Én csíptem mindig is, bírom az ilyen stílusú játékosokat is. Sok benne a hiba, de tud varázsolni is, és ahogy írod te is, tényleg meg tudja húzni a váratlant. Érdekes egy játékos, talán szeleburdinak nevezném, vagy nem is tudom, de kell ő nekünk.chronic írta:Kicsit baszatós, ja. Khhedira mehetne a csába, mariska meg maradhatna és akkor tényleg beton lenne a kp is. Igazándiból nem érdekel mi lesz Hamesszal. Ha beválik akkor megkedvelem úgyis ha meg nem akkor mehet. De ha DM jobban tud teljesíteni azon a poszton akkor nem érdekel ha 80milka ül a padon. Márpedig DM a VB-n is azon a pszton játszott ahol neki kell. És az Argentínoknál is ő volt majdnem az egyetlen váratlan, friss, ötletes. Az meg hogy csak amiatt volt tavaly jó szezonja mert motivált volt.. Nemtudom. Tavaly mindenki eladta volna a vérbe, Carlo még ősszel meg sem találta az ő helyét. Legtöbbször padozott. Amióta megvan az új posztja töretlen a lendülete. Mind madridban mind a coca-coláséknál.
Khedira mellett sokkal inkább Illarra-t passzolnám el. Már csak Xabi miatt is, mert bőven elég egy ilyen stílusú játékos a keretbe, meg hát minőségibb is. Di María meg sokkal fontosabb nála. Csak hát ő fel sem merül már, hogy távozna.
Remélem marad Angél is és Carlo megoldja a rotálást úgy, hogy mindenkinek jusson elég játékidő.
Még plusz egy kérés a vezetőséghez, hogy ne jöjjön még egy csatár, mert idén Benzema robbantani fog.
Meg össze dőlne az egyensúly, meg lehet oldani így is a pihentetését. Volt már ebből több vita, de kisebb csapatok ellen bele fér, hogy CR, Bale, Jesé, James játszon a helyén, akármennyire nem csatárok. Csak Isco-t ne erőltessék ott, ő tanulja szépen a di María féle játékot.