Premier League
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Egyrészt, KHEDIRA. (Azért egy félisten nevét tanuljuk már meg helyesen leírni. ) Másrészt Khedira mindenhol világklasszis. Ő a tökéletes opció Wenger számára. Csak vigye már el.Drake írta:"Argentin és angol források szerint az Arsenal 63,5 millió eurós ajánlatot tett Cavaniért, amit ha elfogad a PSG, újra megnyílik az út Di María előtt. Forrás: Madridom.hu"
Wenger egy csúcsformában lévő Messiért nem adna ennyit,nemhogy egy egyszezonos Kávániért. Még maximum 2 igazolás lesz egy kh (Kostas Manolas) és egy kvk (Schneiderlin,Bender,Kedira).De leginkább egy olyan játékost akar aki mind2 posztot tudja játszani (Willian Carvalho).
Amúgy nem hiszem, hogy csatárt igazolnának. Ott van most Joel Campbell, Sanogo és Giroud is. Ráadásul a sok szélső miatt Walcottot is fel lehet küldeni (régebben tolta is csatárként, ha minden igaz).
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ja összekevertem,sry... Csak az a baj,hogy nem a játékosokat hanem a két csapatot...ziro4vr írta:Tevez akart lenni az szerintem.
Csak higuain szelleme sokáig kísérteni fog még mindannyiunkban
Kösz hogy ki akartál segíteni,de válalnom kell a baromságaimat is
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
"Argentin és angol források szerint az Arsenal 63,5 millió eurós ajánlatot tett Cavaniért, amit ha elfogad a PSG, újra megnyílik az út Di María előtt. Forrás: Madridom.hu"
Wenger egy csúcsformában lévő Messiért nem adna ennyit,nemhogy egy egyszezonos Kávániért. Még maximum 2 igazolás lesz egy kh (Kostas Manolas) és egy kvk (Schneiderlin,Bender,Kedira).De leginkább egy olyan játékost akar aki mind2 posztot tudja játszani (Willian Carvalho).
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tevez akart lenni az szerintem.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Főleg, hogy ő a Napoli játékosa.Higut úgysem szorítaná ki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
Ha csak nem Di Maria lesz az a nagy bejelentés...(bár Chicherito azért nem kell,ámbár....padról mindig jól száll be,Benzema mögé akár... )Ladislao Suarez írta:Na lassan a Vidal ügy is megoldódik. Chicharito ügynöke szerint hamarosan bejelentenek valamit. Vidal-Chica csere plusz pénz a Juvénak.
Másfelől nem értem a juvet....egymás farkát tapossák a csatárok,nemtom minek oda mégegy.Higut úgysem szorítaná ki.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Na lassan a Vidal ügy is megoldódik. Chicharito ügynöke szerint hamarosan bejelentenek valamit. Vidal-Chica csere plusz pénz a Juvénak.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ramseyt lassan lesittelik
http://estaticos.sport.es/resources/jpg ... 391236.jpg
http://estaticos.sport.es/resources/jpg ... 391236.jpg
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
Coutinhorol tavaly megmondtam hogy nagy futballista lehet.De Sterling....hát látványosan fejlődött az fix.A brazilra visszatérve...nem is értettem hogy miért az a szerencsétlen Oscar,és miért nem Coutinho....de hát Scolari jobban tudta...sucre írta:igen. konkrétan annyit fejlődött Sterling meg Cou a nyár alatt (pre-seasonból kiindulva), hogy már ők ketten, igazolások nélkül feledtetni tudnák Suarez hiányát. Ehhez még jön az, hogy évek után lesz végre egy normális balhátvédünk (Moreno).Hát az a Sterling-Sturridge-Coutinho hármas nagyon üt nálam...az a gólpassz a dortmund ellen a braziltól meg...
Igen.Gerrard lehet a csapat achilles sarka...de szerintem Brandon Rogers megoldja ezt a problémát.A másik:Az is kérdés,hogy elég lesz a pad a hosszú szezonra,ugyanis BL,PL,FA....és még ott a liga cup,meg a válogatott meccsek....kiváncsi vagyok.wxyz írta:Azért egy minőségi kp még elférne.
Can ha jó is lesz egyedül kevés. Henderson, Allen padra való. Én már Gerrardal csak kiegészítőként számolnék
LEGIO PATRIA NOSTRA
Azért egy minőségi kp még elférne.
Can ha jó is lesz egyedül kevés. Henderson, Allen padra való. Én már Gerrardal csak kiegészítőként számolnék
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
igen. konkrétan annyit fejlődött Sterling meg Cou a nyár alatt (pre-seasonból kiindulva), hogy már ők ketten, igazolások nélkül feledtetni tudnák Suarez hiányát. Ehhez még jön az, hogy évek után lesz végre egy normális balhátvédünk (Moreno).Hát az a Sterling-Sturridge-Coutinho hármas nagyon üt nálam...az a gólpassz a dortmund ellen a braziltól meg...
- morientes
Hát az a Sterling-Sturridge-Coutinho hármas nagyon üt nálam...az a gólpassz a dortmund ellen a braziltól meg...Tegnap este már hivatalos is lett Moreno. nagyjából kész a keret, még jönni fog egy cserecsatár (Icardi), és ennyi. Eddig költöttünk 102 milliót, de a nettó csak 20. Szerintem jól megoldottuk Suarez pótlását, nem valakivel, hanem egy csapattal.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Pár tipp, hogyan legyél jó bandwagoner!Én a tegnapi meccs után fel is pattantam a bandwagonra.
http://pool.taccs.hu/2014/08/10/gyorsta ... onereknek/
Tegnap este már hivatalos is lett Moreno. nagyjából kész a keret, még jönni fog egy cserecsatár (Icardi), és ennyi. Eddig költöttünk 102 milliót, de a nettó csak 20. Szerintem jól megoldottuk Suarez pótlását, nem valakivel, hanem egy csapattal.
- morientes
Hát elsősorban azért,mert Ramdey inkább tkp,mígy Modric amolyan kapocs a védekező meg a támadó harmad között.Amolyan irányító,aki sztm komplexebb futballista,mint amilyen Ramsey valaha is lesz...Már nem azért, de Ramsey miért ne üthetné meg Modric szintjét 2-3 év múlva? Ebbe mi a meredek?
LEGIO PATRIA NOSTRA
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Főleg,hogy volt mellette egy Ferguson, aki hasonló kaliber és szinte mindenben odaverte pedig még nála is erős kérdőjel a mindenidők legjobbja, de focistáknál se lehet nagyon megállapítani ezt, edzőknél még nehezebb...R.M.C.F írta:Wenger jó edző,ezt senki sem vitathatja,de azt már igen,hogy minden idők legjobbja....az butaság.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
lehet nem a sok emberrel van a problémaalexoxladjackoxi írta:Próbálom megőrizni a nyugalmamat, de úgy elég nehéz, hogy hiába magyarázok valamit nem megy el nagyon sok embernek.
- BlancoMark
Majd idén eldől, mert most minden adott Wengernek egy sikeres szezonhoz. De ha a következő 1-2 évben sem tud komoly dolgokat felmutatni és ilyen 4. helyen kullognak be megint nagy nehezen, akkor én a helyükben elküldeném.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Segítek megőrizni a nyugalmad.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Már nem azért, de Ramsey miért ne üthetné meg Modric szintjét 2-3 év múlva? Ebbe mi a meredek?sentry írta:Nem általánosítanék, de nekem egy közeli Arsenalos ismerősöm van, ő azért szokott meredeket mondani. De nem tudom melyikeket gondolja komolyan, ha mind.... akkor nagy a baj.
- rossz walesit vette meg a Real (Ramsey vs Bale)
- Modric tucatszerű középpályás, nagy meccseken eltűnik
- Ramsey jobb lesz mint Modric, már most megy szint
- Zsírú és Benzema egy szint
- és a már itt is bevett: ha nem lett volna ennyi sérülési akkor megnyeri a PL-t és BL esélyesek lettek volna mindig tetszik az ilyen: ha...volna mondatok
Ezek csak a sűrűn elhangzott mondatok, még jó pár kegyetlen nagy csúsztatás és ferdítés szokta elhagyni a száját. Az az érvelés meg, hogy egy jó szurkoló elfogult, szerintem meg f_szság. Pont, hogy aki sokat látott és tapasztalt az helyén tudja kezelni a játékosaik képességét és tudja tisztelni az ellenfelet.
Abba meg bele se megyek, hogy fáj és milyen vergődést vernek le a Pool és Arsenalos két haverom mikor felhozzák a Pool ellen 4-0ás zakót vagy hasonlók, én meg kontrázok az immár 10. BL-el Persze, akkor meg az jön, hogy: de az milyen rég volt.... Hát persze.