a Pool.
Remyt meg a Chelsea
Eto'o-t vinné a Pool.
Remyt meg a Chelsea
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Mar leirtam parszor,tobbszor nincs kedvem.csabi* írta:te marci, hogy lehet enni csapat a kedvenced?
Roviden,9 eve kb ezt a harmat szerettem meg,es nem sikerult ugymind elhagyni egyiket se. Neha jo lenne ha csak egy lenne,de elvagyok. Eddig ugyis tobb banat ert mint orom,foleg 2005 es 10 kozott kb.
A fo ugyis a ZTE,de ez egyertelmu
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
53.Marci77 írta:Mangala meg jo igazolas. Mennyibe fajt,40?
Wenger meg knows.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
te marci, hogy lehet enni csapat a kedvenced?
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ezek megvannak sajnos,a legtobb sapat szurkoloinal.(Pl pont mult heten mondta az egyik legjobb baratom,hogy Xavi a valaha volt legjobb kkp,es Alonsot egy lapon se lehet vele emliteni,mert sehol sincs hozza. Oke) En is ismerek elfogult Arsenalost,szerencsere en nem vagyom elfogult. (vagy annyira,hogy az boven belefer.)
Amiatt meg meg mindig faj a fejem hogy az Ozil-Arsenal-on rohogtok. (azaz,meg mindig nem dolgoztam fel hogy Wenger 50 millat kidobott erte )En is annyira rohognek,erre csodalhatom meg mindig...
Mangala meg jo igazolas. Mennyibe fajt,40?
Amiatt meg meg mindig faj a fejem hogy az Ozil-Arsenal-on rohogtok. (azaz,meg mindig nem dolgoztam fel hogy Wenger 50 millat kidobott erte )En is annyira rohognek,erre csodalhatom meg mindig...
Mangala meg jo igazolas. Mennyibe fajt,40?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
mangala-kompany azért az kicsit erősebb lesz, mint demichelis és a belga nagy védő lesz a faszitorjack írta:özil bezzeg istenkirály nekik
más: mangala a citybe igazolt.
Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
özil bezzeg istenkirály nekik
Nem meglepő a véleményük Baleről és Modricról. Spursbe játszottak, így soha nem fogják elismerni őket.
Bezzeg ha náluk játszanának. Olyan ömlengést kapnának ami mellett Özil is elbújhatna
Modric nem csak náluk van lenézve, hanem az emberek többségénel. Sok embernél el van könyvelve már, hogy ki fog idén szorulni a kezdőből. Alulértékeltebb játékos nincs nála szerintem.
Bezzeg ha náluk játszanának. Olyan ömlengést kapnának ami mellett Özil is elbújhatna
Modric nem csak náluk van lenézve, hanem az emberek többségénel. Sok embernél el van könyvelve már, hogy ki fog idén szorulni a kezdőből. Alulértékeltebb játékos nincs nála szerintem.
Nem általánosítanék, de nekem egy közeli Arsenalos ismerősöm van, ő azért szokott meredeket mondani. De nem tudom melyikeket gondolja komolyan, ha mind.... akkor nagy a baj.
- rossz walesit vette meg a Real (Ramsey vs Bale)
- Modric tucatszerű középpályás, nagy meccseken eltűnik
- Ramsey jobb lesz mint Modric, már most megy szint
- Zsírú és Benzema egy szint
- és a már itt is bevett: ha nem lett volna ennyi sérülési akkor megnyeri a PL-t és BL esélyesek lettek volna mindig tetszik az ilyen: ha...volna mondatok
Ezek csak a sűrűn elhangzott mondatok, még jó pár kegyetlen nagy csúsztatás és ferdítés szokta elhagyni a száját. Az az érvelés meg, hogy egy jó szurkoló elfogult, szerintem meg f_szság. Pont, hogy aki sokat látott és tapasztalt az helyén tudja kezelni a játékosaik képességét és tudja tisztelni az ellenfelet.
Abba meg bele se megyek, hogy fáj és milyen vergődést vernek le a Pool és Arsenalos két haverom mikor felhozzák a Pool ellen 4-0ás zakót vagy hasonlók, én meg kontrázok az immár 10. BL-el Persze, akkor meg az jön, hogy: de az milyen rég volt.... Hát persze.
- rossz walesit vette meg a Real (Ramsey vs Bale)
- Modric tucatszerű középpályás, nagy meccseken eltűnik
- Ramsey jobb lesz mint Modric, már most megy szint
- Zsírú és Benzema egy szint
- és a már itt is bevett: ha nem lett volna ennyi sérülési akkor megnyeri a PL-t és BL esélyesek lettek volna mindig tetszik az ilyen: ha...volna mondatok
Ezek csak a sűrűn elhangzott mondatok, még jó pár kegyetlen nagy csúsztatás és ferdítés szokta elhagyni a száját. Az az érvelés meg, hogy egy jó szurkoló elfogult, szerintem meg f_szság. Pont, hogy aki sokat látott és tapasztalt az helyén tudja kezelni a játékosaik képességét és tudja tisztelni az ellenfelet.
Abba meg bele se megyek, hogy fáj és milyen vergődést vernek le a Pool és Arsenalos két haverom mikor felhozzák a Pool ellen 4-0ás zakót vagy hasonlók, én meg kontrázok az immár 10. BL-el Persze, akkor meg az jön, hogy: de az milyen rég volt.... Hát persze.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
wxyz írta:Az hogy Henry megbukott az olaszoknál eléggé ferdítés.
Azért vette meg a Juventus, hogy rajta keresztül megszerezzék az Udinese brazil csatárát Amorosot. Henry ebbe nem ment bele, így maradt a Juventusban ahol nem számoltak vele
Túlzásnak érzem azt is, hogy úgy állítják be Wengert mintha csak miatta lettek jók a játékosai
Szerintem is ferdítés, illetve lehetőséget sem nagyon kapott,meg ha igen,volt hogy bal középpályán pl.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Na meg Sturridge ugye, és azt mondják Lallana sem rossz.Sterlingre meg Coutinhora jó lesz odafigyelni, látok bennük potenciált rendesen és nagyon fiatalok.
Én a tegnapi meccs után fel is pattantam a bandwagonra.
- ikarus93
wenger knows hogy kell 10 évente 2 kupát nyerni.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Jo hat nem a mennyeibol valogatott, de nem is befutott jatekosokkal erte el a sikereket akkoriban. Anelka esete is jol peldazza, ameddig nala volt addig jol fejlodott, amikor lelepett(senki nem kuldte el) onnantol megrekett.torjack írta:Hat nem sokat tudsz ezekrol a jatekosokrol. Bergkamp es Henry tehetsegkent kerultek olaszba es mindketto megbukott ott....
aztan Wenger latott bennuk fantaziat es felepitette oket. Vieira szinten tehetseg volt csak, milanban talan ha 2 meccsen jatszott az olaszok gyorsan tul adtak rajta. Ljungberg es van Persie 21 evesen kerult az agyusokhoz. Egyik sem volt aranylabdas, aranycipos v csak szimplan top 5-s a sajat posztjan(akkoriban azert sokkal tobb top jatekos volt, mint manapsag), Wenger faragott beloluk klasszist.
ezeket mind tudom. de hol van az, hogy wenger a szarból épített várat? nem egy rakás kutyaütőből épített csapatot...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK