Mondjuk ja,így helyesebb megfogalmazás.nmate írta:Valencianál magasabb szintet már úgysem fog megütni a pali, akkor már megszedi magát ruszkiföldön. Szerintem meg okos, bár elég gyenge jellemre vall.Nzedge írta:Na hát ezt se mondanám egy okos döntésnek.
Kommentáld a híreket
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ancelottiról találtam ma 1 hirt, de nem tudtam leforditani pontosan erre most látom, hogy a nagy NSO lehozta :
A Le Parisien értesülései szerint a francia válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Laurent Blanc egyéves szerződésben állapodott meg a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának vezetőségével. A kontraktus akkor lépne életbe, ha a fővárosiak jelenlegi vezetőedzője, Carlo Ancelotti távozna a klubtól.
A francia lap úgy tudja, hogy Blanc már személyesen is egyeztetett Nasszer al-Kelaifival, a PSG elnökével, és rövid távú, egyéves szerződésben állapodtak meg a felek.
A korábban a francia válogatottat is irányító 47 esztendős szakember abban az esetben lehetne a párizsi együttes vezetőedzője, ha a csapatot jelenleg irányító Carlo Ancelotti távozna a kispadról.
Erre egyébként megvan az esély, hiszen a José Mourinho utódját kereső Real Madrid első számú célpontja a vezetőedzői posztra az olasz szakember, ám a PSG eddig vonakodott elengedni a trénert.
„Motiváltnak érzem magam, így remélem, hogy a következő szezonban munkába állhatok, akár Franciaországban, akár külföldön” – nyilatkozta Blanc, aki a francia nemzeti csapattal a negyeddöntőig jutott a 2012-es Európa-bajnokságon.
A Le Parisien értesülései szerint a francia válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Laurent Blanc egyéves szerződésben állapodott meg a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának vezetőségével. A kontraktus akkor lépne életbe, ha a fővárosiak jelenlegi vezetőedzője, Carlo Ancelotti távozna a klubtól.
A francia lap úgy tudja, hogy Blanc már személyesen is egyeztetett Nasszer al-Kelaifival, a PSG elnökével, és rövid távú, egyéves szerződésben állapodtak meg a felek.
A korábban a francia válogatottat is irányító 47 esztendős szakember abban az esetben lehetne a párizsi együttes vezetőedzője, ha a csapatot jelenleg irányító Carlo Ancelotti távozna a kispadról.
Erre egyébként megvan az esély, hiszen a José Mourinho utódját kereső Real Madrid első számú célpontja a vezetőedzői posztra az olasz szakember, ám a PSG eddig vonakodott elengedni a trénert.
„Motiváltnak érzem magam, így remélem, hogy a következő szezonban munkába állhatok, akár Franciaországban, akár külföldön” – nyilatkozta Blanc, aki a francia nemzeti csapattal a negyeddöntőig jutott a 2012-es Európa-bajnokságon.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Valencianál magasabb szintet már úgysem fog megütni a pali, akkor már megszedi magát ruszkiföldön. Szerintem meg okos, bár elég gyenge jellemre vall.Nzedge írta:Na hát ezt se mondanám egy okos döntésnek.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Na hát ezt se mondanám egy okos döntésnek.Friss átigazolás: Tino Costa Oroszországot választotta. A Valenciából igazol négy évre, hétmillió euróért a Szpartak Moszkvához az argentin középpályás
-
nmate írta:Beszéltem vele, mondtam neki, hogy nem éri meg idejönni.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Beszéltem vele, mondtam neki, hogy nem éri meg idejönni.Géci írta:Bale: "Nagyon hízelgő a Real Madrid érdeklődése, de én nagyon jól érzem magam itt.Igaz, hogy nem megyünk Bl-be,de mindent megteszünk annak érdekében, hogy ott legyünk.Jelenleg nem áll szándékomba távozni.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Valószínűleg meg is kereste (nem hivatalos formában), de ezt csak egy ész nélküli idióta vallaná be, kényelmetlen helyzetbe hozva saját magát (élő szerződéssel a zsebében) és jelentősen veszélyeztetve, megtorpedózva az eligazolás lehetőségét! Ancelottival is több, mint valószínű az előszerződés, még is tagad ő is és a Real Madrid is, nem véletlen!Ha akarta volna, már rég megkereshette volna Suárezt a Real.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
a dontot nem lattam, azt nem tudom megitelni. A Bayern egy izom focit jatszo csapat igaz van benne dinamika. Ezt lehet szepnek nevezni manapsag. Nem vagyok abban biztos, h ezt a fajta jatekot amit ok nyomtak mi attudnank venni. Lehet, nem tudom. Nekem nem ez a szepseg, de meg lehet benne talani a szep dolgokat is.Erti írta:
Amit lefociztak a Barcelona és a Dortmund ellen az látványos, szép foci volt. Nem hiszem, hogy attól lehet közönségszórakoztatóbban játszani sikerekkel
biztos, h jobban tetszene mint az idei. de ketlen, h 1 ev alatt tudna ilyen szintet produkalnia.. de meg 2 ev alatt sem.Erti írta:[Nem akarlak letámadni és Heynckest sem akarom védeni. Ha jövőre olyan játékunk lenne, mint idén a Bayernnek és neked az nem tetszene, akkor nem tudom mi lenne neked a jó
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Felőlem reménykedhetsz benne, hogy a Realba megy, de nagyot fogsz csalódni. Ez nem fog megtörténni.te csak idézel nem olvasod el amit írok?
thiagot meg kell győzni hogy ideigazoljon és kifizetni a barcának 18milliót, és akkor ő itt lesz.
egyébként nem egy őskatalán valakiről van szó, nem puyolt akarjuk hogy kivásároljuk.
thiago nem katalán.
Lehet, hogy nem katalán, ellenben Barca-nevelés, beléjük nevelték, hogy a Real ellenfél/ellenség, oda nem igazolnak.
A másik, hogy a Real se fog ráhajtani, pont azért, mert Barcás.
HA távozik Thiago (nem fog), akkor elhagyja az országot.
Rég ez lett volna a jó megoldás, felépíteni egy spanyolközpontú, fiatal, tehetséges csapatot. Szvsz sokkal jobb vétel lenne összességében, mint Bale, mondom ezt úgy, hogy egyénileg Bale egyértelműen jobb, de a Realnak összességében jobban tud segíteni egy Iscóhoz hasonló spíler.akkor rá kell menni iscora. itt az idő.
És hány ilyet hallani nap mint nap? Hány ilyen hír van mindig?Ne haragudj, de hol elfogadott? A FIFA szabályok értelmében a játékjogot birtokló klub engedélye nélkül mindenféle megkeresés illegális!
Ezek a megkeresések úgyse hivatalosak, bizonyítani nem tudják őket, hiába mond Suárez bármit, azt nem használhatják fel. Akárhogy csűröd-csavarod, mindig találsz ilyeneket, hogy megegyeztek a játékossal, már csak a klubbal kell. Ráadásul a Pool se űzheti el a játékos közeléből a Realt, ha a klub tudatja a másikkal, hogy igen, érdeklődünk, akkor semmit se tehetnek.
Ha akarta volna, már rég megkereshette volna Suárezt a Real. Valószínűleg Suárez se nyitotta volna ki a száját, ha lenne valami, inkább csendben várna.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ne haragudj, de hol elfogadott? A FIFA szabályok értelmében a játékjogot birtokló klub engedélye nélkül mindenféle megkeresés illegális!Szóval de, nyugodtan mondhatta volna azt, hogy megkeresték, teljesen elfogadott.
Csak hogy itt nem adásvételről (2oldalú szerződés, illetve a fociban inkább 3 a játékos miatt), hanem kivásárlásról (egyoldalú + a játékos beleegyezése) van szó, ami kicsit sem mind1! A Bayern ugyanígy kihagyta a Dortmundot a Götze féle buliból, vagy anno Figo is így kerülhetett nagyobb nehézség nélkül Madridba; sem a németek, sem a katalánok nem tehettek semmit a kivásárlási záradéknak köszönhetően!Szerintem teljesen felesleges nézni ezt, a Barca úgyse adja el Thiagót a Realnak.
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
Nem akarlak letámadni és Heynckest sem akarom védeni. Ha jövőre olyan játékunk lenne, mint idén a Bayernnek és neked az nem tetszene, akkor nem tudom mi lenne neked a jónumberone1 írta:Sem a Bayernel sem a Bayerrel nem jatszott olyan focit ami alapjan szepnek mondhatnank. Persze ez relativ kinek mi a szep.
Amit lefociztak a Barcelona és a Dortmund ellen az látványos, szép foci volt. Nem hiszem, hogy attól lehet közönségszórakoztatóbban játszani sikerekkel
- Galacticos
én nem ezt mondtam?legendary írta:Előtte nyilván meg kell egyezni a játékossal,
te csak idézel nem olvasod el amit írok?
thiagot meg kell győzni hogy ideigazoljon és kifizetni a barcának 18milliót, és akkor ő itt lesz.
egyébként nem egy őskatalán valakiről van szó, nem puyolt akarjuk hogy kivásároljuk.
thiago nem katalán.
felőlem nyomathatod itt a nagyon frappáns hasonlataidat, attól még az előbb nagy hülyeséget írtál.legendary írta:Ez nem olyan, mint amikor a boltból leveszel egy játékot.
akkor rá kell menni iscora. itt az idő.Ez meg mi a akar lenni
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Milyen szerzodesek vannak, aztan milyen kiskapukat lehet talalni sokszor.na most akkor ez igaz? ez így van?
vagy most hogy van ez?
az teny, h balgasag lenne leirni elore vkit is, es tanulhatott a hibaibol. de az, h egy nagyszeru csapatot vehetett at es azt sikeresen lerombolta, a BL gyozelem meg Capello munkajanak es a szerencsenek inkabb volt koszonheto. Maradjunk annyiban nem szeretnem, h jojjon, de ha jon akkor nem fogom savazni amig tenyleg lesz latszata. Bar az a tudat, h ismet kirobbanthatatlan lenne Ozil es Khedira.....inkabb ne..Kisfiu írta: Az idei Bayern München szerintem egészen pofásan játszott. Legalábbis amikor az Eurosport2 éppen őket adta, akkor nem igazán panaszkodhattam. A BL-ben pedig meggyőzőek voltak, emellett pedig a duplázás is összejött/triplázás is összejöhet.
Amilyen játékot idén produkáltunk, azt ezzel a kerettel szerintem bárki képes lenne megvalósítani. Ehhez képest tehát vélhetően történne valamilyen előrelépés.
Ettől függetlenül elfogadom, hogy Te és még sokan mások nem akarják itt látni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
Bale: "Nagyon hízelgő a Real Madrid érdeklődése, de én nagyon jól érzem magam itt.Igaz, hogy nem megyünk Bl-be,de mindent megteszünk annak érdekében, hogy ott legyünk.Jelenleg nem áll szándékomba távozni.
Ez meg mi a akar lenni
Ez meg mi a akar lenni
Előtte nyilván meg kell egyezni a játékossal, aki Barca-nevelés, tehát a klubnak is van ráhatása.azzal ki van kerülve a klub. ha thiagot meggyőzi a real arról hogy hozzájuk igazoljon akkor a barca csinálhat akármit ha thiagoval nem iratnak alá új szerződést akkor baszhatják. semmit nem tudnak tenni ha a játékost KIVÁSÁROLJÁK a csapatból.
Ez nem olyan, mint amikor a boltból leveszel egy játékot.
Ugye elvileg a Barcával is él egy megnemtámadási szerződés, szóval... esélytelen, na. Ebben itt lehet reménykedni, de semmi realitása sincs.
- Galacticos
már megbocsáss de most elég nagy hülyeséget írtál.legendary írta:Szerintem teljesen felesleges nézni ezt, a Barca úgyse adja el Thiagót a Realnak.Galacticos írta: na most akkor ez igaz? ez így van?
vagy most hogy van ez?
Biztos lehetsz benne, hogy nem egyedül a Madrid akarja majd ennyi pénzért megvenni/kivásárolni, ebben az esetben pedig a Barca eladja majd a MU-nak, a City-nek, a PSG-nek vagy hasonlónak. Pláne, hogy a United konkrétan már érdeklődik, míg a Real nem.
Én nemhogy a hehe által említett 8%-ot, de még 5-öt se adnék a Madridba igazolásra. Nem megy oda, kész.
te tudod mi az a kivásárlási díj?
azzal ki van kerülve a klub. ha thiagot meggyőzi a real arról hogy hozzájuk igazoljon akkor a barca csinálhat akármit ha thiagoval nem iratnak alá új szerződést akkor baszhatják. semmit nem tudnak tenni ha a játékost KIVÁSÁROLJÁK a csapatból. innentől kezdve mindegy hogy a mu, a city vagy az arsenal vagy akárki más is érdeklődik iránta ha ő ide akar jönni és mi hajlandóak vagyunk kifizetni a kivásárlási árát akkor a barca csak egyet tehet: nézheti a játékos bemutatását a bernabeuban.
cr-t is el lehet vinni, 1milliárd euró meg őt meg kell győzni.
Szerintem teljesen felesleges nézni ezt, a Barca úgyse adja el Thiagót a Realnak.Galacticos írta: na most akkor ez igaz? ez így van?
vagy most hogy van ez?
Biztos lehetsz benne, hogy nem egyedül a Madrid akarja majd ennyi pénzért megvenni/kivásárolni, ebben az esetben pedig a Barca eladja majd a MU-nak, a City-nek, a PSG-nek vagy hasonlónak. Pláne, hogy a United konkrétan már érdeklődik, míg a Real nem.
Én nemhogy a hehe által említett 8%-ot, de még 5-öt se adnék a Madridba igazolásra. Nem megy oda, kész.
Pedig Nasri szerintem egy kalapszar volt idén...A Manchester City vezetőségének két tagja, Ferrán Soriano és Txiki Begiristain szerint az a csapatrész, ahol Isco játszik, nem szorul erősítésre, így minden bizonnyal kilépnek a játékosért folytatott versenyből. Ezzel a lépéssel pedig a Real Madrid kerül pole pozícióba a spanyol középpályásért. Érdekesség, hogy a héten látott napvilágot az a hír, hogy meg nem támadási szerződést kötött egymással a két klub.
Amúgy azért emeltem ki ezt a részt, mert lassan ott tartunk, hogy Spanyolországon belülről már nem is igazolhatunk, ha ilyen baromságokat kötünk... Amúgy is minek állna érdekünkben?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
eurobarcáról ha jól tudom nem szabad idézni mert vitát generál de ez nem olyan téma szóval odaát a thiagos topikba ezt írta egy srác:
vagy most hogy van ez?
na most akkor ez igaz? ez így van?A lejátszott percei ebben a szezonban 1593 perc, az összes meccs lejátszott perce 5310 , ez százalékban pont 30 % ami 1 meccsre lebontva 27 perc, ha jóltudom a szerződésben az van hogy meccsenkénti perc átlag 30 perc kell hogy legyen, ha ma végigjátsza amire van esély akkor 1683 perce lesz ami 31.69 % 1 mecsre lebontva 28.52 perc. Sehogysem lesz meg ez a 30 perces átlag. Nagyon sajnálnám én is ha elmenne, Iniesta után ő a másik nagy kedvencem óriási potenciál van benne.
Közbe megnéztem a katalán kupa nélkül (bár szerintem azt is beleszámolják) is csak 29.01-re jön ki meccsenként. Azért igazán bosszantó hogy nagyjából 1-1.5 perc miatt kevesebb a kivásárlási ára 72 millióval.
vagy most hogy van ez?
Az idei Bayern München szerintem egészen pofásan játszott. Legalábbis amikor az Eurosport2 éppen őket adta, akkor nem igazán panaszkodhattam. A BL-ben pedig meggyőzőek voltak, emellett pedig a duplázás is összejött/triplázás is összejöhet.numberone1 írta:Miert szerinted mi valtozott azota? Otthon tudta alkamazni azt a daralast amit szeret. Sem a Bayernel sem a Bayerrel nem jatszott olyan focit ami alapjan szepnek mondhatnank. Persze ez relativ kinek mi a szep.
Amilyen játékot idén produkáltunk, azt ezzel a kerettel szerintem bárki képes lenne megvalósítani. Ehhez képest tehát vélhetően történne valamilyen előrelépés.
Ettől függetlenül elfogadom, hogy Te és még sokan mások nem akarják itt látni.