A city most, hogy rendbe rakta a védelmét akár jó is lehet, az arsenal szerintem ahogy eddig is, kiesik a negyeddöntő tájékán...a liverpool lehet egy sötét ló még, de ott meg gerrardban nem hiszek.morientes írta: Azért én ideraknám a cityt is,valószinű hogy előbb-utóbb kijön nekik a lépés,valamint az arsenal sem igazolt rosszul.És gyanítom hogy szeptemberig még jobban erősödni fognak.Annak csak örülhetünk hogy a MU nem tud idén beleköpni a levesbe,de nálam a PL-be egyértelmű favoritok...jól igazoltak és Van Gaal a legnagyobb szerzemény...amúgy az olasz csapatoktól nem félek,sem a juve,sem a napoli nem jelenthet gondot...
Kommentáld a híreket
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Babinho írta: Csak az utolsóra tudnék válaszolni...Szerintem falcao focista de leginkább ember
ziro4vr írta: nem vagyok realista, de falcao tigris, a kacsa az más, az pátinnyó
na jó menjetek a..
kösz a választ r24, remélem 3/2 lesz
- ikarus93
Az Olasz csapatok a csoportkörből kiesnek, na jó talán a Juve a legjobb 16-ba vagy ha elkerüli a "nagyokat" a legjobb 8-ba bemehet, de ennyi.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Azért én ideraknám a cityt is,valószinű hogy előbb-utóbb kijön nekik a lépés,valamint az arsenal sem igazolt rosszul.És gyanítom hogy szeptemberig még jobban erősödni fognak.Annak csak örülhetünk hogy a MU nem tud idén beleköpni a levesbe,de nálam a PL-be egyértelmű favoritok...jól igazoltak és Van Gaal a legnagyobb szerzemény...amúgy az olasz csapatoktól nem félek,sem a juve,sem a napoli nem jelenthet gondot...ikarus93 írta:Aki idén potenciálisan is veszélyt jelent a Madridra a BL-ben az a BM,Chelsea és a PSG-t nagyon úgy érzem, hogy idén ott lehetnek.
A Barca az egy másik sztori ők mindig kihívóink lesznek mindenhol.
Személy szerint az Atletico elleni spanyol szuperkupát várom már nagyon van egy olyan érzésem a Sevilla csemege lesz az Atletihez képest.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Hát ezen meghaltam...ziro4vr írta:nem vagyok realista, de falcao tigris, a kacsa az más, az pátinnyócsabi* írta:realista lenne 3 kérdésem ha nem baj
1. látsz még esélyt pogbára idén?
2. khedira menni fog végre?
3. falcao kacsa?
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Csak az utolsóra tudnék válaszolni...Szerintem falcao focista de leginkább embercsabi* írta:realista lenne 3 kérdésem ha nem baj
3. falcao kacsa?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pogba már le van zsírozvacsabi* írta:realista lenne 3 kérdésem ha nem baj
3. falcao kacsa?
Khedira marad
Falcao nem jön
Ha ebből egyet eltalálok már sikernek könyvelem el
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
nem vagyok realista, de falcao tigris, a kacsa az más, az pátinnyócsabi* írta:realista lenne 3 kérdésem ha nem baj
3. falcao kacsa?
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
realista lenne 3 kérdésem ha nem baj
3. falcao kacsa?
3. falcao kacsa?
- ikarus93
Aki idén potenciálisan is veszélyt jelent a Madridra a BL-ben az a BM,Chelsea és a PSG-t nagyon úgy érzem, hogy idén ott lehetnek.
Személy szerint az Atletico elleni spanyol szuperkupát várom már nagyon van egy olyan érzésem a Sevilla csemege lesz az Atletihez képest.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Attól hogy a játékosállományunk a vélhetően legjobb a világon, még nem jelenti azt hogy egységességben, játékban, eredményességben nem múlhat felül minket senki. Dortmund, ATMA, csak hogy ne menjünk sokat vissza a múltban.ziro4vr írta:Jövök a nagyképű madridista dumával, de sok csapat nincs szerintem, aki két meccsen jobb lehetne nálunk..BM, Chelsea ott rezegne a léc, Barca ellen mindig más..de úgy kb ennyi, ilyen PSG, Atma, Dortmund szinten kötelező átgázolni ezzel a kerettel. A döntő aztán megint más lenne. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy zsebben a bl, de ha a sorsolás úgy alakul, sztem kb 75%-ban azok a csapatok lesznek a négy között, mint tavaly.
Ui: Jupp Bayernénél is ez volt a realitás (még ha nem is voltak ilyen brutál nevek), látjuk mi lett belőle. Ok, edzőcsere volt...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ilyen kerettel,ha hajnal kettőkor felrugdossák a társaságot,akkor is röhögve le kell hozni...gólokkal kell megnyerni ezt a meccset...a sevilla Rakitic távozásával jóval gyengébb lett...szal min. kettő lesz közte...ide.dzsi91 írta:Örülök,hogy este kezdődik a szezon, de kicsit félve várom... Nekünk ez túl korai még, ráadásul ha minden igaz rögötn 2 új elem lesz a kezdőben (Kroos,James), a Sevilla meg már egy jó ideje csak erre a meccsre készül. Nekem mind1 milyen játékkal csak valahogy húzzuk be ezt a kupát.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez nem nagyképű duma, jelenleg ez a realitás, ettől függetlenül bármi lehet, egy rossz meccs, egy rossz bíró és már ki is pottyantunk. Minden adott a címvédéshez de ez még közel sem jelenti azt ,hogy sikerülni fog. Ami szerintem óriási előny ,hogy a teher lekerült a csapatról nem kell már a 10iket hajtani és senki nem fog pálcát törni felettünk ha nem sikerül a címvédés. Én egyenlőre a Chelsea-t érzem nagy vetélytársnak, Bayern-Barca kérdőjel egyelőre, talán a City-PSG páros közül valamelyik megérett egy komolyabb bl menetelésre.ziro4vr írta:Jövök a nagyképű madridista dumával, de sok csapat nincs szerintem, aki két meccsen jobb lehetne nálunk..BM, Chelsea ott rezegne a léc, Barca ellen mindig más..de úgy kb ennyi, ilyen PSG, Atma, Dortmund szinten kötelező átgázolni ezzel a kerettel. A döntő aztán megint más lenne. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy zsebben a bl, de ha a sorsolás úgy alakul, sztem kb 75%-ban azok a csapatok lesznek a négy között, mint tavaly.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Jogos javítva tényleg rossz választás volt.
Nem idéznél normálisan? Meg a piros szín a modik színe, ha jól tudom. Inkább legyen félkövér, amit nagyon kiakarsz emelni.nagyi írta:Ezzel a kerettel minden fronton képesek leszünk helytállni. Az edzőnk kiváló,az elnök mindent megad,ami kell a sikerhez,csak a kapuskérdés sült el rosszul véleményem szerint...
Hát mondhatni adtuk a egy pofont véleményem szerint.
Sőt Lopez már bizonyított a csapatba de ez csak az én véleményem......
Bocsi az off-ért, csak engem személy szerint zavar.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- ziro4vr
Jövök a nagyképű madridista dumával, de sok csapat nincs szerintem, aki két meccsen jobb lehetne nálunk..BM, Chelsea ott rezegne a léc, Barca ellen mindig más..de úgy kb ennyi, ilyen PSG, Atma, Dortmund szinten kötelező átgázolni ezzel a kerettel. A döntő aztán megint más lenne. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy zsebben a bl, de ha a sorsolás úgy alakul, sztem kb 75%-ban azok a csapatok lesznek a négy között, mint tavaly.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Ezzel a kerettel minden fronton képesek leszünk helytállni. Az edzőnk kiváló,az elnök mindent megad,ami kell a sikerhez,"csak a kapuskérdés sült el rosszul véleményem szerint..."
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nagyi 2014. augusztus 12., kedd 15:05-kor.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Egy BL címvédéssel tényleg odavernénk mindenkinek,nem csak a Barcának. Az összes ismerősömnek az a véleménye,hogy nincs esély címvédésre. Valljuk be,érthető,hogy ezt gondolják,hiszen eddig még nem volt címvédés,de pont ez mutatja meg,hogy mekkorát szólna,ha nekünk sikerülne.
Ezzel a kerettel minden fronton képesek leszünk helytállni. Az edzőnk kiváló,az elnök mindent megad,ami kell a sikerhez,csak a kapuskérdés sült el rosszul véleményem szerint...
Ezzel a kerettel minden fronton képesek leszünk helytállni. Az edzőnk kiváló,az elnök mindent megad,ami kell a sikerhez,csak a kapuskérdés sült el rosszul véleményem szerint...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez a garnitúra éveken át a Barca mögött kullogott, most itt van a kibaszott nagy lehetőség, hogy felzárkózzanak vagy akár odabasszák őket, mert egy bl címvédéssel a levesbe küldenék a Barca 2-3 évét is. Ezt kell valahogy Carlonak a fejükbe vern, hogy a tizedik egy út kezdete volt, lehet ez a csapat még korszakos de ahhoz sok meló kell és nem királynak érezni magukat a 10ik miatt, bár tény hogy már az is óriási siker. Itt az első állomás az 5 kupás véhez és a 6 kupás szezonhoz, remélem behúzzuk ma.El Unico írta:Nem kérdés,hogy a mi keretünk a legerősebb a világon,ehhez kétség sem férhet. Szinten minden posztra van két világklasszis,nálunk játszik az aktuális Aranylabdás,két világbajnok,egy friss VB gólkirály... fiatal csapatunk van még így is,egyáltalán nem idős a keret.
Viszont,ettől mi még nem fogunk címeket nyerni. Csapatként kell együttműködnünk,akkor lesznek sikerek,és nem szabad felborítani az egyensúlyt: a védekezésre is nagy hangsúlyt kell fordítani,különben az lesz,mint Makelele távozása után: mindenki támadni akar,csillagászati összegekért jönnek támadók,védekezni meg senki nem fog,és semmit nem nyerünk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Bale-től én is sokat várok, végigcsinálta az előszezont is, minden adott hozzá hogy Beast mode ON legyen.attareal írta:Bale ma tanár lesz. Minimum kettőt várok tőle. CR-nek is megengedem, hogy bepöccintsem egyet. James-nek meg egy kapáslövés a kötelező...jah és akkor még Ramosról nem is beszéltem.