Buzulás az nukuziro4vr írta:ha el tudok vonatkoztatni a hsz enyhe homoerotikus tartalmától,
ziro4vr írta: igen
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 13., szerda 15:41
Buzulás az nukuziro4vr írta:ha el tudok vonatkoztatni a hsz enyhe homoerotikus tartalmától,
ziro4vr írta: igen
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 13., szerda 15:07
ha el tudok vonatkoztatni a hsz enyhe homoerotikus tartalmától, igenGéci írta:Leszel a barátom? :Đziro4vr írta:James jó lehet ott, alkalmasabb oda, meg Iscot most már ne buzeráljuk, ha hátrébb tolják, maradjon is ott.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 13., szerda 15:05
Leszel a barátom? :Đziro4vr írta:James jó lehet ott, alkalmasabb oda, meg Iscot most már ne buzeráljuk, ha hátrébb tolják, maradjon is ott.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 13., szerda 14:59
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. augusztus 13., szerda 14:51
Én is. Szerintem ez lesz a megoldás Benz pihentetésénél. Isconak nem feküdt a hamis kilences poszt, James lehet megélne ott. Biztos ki lesz próbálva a szezon során.wZoLee7 írta:hamarabb tenném James-t előre mint Iscotattareal írta:Én a Fio ellen James-t játszatnám. Elől meg Isco-t. Az Atleti ellen meg Isco lenne kp-n, Hámesz meg csere.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 13., szerda 14:50
Neki sztem szoknia kéne a posztot.wZoLee7 írta:hamarabb tenném James-t előre mint Iscotattareal írta:Én a Fio ellen James-t játszatnám. Elől meg Isco-t. Az Atleti ellen meg Isco lenne kp-n, Hámesz meg csere.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. augusztus 13., szerda 14:49
Szerintem meg nem fog,ezt a tegnapi Roriguez--Isco csere is alátámasztani látszik,valamint az,hogy valakiből vissza kell szerezni annak a pénznek egy szeletét,amit ezidáig a klub elköltött.Tavaly ugye Özil transferr volt a kompenzácio,de DM neve is már akkor,ugyan úgy felmerült.Itt már sztm nem arról van szó,hogy birja e a padot az argentin vagy sem,hanem arról,hogy kb kerek-perec megmondták neki,hogy el lesz adva...nyilván lehet szembe menni ezzel,de az biztos,hogy a játékpercek nélküli padon ücsörgés az ő karrierjének sem tenne jót....Khedira amúgy nagyon dúrcizott, hogy nem volt nevezve még a padra sem. Ő szerintem, és remélem, még távozik, de DM szerintem maradni fog.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 13., szerda 14:48
hamarabb tenném James-t előre mint Iscotattareal írta:Én a Fio ellen James-t játszatnám. Elől meg Isco-t. Az Atleti ellen meg Isco lenne kp-n, Hámesz meg csere.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 13., szerda 14:43
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 13., szerda 14:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. augusztus 13., szerda 14:11
Szerintem fog. James érzésem szerint pados lesz, 80 milla ide vagy oda. A Sevilla ellen bőven vállalható volt a játszatása, de az Atma más tészta.hehe írta:nem fogsztubatibi írta:Egyébként megnéznék egy Xabi Alonso-Modric-Kroos kp-t az Atletico ellen.
majd a hameszt látod, ahogy üldözi a labdát
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. augusztus 13., szerda 13:35
Az még a jobbik eset. A rosszabik, ha bújik a labda elől.hehe írta:nem fogsztubatibi írta:Egyébként megnéznék egy Xabi Alonso-Modric-Kroos kp-t az Atletico ellen.
majd a hameszt látod, ahogy üldözi a labdát
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. augusztus 13., szerda 13:33
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. augusztus 13., szerda 13:29
nem fogsztubatibi írta:Egyébként megnéznék egy Xabi Alonso-Modric-Kroos kp-t az Atletico ellen.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 13., szerda 13:06
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 11., hétfő 23:48
Meggyőztél!Fuentealbilla írta:wxyz írta:Még ha el is megy DM szerintem akkor is a madridi keret lesz a legerősebb.
Ha végig szaladok a mezőnyjátékosokon minden posztra van legalább egy kiemelkedő játékos. Más csapatokban én ilyet nem látok
Még a kapus poszt is ilyen lehet, ha Navas tényleg olyan jó, mint a vbn volt
és ezt semlegesként írom
1 Real Madrid 638,00 Mill. £
2 FC Barcelona 547,36 Mill. £
3 Bayern Munich 468,60 Mill. £
4 Manchester City 445,28 Mill. £
Mondjuk ezt igazolja a transfermarkt is
Keret összérték TOP 4
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 11., hétfő 22:30
wxyz írta:Még ha el is megy DM szerintem akkor is a madridi keret lesz a legerősebb.és a keret nagyon komoly,nagyon erős,szerintem ha DM marad,a legerősebb keret a világon.
Ha végig szaladok a mezőnyjátékosokon minden posztra van legalább egy kiemelkedő játékos. Más csapatokban én ilyet nem látok
Még a kapus poszt is ilyen lehet, ha Navas tényleg olyan jó, mint a vbn volt
és ezt semlegesként írom
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. augusztus 11., hétfő 22:23
Még ha el is megy DM szerintem akkor is a madridi keret lesz a legerősebb.és a keret nagyon komoly,nagyon erős,szerintem ha DM marad,a legerősebb keret a világon.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 11., hétfő 22:00
Miért? Hülyeség?
lol, te mit ittál?
Ettől sokkal jobban tartok, mint a középpálya, a csapat stabilitásától. Nem csak a szerepéből adódóan volt a csapat agya, amikor mutogatták közelről, mindig látszott, hogy folyamatosan jár az agya, utasításokat oszt, tereli a társakat, ráadásul annyira okos a focihoz, mint manapság kevés játékos. Ez elmondható pl, Modricról vagy Kroosról is, de egyrészt más stílusú játékosok, másrészt kevésbé érzem őket vezérnek, vagy a német esetén az is benne van, hogy még csak most érkezett, idő kell, és bizonyítani addig, amíg a társak vakon bíznak benne.
A posztbeli különbségek miatt is nehéz annyira kontroll alatt tartani a játékot, mint teszi azt Alonso, aki mindig hátrébb marad, minden helyzetben a labda mögül látja a játék menetét, ez kicsit könnyíti a játék olvasását. A szerepét valahogyan meg kellene osztani a középpálya fennmaradó tagjai között. Mondjuk képesnek érzem rá mindkét játékost, csak időbe fog telni, mire maximális hatékonysággal működhet a dolog.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2014. augusztus 11., hétfő 21:49
Amennyiben ez működőképes lesz, Isconak is meglenne a majdnem természetes posztja, James helyén. Nem azt mondom, hogy kezdjen Ő, de oda "csak" ketten lennének. Illetve ha sikerül még formálni és képes lesz egyel hátrébb is hatékonyan játszani, akkor elég lehetőséghez juthatna Ő is.nem lesz falcao és akkor lehet a 4 sávban 4-2-1-3 középen jamessel.
Ettől sokkal jobban tartok, mint a középpálya, a csapat stabilitásától. Nem csak a szerepéből adódóan volt a csapat agya, amikor mutogatták közelről, mindig látszott, hogy folyamatosan jár az agya, utasításokat oszt, tereli a társakat, ráadásul annyira okos a focihoz, mint manapság kevés játékos. Ez elmondható pl, Modricról vagy Kroosról is, de egyrészt más stílusú játékosok, másrészt kevésbé érzem őket vezérnek, vagy a német esetén az is benne van, hogy még csak most érkezett, idő kell, és bizonyítani addig, amíg a társak vakon bíznak benne.Alonso lesz a szezon kulcskérdése...a játéka annyira meghatározó volt,hogy ezt nem lesz egyszerű meglépni,de muszáj lesz.
Védekezésben már tavaly is ez volt kb. szerintem, támadásban meg azért eléggé kötetlenek a posztok, DM fellépésével meg el is tolódott kicsit. Ráadásul a szélső védők is fellépnek, kell is.és mi van, ha az olasz most már végleg rááll a 4-4-2-re? elől cr meg benzema, mögöttük meg bale, modric, kroos, dm/james?
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem