Ne jinxeljétek már ennyire Patinnyót, mert a végén tényleg itt fog kikötni.Géci írta:Mi kell még!? Ja tudom! Patinnyó
Értékeld a legutóbbi meccset
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Amùgy baromira nem értem, hogy miért mondják azt, hogy ez olyan mint a galaktikus időszak. Akkor aranylabdások, befutott sztárok jöttek ide s játszottak itt. Olyanok akik kb mindent megnyertek. Ide viszont jött egy Modric, Bale, James akik kb semmit, és itt teljesednek ki majd igazán. Kroos is még fiatal, és ùj kihívások előtt áll. Baromi fiatal a keret, és telis-tele vagyunk baromi fiatal tehetségekkel. Szerintem ezt csak azok emlegetik akik kárörvendeni szeretnének, ugyan ùgy mint 10 éve, mert hát azt sokan tudjuk, hogy a Realt vagy szeretik, vagy utálják, de átmenet nincs... Szerintem nagyon jó uton halad jelenleg szeretett klubbunk. Szép játék van, kupák gyűlnek. Mi kell még!? Ja tudom! Patinnyó
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
menny mááár....Iscora is ezt írták sokan, de azért csak látszik ahogy tanulja, fejlődik az új poszton...Bale hogy kezdte az előző szezont? Könyörgöm kevesebb mint 90 percből leszűrni, hogy nem fog működnicart írta:Azt ennyiből is lehet látni, hogy James egyáltalán nem tud védekezni, és a másik kettő is inkább előre játékban jó...Géci írta:Most komolyan... Van 3 játékos akik életükbe nem tolták egy csapatban. Letoltak egymással 1 hetet és itt mindenki azt várta, hogy itt majd támadása se lesz a Sevillának!!?? Viccesek vagytok azért...
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
nem csinált tegnap semmi világraszóló dolgot. elsütött platini felé egy poént. vigyorgott mindkettő. hatalmas riszpekt akkor járt volna neki, ha nem pontozza ki magát feleslegesen a bl döntőről. akkor ma sem öltönyben szerepelt volna, hanem mezben.morraag írta:Atyaúristen Xabi mekkora arc. Be merte vállalni ezt egy szuperkupa díjátadás kellős közepén Platini orra előtt! Hatalmas riszpekt neki és egyben igaza is van. Az azért sok, hogy a bl és a szuperkupa döntőből is kimarad ilyen eltiltás miatt. Pedig ő megérdemelte volna.
khedira igazi brazil szint? hű. tényleg szedhetné a gyógyszereit.Szerinte ő és Kroos(ő érthető) igazi brazil szint
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Jó volt. Csapat is volt. Lesz még jobb is...
Egyenlőre nem véltem felfedezni egy negyedik sávot, de lehet CA nem akarta máris az első meccsen megváltoztatni a taktikát.
Kroos kicsit támadóbban, dinamikusabban játszott, mint Xabi.
Iker jó volt, megmentette Hámeszék seggét.
A védelem is jól muzsikált. Egypár hibácska még volt, de ez így az első meccsen várható volt.
A Luka Toni meg nagyon jó volt. Zseniális. Kroos óriási tanár. Modric kicsit haloványabb volt, de lesz még jobb is.
Hámesz...meg volt szeppenve...félt. Védekezése jó volt, visszazért mindig. A lővése szép volt. Aztán volt egy nagy labdája Ronaldónak, egy Balenak...és kb. ennyi. Nem merte meghúzni a nagyot...alibizett. De minél többet fog játszani, annál jobb lesz...Hozzá kell szoknia a teherhez. Olyan technika, meg játékintelligencia nem jön csak úgy egy VB-re, meg egy szezonra.
Lesz itt még Hámeszandré Rodriginnyó...Nagy tanát lesz novemberre...tavaszra...
A BBC meg nagyon érzi egymást. Vakon is tudnák ki hol helyezkedik, és hova kell adni a labdát. CR egy zseni...Ilyen kezdést.Príma. Bale-nak sajnos nem jött össze a gól.. De ő is nagyon jó volt...hatalmas szezonja lesz. Benzin az első félidőben megszokott gyenge volt, de a második félidőt ő is érezte...
Jó lesz ez...Atleti ellen pedig még jobb lesz...
Egyenlőre nem véltem felfedezni egy negyedik sávot, de lehet CA nem akarta máris az első meccsen megváltoztatni a taktikát.
Kroos kicsit támadóbban, dinamikusabban játszott, mint Xabi.
Iker jó volt, megmentette Hámeszék seggét.
A védelem is jól muzsikált. Egypár hibácska még volt, de ez így az első meccsen várható volt.
A Luka Toni meg nagyon jó volt. Zseniális. Kroos óriási tanár. Modric kicsit haloványabb volt, de lesz még jobb is.
Hámesz...meg volt szeppenve...félt. Védekezése jó volt, visszazért mindig. A lővése szép volt. Aztán volt egy nagy labdája Ronaldónak, egy Balenak...és kb. ennyi. Nem merte meghúzni a nagyot...alibizett. De minél többet fog játszani, annál jobb lesz...Hozzá kell szoknia a teherhez. Olyan technika, meg játékintelligencia nem jön csak úgy egy VB-re, meg egy szezonra.
Lesz itt még Hámeszandré Rodriginnyó...Nagy tanát lesz novemberre...tavaszra...
A BBC meg nagyon érzi egymást. Vakon is tudnák ki hol helyezkedik, és hova kell adni a labdát. CR egy zseni...Ilyen kezdést.Príma. Bale-nak sajnos nem jött össze a gól.. De ő is nagyon jó volt...hatalmas szezonja lesz. Benzin az első félidőben megszokott gyenge volt, de a második félidőt ő is érezte...
Jó lesz ez...Atleti ellen pedig még jobb lesz...
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Gratulálok a Madridnak teljesen megérdemelt és sima győzelem lett. Nagyjából az előzetes elvárásomnak megfelelően végig próbálták a saját kapujukhoz szorítani a Sevillát, sőt sikerült is nekik, ahol kicsit másabb eredmény született, mint gondoltam: az egyéni teljesítmények. Valamivel fásultabb játékot vártam a VB-n szereplőktől, de hihetetlen motiváltan játszottak, Ronaldo, Bale és Kroos volt szerintem a kulcsember. Utóbbi nagyszerű zsugás, szívesen láttam volna Barca mezben is, de nagyon örülök Rakitic érkezésének.
Hogy kicsit haza is beszéljek: milyennek láttátok Denis Suárez játékát?
Hogy kicsit haza is beszéljek: milyennek láttátok Denis Suárez játékát?
Nálam továbbra is a Realé az újabb galaktikus éra, annyi különbséggel, hogy most sokkal összeszedettebbnek tűnik a védelem, ergó ezúttal simán elképzelhető, hogy tényleg komoly sikereket fog elérni a csapat. Ami szerintem kérdéses, hogy meddig fogja tűrni pár játékos a padozást... Tudom rotációval meg lehet oldani, hogy közel ugyanannyi meccsszám legyen a keret nagy részének, de szerintem nem kétséges, hogy a tegnapi kezdő lesz A Csapat, amelyik szerepel majd a legfontosabb találkozókon.R.M.C.F írta:a galaktikus éra sztorija most inkább a barca jellemzője lett. ..lesz talán.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
dzsi:
a galaktikus éra sztorija most inkább a barca jellemzője lett. ..lesz talán.
a galaktikus éra sztorija most inkább a barca jellemzője lett. ..lesz talán.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ramos, Ronaldo
Atyaúristen Xabi mekkora arc. Be merte vállalni ezt egy szuperkupa díjátadás kellős közepén Platini orra előtt! Hatalmas riszpekt neki és egyben igaza is van. Az azért sok, hogy a bl és a szuperkupa döntőből is kimarad ilyen eltiltás miatt. Pedig ő megérdemelte volna.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
hatalmas jelenet volt. Xabi...tanár.Xabi volt a legnagyobb az érem átvételekor, az a tekintet
But he is a good boy...
Szerinte ő és Kroos(ő érthető) igazi brazil szinttorjack írta:carvajal megvan, de khediráról mit mondott? zseni? miért nincs kezdőben a világbajnok?wxyz írta:Lényegtelen mit mond Hegyi. A meccs előtt Khedirával meg Carvajallal elintézte, hogy ne nézzék semmibe. Aki hinni fog ezután neki, annak úgyis mindegy, mert teljesen elfogult, nélküle is ezeket mondaná
Szerintem megártott neki a Bayern és a brazilok kivégzése, a Barcelona rossz szezonja
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egyszer volt Budán kutyavásár.dzsi91 írta:Campeeeoooones!! Kűlön öröm ahogy a rivális szurkolók vergődnek és imádkoznak esténként,hogy majd ugyanaz legyen mint a galaktikus érában
Azt ennyiből is lehet látni, hogy James egyáltalán nem tud védekezni, és a másik kettő is inkább előre játékban jó...Géci írta:Most komolyan... Van 3 játékos akik életükbe nem tolták egy csapatban. Letoltak egymással 1 hetet és itt mindenki azt várta, hogy itt majd támadása se lesz a Sevillának!!?? Viccesek vagytok azért...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Minden várakozásomat felűlmúlták a srácok,szezon első meccsén egy egész nyáron errekészülő Sevilla ellen nem számítottam Ennyire sima meccsre és szépen is toltuk...de az látszik ,hogy ez még csak a kezdet. Brutál csapatunk van az a helyzet.
Kroos tanár volt James meg volt még illetődve.A BBC Továbbra is a világ legerősebb támadó triója,nagyon érzik egymást.Iker tette a dolgát nem sok volt neki, Cr meg továbra sem ember.
Campeeeoooones!! Kűlön öröm ahogy a rivális szurkolók vergődnek és imádkoznak esténként,hogy majd ugyanaz legyen mint a galaktikus érában
Kroos tanár volt James meg volt még illetődve.A BBC Továbbra is a világ legerősebb támadó triója,nagyon érzik egymást.Iker tette a dolgát nem sok volt neki, Cr meg továbra sem ember.
Campeeeoooones!! Kűlön öröm ahogy a rivális szurkolók vergődnek és imádkoznak esténként,hogy majd ugyanaz legyen mint a galaktikus érában
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
ahogy tartja a mondás, jobb ma egy di maria, mint holnap egy túzok.Szóval én úgy érzem, ahhoz, hogy egészségesen működjön ez az egész, el kell engednünk pár arcot, még ha ez sokaknak nem is fog tetszeni. Ti hogy érzitek?
ha megy, sok sikert neki, ha nem, akkor meg meg fog harcolni a helyéért. khedirától viszont valami úton-módon meg kell szabadulni. ha meg mindkettő menne, azért egy cserecsatáron még elgondolkoznék. lehet csűrni-csavarni, de karimnak nem igazán van alternatívája.
-
Most komolyan... Van 3 játékos akik életükbe nem tolták egy csapatban. Letoltak egymással 1 hetet és itt mindenki azt várta, hogy itt majd támadása se lesz a Sevillának!!?? Viccesek vagytok azért...
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
+1cart írta:Azért azt lehetett látni, hogy a Modric-Kroos páros kiegészülve Jamessel nem mondható valami erősnek védekezésben...
-
Kroos érettebb jätékos mint James. Érdemes várni még ezzel a véleménnyel. Isco amùgy nagyon jó volt Kroosal!!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Na éppen nyaraláson vagyok, így egy horvát kocsmából néztem a meccset, az utolsó 20 percről viszont már lemaradtam.
Jók voltunk, tetszik a csapat.
DM most nem hiányzott.
Hát meglátjuk mi lesz vele...
Újabb trófea a zsebben Jól nyomtuk, így tovább és akkor nagyon szép szezon elé nézünk
Jók voltunk, tetszik a csapat.
DM most nem hiányzott.
Hát meglátjuk mi lesz vele...
Újabb trófea a zsebben Jól nyomtuk, így tovább és akkor nagyon szép szezon elé nézünk
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát én azt láttam, hogy uraltuk a meccset. Nyilván nagyobb csapatok ellen lehet majd variálni Xabival vagy illarravál, de teljesen korrekt volt ma a csapat.cart írta:Azért azt lehetett látni, hogy a Modric-Kroos páros kiegészülve Jamessel nem mondható valami erősnek védekezésben...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Azért azt lehetett látni, hogy a Modric-Kroos páros kiegészülve Jamessel nem mondható valami erősnek védekezésben...